Эскалаторлары бар үлкен текше құрылымы қарапайым ғимарат. Көптеген бутиктер. Әр түрлі тауарлар. Өнімдер, киім, кафе. Сіз бәрін дәміне қарай таба аласыз.
Соңғы уақытта бұл сауда орталығы шынымды айтсам скучно. Бірақ бонам және бонатенки үшін.
Мен Galmart шотына пікір қалдырғым келді. Мен маназин Әкімшілігіне кассирлерге адалдық шеберлік сабағын өткізуге кеңес беремін. Бұл қыздар қышқыл миналармен отырады, және мұндай әсер олар тек нарықтың иелері емес және т.б. Кейде олардың көздеріне қарап, аң аулауға болады, бірақ мен олардың деңгейіне түспеуге тырысамын. Содан кейін олар🤣 киімімен кездеседі, содан кейін азық-түліктері бар арбалар олар жоғары кассалық үстелден көрінбейді, сондықтан олар мені мылқау🤣деп қателесті. Иә, жарайды.
Сондықтан әкімшілер... Мұны анықтап, олармен жұмыс істеуді сұраймын. Үйсіз адамдар сіздің дүкеніңізге бармайды, және әркім сода бөтелкесін сатып алмай, қайнатуға кірмейді. Бірақ өнімдерге толығымен барыңыз ... мұны әрдайым кассирлер кездестіре бермейді. Мен осындай клиент жедім, бірақ сіздің масқара кассирлеріңіз мені сол жерде ашарашқа айналдырды.
Сауда орталығы сауда орталығы ретінде, қалыпты навигация, дүкендер жиынтығы туралы айту қиын, бұл өте кішкентай, сондықтан олар "мегашатрадағыдай" көп емес бірақ бұл қажет шығар. Жақсы азық-түлік дүкені жақсы ассортимент.
Астанадағы ең әдемі сауда орталығы.Ең бастысы, бұл өте тыныш, музыка үнсіз ойнайды.Ол дерлік естілмейді.Наразы жүздері бар адамдар итермейді.Әр бутикте жағымды қызметкерлер бар.Maje және sandro-дан басқа.
Тамаша орналасқан жері, жерасты тұрағы, бутиктері бар кең сауда орталығы, фуд-корт және қатты кондитерлік дүкен, әсіресе кондитерлік өнімдер бар супермаркет. Бағалар сәл жоғары, бірақ орын шешеді..
Мұнда жақсы зәйтүн, дәмді жергілікті нан және әрқашан жаңа сапалы әуесқой шұжық бар. Әлі де жайлы, балғын, таза, мейірімді қызметкерлер. Сондықтан мен жоғары бағаларға қарамастан осында боламын
Иә, жақсы сауда орталығы, бірақ бұл біздің Астана қаласының тарихы. Әрине, қала бойынша сауда орталығы жақсы және ыңғайлы, және қаланың әр ауданында бар. Ыңғайлы және жақын маңда!