iSpace

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Ruslan Grigoryev
6 желтоқсан 2023
4.11.2023 Ispace-те IPhone 15 Pro Max сатып алды Есентай. Мен екінші телефонды сәл кейінірек сатып аламын деп күттім. Бүгін, сатып алуға бара жатып, бонустар есептелмегенін анықтады. Қызметкерлер көмектесе алмайды, өйткені олар себебін білмейді және оны қалай шешуге болады, демалыс күнінен бері жұмыс істемейтін кеңсені күту керек. Менде де демалыс күні бар, мен демалыс күндері сатып алғым келді. Сондықтан ispace сатылмайды, мен басқа жерден сатып аламын және арзанырақ.
Damir I.
27 қазан 2024
Қорқынышты қызмет көрсету орталығы! Үш күннен кейін мурыжили көкнәр (келесі күні қайтаруға уәде берілгенімен) 3 күннен кейін ақаулы көкнәр қайтарылды, сонымен қатар диагноз қою үшін ақша алынды. Мен ұсынбаймын!
Сергей С.
26 қыркүйек 2025
Алдын ала тапсырыс беру кезінде iphone 17 pro алдын ала тапсырыс берді. Маған бір апта бойы ешкім хабарласқан жоқ (бірақ менеджер жақын арада хабарласады деп жазылған). Сатылым басталған күні мен сайттағы екі нөмірге де қоңырау шалдым, екеуі де қол жетімді емес. Ватсап арқылы хабарласа алдық. Олар дүкенге хабарласқанын және менің тапсырысым мені күтіп тұрғанын айтты. Жұмыстан кейін бақытты жүрді, кептелісте бір сағат жүрді. Дүкенде олар маған жоқ дейді, күту керек, олар сізге хабарласады. Алдын ала тапсырыс беруден бас тартты.
Л
Людмила ааааааа
3 тамыз 2025
Күрделі қымбат тұрақ. Салонды ұзақ уақыт іздеңіз. Қызмет жақсы.
Павел Онучин
3 ақпан 2024
Жақсы қызмет , Мен Apple техникасын бірінші рет сатып алмаймын. The іс жүзінде барлық жаңалықтар
Дмитрий Шанченко
4 қараша 2024
Өте керемет мамандар, әсіресе Уәлихан! Рахмет, Менің макбукімді 2 рет құтқарды!
Станислав Б
10 наурыз 2023
Жақсы ассортимент, бәрі анық! Кеңесшілер жақсы
Кристина Байменова
5 қаңтар 2025