KFC

Мәзір

Дмитрий Щепковский
20 қазан 2025
"Жақында KFC — ге кірдім-бәрі бұрынғыдай деңгейде! Қанаттар қытырлақ, картоп ыстық, тұздықтар дәмді. Қызмет жылдам, тапсырыс бірнеше минуттан кейін алынды. Атмосфера жайлы, сіз жеңіл тамақ іше аласыз. Мен олардың байттары мен өткір жолақтарын жақсы көремін - сіз саусақтарыңызды жалайсыз!»
Александр Ядрихинский
5 шілде 2025
Жиіркенішті қызмет. Мен жақсы көңіл-күймен келдім, Тапсырыс, тамақ пен сусын аламын. Күте тұрыңыз. Тапсырыс дайын деген белгі келді. Мен ештеңе жиналмай, алып кетуге келемін. Жарайды, күтті, жиналды. Бірақ пепси нөл жоқ (ол үшін мұнда ток келді), кәдімгі Пепсиді ұстаңыз. Жарайды, жарайды, мен қайтаруды айтамын. Қайтару мүмкін емес. Қалыпты ішіңіз. Мен жүгірдім. Келіңіздер, олар пепсиге бірге су берейік дейді. Жарайды, айырмашылықты өтеп, сода беріңіз. Газдалған жоқ, біз өтей алмаймыз. Олар жарты сағат бойы тоқтады, нәтижесінде мен сусынсыз кешкі ас іштім, көңіл-күй нөлге тең болды. Менің аяғым бұл жерде болмайды. * Кейінірек олар маған сол күні таңертең егеуқұйрыққа үнсіз өздерімен бірге тапсырыс беру үшін басқа сусын салғанын анықтады. Жиіркенішті адамдар және жиіркенішті нүкте.
Ф
Фатима Хакимовна
15 сәуір 2025
Кейде біз KFC-ден тағамға тапсырыс береміз , дәмді, әсіресе өткір қанаттар 👍 тапсырыстар өте тез дайындалады, сусындардың жақсы таңдауы, іші әрқашан жайлы және таза
Жанибек Тусупбаев
12 қазан 2025
Сүйікті CFS мейрамханасы, біз мұнда әр демалыс күндері 7-8 жыл бойы барамыз, тек уақытты қоспағанда. Адамдар көп емес, сызықтар аз, олар жақсы дайындалады.
Андрей Н.
19 желтоқсан 2024
Бұл фаст-фуд па? Қызметкерлер әрең қозғалады. Тапсырыс шамамен 30 минут күтті (жұмыста тек 4 тапсырыс болды). Тек терминал арқылы қызмет көрсету. Кассада төлемді қабылдаған терминалдардың бірі, бірақ жүйеге Тапсырыс берілмеді.
Алекс
26 шілде 2024
Дәмді Қос Шефбургер өте ұнады,балаларға фри мен пепси комбинациясы да дәмді болды. 5-6 минутқа Тапсырыс тез дайындалды Неліктен Тапсырыс әкелмегені және өзін-өзі күтуге тура келгені белгісіз.. баспалдақпен жоғарғы залға бару ыңғайсыз..чекте даяшының аты болса да.. даяшылар басқа асханаға тамақ әкелді.. Жалпы жағымды әсер.
Валерия Волкова
Өте лас, едендер, үстелдер жабысқақ және қара. Дәретхана лас, қоқыс бітелген, залда да бар. Панораманы орнатқанымен, терезелер лас. Кіру тобы да лас. Тұншықтырғыш.
Владислав
Сусындар таусылып," жаңа түпнұсқа бұралу " құрғақ, қорқынышты картопқа толы және дәмді деп айтуға болмайды...
Айдын Хасенов
30 қаңтар 2024
Тамақ туралы шағымдар жоқ. Әдеттегідей, KFC-дегі ең жақсы қанаттар. Залды тазалауға назар аударуды сұраңыз. Үстелдер мен жиһаздарды тазалау өте нашар. Еденде шүберек жатыр. Терезелер өте лас. Олар шамамен 17:00-де тамақтанды. Залдағы жарық сөніп, қараңғы және ыңғайсыз болды.
ImNegger
13 қараша 2025
Өте дәмді. Жойылды. Сусындар өте дәмді. Қызметкерлер мейірімді олар айтқандай қонақжай!) мен тағамдарға өте тез қызмет етемін. Сондай-ақ ұзақ уақыт ыстық.
Софья
жалпы тамақ әдеттегідей орташа, бірақ зал өте қанық, терезелер ашылмайды,кондиционерлер / сорғыштар жұмыс істемейді, дем алатын ештеңе жоқ + Тапсырыс лас науаға берілді, бұл әсерді бұзды PS: тапсырысқа қателесіп екінші сусын берілді, сондықтан мен Жұлдызға қалағанымнан көп қойдым
Ainura A
15 мамыр 2024
Жылдам қызмет көрсету, ыңғайлы орын, әрқашан кезек, көптеген адамдар. Кемшіліктерден картоп пен стриптерді өте ескі майға қуырады, сондықтан көбінесе күйдірілген, тартылған дәм. Өте жақсы қауіпсіздік, әрқашан мейірімді қызметкерлер
Дмитрий М.
31 тамыз 2025
Өте дәмді дайындалады! Мен мұнда бірінші рет алып кету және Яндекс азық-түлік жеткізу арқылы алмаймын. Барлығы ыстық, балғын!
Елена
5 тамыз 2025
Ұнамады. Екінші қабатта өте ыстық, кондиционерлер жұмыс істемейді. Терезелер ашылмайды. Ки Эф си бұрынғыдай емес. Дәмді емес
S
Shamshiya Ploskikh
16 қараша 2024
Қызмет жоқ. Сіз жай ғана көрінбейсіз. Ал тағамның сапасы бұрынғыдай емес. KFC жоғары бағамен болса да, орташа деңгейдегі кәдімгі донерге айналады.
Aset S.
22 қараша 2025
Тапсырысты қай рет шатастырады! Шынымды айтсам! Мен аяқтарға тапсырыс бердім өткір олар әдеттегідей және тіпті суық кешегідей бірақ мейрамхана жақында ашылды ! Қорқынышты қызмет
Ардак Кокеджанов
7 қыркүйек 2024
Тамақ өте нашар болды. Бұрын дәмді болатын, қазір қанаттары аз, жұмсақ қуырылған. Қазір ол жерде аяғы жоқ. Жалпы гогольде антисанитария бар.
Ayagoz Nurzhol
Тамаша қызметкерлер,тағам өте дәмді.Тағы да баруды ұмытпаңыз)
Дина Садыкова
22 желтоқсан 2025
Лайықты мекеме, дәмді тауық еті. Бағалар тіпті төмен болса да, бәсекелестер мүлдем болмас еді.👍🏻
Дзен
25 қазан 2025
Сағат 11:00 және олар жабық, ішінде қызметкерлер бар. Сондай-ақ, қандай да бір себептермен олар жұмыс істемейтіні туралы хабарламаның болмауы.
Виталий Б.
19 наурыз 2024
Олар дәмді дайындайды, бірақ тамақ пен сусындарды орау өте нашар. Үйге келді, кофе мен тұздық төгілді
ансар насыров
7 қыркүйек 2025
Жақсы орындар Жауапты қызметкерлер Мен кеңес беремін Таза
А.А.
1 шілде 2019
Өте мейірімді қызметкерлер, бірақ кейде ешқандай өнімдер жоқ. Тапсырыстардың бірінде кәдімгі тауық еті болған жоқ, себебі пеш жұмыс істемеді. Сондықтан олар өткір болды. Бірақ тұтастай алғанда олар жақсы жұмыс істейді
Tanat
28 қараша 2021
Мен Яндекс тағамында жұмыс істеймін, тапсырысымды 1 сағат күттім, тасбақалар сияқты баяу жұмыс істеймін, мониторлар жұмыс істемейді, қызметкерлер кішкентай, кафе кішкентай ыңғайсыз, мен оларға 4.0 бағасын қалай қойғанымды білмеймін. Егер сіз Мен асыра сілтеп жатырмын деп ойласаңыз тоқтап, өзіңіз көріңіз. Дәл осындай ақымақтық Мәскеу сауда орталығында жасалады. Тек жабайы сызықтар бар. Сонымен қатар, тапсырыс ұзақ күтеді.
Alisher Jumagaliyev
4 қазан 2022
Қорқынышты, тек 1 адам дәретханасы жұмыс істейді. 2 писуар жұмыс істемейді. Егер сіз қарбалас сағатты ескерсеңіз және адам шынымен өзгелерге жабысқан болса, 30 минут күтуге тура келеді. Сондықтан мен 30 минут күттім дерлік сипатталды. Екі зәрді қорқынышты түрде жөндеңіз!!!!
Сункар Сункаров
9 шілде 2023
Екі қабатты фастфуд. Қызмет көрсету, мәзір, бағалар бойынша-бәрі стандартты. Дәретханалар үшін доп төмендеді-2-қабаттағы ерлер дәретханасында писюарлар жұмыс істемейді, пленкамен оралған.
Александр Лисогоров
22 желтоқсан 2025
Азық түлік қызметкерлерге қызмет көрсету күту уақыты ұзақ емес ас үй дәмді бургер үйме
E
Erkin Z
25 сәуір 2022
Бәрі жақсы тек 2-қабаттағы ерлер дәретханасына кірмеңіз, құлып сынғандықтан сол жерде қалу қаупі бар. Есік жабылады және ол жай ашылмауы мүмкін. Сол жерде тапшылық дәретханалар лас. Дұрыс, Мопалар 1 қабатта отырады.
Нуржан Абжаппаров
9 наурыз 2024
Жылдам қызмет көрсету және әрқашан толық ассортимент. Қызметкерлер жайбарақат, бірақ сенімді
Маршал Мария
31 қазан 2019
Кішкентай шулы кафе. Ыңғайсыз нәрсе-кіреберістің төменгі жағында қызмет көрсету , ал залдың өзі екінші қабатта, онда сіз науамен спиральды баспалдақпен көтерілуіңіз керек. ҚазҰУ студенттері үлкендерге жол бермейді, өздерін қатты және еркін ұстайды. Жалпы, бұл ұнамады.
Kirito Akerman
31 тамыз 2024
жақсы, бірақ сізге қызмет көрсету керек, сондықтан бәрі дәмді, бәрі жақсы, бірақ дәретхананы шатастырды, бәрі жақсы емес.
Акмарал
11 қаңтар 2025
Дәмді және өзен бойымен серуендеуге болады.
Bizhan Abishev
20 желтоқсан 2023
Тамаша орын! Әрқашан адамдар көп!!! Әкімшілік, курьерлерге орындық қойыңыз. Кейде ұзақ күтуге тура келеді)
Судья (Критик)
28 мамыр 2020
ҚҚҚ ҚҚҚ ретінде. Бағалар көтерілді. Тауықтың қанаттары мен барлық бөліктері кішкентай болды. Қфқ бұрынғыдай емес.
Z
Zhanibek Utegenov
11 маусым 2022
Тамаша қызметкерлер. Мен Тапсырыс күтіп тұрғанда, мен су сұрадым. Олар су мен картоп берді 🤣 🤣
жанат дулатова
Жұмыстан алыс емес, CFS дәмді
Данил Конарев
26 шілде 2021
Бағасы көтеріліп, бөліктері азаяды😅 Сіз алып кетуге тапсырыс берген кезде тауықты қоюды үнемі ұмытып кетесіз
Игорь К.
18 қыркүйек 2023
18.09.23 Жарты сағат (!) жабылғанға дейін "бізде ештеңе қалмады"деп мәлімдейді. Бұл фаст-фуд мейрамханасы, бірақ қызметкерлер өте жалқау)))
Элли Магомадова
Жалпы, бұл қаладағы ҚҚҚ-ны ренжітеді. Дәмді емес....
Али Маратов
9 мамыр 2020
қызмет ұзақ уақыт жұмыс істейді, қабілетсіз қызметкерлер, әрқашан қажетті өнім бола бермейді
Aigul M
13 тамыз 2022
Қорқынышты! Мәзірдегі бір фотосуретте олар салаттың өте аз мөлшерін ұсынды. Енді аяқпен емес!
Михаил
18 қаңтар 2023
Қызмет нашарлады. Қызметкерлер әрең қозғалады. Қол жетпейді. Мен өз тапсырысымды 40 минуттан астам күттім.
Оксана Пилипенко
11 желтоқсан 2019
Өте лас . Үстелдер сирек тазаланады. Тауық сүйектері үстелдердегі таулар. Жағымды орын емес.
П
Павел Леушин
13 тамыз 2022
Мен тек жеткізілімге тапсырыс бердім, өте дәмді. Бірақ жазғы футкорд қорқынышты жағдайда, мекемеде болған жоқ.
Andy
10 сәуір 2024
Жайлы орын, Дәмді қолтаңба қанаттары және тек қана емес, бірақ әлі де бір нәрсе жетіспейді.
Калдыгуль Сарсенбаева
24 тамыз 2019
Мейірімді қызметкерлер. Өте дәмді және тез👍
Ibrahim O.
23 ақпан 2019
Жылдам қызмет көрсету. Қонақжай кассирлер. Жақсы атмосфера
Анонимді пікір
15 маусым 2021
Тығыз, мониторлардан ақпарат үнемі қалпына келтіріледі, дайындық дәрежесін көру мүмкін емес. Неліктен бұл монитор бар!?
Алдапсгер Алдапсгеров
CFS БҰЛ КЕРЕМЕТ ТАМАША ОРЫН СЫПАЙЫ ҚЫЗМЕТКЕРЛЕР))
Евгений
23 қазан 2025
Әдеттегідей дәмді және таңертең есек күйдіреді 😂