Jac

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Анастасия Тажахметова
28 қазан 2025
Жақсы салон, менеджер машиналардың бірнеше нұсқаларын көрсетті, несиелеу және сатып алу шарттары туралы түсіндірді. Бізге ұнады
Алина Н.
22 сәуір 2025
Мен осы автосалоннан көлік сатып алдым-Мен өте риза болдым. Жақсы қызметкерлер, сауатты кеңесшілер қажетті жабдықты таңдауға көмектесті және барлық мәліметтерді айтты. Дизайн тез өтті
Ю
Юлия Кошикова
Жайлы салон, сыпайы қызметкерлер, қабылдау бөлмесіндегі қыз бірден кофе ішуді ұсынды. Менеджер барлық сұрақтарға егжей-тегжейлі жауап берді.
Николай Есман
29 сәуір 2025
Керемет дилерлік орталық! Барлығы жоғары деңгейде. Менеджерлер Құзыретті. Олар көлікті таңдауға көмектесті, бәрін тез рәсімдеді.
Алибек Акжанов
30 желтоқсан 2023
Жақсы автоорталық. Өз саласының мамандары жұмыс істейді. Өте сауатты тәсіл және кеңес беру. Мен осы салоннан көлік сатып алдым. Сондай-ақ, дабыл, Картер қорғанысы және тонирование орнатылды. Барлығын бір жерде жасау сәнді. Осы салонға рахмет және кеңес беремін.
Сергей Криворучко
Автотұрақ, өте ыңғайлы, қызметкерлер сыпайы, бәрі айтып,көрсетеді, төлемдерді есептейді, бәрі ұнады!
Дмитрий Белых
17 қыркүйек 2025
Тиісті адам ретінде мені техникалық бөлімге қатысты сұрақтарға жауап бере алмайтын сатушылар ашуландырады, бірақ бұл айтпаса да түсінікті болуы керек. Ол бірнеше салонға барып, Джак T8 мен оның корей бәсекелесі арасында таңдау жасады. Мұнда мен менеджердің сипаттамаларын түсінетінін және тіпті модельдің апаттық сынақтарын көрсеткенін атап өтемін. Ақыры мені Джактың таңдауына сендірді. Барлық 100 үшін пикап сатып алғаныма қуаныштымын
Станислав Толстый
24 сәуір 2023
Қаладағы ең жақсы Автосалон, қонақжай қызметкерлер, ең жылдам қызмет көрсету, білікті қызмет көрсету спектрі, маған өте ұнады, мен осы салонға кеңес беремін.
Анстасия Киряш
4 тамыз 2025
Керемет! Рахмет! Керемет салон. 10/10. Барлығы өте жылдам және клиентке бағытталған.
Алена Никитина
29 наурыз 2023
Өте сүйкімді қыздар қабылдау және сауатты менеджер, қызмет көрсету сынып мен достарға кеңес беремін!