Kcell

Руслан Есенов
9 желтоқсан 2024
Қызмет көрсетуі жақсы.
Венера Абишева
Мен әрқашан осы бөлімге хабарласамын. Кеңесшілер сыпайы және өз жұмысын біледі. Олар әрқашан нөмірмен де, тарифтермен де мәселені тез шешуге көмектеседі. Рахмет
Albert S
15 қазан 2025
Мен олармен қанша жыл есімде жоқ...тамаша қызмет....тамаша қызмет...5G интернет...сіз келісімшарт жасай аласыз және тауар үшін айына бір рет төлей аласыз.тең үлестермен...байланыс қазірдің өзінде қосылған...интернет шексіз дерлік...байланыс деңгейінде...барлық жерде дерлік ұстайды...тауарлардың үлкен таңдауы...керемет кеңесшілер...әсіресе жігіт ұнады Тимур ол бәрін түсіндірді көрсетті баптады және іс жүзінде келісім-шарт Сағатын жасады Samsung Galaxy watch 8 2025 моделі...брендидің құрметі мен құрметі...мен 2027 жылға дейін сізбен біргемін...мен сізге достарыңызға кеңес беремін...жолақты түсірмеңіз
Сергей Рычков
Міне, мен бұл ұялы байланыс операторына қатты ренжідім, жалпы, ұйқыдағы шыбындар қалай жұмыс істейді, сіз бірнеше сағат бойы кезекке тұра аласыз, менеджерлердің кінәсі емес, жүйелер, олар әзірге барлық деректерді сойып жатыр, олар өздеріне ұнамайтынын және өте сыпайы екенін көрсетеді,
Ирина Клим
29 маусым
Тек сұмдық. Кезек үлкен, ал қызметкерлер тұрмыстық тақырыптар бойынша әңгімелер жүргізеді. Адамдарды қабылдауға асықпаңыз. Орын аз. Қорқынышты
kozhinshtein
21 қазан 2024
Қазақстандағы ең үздік операторлардың бірінің өте жақсы байланыс салоны. Мұнда сіз ресми iPhone телефондарын сатып ала аласыз, әртүрлі қызметтерді қосып, нөмірді сатып ала аласыз. Мұнда өзі жылына 8990 теңге Дабыл беру үшін тарифтік жоспары бар нөмірді сатып алды. Өте ыңғайлы. Тек оларда мұндай нөмір жоспары бар
Доктор
20 қазан 2025
Барлығы керемет, менеджерлер өте жақсы жұмыс істейді, әсіресе бірінші терезедегі жігіт. Бірақ бір үлкен бірақ бар-сондықтан 3 жұлдыз. Көптеген клиенттер тек 3 ЕМЕС ,5 үстел жұмыс істегісі келетін кезеңде. Нөмірді қайта рәсімдеу үшін 40 минут өте ұзақ
Сергей Коняхин
10 шілде 2024
Орын жаман емес. Барлығы дерлік мәселелерді тез шешеді. Жақсы кеңесшілер! Үлкен минус-бұл телефондарды сату, орын өте аз және барған кезде тіпті сильтрет пайда болмайды.
Махсуд Сайфуллин
4 тамыз 2024
Қызмет Тез, кәсіби, бәрі дұрыс және анық, кеңес береді, кеңес береді! Бірақ Мегада шынымды айтсам, екі касса жұмыс істейді, ал қалғандары не істеп жатқанын түсінбейді!
Гаухар Тажигулова
20 наурыз 2025
Тек екі терезе жұмыс істейді, бірақ олардың 9-ы өте баяу жұмыс істейді, кезек үлкен
Игорь Берлов
20 қараша 2025
Мен олардан үшінші телефонды алып жатырмын. Технодомдағы сияқты бағалар, бірақ мұнда саған бір жылға бөліп төлеудің осы бағасы үшін тағы бір жылға сыйлық тарифін береді.
Наталья Ткаченко
10 қараша 2024
Олар тез қызмет етті, кезек жоқ, менеджерлер сыпайы және бәрін қол жетімді түрде түсіндіреді 👌
Сергей Гнипа
2 желтоқсан 2024
Кәсіби мамандар жұмыс істейді. Тамаша қызмет көрсету және сіз шешетін барлық мәселелерді шешу.
MEDET ARMANULY
21 шілде 2025
Қызметтер қымбат. Қосымша қызметтер мен күнделікті пакеттерді автоматты түрде қосыңыз. Бұл мүмкін емес, өйткені 701 абоненті...4433
Денис Медведев
14 желтоқсан 2024
Қызмет өте нашар, клиентке назар аударылмайды.Барлығы кезексіз өткізіледі.Қорқынышты қызмет. Клиентке мұқият болу керек.
Елена Гемба
19 қыркүйек 2022
Қайырлы күн. Бұл филиалдың жұмысы "жиіркенішті". 10 күнде үш рет нөмірді қалпына келтіру туралы өтініш қабылданады, бірақ әр жолы 3030 операторы берілген өтініштің дұрыс сообщаетстігі туралы хабарлайды. Уақыт пен шыдамдылық жоғалады. Олар жұмыс істей алмайды, абоненттерге неге мұндай көзқарасты үйретіңіз? Алғашқы сандар 8 300 болған кезде жұмыс істей бастады .............. Көптеген жылдар бірге, АКТИВ бұдан артық үмітті ақтамайды, мүмкін оған қызмет көрсету нарығында орын жоқ, байланыс операторын ауыстыру керек пе? Ақтөбе қаласы Әбілқайыр хан даңғылы, 55а бойынша филиалының сауатсыз менеджерлерінің кесірінен АКТИВ ұялы операторының аты үшін ұят және ұят. Абонент.
елена поддубная
19 мамыр 2024
Кез-келген сұрақпен хабарласыңыз,олар бір секунд ішінде жауап береді, көмектеседі,айтады.Супер ұжым немесе команда, мұндай жұмысшыларды тағы қалай атауға болады!!!
799434 Жолдин
27 қазан 2023
Жақсы қызмет. Гаджеттердің бағасы бәсекеге қабілетті, сонымен қатар сыйлықтар. Тиімді акциялық тарифтер.
Есет Асылбекович
21 қараша 2025
Техникалық қызмет көрсету жақсы... Бірақ әркімнің нөмірлері әр түрлі, меніңше 162 шамамен басқа 208, 108, 35,67 мен неге екенін ешқашан түсінбедім . Маған нөмірге қарамау керектігін айтты, бірақ олар оны шақырады .... Мүлдем түсініксіз
Есет Асылбекович
25 қыркүйек 2025
Кейде Мен ол жерге келгеннен кейін емханаға баратын сияқтымын ... Олар сіздің бетіңізге қарап диагноз қояды
M
mydrak26071974@gmail.com
20 желтоқсан 2021
Қандай да бір сұмдыққа назар аударыңыз олар өте баяу жұмыс істейді адамдар бір сағат немесе одан да көп кезекте тұрады.Олар асықпайды.Өтінемін қандай да бір шара қолданыңыз әкімшілік АКТИВ мен басшыларға бардым деп сұрады жігіт аяғын көтеріп біреумен сөйлесті.Және ештеңе өзгерген жоқ .Кем дегенде мереке алдында терезелерге көбірек адамдар отырғызылды.
Дмитрий Климов
16 қыркүйек 2025
Сыпайы қызметкерлер, бәрі тез және кәсіби!
Ерсултан С.
8 тамыз 2020
Жақсы орталық, олар әр клиентке жақсы қызмет көрсетуге тырысады. Олар маған 2 жыл бұрын қолданған Нөмірді тіркеуге көмектесті, ал Симка жоғалды ,бірақ нөмір сатушыға бұрынғыдай берілді,бірақ менеджерлердің керемет жұмысының арқасында олар Нөмірді толығымен қалпына келтіріп, менің атыма тіркей алды.
M
25 желтоқсан 2019
Мәңгілік сызықтар, олардың барлығы мәңгілікке жүктелген, мәңгілікке берілмейді, сіз менеджерлерден сұрамайсыз, олар білмейді, біртүрлі қызмет көрсету саясаты, бірақ күзетшілер менеджер ретінде жұмыс істейді.
Мирлан Нугаев
24 маусым 2025
Олар тез қызмет етті және маған қажет нәрсені жасады
Zhenis Gabbassov
27 маусым 2020
Жақсы қызмет көрсету орны. Минус өз кезегін ұзақ күтті, менің алдымда талондар алған адамдар ертерек өтті
Жаннат Рахметова
Жақсы ұсыныс және қызмет көрсету
Гули Кауканова
16 маусым 2025
Қыздар жақсы, тамаша қызмет көрсету
Антонина
15 қыркүйек 2025
Кезек болмаған кезде, бұл өте жақсы
Бахитжамал Жакебаева
18 желтоқсан 2025
Өте жақсы қызмет,Мен бәріне ризамын, телефонды сізден бірінші рет алмаймын. Еңбегіңіз үшін рахмет 🙏 🌹 👌
Акыл ОТИС
10 ақпан 2025
Ұзақ қызмет көрсету. Абоненттерге адал қарым-қатынас емес!
Дмитрий Черняков
Кәсіби қызмет көрсету.
Артём Николаев
4 мамыр 2025
Олар ыңғайлы жасады, бірақ сіз ұзақ уақыт күтуіңіз керек.
Ирина У
21 маусым 2024
Кселл ұялы байланыс операторының орталығы. Қызмет жылдам.
Айбар Айталиев
19 наурыз 2020
Ұзақ уақыт қызмет етті. Мен салоннан 2 сағаттан кейін ғана шықтым, бірақ мәселе нашар болды. Сонымен-кеңсе әдемі.
Мура Фест
21 қараша 2025
ИЯ, жақсы, мен ұзақ уақыт бойы Beeline-ді активке ауыстырғым келеді, бірақ олар интернет де құнды емес дейді. Біз өмір сүреміз көреміз
Мирлан
2 қыркүйек 2025
5-тен 5, сыпайы қызмет бұл өте қуанышты
Елена Баева
25 тамыз 2024
Қызметкерлер жақсы, барлық мәселелерді тез шешеді!
Акок Акок
19 тамыз 2025
Барлығы қымбат
Ибрагим Ниязбаев
Мен маршрутизатор сатып алғым келеді электронды тұрыңыз кезек бір сағат бойы мен нөлдік адамдарға қызмет етемін
Q
Qubi
17 наурыз 2024
Байланыс сапасы әлсіз, ұялы байланыс операторын өзгерту керек болды. Сервисте қызмет көрсету 3, артық емес.
roof man
6 наурыз 2024
Қалыпты кеңсе, егер проблемалар туындаса, олар әрқашан көмектеседі, бірақ байланыс арзанырақ болуы керек
Асель Асель
17 тамыз 2025
Әрқашан кезек
максат журунтаев
27 тамыз 2024
Мен кірдім отырдым содан кейін бардым қыздың қасында отырдым мен сөйлестім барлығы сыпайы сөйлесті түсіндірді және Қош бол сәттілік және бізге келгеніңіз үшін рахмет.
Айгуль Акбаланова
6 наурыз 2024
Өте сыпайы адамдар бәрін әдемі және жағымды түсіндіреді, молоц
Алдияр Даумов
8 қаңтар 2024
Қызмет көрсету 5 . Жылдам . сапалы
V
Vladimir Petrov
29 желтоқсан 2019
Өте үлкен кезектер. Және ұзақ қызмет....
Ғ
Ғалым Балықбай