IV Plus

Жаннұр Бексолтанова
5 қараша 2024
Барлығы ұнады. Капорикова Ольга мықты маман.
R
Rada Imenova
13 маусым 2024
Апамды жатқызған едім, жас медбикелер дұрыс дәрісін іштіртіп, түсіндіре алмады. Қалғаны ойынан шықты.
Елена О.
14 наурыз 2025
Фотосуреттер, әрине, ескірген. Қазіргі уақытта мен клиникадан жақсы білмеймін. Бірнеше рет тексеруден өтті және әрдайым дәрігерлердің сыпайылығы мен құзыреттілігі жағымды әсер қалдырды. Тіпті кіші қызметкерлер де әрқашан сыпайы, Егер көмек қажет болса, олар сізге әрқашан кеңес береді. Қабылдау уақыты дәл апо уақыт, кезек жоқ. Әрқашан таза. Көптеген емтихандар мен процедураларды бір ғимаратта алуға болады. Іздеуге жүгірудің қажеті жоқ. Керемет ойластырылған. Жұмсалған ақшаға өкінбеңіз.
аққү аққү
20 мамыр 2025
Мен дәрігерлердің есебінен иә екенін білуге келдім. Тіркеу бөлімі 1 жұлдызға ие болды, тек олар жақсы жұмыс істеді. Жоғарғы қабаттар кондиционерлерсіз, терезелерсіз, дүрбелең, бас ауруы, жүрек айнуы және қорқынышты көңілсіздікпен кетті, мұндай ақша үшін 8К қабылдау, сіз пациенттердің жайлылығы туралы ойлана аласыз! Жиіркенішті.
Assel Kairbekova
Бұл ұйым туралы жақсы пікірлер болды. Нәтижесінде олар ақшаны мылқау алып тастайды! Дәрігер Капорикова О. Н. бізге рецепт жазды . Дәрі-дәрмектер бір дәріханада бар, ол жерде жоқ, О.Н олардың қоймада жоқ екенін білді. Мен клиника арқылы онымен байланысуға тырыстым, олар маған жауап береді, сондықтан мен қабылдауға қайта жазылдым , ал қабылдау құны 10 мың теңге. Тек сұраққа байланысты кездесуге жазылу керек пе? Менің жұмсауға уақытым да, тілегім де жоқ, өйткені мен клиникада 2 қабылдау үшін 60 мың теңге қалдырдым. (Талдау, қабылдау). Нәтижесінде, клиника қызметкерлері клиенттермен іскерлік хат алмасу және этикет ережелерін білмейді. Сәлем айтпаңыз, қажет емес кеңестер жазыңыз… Мейірімді болыңыз , егер сіз осындай аз емес ақша алсаңыз, кем дегенде клиенттермен байланыста болыңыз!!!!! Басшылыққа өтініш, операторларды ауыстырыңыз ватсапқа кім жауап береді! Оларға іскерлік хат алмасуды үйретіңіз !
Elena B.
9 наурыз 2024
Тамаша қызмет көрсету, мен оны қолданамын және қолданамын және бәрін қолдануға кеңес беремін! Риемдегі тазалық, тәртіп, сыпайы және сыпайы медициналық қызметкерлер👍 Мұндай клиникалар көп болар еді және өте қымбат емес, барлығы жазба бойынша
Гайни Слямбекова
7 наурыз 2024
Тазалық. Қыздар тіркеуден, кассадан сыпайы. Швед үстелі мейірімділік пен адамгершіліктің өзі. УЗИст дәрігер мен медбике жай ғана душки, Мұқият ұнады. Мен басқа қызметкерлер туралы ештеңе айта алмаймын, хабарласпадым.
Вера Исакова
11 қараша 2023
Мен керемет тіс дәрігері Захаров Владимир Александрович туралы пікір қалдырғым келеді, менің күйеуім тістерді емдеу курсынан өтті, маған бәрі ұнады, қызмет жоғары деңгейде!!!! Алтын қолды дәрігер өз жұмысын 100% біледі!!!! Мен осындай керемет дәрігерді барлық туыстарыма және достарыма кеңес беремін!!!!! Сіздің клиникаңызға өркендеу мен табыс тілейміз!!!!!! Сондай-ақ, стоматологиялық кабинеттің медбикесі Шолпанды өзінің оңай емес медбикелік ісіндегі кәсібилігі үшін атап өткім келеді!!! Ол әр пациентке жеке көзқарас табады. Ол үшін оған үлкен рахмет!!!!!!
Валентина Мурзаева
11 наурыз 2025
Қызметтердің үлкен көлемі іс жүзінде кезексіз сыпайы кәсіби қызмет көрсету
Lana Astrikova
12 қыркүйек 2019
Жақсы емхана, көптеген мамандар, қарттар мен мүгедектер үшін маңызды болып табылатын зертхананың үйіне жедел қызмет көрсету және шақыру мүмкін. Өте таза, арбамен көтерілуге арналған пандус, жақсы күтімді аймақ бар.
12 қараша 2020
Мен Инвитро по Елемесов ауруханасына ЛОР дәрігеріне бардым қабылдау үшін қорқынышты қызмет 3.500 бөлек төледі ол менімен бірге 2.000 сұрады дәрі-дәрмектерді тағайындады антибиотиктер өте ауыр дәріханаларға барды олар маған бұл инъекцияларды қабылдауға кеңес бермеді өйткені олар денеге қатты әсер етеді бір сөзбен айтқанда, мен екі минус қызмет көрсетемін Лаура Инвитро Елемесов көшесі бойынша
26 қараша 2022
Заманауи клиника, маған ұнады. Олар Крейк дәрігері Алексей Аликовичке барып, интернеттен тауып, өкінбеді. Пациенттерге деген көзқарас өте жақсы!!!
Алина Кирдяшкина
1 қазан 2023
Емхана өте жақсы, стационар да өте жақсы. Қызметкерлер білікті, немқұрайлы емес.
Ирина Ринатовна
30 наурыз 2023
Ең жақсы клиника, жалғыз минус-қан алатын медбике. Мен баланың қолын аштым, ересек адам соңынан ерді, сол сияқты ️ ️
Койшыбаева Светлана
20 қыркүйек 2023
Емхана мен оңалту арасында келісім жоқ, анамды әкеліп, қабылдамады . Бағыт бойынша. Ауру адамдарға деген көзқарас қандай. Біздің ата-анамыз емделуге лайық емес пе!
Найля Абсалямова
8 ақпан 2020
Естелік фотосуреті бар ұрықтың ультрадыбыстық зерттеуі))) жақсы медициналық техника. Жылдам қызмет көрсету. Жақсы қызметкерлер.
Ирина Саркулова
23 шілде 2024
Тез, арзан және сапалы медициналық қызмет көрсетеді. Сондай-ақ Құзыретті персонал
Ирина Ирина
Cәлеметсіз бе. Өте жақсы қызметкерлер,. Адамдармен қарым-қатынас мені таң қалдырды. Мен естімеген кезде емеспін.... А, тазалық.... Сөз жоқ.... сізге көп рахмет.
Владимир Захаров
20 тамыз 2023
Ол рентгенге түсіп, қан тапсырды нәтижелерін тез алды
Ирина Степанова
19 маусым 2024
Оңалту бөлімі керемет, қызметкерлер Мұқият, дәмді тамақтанады. Рахмет.
Ольга Александровна
Үздік клиника және мамандар.
З
Зарина Хисматуллина
15 қыркүйек 2023
Қазіргі Заманғы Медициналық Орталық .таза. жақсы қызметкерлер.Қымбат
Наталья Воронова
3 сәуір 2023
Клиенттерге деген көзқарас. Мен ай сайын Минирин алуым керек СВА-12-де медбике маған әрдайым қоңырау шалып, осы препаратты алды. Мұнда ондай нәрсе жоқ. Өкінішті.
Татьяна Чалых
9 шілде 2023
Барлық дәрігерлер бар.Барлығы ойластырылған, барлық мамандар бір жерде.
N
Neo K.
19 маусым
Деңгейінде
Анатолий Карпенко
8 сәуір 2023
Кәсіби мамандар. Ыңғайлы. Дәрігерлердің барлығы дерлік. Қымбат. Денсаулық қымбатырақ).
Не скажу
17 қазан 2019
Жақсы, тіпті мейірімді қызметкерлер. Бағалар арзан. Барлығы жоғары деңгейде.
Айман Н.
Светлана Пронина
12 емхананың ішінен мен тексеруден өттім. IV PLUS
Василий Васильев
28 наурыз 2025
Уақтылы емес, уақыт сәйкес келмейді.
Канат
16 наурыз 2025
Өте жақсы оңалту
Асель
27 ақпан 2021
Рентген нәтижесі өте ұзақ күтеді, 3 күннен кейін дайын болды
Convention
17 ақпан 2023
ҰБТ сынып емханасы, толығымен бейімделген
Ольга Горошкова
16 желтоқсан 2024
Ең жақсы оңалту орталығы. Мен бәрін бағалаймын және құрметтеймін
Олеся Ральченко(Пантелиади)
6 наурыз 2020
Бағалар қолайлы, өте жақсы дәрігерлер.
Олеся Ч.
28 сәуір 2023
Онсыз түсініктеме қарапайым отостойдо регистратура сіз қол жеткізе алмайсыз техникалық қызмет көрсету нашар
Диана Кадирова
30 қараша 2024
Қаланың озық клиникаларының бірі!
Даурен Какибаев
28 сәуір 2023
Медициналық комиссиядан өту өте ыңғайлы
Ф
27 тамыз 2023
Барлығы керемет
Елена Гринь
28 сәуір 2024
Біздің қаладағы ең жақсы медициналық мекеме
Елена Кронгард
3 наурыз 2024
Жақсы клиника
Nikolay
13 қараша 2019
Қазір үлкен құрылыс жүріп жатыр, ауладан кіреберіс