Ipar

Arystan Ordabayev
8 маусым 2024
Дәмді болды, рахмет
Анжела Кауметова
Мен бұл мекемені өте жақсы көремін. Әрқашан қонақжай және сүйкімді стафпен кездеседі. Әдемі, таза және үйде жайлы зал. Тағамдар-бұл жеке тақырып, өте дәмді және жанмен дайындалған. Бұл жолы мен ұлыммен келдім, ол да ұнады, мен тағы да тоқтағым келеді деді. Жұмысыңыз үшін рахмет!!!
Маргарита Дрыгина
Маған бұл кафе өте ұнайды. Барлығы өте дәмді және бөліктері өте үлкен. Қызметкерлер өте сыпайы. Даяшы Жәнібекке ерекше алғыс.
Kristina Milun
Өте дәмді ет, өте майлы және тұзды, бірақ төзімді. Пияз да шырынды. Бір бөлігі үлкен, әрең жеді. Бағалар жағымды, ішіндегі атмосфера жайлы
Амина Гринева
8 қаңтар 2025
Дәмді тағам, тыныш интерьер, мейірімді қызметкерлер. Олар 20 адамға арналған үстелге тапсырыс берді, бәрі керемет болды. Барлық уақытта, әкімші Динара өте мұқият, мәзірді таңдауға көмектесті. Біздің үстелді бақылап отырған балаларға үлкен рахмет, бәрі таза және ұқыпты. Үйдегідей тыныш, тыныш және жайлы. Бірінші рет емес, соңғы рет емес!
Kazbek Mukhamedzhanov
17 қыркүйек 2025
Шынымды айтсам, алғашқы әсер оң болды. Бір қарағанда бәрі таза болды. Содан кейін мен сиыр етіне орташа ащы тұздыққа тапсырыс бердім, ол құрғақ болып шықты-тым көп сірке суы, одан басқа ештеңе сезілмеді. Олар қара шайдың шайнегін әкелді. Онда тек 1 пакет бар. Маңызды емес. Лагман Гуиру нормасы, бірақ ерекше ештеңе жоқ. Бауырсақтарға қаймақ болды, мен үйден үміттендім, бірақ, өкінішке орай, майы аз және сапасы төмен дүкен болды. Ақырында, тазалық туралы миф дәретханаға барған кезде жойылды. Мен 3-ті қойғым келді, бірақ намазға орын болды. Сонымен, қайғы-қасіретпен олар 4-ке тартылды. Бағаны 5-ке өзгертті. Мұның себебі-банкет залында тағы бір рет болу!!! Мұнда бәрі басқаша. Дәмді салқын арзан! Сонымен, осылай...
Куаныш Бигожин
10 наурыз 2025
Дәмді тағам. Ең бастысы, ас үйдің иісі жоқ. Қызмет жақсы. Қызметкерлер мұқият және сыпайы. Жайлы атмосфера. Тағамға қызмет көрсету уақыты сәл кешіктіріледі, бірақ толық қону кезінде түсінуге болады.
O
Olga Gri
Ұзақ үзілістен кейін біз бұл мекемеге бардық және жақсы себеппен. Дәмді, лагман керемет, ірімшік-дәмді. Жан даяшы / әкімші
Хассан Хакак
10 қаңтар 2025
Жақсы орын. Арзан, бөліктері үлкен. Бірақ мәселе бар-олар мұнда жиі келіп, бір тағамды алды, бірақ әртүрлі нәтиже алды. Нәтижесінде сіз тапсырыс берген кезде тағамның сізге ұнайтын дәмі бар-жоғын білмейсіз.
Эрнест Ж.
11 қыркүйек 2025
Ipar-бұл аймақтағы ең керемет асхана. Өте дәмді шығыс тағамдары, керемет стейктер мен салаттар. Мен Дапанжиді сынап көруді ұсынамын, бұл өте дәмді. Қайту керек пе? Әрине!
Dilya
19 мамыр 2025
Артықшылықтары-мәзір, мейірімді қызметкерлер, орналасқан жері. Мен осы аймақта болған кезде, мен бұл мекемеге демалуға және дәмді тамақтануға міндетті түрде қараймын 🙂
Айрат "Брахман" Юсупов
5 тамыз 2024
Өте дәмді және әртүрлі тағамдар. Қызметкерлер мәдениетті. Мекеме әрқашан таза және балғын. Бөліктері үлкен. Террассада да ішіндегідей жайлы.
Алена Махова
19 маусым 2025
Ұзақ күтіңіз, тамақ орташа, даяшылар мәзірді білмейді. Тағам неден тұрады деген сұраққа жүгіріп, білу үшін басқа даяшы іздейді. Шоттан тапсыруды 20 минут күтті
Ali 🇰🇿
9 қараша 2024
1/5 ет тағамдары, қызмет көрсету 5/5 (сүйектер өткір, сүйек сынықтары таңдайды тырнап алады) әкімші мәселені ерекше түсінбейді және жағдайдан шығудың жолын таба алмайды бұрын жақсы болды, ал ет жаңа және тұздалмаған. Мампар дәмді 5/5, ірімшік 1/5
Берик Сманов
14 қаңтар 2025
Өте дәмді тағам! Қызмет жоғары деңгейде!Бұл жерде бірінші рет болды мекеме егер Мен осы ауданда тағы бір рет болсам міндетті түрде қайтадан барамын!
Makar Herbakow
7 шілде 2025
Өте дәмді тағам мен бәріне сол жерде және сол жерде тамақтануға кеңес беремін туған күнді тойлау өте керемет мейірімді қызметкерлер егер бірдеңе дұрыс болмаса мен бәріне қысқаша кеңес беремін
Алексей Пантелеев
28 маусым 2023
Өте жақсы орын, халал тамақ, мейірімді қызметкерлер, барлығы өте сыпайы.Мәзірде алкоголь жоқ, келушілер шай ішіп, сөйлеседі.Сіз психикалық орынды айта аласыз.Бөліктері үлкен, кебаб аузында ериді.Жазда сіз тыныш отыра аласыз және жұмыс жасай аласыз
Ярослава Горынина
10 сәуір 2024
Компанияға барған дұрыс, немесе кем дегенде екеуі - проекциялар өте үлкен. Назар аударыңыз-салмақ мәзірде көрсетілген. Шығуда мейірімді апай қарсы алады, залда даяшылар пассивті (өте). Сондықтан сізге тез күшейту қажет болса, оған сенбеңіз - 20 минут ішінде сіз тек мәзірлерді алып жүресіз. Ас үй қолайлы. Залда кейде грязеова болады.
Александр Трухин
14 қазан 2024
Өте дәмді, таза, көп орын. "Гуиру цомян" тағамы-топ! "Үйдегі лагман" тағамы – жоғарғы! Саңырауқұлақ қосылған тауықтың төс еті пюресі – жоғарғы! Қалған тағамдар да топ деп ойлаймын!)
MADI mukashov
3 ақпан 2025
Макарон емес Альфредо керісінше сорпа Альфредо өте көп кілегей, ал нан өте қатты 1 Олар әлі тапсырыс бергісі келмеді сондықтан ол да аяқталды
R
Rus kib
11 желтоқсан 2024
Дәмді азиялық тағамдар. Қызметкерлер сыпайы. Бірақ тамақ ішетін кездер болады, олар қатты пісірілген тағамға немесе түбінен соңғы қуырылған тағамға қызмет етеді.... Орташа чек 3500т +
Райдин
2 сәуір 2025
Кафе ұнады, ас үй дәмді. Оқиға болды, Барсетканы ұмытып кетті, қоңырау шалды, балалар өздерін алып тастады, адал балалар, Рахмет балалар
Лана
29 желтоқсан 2023
өте жақсы мекеме тағамдар әрқашан дәмді және арзан бағамен мен әсіресе лагманды атап өткім келеді: кеспе жоғары сапалы, жұмсақ емес, тұздық ащы емес және өте хош иісті қызмет сәл ақсап тұр, бұл соншалықты қорқынышты емес
Мия Мия
14 наурыз 2024
Өте дәмді, мен ет қосылған фриді атап өткім келеді, фри тек жаңа деңгей соңғы тістегенге дейін қытырлақ болды. Приправ дәмдеуіштер көп болды бірақ маңызды емес
Alena Krassilova
22 қыркүйек 2025
Дәмді тағамдар, қолайлы бағалар. Біз әрқашан мұнда бауырсақ аламыз. Өте ұнайды.
Малика Кырыкбаева
7 қаңтар 2023
Өте дәмді гуиру ганфанг, тан Су Джи және тан Су ю. тез дайындалады және өте дәмді. Даяшылар дұрыс және интрузивті емес. Жақсы орын іскерлік кездесу немесе шулы отбасылық іс-шара өткізу үшін.
Ди Ля
12 ақпан 2023
Таза, жайлы, тез, дәмді, жағымды орта ;достық атмосфера; әдемі интерьер:шапшаң даяшылар үлкен, бәрі керемет!
анар а.
27 сәуір 2022
Олар ифтарда болды. Мен ет қосылған сорпқа тапсырыс бердім. Сорпада сүйектер, картоп қосылған су бар. Термоядролық түсті химиялық ұнтақ Лимонад. Пицца мен хачапури қорқынышты, суық және дәмсіз. Барлығы дәмсіз. Бағалар кафе сияқты, бірақ асханадан кейінгі сезім. Бұл баға нүктесінде әлдеқайда жақсы мекемелер бар. Тіпті 2 жұлдыз бұл өте көп, тек жаңа интерьер және таза.
Айман И.
23 сәуір 2025
Салқын лагман. Бөліктері үлкен .Бағалар барабар
MissNaz
15 мамыр 2023
Қызметкерлер жауап бермейді және клиентке бағдарланбайды. Атмосфера жайлы емес. Тапсырыс уақытында жеткізілді. Дунган, қытай тағамдарын ұнататын, түсініксіз атаулары бар тағам. Интерьер скучно. Лимонад пен шай дәмді. Даяшының кеңесі бойынша олар 4-5 адамға арналған тағам алды, дунганскийдегі атау есінде жоқ, құрамында-қой мен шөптер, мұның бәрі пиязды бұрышпен қуырып, шөп слайд түрінде әкелді, даяшы тіпті тағамның ащы екенін ескертті., ет(егер сіз оны осылай атай алсаңыз)қамыр сияқты қуырылған және ішімдік қолданылған сияқты. Десертті аз таңдау және өте қымбат, 1 дана торт 1400 тг. Маған тек грек салаты мен шелпек қосылған жаңа піскен бауырсақтар ұнады. Таза дәретхана, бұл маңызды. Үлкен минус-бұл мәзір, онда тағамдардың бір атауы, содан кейін фотосуретсіз дунгано-қытай тілінде. Композиция жазылған сияқты, бірақ қандай формада болатыны белгісіз. Толық көңілсіздік. Олар өздерінің кемшіліктерін түзетеді және жақсартулар болады деп үміттенемін.
Никита Сухоцкий
5 қаңтар 2024
Қымбат, тамақ өте жұмсақ. Бөліктер өте үлкен және ақылсыз. Мен борщты аяқтамадым, контейнер сұрадым. Мен оны жай ғана алып келдім, мен оны өзім құюым керек екенін түсіндім. Серверге даяшыға және ұзақ одидавқа мүлдем наразы
Валихан Алдашев
10 қаңтар 2024
Жақсы орын, сіз әрқашан көлікті қоя аласыз . Ас үй жақсы . Қызметкерлер сыпайы . Әрқашан жаңа тағамдар
Рахат Смагулов
14 наурыз 2024
Тамаша орын. Онда ифтар өткізді. Қонақтарға бәрі ұнады. Барлығы дәмді және керемет. Мен бәріне келуге және көруге кеңес беремін. Халал мекемесі. Ішінде бәрі әдемі
Ринат Б.
3 маусым 2024
Дәмді, жайлы. Ганфандарда күріш бекерге ауыстырылды (бумен өңделген тағамның дәмін бұзады). Егер сіз тұздықтағы қышқылды аздап азайтсаңыз, бұл өте жақсы болады
Татьяна Мушинская
8 қаңтар 2024
Барлығы дәмді, бірақ қызмет баяу, бірінші рет олар өздері келді мәзірді алып, жарты сағат күтті, ал екінші рет олар келді деп айқайлауға тура келді
Сухраб Амраев
5 қаңтар 2023
Жақсы қызмет, әдемі интерьер және керемет дәмді тағамдар
Marat Mukhambetaliev
16 сәуір 2022
Абдулла даяшы красавчег. Рахмет. Бірақ ас үй қуанбады. Кейбір шыршалардың палауы өте шырынды емес. Нисуас солай. Әрине, бәрі әдемі. Бірақ аз және өте дәмді емес. Мен оның өте дәмді болғанын қалаймын. Абдуллаға тағы да рахмет!
Inzhu
31 мамыр 2022
Жақсы мекеме! Дизайн, қызметкерлер жақсы. Міне, 4 адамнан артық үстел жоқ екені өкінішті, сондықтан барлық достар әсіресе дәмді Лагманға барады
Адилет Шилманбетов
31 желтоқсан 2023
Ас үй супер қызмет көрсету супер қызметкерлер супер Бірақ! Бағалар сәл қымбат Сонымен бәрі керемет
Аркен Розиев
31 желтоқсан 2022
Өте керемет мекеме, олар барлық тағамды сынап көрді, бәрі лайықты, ең дәмді чебуреки мен лагман, қызмет көрсету және сапа бірінші орында.
Айдос Нур.
2 желтоқсан 2023
Жайлы, жақсы халал кафе. Намазхана бар. Отбасымен және достарымен бірге болу үшін тамаша орын
Мухаббат К.
29 сәуір 2023
Әдемі жайлы зал. Қызмет жылдам. Өте сыпайы қызметкерлер. Дәмді тағам. Барлығы жоғары деңгейде.👍
Нариман А.
1 шілде 2025
Жайлы орта, жақсы ас үй, жақсы қызмет!
Аружан Давлетова
2 қараша 2022
Қызмет өте қорқынышты. Олар әпкесімен бірге түскі асқа барды. Біз тапсырысты шатастырып қана қоймай, өте ұзақ уақыт пісірдік. Бір сағат күтті.. Бір тапсырыс мүлдем жазылмаған. Даяшылар шатастырады, олар қайда екенін білмейді, олар орманға кіргендей. Тапсырыс күтіп тұрғанда, олар тамақтанғысы келді.
alimzhan g.
9 наурыз 2024
Стейктер не айта алады. Жай ғана сәнді дәмі жай ғана сәнді бұрылыстар еуропалық ас үй көп рахмет мен әр демалыс сайын келемін
Венера Венера
25 қазан 2023
Өте дәмді, барабар бағалар, жаңа өнімдер, тамаша қызмет. Мен олардың асханасын жақсы көремін
Камила Канаева
6 қаңтар 2024
Мен 2 рет бардым және екі рет көңілім қалды 1, өте ұзақ пісіріңіз 2. Даяшылар тағамдардың құрамын білмейді 3. Дорогова6
Дмитрий К.
11 ақпан 2024
Дәмді тағамдар, үлкен бөліктер, таза және ұқыпты, тиісті баға белгісі.
Руслан MR
5 тамыз 2025
Өте дәмді дайындалады) Қызмет көрсету супер 👍 🏻 Басқарушы Сұлулық 😍
Николай Захаров
26 сәуір 2023
Керемет кафе, үлкен және дәмді тағамдар алып кете алады, Мен оны міндетті түрде ұсынамын