KFC

Мәзір

Гулжан Саденова
Тамақтары дәмді. Бәрі жақсы. Маған ұнайды. Жиі барып тұрамын.
Жанар Абильдаева
27 наурыз 2024
Үнемі осы жерге келіп кфс жиміз, өте дәмді әрі свежи, обслуживаниясыда тез тез
Бауыржан С.
Дайындалуы тез, дәмді, қызмет сапасы жақсы
Duisenbek Sensengelbaev
22 қаңтар 2025
Болдым ішінде заказда алдық .Персонал жәй жұмыс істейді асықпай ды. Кішкене тез тез жасау керек.Бағасы да қымбат .Бұрын арзан сияқты еді
Наргиза Ясинмахаметова
Жақсы қызмет-Тапсырыс тез қабылданды, ұзақ күтудің қажеті жоқ. Барлығы ұқыпты оралған, тағам жаңа. Өте ұнады! Барлығы дәмді және ыстық болды, әсіресе тауық еті. Қызмет тез, қызметкерлер мейірімді. Мен міндетті түрде көбірек келемін.
Ш
Шухрат Акимжанов
1 тамыз 2025
Сәлеметсіз бе Тапсырыс тез қабылданды және берілді тек өте лас үстелдер едендерді тазаламайды отыруға жуылмайды үстелді өзіңіз тазалауыңыз керек
Arka
13 желтоқсан 2025
Біз хош иісті қанаттарға тапсырыс бердік, шағымданып, аяққа ауыстыруды ұсындық, олар сары май өзгерген жоқ дейді, адамдарға қанаттарды қалай сатуға болады, егер май ескі болса, мен қызмет пен сапаның қайда екенін түсінбеймін??? Фри әкелді суық жалпы, көңілі қалды шынымды айтсам, жақында көптеген адамдар шағымдана бастады, өз сапаңызды алыңыз.
Рабия Машанло
22 тамыз 2025
Дәмді, күту уақыты өте ұзақ емес, қызмет көрсету де қалыпты, құны = Сапасы, негізінде маған бәрі ұнады )
Арайка Әділхан
21 шілде 2025
мен өте дәмді және қанағаттанарлық кеңес беремін.Ал бағалар соншалықты жоғары емес.Таза, дәмді және ұқыпты.Қызмет жақсы.EC күту уақыты қысқа.Ас үй таза және ұқыпты😘
Екатерина Д
3 қыркүйек 2025
Олар өте дәмді дайындайды, жақсы адамдар, тапсырыс тез келеді, шамамен 10-15 минут. Мейірімді кассирлер. Жалпы, біз 10/10 жиірек жүреміз!)
Арина Балашова
13 қыркүйек 2025
Сәлеметсіз бе, тағам дәмді. Кассадағы қыз адамдармен қалай сөйлесуді білмейді, үстелдер тазаланбайды,майлықтар да жоқ.
Саид Азат
13 тамыз 2025
Қызмет ең нашар музыка айқайлайды зал еденде лас шыныаяқтар майлықтар қызметкерлер жиналады фик қандай тапсырысты күткенін түсініңіз 25 минут жалпы Мен сізге басқа филиалға баруға кеңес беремін
M
Madina Nudarbekova
Өте дәмді! Қызметкерлер сыпайы, жауапты! Мекеме таза және жайлы.
Гульзат Смагулова
Тағам жаңа және дәмді, мұндай адамдар ағыны үшін күту уақыты аз
Виктория Веденякина
13 қыркүйек 2025
Толық антисанитария, кір, қоқыс, тарақандар, тапсырысты ұзақ күту, күдікті иісі бар ескірген өнімдер, улану жағдайлары да болды, ҚЫЗМЕТ КӨРСЕТУ
Дмитрий Бекпаув
9 тамыз 2025
Олар өте нашар дайындалады бір рет олар әйелімен бірге фри сатып алуды шешті содан кейін олар қуырылған картоп сияқты қуырылмады сондықтан сіз үйде картопты қуыра аласыз Мен қазір 10 шы қымбаттымын мен KFC ді айналып өтемін
Тамерлан А.
21 шілде 2025
Қанаттар жай ғана дәмді қызмет жақсы бәрі таза маған бәрі ұнады кассир жақсы ал қуырғыш әдетте өте жақсы балалар солай ұстаңыз
Алихан Султан
4 қыркүйек 2025
Дәмді стриптер, қанаттар, нагеттер, өте тез және дәмді
Мадина Абдиразамова
31 тамыз 2025
KFC өте дәмді, биіктікте қызмет көрсету, күту уақыты минималды. Барлығы ұнады!
Arai Amangulova
16 наурыз 2024
Тағам дәмді, қызмет жоғары деңгейде ,бәрін тез, әдемі және әрдайым жайлы етеді, бәрі таза, жолда ыңғайлы
Исхар Ягузов
16 тамыз 2024
Қызмет хамское, мен балаларды сол жерге жіберемін, олар қызмет көрсетпейді, содан кейін тіл үйреніңіз, бұл өз елінде естуден қаншалықты шаршады. Жарнамадағы комбалар бойынша сіз жоқ тапсырыс бересіз ((((фамили бокс ешқашан жоқ. Айнабұлақтағы басқа ҚФҚ-да бір қызметке хамски бойынша тапсырыс берген дұрыс.
Ринат Илдарович
18 мамыр 2025
Егер И-наттағы өтінімдерге сәйкес келсе, бәрі жақсы болар еді. 04-ке дейін-иә, қайсысы бар. Жеткізу - иә, қайсысы бар. Барлығын мәлімделгенге сәйкес келтіріңіз немесе көрсетпеңіз. Олар Сізге И-наттағы кестелер мен шарттарды қараған кезде сенеді.
Светлана Приймак
11 қыркүйек 2024
Жақсы, жүру нүктесі. Жеткізу мен кезектің жиналуы аздап тітіркендіреді. Ұжым жас және үйлесімді. Кез-келген жолмен қиындықсыз төлеу қуантады.Рахмет.
Айя...
11 сәуір 2025
Лас!Үстелдер тазаланбайды!Едендер лас!Барлық көлемдегі Музыка.Жағымсыз!
Aika Asetovna
15 қыркүйек 2025
Қорқынышты, қызмет 0, клиентке бағдарланған 0, салат шашпен ұсталды, құрғақ немесе дымқыл майлықтар жоқ! Әйелдер дәретханасының есігі ашылмайды, еркектерде Дәретхана қағазы жоқ!
Василий Иголкин
11 қыркүйек 2024
Үнемі күту 20-30минут. Тапсырыстар бірден бағдарлама бойынша "беру" арқылы өтеді... , содан кейін сіз тапсырысыңызды күтесіз, ол сізге берілгенде ...
Ботагоз К.
9 қыркүйек 2023
Әр жолы зал мен дәретханадағы қорқынышты тәртіпсіздік. Кезектер. Үстелдер ұзақ уақыт тазаланбайды. Келушілер өздерін тазалауы керек. Дәретханада тыныс алу мүмкін емес. Құрметті KFS басшылығы қызметкерлерді көбейтіңіз. Олар үлгермейді
Ә
Әмірхан Қыдырәлі
1 ақпан 2023
Өте дәмді аяқтар. Күту уақыты оңтайлы. Қызметкерлер жауап береді. Көпқабатты үйлер арасында және жол бойында өте ыңғайлы орналасу. Атмосфера тәбетті қоздырады. Тауық еті жаңа.
Assel A.
5 қазан 2025
Әрқашан бір нәрсе жоқ, көзілдірік немесе орауыш қораптар. Дәретхана мен залда өте лас.
Елена Б
12 шілде 2022
Ыңғайлы орналасуы. Қызметкерлер сыпайы, тапсырыс беруге және таңдау жасауға көмектеседі. Кафеде таза, жайлы интерьер бар. Тез және дәмді дайындалады.
Рашид Касымов
5 қыркүйек 2022
Сәлеметсіз бе! Күту минималды, өйткені дүңгіршек арқылы жаңа) қызметкерлер мейірімді емес( . Орналасқан жері ыңғайлы! Тауықтардың қанаттары. Биіктікте ащы, дәмді! Атмосфера жайлы сорғыш жұмыс істейді, кондиционер ыстық күнде салқын болады!
Al’bina Kvan
23 тамыз 2023
Егер біз осы филиалда өнім алсақ, онда олар тез қызмет етеді, тауық дәмді.
D
djorzhkluni
30 тамыз 2025
Қанаттардың өте кішкентай бөліктері қойылды, фри жұмсақ және ақ түсті, бұрынғыдай қытырлақ емес
Бахтияр Кадыров
10 қазан 2023
Қызметкерлер көп емес колхоз . Байсалды ұйым сияқты, ал қызмет көрсету өте әлсіз . Бұрын CFS деңгейінде болған . Барлық ұқыпты сыпайы адамдар қазір тапсырыс қабылдайтын қызметкерлер жақсылық жасағандай болды . Парламентте жұмыс істейтін сияқты маңызды такие
Камиля Баратова
Өте дәмді гамбургерлер, жылдам жеткізу
Sultiks
22 қыркүйек 2024
Рахмет, өте дәмді тағам жаңа және тез дайындалады.Мен оны жақсы көремін Мен тағы бірнеше рет баруды жоспарлап отырмын
Аяулым Орынбасар
3 қараша 2024
Өте дәмді. Маған KFS-те бәрі ұнайды, әсіресе қанаттар.Олар өте дәмді. Қызмет өте жақсы. Сондықтан мен 5 жұлдызша қалдырдым.
Камила М.
5 тамыз 2025
Әрқашан көп адамдар, жылдам қызмет көрсету және жауапты қызметкерлер
Арсен Зейнулла
28 қыркүйек 2023
Өте дәмді қала бойынша көптеген нүктелер минус бұл тек бір кассада жұмыс істейді себебі бұл кезек үлкен мен 5 жұлдызды қоямын
.......
19 наурыз 2024
керемет дәмі бар тамаша мекемелер бұл нәресте ананы сағынады және асқазан CFS ке жүгіреді пісіруге қатысқандардың барлығына дәмділігі үшін рахмет
Абубакр Хайдаров
26 қараша 2025
Өте лас қызметкерлер. Қолғапсыз жұмыс істейді, лас киім жоқ Тапсырыс. Залда мүлдем сатып алу мүмкін емес өте лас оларда техникалық қызметкерлер жоқ бірақ дұрыс. Мұндай жерлерде сіз тәбетті жоғалтасыз.
Еркежан Абзал
18 наурыз 2024
Мен CFS-ті жақсы көремін, бірақ одан кейін асқазан әрдайым ауырады, сондықтан мен оны жемеймін. Асқазан сау, бірнеше рет физикалық тексеруден өтті. Басқа ащы тағамдарда мұндай проблемалар жоқ, бірақ ескірген май немесе бір нәрсе бар сияқты. Мен бірнеше жыл жүрмеймін, бірақ мен шынымен қалаймын((
Аида Нурулла
12 қараша 2024
Қызмет көп нәрсені қалайды, Құзыретті емес персонал, мәлімделген тапсырысты баяндамайды, ескерту жасады, сол мәселе, қол жетімділік тапсырысқа сәйкес келмейді!
Халмурат Ясенов
Өте дәмді бәріне тез рахмет әрқашан осында келіңіз ең дәмді лагмандар мен қанаттарды жеу бізді жақсы көретіндердің барлығына рахмет
Мадина Адильбекова
24 сәуір 2025
Бағдарлама әрқашан жұмыс істемейді. Банкоматтан ақша алу керек. Осы уақытта көшеден өту кезекті қайтадан алу керек. Және бәрі өте дәмді. Мен бұл қызметкерлердің pnrchat жоқ екенін бірінші рет байқаған жоқпын. Және кассада тұру көмектеседі тапсырыстарды жинайды.
Алексей Иванов
6 қаңтар 2024
Үлкен сызықтар жоқ үстелдер әрқашан бос. Қанаттар ащы пепси суық гамбургерлер кішкентай
D
Dmitriy Yachmenyov
23 сәуір 2024
Әуесқойға арналған тағам. Қызмет тез, бірақ тағамның өзі - фаст-фуд-бұл дәмді немесе зиянды емес.
Айниса Айниса
1 мамыр 2025
Құзыретті емес, дөрекі қызметкерлер, лас ФУ ФУ Фу, дәретхана одан да жаман, мені қызықтырады оларда бар басқарушы әкімші мұның бәрін кім қарайды. Тағам әрине дәмді
Аида Надырова
Дәмді әрдайым іс шарада сатып алыңыз балалар жақсы көреді мен әзірге тек жақсы пікірлер айтудың жаман ештеңесі жоқ Мен айта алмаймын👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍☺️🥰☺️☺️☺️☺️☺️👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍міне жақсы ұсынамын
Виктор Бирюков
18 қазан 2024
Ең оңтайлы уақыт - техникалық қызмет көрсету-баға! Сыпайы қызметкерлер!