KFC

З
Зауре Абзиева
14 шілде 2025
Ыңғайлы, жылдам, дәмді, жолдың бойында орналасқан
Дархан Жантуреев
Жақсы жер
Константин Сулейманов
2 қыркүйек 2025
Супер орын! Kfc әсіресе жақсы балғын тауық еті, керемет қуырылған және майсыз, жылдам қызмет көрсету, дәмді кофе және әртүрлі тәттілер. Алматыдан кетуге таңғы ас ішуге өзіммен бірге жолға шығуға кеңес беремін.
Асель Биханова
1 шілде
Мен бұл жерді қалай жақсы көремін Әли Алматыдан кетіп бара жатып, бұл жерге міндетті түрде бару дәстүрге айналды, өте ыңғайлы, тамаша персонал, жоғары деңгейдегі қызмет көрсету, намазхана Әли, тамақ, бензин, тіпті азық-түлік, бір сөзбен айтқанда ыңғайлылық пен жайлылық 🥰 👍 👏 🏻
Айжан Алимжанова
7 қараша 2024
Алматыдан шығатын тамаша орын, кфс, аспаздық, кофехана, дүкен бар. Жанармай құю мен тамақтанудан басқа душ, кір жуғыш және кептіргіш, намазхана, ойын алаңы бар. Мен барлығына осында келуге кеңес беремін, бұл өте ыңғайлы
Айдын Уйсинбеков
6 наурыз 2024
Қызметкерлер өз жұмысын білмейді. Олар тапсырыстарды ұзақ уақыт дайындайды, тапсырыс берді, 7 минуттан кейін олар тапсырысты алып тастады (тексерушілер бас терісінен айыппұл салмайтындай етіп жасайды), іс жүзінде олар 25 минуттан кейін тапсырыс берді. Тапсырысты шығарғаннан кейін тексеру керек, алып кету керек, тексерілгені жақсы. Олар комбинацияны адамға салмады, тұздық емес, сабан емес, тұтас комбинация. Дәміне қарай нюанс бар, май ұзақ уақыт бойы өзгермеген сияқты.
N
Natali B
27 ақпан 2025
Дәмді, бірақ өте ұзақ қызмет. Кейде бірдеңе жоқ, ауыстыру жасалады
D
Dinmukhamet Ilyas
16 наурыз 2024
Қызметкерлер жақсы, жас, кейбір сәттерде клиенттер тым көп және сіздің тапсырысыңыз туралы есеп беруді ұмытып кетуі мүмкін. Тағам дәмді,бірақ көбінесе ауыр, мен 5 емес , кем дегенде 2-3 қанатқа тапсырыс бере алатынымды қалаймын. Сонымен бәрі жақсы! (Фото жоқ, өкінішке орай)
Асель Н.
21 шілде 2024
Маған ұнамады, стриптер резеңке сияқты қатты, 5 адамға 2 дымқыл майлық берді. Олар балаларға қосымша түтік сұрады, бермеді. Олар шырша сатып алғысы келді. Жалпы бұл мүлдем ұнамады
Кариб Исмаилов
3 ақпан 2024
Ұзақ уақыт бойы терияки орнына тәтті және қышқыл қойды, 3 тұздықтың орнына 2, 1 қойылмады, жолақтар туралы есеп бермеді, 4 қанат пен 4 аяқты қойды 13 жолаққа тапсырыс бергенімен 13 қанат 7 Қанат пен жолақ жетіспейді, балаларға жеткіліксіз болғаны үшін рахмет персоналда бағыныштылық жоқ сен және бауырластық, жалпы, түзетемін деп үміттенемін бірақ мені алдап кеткендей сезіну ұят болады
Бахтиёр К.
19 қараша 2024
18.11.2014 ж. уланған. Душ техникасы туралы жұмыс істемейді мен душ қабылдағанға дейін әр уақытта едендерімді жуамын және бұл жолы тіпті дренаж да болды ұмытылған.. ағызу тазартылды... тока душ қабылдай бастады суды өшірді. Иә техниктер бір сағат бұрын қабылдау тапсыру дәретхана душ жабық кім бар екені маңызды емес Мен онда бір жарым сағат тұрып қалдым
Марлен Дуйсенов
27 наурыз 2025
Қызмет әлсіз, мекеме тығыз, дәмі мен мөлшері жақсы нәрсені қалдырады
Виктор
19 маусым 2025
CFS-дәмді, тез, қанағаттанарлық. Кейде майлы, бірақ қанаттар жоғарғы жағында болады.
Ерлан К.
27 наурыз 2025
Бүгін болды. Техникалық қызмет көрсету нөл. Қызметкерлер дөрекі, сұрақтарға жауап береді. Аяқталмай, барлық қызметкерлер бір жерге шығады.
Лаура 123
4 тамыз 2024
Тапсырыс туралы есеп бермеді. Алыс жолға тапсырыс берді. Барлығы пакеттерге салынды. Жүздеген шақырым жерде мен пакетте барлық тапсырыс жоқ екенін байқадым. Кассада тексеріңіз(
Нурлан Беккалиев
9 мамыр 2024
Ас үйде бәрі жақсы, KFC ол Африкада да KFC. Бірақ қызметкерлер көп нәрсені қалайды. Бұл үшін жұмыс істеу керек. Бұл үшін мен 5 емес, тек 4 қоямын.
Мухтас
6 ақпан 2025
Таблоға сәйкес Тапсырыс дайын деп жазылған Бірақ іс жүзінде оны мерзімінен бұрын басып тұру оңай ал сіз отырғанда немесе тұрғанда күтесіз Мен сізге назар аударғаныңызды қалаймын
Акмарал Санаткызы
25 ақпан 2024
Өте көңілі қалды, кетчуп туралы есеп бермеді. Бокс шебері өте кішкентай және тіпті шайнамайтын қорқынышты котлетпен
турсынбай мамбетуллаев
26 қазан 2025
Өте дәмді kfs тіпті қалада да дайындалмайды, мекеме намазханада қарастырылған
Антон
18 наурыз 2024
Керемет мейрамхана , тіпті ауыр жүктерге де жақсы жүгіреді, бірақ қызметкерлер аяздан кейін шыбындар сияқты баяу.
Аскар Жаркенов
14 мамыр 2025
KFC-Кентукки Фрай Чикен (яғни, Кентукки штатының қуырылған тауық еті ) негізін қалаушы бірден табысты және танымал құрылтайшы бола алмады . Сандерстің тарихы-бас тартпауға және қайтадан жетістікке жетуге тырысуға жақсы мотивация береді . Сондықтан біз KFC қанаттарын жеген сайын-Мен әрқашан қиындықтардың тарихын еске түсіремін оның артынан сәттілік келді . Барлығына жағымды ынталандыратын тәбет
Диас
4 қараша 2024
Қызмет көрсету жаман уақыт жоғалтады. Жұмысшылар жартысы темекі шегеді. Qr кассада жұмыс істемейді, машинаға қалай дұрыс тапсырыс беруге көмектескісі келмейді. Сіз қызметкерлерді әлі өзгертпейсіз сондықтан сіз нашар рейтингке ие боласыз
Санжар Мейрамович
2 мамыр 2025
Сіз күткен кезде тапсырысты баяу орындаңыз енді тәбет жоқ
E
Edik A.
16 желтоқсан 2025
Нөлдік қызмет ешнәрсе жоқ бірнеше позиция тіпті қалай сөйлесуді білмейді мен кіруге кеңес бермеймін
Редактор
3 шілде
KFC өте сапалы дайындалмайды. Ингредиенттер есеп бермейді. Твистер суық, майлықтар берілмеді.
Бахытжан С.
Нормаларын Бірақ мен мұндай фаст-фудты ұнатпаймын. Тандыр самсасынан жақсы
марат Корпельдесов
18 қыркүйек 2024
Жанармай құю станциясында KFC компасы нашар қызмет көрсету нашар, бас гамбургерлер ағаштан жасалған.
Жанна Мустафаева
8 шілде 2024
Қосымша арқылы тапсырыс берді. Өте жылдам, Каспий арқылы QR төледі. Мин 10-15 күтті
Таир
22 сәуір 2025
Қандай да бір себептермен, KFC стандарт бойынша тауық ... біртүрлі қуырады.
Ashat A
26 сәуір 2024
Қызмет көрсету жылдамдығына қанағаттанбайды. Сондай-ақ, олар қолма-қол ақшаны қабылдамайды.
Баке Наурызбай
Көзілдірік болған жоқ және бұл бірінші рет емес.
Даурен Бектасов
Әрқашан таза және дәмді!
Анатолий Харченко
29 маусым 2025
Дәмді тез қымбат емес
Alex -.
5 қыркүйек 2025
Өте баяу техникалық қызмет көрсету, бір сағатқа жуық күту Тапсырыс.
Aisha Onlan
5 қазан 2025
Тауық қанаттары дәмді бірақ өте өткір біз дәретханадан шықпаймыз
Габиден Даминов
Рафаэль Азгуда
Қорқынышты мекеме
Берик Дулат
18 қараша 2025
Фаст-фудтың денсаулыққа зияны бар екенін бәрі біледі, бірақ олар барлық жерде бар. Парадокс. Адамдар өздерін және балаларды әдейі улайды . Өте өкінішті .
Николай Пичугин
16 қаңтар 2025
KFC енді бірдей емес. Достық Бокс мөлшері азайтылды.
Ельжан Абат
24 тамыз 2025
мұнда өте дәмді кеңес беремін
Сауран Қазезхан
7 шілде 2025
Ең жақсы ҚҚҚ және сауда орталығына қарағанда арзанырақ
Саке Саке
11 желтоқсан 2025
Банкомат жоқ каспий
Амир
30 наурыз 2024
Өте дәмді емес. Құрғақ гамбургерлер және басқаларға қарағанда қымбатырақ.
DAF EURO6
16 қаңтар 2025
Мен бүгін түскі ас іштім. Мерзімі өткен тағамдар
Махамбет Сарбеков
3 маусым
Өте дәмді
Бико Конысов
22 шілде 2025
Минус сол жерде төленді тапсырыста жоқ деп сұрады жоқ олар маған қызметке қандай тапсырыс бергенін сұрайды 0%
Аружан Тойбаева
Қорқынышты қызмет, қызметкерлер!!!