Iprint

Сато
Қорқынышты түрде басып шығарылды. Сапасы жақсы, бірақ фотосуреттер жай кесіліп, бүкіл мәтін кесіліп, ештеңе айтылмады. Олар керемет болады деп айтты, бірақ іс жүзінде кошмар! Барлық адамдар өте бос емес сияқты, басқаларға қызмет етеді, 5 минут күтіңіз дейді және өзіңіз келгенше ұмытыңыз! Мен шұғыл үшін жоғарыдан төледім, бірақ олар қайтарудан бір сағат бұрын жасай бастағанын сездім. Мен оларды жарты сағат күттім. Ешкім сәйкес келмеді, олар 3 минут сөйледі - соңында 30! Өте бақытсыз
Сергей Климов
22 тамыз 2025
Мен жапсырмаларға тапсырыс бердім, өз жұмысымды уақытында сәтті орындадым. Жапсырмалар жоғары сапалы болып шықты, олар өте керемет көрінеді. Мен мұнда келгеніме өкінбедім, балалар жұмысты өте жақсы орындайды!
Алия Балыкбаева
16 қараша 2025
Кейде сіз осы фото салонға баруыңыз керек. Онда жұмыс істейтіндер өте маңызды және сіз қайыршы сияқты тұрасыз, сізге қызмет етуге рұқсат етілген кезде 10-15 минут күтесіз деп айтқым келеді. Онда бір қыз бар, ол жерден кіндік салады. Өте дөрекі көзқарас.
Маслов Михаил Павлович
1 қыркүйек 2024
3 фотосуретке тапсырыс берді. Олар 2 Күн жасады, содан кейін сайттан төлей алмады, каспиге ауыстырылды, келесі күні олар аударылғанын дәлелдеуге тура келді. Көзқарас қорқынышты, біз оған көп тапсырыс бермейміз
Юлия
19 ақпан 2023
Қысқа мерзімде кружкаға басып шығару керек болды, бізде кружканың өзі болмады, біз оны салоннан сатып алдық, сол күні қажетті суретті басып шығардық, келесі күні алып кеттік. Бұл өте жақсы болды, 3000 теңге тұрды. Менің ойымша, бұл қымбат емес.
D
Diana Lastoverova
7 қыркүйек 2021
Мен бұл фотосалонға қанша рет келемін, олар әрқашан жақсы талқыланады. ИЯ, кезектер үлкен, сондықтан бұл қала орталығы. Сіз не қаладыңыз? Қызметкерлер сыпайы, қайда бару керектігін көрсетеді қанша күту керек. Фотосуретті күтіп тұрғанда ер адам 100 теңгенің көшірмесін төлегісі келмейтініне куә болды ..... тек сөз жоқ ️ ️
E
Eugen
18 маусым 2024
Үйдің жанында жақсы Орталық, сіз әрқашан барлық қажетті және әртүрлі форматтарды тез басып шығара аласыз
Катюша Ган
23 сәуір 2021
Сайтта ескірген ақпарат, вотсаппқа жауап берілмейді. Олардан тапсырыс бергісі келетін қызметтер жоқ болып шықты, дегенмен сайтта үлкен таңдау болды. Біртүрлі қызмет
Анонимді пікір
29 желтоқсан 2018
Фотосуреттердің қорқынышты сапасы. Мен 10х15 стандартты фотосуреттердің үлкен көлеміне тапсырыс бердім (150 данадан көп). Қисық кесілген. Кейбір фотосуреттерде ақ жақтаулар және біркелкі емес. Кейбір фотосуреттерде бір жағында ақ жолақ бар. Мен фотосуреттерді фотостудияда емес, базардағы түсініксіз кеңседе басып шығарған сияқтымын. Сонымен қатар, мен ақаулы болып шыққан фотосуреттер үшін екі альбом алдым. Шынымды айтсам, қаптаманы ашып, оларды сол жерде тексеру ойға келмеді, тк мен үлкен салонда аламын деп сенді және бәрі жақсы болуы керек. Ашпас бұрын бірнеше күн өтті + мен фискалдық чекті тастадым. Өкінішке орай, сатып алуды дәл сол жерде тексеру керек екеніне көз жеткізетін ешкім жоқ. Бірақ ең үлкен көңілсіздік-бұл фотосуреттердің сапасы.
Тимур Т
10 қыркүйек 2025
Тез, кәсіби-жіберді, төледі, келді алды!
Михаил Нефедов
7 желтоқсан 2023
Кез келген жерде, кез келген жерде басып шығарыңыз Бірақ фотосуреттер әрдайым бірдей басып шығарыла бермейді.. Өте жиі қисық
Rav Pr
12 желтоқсан 2025
Алыстағы 90-да gretag imaging машиналары болды және теңдесі жоқ нәтиже берді. Содан бері қанша су мен әңгімелер ағып кетті, кейбір камера роликтері мен негативтер мұны есте сақтайды және құрметтейді...
Сухрап Саитов
4 қаңтар 2022
Мен NG серіктестерін құттықтау үшін ашық хаттарға тапсырыс бердім, тапсырыс бердім және оларға бардым. Қалай келді кассада дайын болды! Рахмет құтқарылды!
G
Gucciferucci
23 қазан 2025
Рахмет фотосуретті тез басып шығардыңыз
Л
лидия кузнецова
10 желтоқсан 2024
Мұнда кәсіпқойлар жұмыс істейді.
Puss
Жылдам, арзан, ашуланшақ
Софья
9:30-да ешкім болған жоқ
Лика Аман
16 қазан 2025
Жақсы салон, шеберлер сыпайы. Барлығы керемет!...
Amangeldy Mukakhanov
21 мамыр 2023
Айта кету керек, тозған дискіден жазба жасау қажет болды, өйткені дыбыс үзік-үзік естіліп, жаңа диск пен флэш-дискіге жазылғаннан кейін бәрі дыбыспен және көрінумен қалпына келді. Богдан есімді қызметкерге алғыс айтамын. Өйткені, бұл жазба 100 жылдығына арналды, оқиғаның нақты жылы 2004 жыл, Шевченко 112-дегі Фотосалон клиенттердің тапсырысын жанмен орындайды және адамдар олардың жұмысына риза. Шевченкодағы 112 фотосалон ұжымына одан әрі жемісті жұмыс тілеймін. Құрметпен, экономика ғылымдарының кандидаты Амангелді Жұмаханұлы Мұқаханов
Айбек Жусупов
19 наурыз 2024
Жарайсыңдар балалар, бәрін жедел жасады және заманауи техника
Dave Rich
1 ақпан 2021
Қорқынышты қызмет!!! көптеген қызметкерлер, бірақ клиенттерге 0 назар аударыңыз! ақыры назар аудара алған кезде олар сізге жақсылық жасағандай сөйлеседі. Қоңырауларға жауап берілмейді және қайта қоңырау шалмайды.
Мади А.
2 шілде 2025
Құзыретті емес!!!
Валерий
23 ақпан 2023
Нашар қызметкерлер, үлкен кезектер, жұмыс нашар орындалды
Максат Бекмуратов
14 шілде 2024
👍
K
khusrav Abrorov
21 желтоқсан 2022
Good place to take a photo for smth, and very wast employee Bogdan.
Manas Mamatov
4 мамыр 2022
Бұл аймақтағы ең жақсы фото салон
Дильназ Жалалдин
30 сәуір 2023
Сапа Top 🙌 Корольдік білгір 💯 💯
Сандра Б.
5 маусым 2021
Балалар жақсы, қосатын ештеңе жоқ.
Роман
9 қазан 2023