Kausar

Ерғали Қамашұлы
16 сәуір 2024
Керемет меирамхана, маған ұнады,қызметкерлеріде жақсы күтті.
Мөлдір Қуаныш
Жақсы к
891476 Нурпеисова
3 қазан 2023
1 қазан тойда болдық,асылған еттің тұзы жоқ,су татып тұрды. Салаттары да онша дәмді болмады.
Тимоха жукофф
13 желтоқсан 2025
Жаман емес))
Миллат Б.
14 маусым
Қайырлы күн! Құрметті Талғар тұрғындары, 13.06.2026 ж. Біз VIP залда ұлымыз үшін "қырықтан шығу" мерекесін отбасымызбен өткіздік. Жаңа зал өте әдемі, барлығы таза, заманауи дизайн. Бұл өте керемет және жайлы болды. Даяшылар жас болса да, өте құрметті. Жұмысыңыз үшін рахмет, жүгіріңіз, биіктікте қызмет етіңіз. Әкімшілік бәрі жақсы ма, бәрі жеткілікті ме, қандай да бір тілектер қамқорлықпен қоршалғанын білді. Олар тек жұмыс істеп қана қоймай, қонақтарын шынымен қамқорлықпен қоршап тұрғаны анық. Мейрамхана әкімшісіне жұмысыңыз үшін рахмет, менің қонақтарым өте риза және толық болды. Мәзір әр түрлі, Сіз не жегіңіз келсе де. Сусындар шексіз, биіктікте қызмет етеді. Ең бастысы, сіз қамқорлықпен қоршаласыз. Бұл жарнама емес, менің қонақтарым бәріне риза болғаны үшін адамға рахмет. Сізге және сіздің қызметкерлеріңізге тек сәттілік пен өркендеу және көптеген қанағаттанған қонақтар тілеймін, бір жылдан кейін Мен сізді үлкен залда көремін.
Анар Шарипова
22 тамыз 2024
Өте әдемі мейрамхана, тағамдар дәмді. Жалғыз минус-бұл дәретхана, жас қыздарға арналған бөлме жоқ өздерін ретке келтіру. Дәретханада өзіңізді тәртіпке келтіру қандай да бір жолмен онша емес. Бұл керемет болды және үлкен зал болды, сіз билеп, отыра аласыз . Мен ұсынамын
Мадина Тогайбаева
Кухня отстой, Бешбармактын ети жёсткий, даже шайналмайды. Салаттын бари отходтан жасалган сиякты. Администрациядагы айел задаток алганша норм сойлеседи, задаток бергеннен кейн коргенде жокпыз, орнына ким екени белгисиз бир катын журди ози де сози де дурыс емес. ВООБЩЕ НЕ СОВЕТУЮ!
Олеся М.
21 тамыз 2025
Іштегі әдемі мейрамхана, жағымды қызметкерлер және дәмді дайындалады.
Кулзира Оналбекова
23 шілде 2023
Мен кеңес бермеймін! Директордан даяшыға дейін олар қызмет көрсете алмайды.Директор жоқ ар-ұждан.Кондиционер жұмыс істемейді. Даяшылар қызмет көрсетуден мүлдем аулақ болады. Ыдыс-аяқ сынған және лас.Олар өздерін қалай ұстаса, ар-ұждан үшін жұмыс істемейді. Даяшылар Тапсырыс берушіге ант береді! Тамақ мүлдем дәмді емес. Біз етді өзіміз үйден әкелдік бірақ екі бөлік бар ет жоғалып кетті . Ұрлайды. Егер сіз қонақтардың алдында ұятқа қалғыңыз келмесе және кешке көңіл-күйсіз жүріп, әкімшілермен ант бергіңіз келмесе, басқа мекемені таңдаған дұрыс
Анастасия Ш.
27 мамыр 2025
Кондиционерлер нашар жұмыс істейді. Тамақ 3 -. Жарық үнемі сөніп тұрды
Саясат Инкарбеков
1 маусым
Өте сәнді тазалық қызмет көрсету жоғары деңгейде
Мұхит П.
11 шілде 2022
Барлық супер, қызметкерлер, атмосфера, сусындар мен тағамдар, салаттар бәрі жаңа
Берик Б.
15 қаңтар 2024
Үйлену тойы және жалпы іс-шаралар үшін ең нашар орын
Ернар Иргашов
25 мамыр 2022
Қызмет көрсету нөл, даяшылар персонал барлық осындай жағымсыз кептеліп, дөрекі. Мен мұнда ештеңе өткізуге кеңес бермеймін
Бек Бек
12 тамыз 2025
Супер орын.
абдрахманов марат
4 қаңтар 2022
Өте дәмді қазақ тағамдары.
гульмира ибраемова
13 маусым 2024