Intertop

Жаңалықтар

G
Galina Zhilyakova
10 қараша 2025
Әдемі және стильді көріну армандары орындалатын дүкен. Сізге таңдауға көмектесетін сыпайы қызметкерлер, жеңілдіктер, барлық маусымдарға арналған киім мен аяқ киімнің үлкен таңдауы
Станислав Кожевников
Қызметкерлер өте мұқият және сыпайы, үлгі сатушылар !!! Аяқ киім-ең жақсылардың бірі . Альтра - ең жоғарғы!! Жеңілдіктер шынымен қуанды ! Сапасы әр күн үшін аяқ киімге лайық.
Андрейка
24 қыркүйек 2024
Үлкен жеңілдіктері бар брендтік киімдері бар дүкен, бірақ мен сізге Ақпараттық бюллетеньге жазылуға кеңес бермеймін! Олар бірдей акциялармен және жеңілдіктермен азаптайды! Мен түсінбеймін неге күн сайын бір нәрсе кейде 2 рет жіберіледі. Жеңілдіктермен жаңылыстырады, олар әрқашан бар және бұл еске салғыштар жаңалары пайда болып жатқан сияқты, бірақ жоқ. Тіпті жазылым сіздің акцияға түсуіңізге кепілдік бермейді, әр түрлі дүкендерде әр түрлі акциялар болуы мүмкін! Клиент пен сатылымды қуып, олар өздерінің еске салғыштарын поштаға жібереді!! Мен жазылуды ұсынбаймын, бірақ өзіме қызықты және жақсы бағамен бірдеңе табуға кеңес беремін - мен оны ұсынамын!
Максим Птицын
12 қараша 2025
Ассортимент үшін үш жұлдыз. Өте аз таңдау,ал бағалар адамгершілікке жатпайды. Консультанттар өте жақсы, бірақ бұл жолы интерн өзін сенімді ұстамаған сияқты.
марина гмеринцева
2 қараша 2023
Тамаша қызметкерлер. Дүкенде дұрыс аяқ киімге тапсырыс беру мүмкіндігі пайда болды. Басқа қаладан әкелінді, тез. Кассадағы қыз мобильді қосымша арқылы сатып алуға көмектесті. Қазақстандағы ең үздік аяқ киім дүкені! Рахмет!
З
Зауреш Тарнуева
9 маусым 2025
Қызметкерлер өте мұқият, бірақ аяқ киім өте қымбат, бірақ акциялар бар, бірақ өлшемдері сәйкес келмейді
Ербол Шакенов
27 сәуір 2025
Жақсы таңдау, сауатты қызметкерлер, сапа бағадан жоғары.
Михаил Федоров
28 ақпан 2025
Тамаша дүкен, жауапты қызметкерлер. Мен мұнда Timberland етіктерін өте арзан бағамен сатып алдым.
Маргарита Михалёва
24 ақпан 2024
Өте жақсы қызметкерлер мен үлкен ассортимент, ванстарды сатып алу үшін барып, оларды және тағы басқа рюкзактарды алды. Жеңілдіктер де жақсы, сондықтан дүкен өте жақсы!
L
Liya Torgaeva
25 желтоқсан 2023
Егер Сіз компанияның веб-сайтындағы өнімді және белгілі бір брендті дұрыс қадағалап, акцияларды бақылап отырсаңыз, балаларға аяқ киім сатып алуға және балалар әлеміне ойыншықтар алуға барабар құны үшін қалаған нәрсені сатып алуға әрқашан мүмкіндік бар: -))
Евгений Дроздов
11 шілде 2022
Жақсы ассортимент, көптеген қызықты аяқ киім үлгілері, жиі жеңілдіктер бар, бірақ оларсыз бұл өте арзан емес. Қызметкерлер сыпайы және мұқият.
Я
Яна Трунова
22 мамыр 2022
Керемет дүкен! Әрқашан сыпайы және мұқият қызметкерлер. Жайлылық класындағы аяқ киімнің үлкен таңдауы. Сондай-ақ, әртүрлі аксессуарлардың жақсы ассортименті. Ыңғайлы орын, қала орталығында.
Alexander CHoo
1 шілде 2023
Нормаларындүкен, көп нәрсе бар. Қызметкерлер сыпайы, жақсы жұмыс істейді. Қойма олардың жылқысы емес-сіз сұрамайсыз, бар сияқты, бірақ қайта сұрыптау жоқ. Үлкен таңдау.
Almas Kerim
12 сәуір 2021
дүкенде жас жігіттер сатқысы келеді, бұл ыңғайлы емес. бірақ бұл әлі де тәжірибесіздік. ерлер бөлімі шағын, осындай алаңға. айтпақшы , бағалары бірдей розеткадан айырмашылығы, мұнда кең. барлық интертоптың минусы-әртүрлі дүкендерде бір-бірден бір өлшемді модель. Мен сауда нүктесінде 43-ті сынап көрдім, ол сәйкес келмеді, ал 44-і тек Гогольге арналған. мен ол жаққа бардым. немесе одан да жаманы - сіздің өлшеміңіз тек Ақтауда болады. интернет арқылы тапсырыс беру мүмкін болмады, олар тапсырысты дереу жойып, жоқ деп айтты, бірақ Сайтта бұл аяқ киім Нұр-Сұлтанда болған, сондықтан да болуы мүмкін.
Анастасия Семенко
21 тамыз 2020
Маған ұнамады, сатушылар аз,бұрыштан бұрышқа өтетін түсініксіз қызметкерлер өте көп. Атап айтқанда, қорғау. Таңдау жақсы, бағасы жоғары. Бірақ жақсы аяқ киім үшін төлеуге тұрарлық.
Дмитрий Руднев
7 желтоқсан 2021
Тауарлардың үлкен таңдауы бар жақсы дүкен, ыңғайлы орын, бірақ жақын маңдағы автотұрақта әрқашан орын бола бермейді, сондықтан мынаны ескеріңіз,
A.Z
19 ақпан 2023
Керемет дүкен ! Көптеген жеңілдіктер, әлемдік аяқ киім брендтері және басқалары . Мейірімді қызметкерлер 👍 🏼
Станислав
8 ақпан 2023
Жақсы ассортименті және корпоративті жеңілдік жүйелері бар дүкен. Осы кезде сіз ең сәтті сатып алулар жасай аласыз.
Геннадий Мажников
19 қыркүйек 2022
Мырзалар сатушыларды ауыстырыңыз! Құзыреттілік деңгейінде әкеліңіз өтініш беріңіз! Олар түрлі түсті аяқ киімді 70 долларға сатуға тырысты, мысалы, жеңілдік! Мен жақсы аяқ киім туралы дауласпаймын, бірақ нәжісті ойға келмейтін ақшаға бумен пісіріп, оны жеңілдікпен айту-бұл менмендіктің шыңы!!!
Айгерим Мирзакееева
2 маусым
Біраз уақыт бұрын осында келдім. Керемет көк балет пәтерлері болды. Маған олар өте ұнады.
Шынгыс Ж.
9 тамыз 2023
👍 🏻 Үлкен ассортименті бар түпнұсқа брендтік аяқ киім дүкендерінің жақсы желісі мен бәріне кеңес беремін!
A Nazarkulov
12 маусым 2022
Аяқ киімнің үлкен ассортименті, жеңілдіктер жиі кездеседі. Мен басқа да танымал брендтерді ұсынғым келеді.
Елена Валерьевна Балкибекова
2 тамыз 2024
Бұл дүкенде сәнді аяқ киім, сөмкелер,... сапалы.
Нина Огородникова
24 қыркүйек 2023
Бағалар, әрине, жоғары, бірақ жеңілдіктер болған кезде-бұл. Сапасы сәйкес келеді. Еуропалық брендтер
Владислав Ткаченко
10 сәуір 2024
Күзгі аяқ киім сапалы. Бірақ бірдеңе сатып алу үшін сізге жеңілдіктер алу керек!
Ажара Ахметова
20 мамыр 2022
Жақсы дүкен! Әсіресе биылғы жыл бізді жеңілдіктермен, акциялармен қуантты! Бүкіл отбасы аяқ киімін жаңартты! Интертоп рахмет, бізді жеңілдіктермен қуантыңыз!
Yuliya A.
9 маусым 2023
Ең қорқынышты дүкен, мен аяқ киімді қайтардым, өйткені ол кішкентай болып шықты, олар ақшаны қайтармайды, 56 мың теңге, мен жазамын, пайдасыз, кейбір бас тартулар
Ш
Шолпан Рамазанова
1 маусым 2024
Керемет дүкен! Кәсіби Кеңесшілер! Рахмет Сандуғаш-мейірімді, сауатты!
Oleg
Қалыпты бағалар. Жақсы орын
Владимир Краснов
4 маусым 2025
Аяқ киім мен киімнің жақсы таңдауы
Илья Понизовский
12 мамыр 2023
Таңдау аз болды . Модельдер қатары жақсырақ болғысы келеді . Соңғы уақытта бағалар өте жоғары болды .
Игорь Аксельрод
25 қараша 2021
Соңғы кездері ассортиментті жақсартуға,бағаны төмендетуге,қызметкерлерді қарсы алуға кедергі болмас еді
Софья Соловьева
27 желтоқсан 2023
Жеңілдікпен балалар аяқ киімін тек сол жерден сатып аламын
Данна .
9 маусым 2024
Қорқынышты қызмет! Сатушылар дүкеннің қай жерде екенін білмейді. Мен баруды ұсынбаймын
Dina
12 қыркүйек 2022
Тамаша қызмет! Тек фитинг бөлмесінің үстінде бейнекамера! Тек осындай бұзушылық үшін мен жұлдызды алып тастаймын
R
Ruslan Azizov
19 маусым 2021
Әзірге бұл ең жақсы брендтік аяқ киім дүкені, кейде өте жағымды акциялар болады.
Мархат Бейсембаев
11 маусым 2020
Жақсы дүкен, ғарыш бағалары, таңдау әрқашан бар, жиі жеңілдіктер, 4 қызмет
вячеслав петров
1 желтоқсан 2025
Жақсы дүкен
Бауржан Карибаев
8 наурыз 2021
Темірден немесе тастан жасалған аяқ киім титан сияқты қатты, ал итальяндық аяқ киімнің бағасы
Аскар М.
3 желтоқсан 2025
Ең жақсы аяқ киім дүкені
Ю
Юрий Бельский
12 желтоқсан 2021
Жақсы ассортимент. Жеңілдіксіз кобечно бағасы үлкен.
Nelya
17 қыркүйек 2021
Қымбат заттар. Мұндай бағалар қайда кететінін білмеймін. Мүмкін жалға алу өте қымбат немесе басшылық ашкөз. Ол жаққа бармаңыз. Мүмкін біреуге ұнайды.
Наила Тойганбекова
13 желтоқсан 2024
Өте сыпайы қызметкерлер
Асель Рашидова
22 сәуір 2025
Тамаша қызметкерлер
Никита Сердцев
20 ақпан 2022
Жақсы ассортимент бірақ бағасы жоғары
Алим
22 тамыз 2021
Барлығы жақсы ,қызмет жақсы
Рустам Тангиров
4 маусым 2024
Жеңілдікпен жақсы заттар
Дина М
17 қараша 2023
SMS өзі келеді бұл маған осы дүкенге тапсырыс берді
Ольга Л
18 шілде 2023
Тек қымбат дүкен😁
Ксения Быковская
14 қыркүйек 2022
Сіз кез-келген нәрсеге тапсырыс бере алатын ең аяқталған сайт. Мен өз парағыма кіре алмаймын. Үнемі авторизацияны сұрайды жаңа парольдер келеді және одан әрі ештеңе жоқ. Өте қарапайым