Interteach

Ю
Юрий К.
22 қыркүйек 2025
Медициналық орталық өте ұнады! Сыпайы және мұқият қызметкерлер, дәрігерлер өз саласының мамандары, егжей-тегжейлі түсіндіреді және пайдалы ұсыныстар береді. Қызмет тез және ыңғайлы, атмосфера мейірімді. Науқастарға қамқорлық сезіледі. Мен қайтадан хабарласамын!
Азамат Искаков
13 қараша 2025
Тамаша клиника, білікті мамандар, қабылдау жоғары деңгейде, барлық соңғы құрылғылар бар. Біздің қаладағы кең, таза және заманауи медициналық орталық!
Дмитрий Матюшин
22 шілде 2024
Орналасқан жері ыңғайлы, автотұрақ бар, әрине, ең жоғары сағаттар қиын, бірақ Сіз емхананы қалай таңдауға болатындығын таба аласыз, сонымен қатар барлық мәселелерді тез және тез тексеруге кеңес беремін. Маған қызмет өте ұнады бұл ресепшнде және басқа дәрігерлерден бәрі анық көрсетіледі және түсіндіріледі.
Марго А
4 қазан 2023
Жалпы жақсы клиника. Рас, оларда кейде дұрыс дәрігерлер болмайды. Мысалы, рентгенографияны алып тастау керек еді, бірақ дәрігер болмады немесе белгілі бір күндерде травматолог жұмыс істемеді. Жақсы педиатрлар. жалпы практика дәрігері және 109 кабинеттен келген медбике, жарайсыңдар. Көбінесе оларға тіркелу және сақтандыру бойынша жүгінуге тура келеді. Кемшіліктері: телефонға әрең қоңырау шалыңыз. Кезектер уақыт бойынша жазылмайды. Дәрігер келіп, бір дәрігерді қабылдамайды, ал кезек екі еселенеді. Көбінесе, егер тіркеме бойынша жазылу мүмкін болмаса. Сақтандыру бойынша жазылуға тура келеді. Артықшылықтары: сіздің зертханаңыз таңғы 7-11-ден бастап. Физикалық емдеу бөлмесі бар. инъекциялар мен жүйелер процедуралық кабинетке орналастырылған. 7-19. 00 бастап жұмыс істейді. Және күн сайын. Кейбір дәрігерлер өз саласының мамандары. Жедел жәрдем әрқашан келеді, содан кейін дәрігер өзін қалай сезінетінін білу үшін қайта шақырады. Бұл өте жақсы.
айгуль б.
30 қаңтар 2025
Ол Лаураға жазылуға қоңырау шалды ,қыз тірі кезекпен жазылмай, кездесуге келді, содан кейін жазба бойынша келді деп жауап берді .бір сағат отырды уақыт бойынша жазуға болады ️ ️
Елена Асмолова
9 қыркүйек 2025
Жақсы, жедел қызмет көрсету, мейірбике қызметкерлері.Бірақ көптеген дәрі-дәрмектер жоқ, сондықтан сіз басқа емханаларға баруыңыз керек
Салтанат Ескакова
28 сәуір 2025
Барлығы керемет, қызметкерлер сыпайы, кәсіпқойлар. Барлығы тез және қол жетімді, рахмет
Айтолкын Жамигова
мұнда барлығы жедел және өз ісінің мамандары👍 👍 👍сервис жоғары деңгейде
Э
Эльмира Кусманова
1 мамыр 2024
Сәлеметсіз бе! Керемет дәрігер-гинеколог Имашева Ирина Тельмановна туралы пікір қалдырғым келеді. Керемет мейірімді адам, жоғары деңгейлі кәсіпқой. Мен көптеген жылдар бойы байқадым, өте ризамын, барлық әйелдерге кеңес беремін. Сіздің кәсібіңізге деген көзқарасыңыз бен сүйіспеншілігіңіз үшін көп рахмет. Құрметпен, Эльмира к.
Yana
25 сәуір 2021
Жексенбіде сізді кезекші дәрігер тексеруге және емделуге немесе тексеруге қабылдай алатын қаладағы жалғыз орын-процедуралық және физиокабинет. Жұмыс күндері классикалық жеке клиника: барлығы тез, анық, зерттеудің барлық түрлері бар
Mikhail Z.
3 наурыз 2025
Ересектер мен балаларға арналған керемет клиника, менің емделуіме және дәрігердің пациентке деген көзқарасына қатты ұнады. Көзқарас пен шыдамдылық үшін рахмет!
Luydmila Tatarinova
6 қыркүйек 2022
Қызметкерлер сыпайы, мамандар әлі көңілін қалдырған жоқ, күту уақыты тегін емханаларға қарағанда әлдеқайда аз. Клиентпен қарым - қатынас өте жақсы.
Александр Александр
5 шілде 2023
Бұрын жақсы клиника болған, бірақ уақыт өте келе, бәрі айтылғандай, жарамдылық мерзімі бар. Қызмет нашарлай бастады, дәрігерлер соншалықты мұқият емес таза жұмыс істейді ағын менің ойымша, көптеген адамдар менімен не болғанын және не болғанын келіседі
Сергей Храменков
17 шілде 2024
Клиникада қала тұрғындарына көмек көрсету үшін негізгі қызметтер жиынтығы, мамандарға ыңғайлы қабылдау және Физиотерапия кабинетінің жұмысы бар.
Оксана Дизина
25 наурыз 2024
Сыпайы қызметкерлер. Жақсы мамандар. Әрқашан мейірімді және жауапты. Биіктіктегі сапа. Таза және жайлы
Сырымгали Батыршинов
26 тамыз 2024
Пациенттерге (клиенттерге) жақсы, мұқият қарау Барлық қызметкерлерге - көп рахмет, сәттілік пен денсаулық
Crush Game live
19 мамыр 2024
Жақсы клиника бірақ шағын автотұрақ, бірақ емхана ауруды емдеуге жарамайды ауыр суықтан гөрі, өйткені қызметкерлер жауапкершіліктен қорқады және үнемі шексіз сынақтарға немесе басқа дәрігерлерге жібереді
K
ksu7w@mail.ru
14 қаңтар 2022
Жақсы бал.орталығы. Тамаша қызмет және сыпайы қызметкерлер. Барлық ақпаратты телефон арқылы білуге, жазылуға болады. Бағалар қол жетімді және білікті фрачи.
Alex Alex
4 тамыз 2020
Бірде рефлекспен терапевт ауруды тез таныды, бұл үшін кәсіпқойлық сезіледі. Екінші рет ковидтің анасы ауырған кезде олар суық тиюді қабылдамайтынын айтты, бұл үшін майлы минус. Жалпы, проблемалар кезінде олар адамдарды өз тағдырына қалдырды.
Оля Назарова
12 қыркүйек 2019
Мен ультрадыбыстық зерттеуде бірнеше рет болдым, жаман ештеңе айта алмаймын. Таза, сыпайы, жылдам, бағасы қалыпты.
S
shahnoza-boturalieva
9 наурыз 2022
Телефон арқылы ақылы қабылдау 5 мың теңге, фактілер бойынша 7 мың теңге алынды . Бұл үшін ҰБТ резиденті қымбат емес екен. Телефон арқылы ақпарат бермейді, бұл өте нашар.
Наталья Самойленко
28 наурыз 2024
Бұрын мен Жарлықтан жаңа шыққан кезде дауласпаймын ұйым интертичке сақтандырды жақсы клиника болды бірақ түсініктеме ретінде Александр Александрдың жарамдылық мерзімі бар-дәрігер Тілепбергенова клиенттердің жеке өміріне қатты қызығушылық таныта бастады, олардың пікірінше, басқа дәрігерлердің талдауларына қатаң түрде араласу, атау және келіспеу үшін мамандандырулар ол өз мамандандыруында тәжірибесі бар қолын кабинеттерге сүйреп апарып онымен қатаң сынақтар өткізіп тек дәрігерлеріне баруға мәжбүр етеді! Бастықтар сұрыптаңыз... Шағым әрі қарай жүреді мен оны осылай қалдырмаймын!
Аружан Бактыгул
22 шілде 2024
Интертичте құрылысшыға сынып сауатты гинеколог Ерекешова Райса, менің барлық төрт жүктілігімді ол жүргізді
S
ssf areg
10 қаңтар 2022
Барлық нормалар, жақсы мамандар, сыпайы. Бағалар орташа. Сызықтар кішкентай.
Айдар Амангельдиев
Жақсы емхана мен қызметкерлер сыпайы
дарья иванова
16 қаңтар 2022
Менің қаламдағы ең жақсы клиника. Қызметкерлер өте сыпайы және мұқият. Мен кеңес беремін .
J
j a
24 маусым 2020
Дәрігерлердің нормалары бар, бірақ онша емес, тіс дәрігері бір рет, терапевт есімде, емдеудің орнына мен таблетка сатып алуды ұсындым
Э
эля эля
17 мамыр 2023
Жақсы балалар узисті есімде жоқ орыс әйелінің Тегі 50 жаста барлығы түсінікті деп түсіндірді
Жанар Магзомова
Не Важно
Барлығы жоғары деңгейде
Ильяс Б.
17 қыркүйек 2025
Өте жақсы мамандар маған өте ұнайды
Актолкын Рыскалиева
20 қазан 2020
Біздің отбасылық клиника. Қызмет жақсы. Дәрігерлер, әсіресе педиатрлар менің баламға жақсы көмектесті.
Галей Б
30 шілде 2025
Бәрі жақсы. Бірақ өте қымбат.
Л
Людмила Горбатова
15 тамыз 2025
Сыпайы қызметкерлер
Нина Шук
3 желтоқсан 2024
Маған бәрі ұнады.жақсы қызметкерлер.
Рустам Шабаев
19 желтоқсан 2024
Жедел
Гуля Магзомова
10 желтоқсан 2025
Бағасы басқа бал орталықтарына қарағанда төмен,
Гордей Трищенков
28 ақпан 2020
Әрине, қымбат, бірақ әсіресе опциялар жоқ. Кейбір тар мамандар өте білікті емес
Erbolat Sarzhigitov
22 мамыр 2025
Өте ұнайды
Алма Иманалина
23 наурыз 2023
Жақсы клиника және дәрігерлер жақсы клин
Еренчиев Хусан
Түпнұсқаны көрсету
O
oraldan oraldan
6 желтоқсан 2021
Мемлекеттік емханаларға кем дегенде балама бекітілген
B
BEKETOV R.
25 шілде 2020
мамыр айында тігістерді алып тастауға себеп болды....бүгін мен емделмейтін жарадан бірнеше см жіп алдым....керемет адамдар бар (модератордан кейін ....)