KFC

Гулнур Мусылманкулова
5 мамыр 2025
KFС бұрынғыдай емес, онша емес болып қалған. Не хрустящие корочки. Фри тоже, не жаренные
Акбота Калтаева
19 маусым 2024
Тапсырыстың көптігінен шаршайтын сияқты, кассадағылар үнемі шаршап тұрады, бірақ барлығының дәмі оригинал ғой
Ш
Шолпан Парманова
12 маусым 2025
Рақмет !
Касым Нысан
4 тамыз 2025
Ұзақ дайындайды
Olga Vladimirovna
Қызмет тез, бірақ олар соңғы рет тамақтануға тоқтады және бәрі өте дәмсіз болды, сонымен қатар олар бургердің құрамы бойынша шатастырды, бәрі қандай да бір себептермен Суық болды, кассаға барып, сұрауға тура келді олар тапсырыс бергендей жасады
R
Rakhymzhan Koshkarbaev
Ақымақ даяшы 2026 жылдың 05 ақпанында сағат 20:50-де болды. Чекте қандай тапсырыс бар екенін көрмейді. Барбекю соусының орнына мен қызанақ кетчупін қойдым, Тапсырыс өзіммен бірге болса да, майлықтар жоқ. Олар асығыс қарамай алып кетті, ал балалар ашқан кезде олар алысқа кетіп қалды, олар бұл тапсырысты алғанына ренжіді. Олар мұндай ауа-райында кептелістерге оралмады. Жауапты болыңыз
Интизар К.
Дәмді тағам, бірақ қызмет өте ұзақ. Онда қызметкерлер жетіспейтін сияқты, өйткені кейде бір адам кассада да, кассада да бар сияқты
Роман
9 қазан 2025
5 адамнан тұратын топ келді, тапсырыс көлеміне қарамастан тез жиналды.Қыз менеджері қабылдап, Тапсырыс симпатичная.Тағам дәмді болды, ал дәретхана жақсы ұсталды.Барлығы қалды.
Арсен Туяк
16 тамыз 2025
Дәмді маған ұнады мен тауықты жақсы көретіндердің барлығына ұсынамын. Олар өте тез дайындалады және қызметкерлер ең жақсылардың бірі. Ұқыпты және таза
Ару Са
8 сәуір 2025
Жөндеу жұмыстары әлі де жайлы емес , атмосфералық емес, кездейсоқ I ' m-ге түсті Тараздағы жаңа орын 8/3-атмосфералық, таза, дәмді ( курьерлерге арналған қосымша терезелер бар-олар кассаға тапсырыс алу үшін келмейді, мұнда ҚҚҚ-да ойластырылған)
Ш
Шаяхмет Ш.
16 шілде 2025
Ассортимент әрқашан қол жетімді, бұл қаланың басқа нүктелерінде емес (МЕГА-Жібек вейде), әрқашан бәрі таза және жедел қызмет!
Tlek Beisebayev
9 желтоқсан 2025
Керемет орын, қызықты интерьер. Өте сыпайы және шустриц қызметкерлер. 2024 жылы болды, бірақ Яндекс ұпайлары үшін Ревю жазу керек😄
Aizere Serikova
Тек ең жақсысыжәне өте дәмді және әрқашан дәмді иіс шығарады.тек кезектер жеп, ұзақ күтіңізбұл жалғыз кемшіліктер, сіз екеуінен, мен жыл мезгілдерінде өмір сүремін және мұнда тапсырыс беруге болмайды
Марат Жагипаров
10 қыркүйек 2025
Мәзірден толық таңдау әрқашан қол жетімді. Жылдам қызмет көрсету. Барлық нүктелердің ішіндегі ең жақсысы.
Алим
Пікірлер, бір жігіт кассада және жиналыста ма? Тіпті қызметкерлер құрамы болмаған кезде, күту шексіз, мәзірдің жартысы жоқ, өз тауықтары жоқ ,
Игорь С.
Бұл өте дәмді болды, балалар бәрін тез дайындайды.
Ерлан Сар
24 қараша 2025
Қорқынышты сапа болды, шелектердегі қанаттарда иіс пайда болды, балғындық пен шырындылық жоғалды. Қараңыз, Қфси өзінің шыңына жетті. Ия және бағалар тым тар болды
Гульнар Конуспаева
Залдағы сасық май ️ ️ бөлме мен дәретхананың өзі лас ! Содан кейін олар сасық күйдірілген майдан кейін тапсырыс бере алмады
N
Nurjan Babylove
15 маусым 2025
Тамақ жақсы дайындалады, бірақ күту ұзақ уақыт кезекте тұруы керек, өйткені автокөлік тапсырысы жабық және барлығы касса арқылы тапсырыс береді.
Анара Назарбаева
18 қыркүйек 2025
ӨТЕ ДӘМДІ ТАҒАМДАР!КӨПТЕГЕН ӘУЕСҚОЙЛАР МЕН КЕЛУШІЛЕР!ҚЫЗМЕТКЕРЛЕР СЫПАЙЫ!ТЕРМИНАЛ АРҚЫЛЫ ТАПСЫРЫСТАРДЫ ӨЗІҢІЗ ЖАСАЙ АЛАСЫЗ!
Адека Калиева
12 тамыз 2025
Мекеме онша емес, үйіндіге уақыт жоқ, олар тапсырыспен шатастырады, кезек капееец, тапсырыс бір сағат бойы дайындалады, тек бокс шебері, мен оны ұсынбаймын.
Oleg Artyshuk
20 желтоқсан 2025
Егер жұлдыздың минусын қоюға болатын болса, мен оны қояр едім. Бүгін олар 18 қанат алды, ал іс жүзінде 12 қанат салды, қалай? Бет алдау, өте жаман...
Андрей Андрей
KFC енді олай емес. Иллюзия жоқ, тек бұрынғы дәмнің атауы қалды. Тауық бағасы үшін күйдірілген крекер.
Молдир Жексембаева
Жақсы кафе дәмді тағам күту уақыты тез жалпы кеңес беремін
Марат
1 қараша 2025
Бұл мекеме туралы қалай айтуға болады? Мен олардың клиенті деп айтамын, олар ашылған сәттен бастап толи 8 толи 9 жаста. Бұрын бәрі жақсы болатын! Енді бұл терең өткенде! Өте үлкен кемшіліктер болса да, жоқ иә жоқ Мен дәл осы KFC филиалында тапсырыс беремін. Мен сізге жеткізілімге мүлдем Тапсырыс бермеуге кеңес беремін! Егер сіз түкірсеңіз, олар қанша Қанат әкеледі. Мысалы, олар 24-ке тапсырыс берді, ал 16-сы (өте сирек кездеседі) немесе қосымша әр түрлі тұздықтарға тапсырыс берді, ал сізге кетчуптің бір түрі немесе ірімшік соусының бір түрі әкелінді. Соустар туралы Статиге оларда Мәңгілік Джо бар. а! Бірақ жеткізудегі ең маңызды нәрсе сіз білмейсіз қалыпты әкеледі жеуге жарамды немесе сіз оны шығарасыз! Толидің осы ауысымда жұмыс істейтін командаға не байланысты екенін айта алмаймын, бірақ мен солай айтамын - ең қалыпты жеткізу жұма қалған күндері тапсырыс беру және қоқысқа тастау қаупі бар! Мүмкін, басқа күндері олар майды бір нәрсемен үнемдейді және сұйылтады. ОЛ ҚАНДАЙ ДА БІР МАЙМЕН ҚАТТЫ БЕРЕДІ! БҰЛ ҚОЙ ЕТІ МЕ, ӘЛДЕ БАСҚА НӘРСЕ МЕ, Жалпы алғанда, 50% - дан 50% - ға дейін. Мен әдетте оларға барамын Мен нагинс түріндегі кішкене нәрсеге тапсырыс беремін, егер бұл дәм болмаса, мен үлкен тапсырысқа тапсырыс беремін. Жалқаулық жеткізілімге тапсырыс бергенде және олар мені мәңгілікке алып кетеді, мен тапсырысты қоқысқа тастаймын ба, жоқ па. Енді мен осы бөлімде сирек сатып аламын, оны басқа бөлімде алуға тырысамын. Егер жеткізу болса және ол маған тек олардан әкелінсе, онда тапсырыс беру кезінде мен ақшаны желге лақтырдым ба, жоқ па.
Assylzhan Karagulov
23 мамыр 2025
Бір қуырылған Қанат болған жоқ. Бұл өте жағымсыз, тауықтың қаны әртүрлі ауруларға әкелуі мүмкін.
Dias Hirshhh
Өте дәмді. Мен жеткізілім мекемедегідей дәмді болғанын қалаймын, сондықтан орын жақсы
Томирис Сабырова
8 ақпан 2024
Олар өздерінің филиалдарын 2GIS-те алып тастады, енді кері байланыс қалдыруға мүмкіндік жоқ, сондықтан мен осында жазамын. Мен KFC қосымшасы арқылы жеткізуге тапсырыс бердім, бұл жиіркенішті. "Тапсырысты нақты уақыт режимінде қадағалау" парағы-бұл жай ғана сандырақ, фотосуретте тапсырыс дайын болған кезде емес, курьер мүлдем жоқ жерде бақылау функциялары жоқ екенін көруге болады. Нашар әзірленген қолданба әлі де аман қалуы мүмкін, бірақ менің негізгі шағымым басқа. Уәде етілген отыз минут ішінде менің тапсырысым ешқашан келмеді және бір сағаттан кейін емес, мен қолдауға жүгіндім, төмендегі сол қойындыда көрсетілген телефон нөміріне жүгіндім, тәтті қыз қоңырау шалуды өтінді, өйткені мейрамхана хабарламаларға жауап бермейді, қайта қоңырау шалмады, өйткені 10 минуттан кейін Яндекс Годан телефонға хабарлама келді. менің тапсырысым жөнелтуге дайын екендігі туралы, Тапсырыс ресімделген және қабылданған сәттен бастап бір сағаттан астам уақыт өтті. 15 минуттан кейін курьерді күтпестен, мен оған жеке қоңырау шалдым, бәрі жақсы ма, жоқ па деп сұрадым, ол маған тапсырыс жаңа ғана дайындалды деп жауап береді, тапсырыс беруден бір жарым сағат өтті. 10-15 минуттан кейін Мен өз тапсырысымды аламын және оларға, әрине, мен онша риза болмадым. Тамақ салқындады, ол суық емес еді, бірақ оны жылы деп атауға болмайды. Уәде етілген отыз минуттың орнына екі сағатқа жуық күткеннен кейін, мен қатты ренжідім
Мейрамгуль Ибраимова
25 мамыр 2025
Тағам дәмді, бірақ қызметкерлер дөрекі, әрқашан таспен қанағаттанбаған жүзбен жауап береді
Assel E
5 шілде 2024
Біз балалармен автокөлікке тапсырыс беруге келдік, 2 айналым жасадық))) микрофон және тапсырыс беру терезесі бар, бірақ қазір олар алынып тасталды. Бірақ олар жұмыс істемейтін белгі жасайды
Евгений Кравченко
24 шілде 2023
Ол ұзақ уақыт бойы KFC-де тамақтанбады және жағымсыз таң қалды. Бұл өте нашар болды. Бұл жай ғана дәмді емес-тауық бұрынғыдай шырынды емес, твистердегі пита қандай да бір құрғақ.
Али Алиби
KFS қызметкерлеріне өте нашар қызмет көрсету өте дөрекі тікелей хамло мен барлық тұрғындарға бармауға кеңес беремін! Олар этиканы эстетиканы білмейтін адамдар келеді..оларға клиент үшін жағдай жасау керек!
Нурканат А.
13 қазан 2025
Дәмді, жылдам, әрқашан тұрақ орындары бар
Э
эмака кем
20 шілде 2022
тамақтану, ыңғайлы, тағам дәмді, егер демалыс күндері болмаса, олар ұзақ уақыт дайындалмайды біз сабақтан кейін достарымызбен жиі барамыз, орындар көп емес және 3 жұлдызды жанармай бекетінде орналасқан
Ваня Дробышев
Түнде айырбастау жоқ. Маған ресейлік ростикспен салыстырғанда дәмі ұнамады
Nariman Shaimerdenov
9 ақпан 2024
Жанармай құю станциясынан бөлінді! Керемет. Тез қызмет етті. + орналасқан жері - ол кезде жұмыс істемеді drive through (auto Express немесе... қалай дұрыс аталады) ішке кіруге тура келді
Ирина Саркулова
8 тамыз 2024
Артықшылықтардың ішінде сыпайы қызметкерлер, тазалық. Мәзірдің кемшіліктерінен. Олар керемет франшиза жасай алды. Шай мен кофе, балмұздақ жоқ. (оларда дәмді болса да). Кейде өнімдер жаңа емес. Франшизаның өзі керемет, бірақ Астанада емес
Акула .
30 қараша 2025
Дәмді және тез ! Жоғары деңгейдегі қызмет
Дана Калиакпарова
Қанаттары сұйық түтіннің иісі болды, дәмі бұрынғыдай емес
Амир Айткали
24 маусым 2024
Сіз тағамды өте дәмді етіп дайындайсыз өйткені сізде тауық еті өте қуырылған және дәмді нагеттер де дәмді жеді және сіз клиенттер үшін бәрін жасайсыз
Асел Алтаева
26 сәуір 2025
Жарайды бірақ бір рет мен еденде тарақанды көрдім ал кезек үлкен
Юлия
7 қыркүйек 2025
Лас. Өте ұзақ күту. Сусындар қосылмайды
Наурыз Юсупов
2 шілде 2021
Қызмет ақсап тұр, қанаттар жиынтығы аяқталғанын алдын-ала ескертпеңіз, әкімші этикеттің не екенін білмейтін сияқты. Жалпы, мен байқадым KFC жеткізу де өте баяу жұмыс істейді. Қызметті жақсартыңыз және соңында мәзірді жаңартыңыз, аз.
Айгерим
18 қыркүйек 2025
Барлық CFS сияқты, дәмді тез таза
Руслан Байбусынов
10 шілде 2022
Орналасқан жері ыңғайлы, бірақ жанармай құятын көліктің қозғалысына кедергі келтіреді , қызметкерлер тез жұмыс істейді
Даур Бейбарс
12 наурыз 2023
Сол жағалауда тұратындар үшін жақсы және ыңғайлы жанармай құю станциясы. Кассирлер мейірімді және жоғары деңгейдегі қызмет. Экспресс отын беру. Сондай-ақ жақын жерде KFC, көлік жуу, Шиналарды орнату бар, жалпы жүргізушіге қажет нәрсенің бәрі!
Лео Лео
11 қыркүйек 2025
Қызмет керемет, бірақ дәміне қарай аздап өзгерту керек.
Shadyaplay
6 тамыз 2022
Тағам дәмді, қызмет тез, орналасқан жері ыңғайлы. Орындар аз, бірақ жеткілікті.
Сергей
28 мамыр 2025
23:25-те тоқтап, маған ештеңе жоқ біз тамақ дайындамаймыз деді. Бұл қалыпты емес. Егер олар ресми түрде сағат 00: 00-ге дейін жұмыс істесе. Содан кейін жұмыс істеу керек. Әуежайдан КФС-қа таксиге тапсырыс берді. Нәтижесінде мен тамақ ішпедім. Көп рахмет!
Бакдаулет Батиханов
14 қазан 2025
CFS бұрынғыдай дайындалмайды бірақ басқа жерлерге қарағанда әлі де дәмді