IMAX кинотеатры бар керемет, үлкен сауда орталығы. Жақсы тамақ корты, кез-келген талғамға сай киім мен аяқ киімнің үлкен таңдауы. Тамаша орын, жақын маңдағы көшелермен серуендеуге болады.
Сауда және демалыс үшін жақсы сауда орталығы. Түрлі дүкендер мен ойын-сауық, кинотеатр. Керемет мейрамханалар ешкімді бей-жай қалдырмайды. Супермаркет пен дәріхана бар
Мен пластикті фандоматқа тапсырамын. Екі дақ бар. 3 қабатта кофебум жағында. Ал біріншісінде галмарттың жанында. Ол тіпті сұйық бөтелкені де алады болды, комета. Ең бастысы штрих код көрінеді
Сәнді сауда орталығы, орташа деңгейден жоғары контингентке арналған! Голмарт, старбакс, мейрамханалар мен фаст-фуд пафоссыз байлық атмосферасын жеді))) демалуға және азық-түлік сатып алуға келеді. Менің ойымша керуендегі голмарт қала бойынша ең жақсы
Анонимді пікір
3 тамыз 2022
Тамаша сауда орталығы. Отбасымен уақыт өткізуге бәрі бар (кафелер, мейрамханалар, кинотеатр, балаларға арналған кеңістік). Бірінші қабатта golmart азық-түлік дүкені орналасқан. Менің ойымша, қаладағы ең жақсы азық-түлік дүкендерінің бірі. Көптеген сапалы киім, аяқ киім дүкендері.
СОО онда қымбат киім брендтері ұсынылған. Үшінші қабатта фаст-фудтың барлық танымал және онша емес тағамдарын көруге болатын үлкен фудкорт бар. IMAX форматындағы үлкен кинозал ерекше назар аударады, бұл киноиндустрияның барлық жаңалықтарын сезінуге мүмкіндік береді.
Жақсы сауда орталығы.
Жақсы азық-түлік дүкені Голмарт, өз өндірісінің өте лайықты аспаздық бөлімі бар.
Бағалар орташадан жоғары, көкөністер мен жемістерді қоспағанда, өнім сапалы-бұл жағдай емес(
Таңдау жақсы, бірақ демократиялық Остин жақын жерде болса да, бағасы жоғары дүкендерді түсіну маңызды. Керуенде өте ыңғайлы, жақсы тыныш атмосфера, таза фудкорт, IMAX залы бар кинотеатр, жерасты тұрағы, ал орталықта орналасқан жер логистиканы ыңғайлы етеді.
Әдемі сауда орталығы. Кез келген таңдау үшін бутиктер.
Орналасқан жері керемет. Сіз слайдпен жүре аласыз. Қала орталығында серуендеу. Жалпы ұнады.
Almat Itzhanov
3 желтоқсан 2023
Елордадағы сүйікті сауда орталықтарының бірі. Орналасқан жері супер. Сіз киім таңдауға және т.б., кино көруге, балаларға арналған ойын-сауық, кафелер мен мейрамханалар бар.
Азиялық кафеде бір реттік қасықпен бір реттік ыдыста том-шұңқырларға қызмет көрсету. Milkshake тек балмұздақ пен ештеңе жоқ тетрапак сүт коктейлін шайқайды.
Nuri Dosmurat
13 қараша 2022
Керемет орын! Көптеген брендтік бутиктер-олардың келуі эстетикалық экстазды қамтамасыз етеді🤪
Мен сізге бір минусик айтамын: ойын - сауық орталығында бір ойын автоматы бар-баскетбол деп аталады. Онда мағынасы: баскетбол доптарын сақинаға лақтыру, әр соққы ұпайлармен бірге жүруі керек, олардың жинақталуы бір ойынға бөлінген уақыттың соңында қосымша ақысыз ойынның екінші деңгейіне өтуге мүмкіндік береді. Және т. б., үшінші деңгей, төртінші деңгей (менің ұлым мұндай машиналар бар жерде - оларды төмен және күлге "бомбалайды" деп айту керек) сонымен, бұл машина осыған байланысты жеткіліксіз, оның иелері немесе машиналардың жұмыс принципін түсінбейді баскетбол жалпы немесе параметрлерді арнайы құлатты, мұндай машиналарды ойнағысы келетіндер мен білетіндерден көп ақша алу үшін ((((жалпы, егер бұл машинаға қатысы бар біреу болса, тыңдаңыз: машинаны қалай болу керектігін реттеңіз!!! Сіз оны келушілер үшін бір рет қойдыңыз, сондықтан ол сізге сирек табыс әкеліп қана қоймай, оларға Рахат әкелсін.
Барлығы керемет! Менің ең сүйікті жерім-ашылудың басында және осы күнге дейін. Тек қазір автотұрақтар шиеленісіп жатыр. Сонымен бәрі керемет
Охранная компания "Фемида"
8 қараша 2023
Керемет сауда орталығы. Көптеген сандырақ бутиктер, жайлы Старбакс. Тамаша навигация және қызмет көрсету ыңғайлылығы. Өте жақсы орналасу, сіз стеллаға дейін жүре аласыз. Мен бәріне кеңес беремін!
Көптеген бутиктер, 3 қабатта фудкорт бар. Жұма күні фильмнің премьерасында болдым Мама, мен тірімін! Кинопарк7. 4 қабат. Дыбыс керемет. Креслолар ыңғайлы. Фильм керемет!
Тауарларды таңдау кең, бірақ егер сізде бұл жеткіліксіз болса, сіз орталыққа немесе үлкен Мегаға бара аласыз, тұрақ орындары жеткілікті, орналасуы ыңғайлы егер сіз жақын жерде тұрсаңыз, сауда орталығында қолыңызда болған кезде ыңғайлы, ЦУМ-А деңгейіндегі тазалық, таза және ұқыпты, ыңғайлы, сонымен қатар коронавирустың қауіпсіздігі деңгейінде бәрі жақсы. сыпайы қызметкерлер әрқашан көмектесуге дайын, сонымен қатар екінші қабатта жәрмеңке бар.