Interteach

12 қазан 2025
Жалпы маған ұнайды.
Действуй Р.
28 наурыз 2025
Көптеген жылдардан кейін бұл сақтандырудан бас тартты, тым көп кептелістер, әлсіз дәрігерлердің үлкен пайызы, және ұзақ күтужоқ жазбалар. нәтижесінде сіз әлі де ақша жұмсайсыз, сақтандыру көмектеспейді. Тек стоматологияны араластыруға болатын нәрсе.
Алима
29 мамыр 2025
Мен осы клиникада қызметтердің үлкен спектрін пайдаланбаймын, жалпы нәтижеге ризамын. Бірақ аурухана ұзақ уақыт бойы жақсы жөндеуді қажет етеді, бағасы барлық клиникалармен бірдей, бірақ жалпы жағдайы нашар
N
Nur Kz
9 желтоқсан 2025
Қабілетсіз дәрігерлер тіпті мәселені зерттеп, себебін анықтауға тырыспайды. Сақтандыру бойынша өтеу бойынша соңына дейін тартылады
Никита Федотов
19 желтоқсан 2023
Рентгенологтың қабылдауы өте жақсы өтті. Тамаша маман. Тек жағымды эмоциялар. Қабылдау қызметкерлерінің көзқарасы көп нәрсені қалайды. Пневмониямен ауыратын науқас баламен ұсыныс бойынша алыс жерден келдік. Қызметкерлер рентген кабинеті жертөле қабатында екенін және оған тек көше арқылы кіруге болатындығын айтқан жоқ. Біз бүкіл отбасымызбен аяқ киім киіп, шешініп, киімімізді гардеробқа тапсырдық, содан кейін ғана біз бекер шешінгенімізді және көшеден өту керек екенін білдік. Ал, сандырақ.
Вика
25 наурыз 2024
Қызмет ұнады, сыпайы қызметкерлер. Мен әкеме рентген түсірдім. Зейнеткерлерді саууға жеңілдіктер бар. Жақсы болды. Жылдам, сапалы, жақсы егжей-тегжейлі сипаттама берді. Көп рахмет большое
Гульжахрам М.
20 сәуір 2025
Әрине, мен ең жақсысын жазғым келеді, бірақ мен ұстаған дәрігер менімен ғана емес, алдыңғы пациентпен де дөрекі болды. Мен оны менімен сөйлестім, мен үндемедім, содан кейін мен Хамит болдым-Сейдахмет Ұлболсын. Менің ойымша, ол психикалық тұрғыдан теңдестірілген емес, жүйке, ренжіген не түсінбеңіз, науқасты қалай тыңдауды білмейді. Мен оған бір нәрсеге шағымданамын, ол маған басқасын тағайындады((
Маржан Сап
30 қыркүйек 2024
Мен өз емханамды жақсы көремін. Барлығы ұйымдастырылған, байланыс орталығы әрдайым қол жетімді, талдаулар бәрін жасайды, қамқор дәрігерлер.
Олеся Телегина
13 шілде 2023
Егер компаниядан ЕМС болмаса, мен бұл клиникаға бармас едім. Әр жолы дәрігерлердің біліктілігі туралы көңілсіз әсер қалдырады. Кеңестік дәрігерлер. Мен кәдімгі емханаға келген сияқтымын. Дерматолог, Проктолог және гинеколог болған. Барлығы ұнамады. Гинеколог қауіп-қатерсіз эко-жүктіліктің оты ретінде қорқады. Мен дөңгелек көз жасадым, мен Марстан келгендей болдым. Мұндай дәрігерлерде жүктілік қажет емес, олар оны қорқытады. Дерматолог тиімсіз емдеуді тағайындады және демодикозға тест тапсыруға жіберді. Сонымен қатар, менде дәл осындай проблема болды және дәл қазір жағдай. Мен бас тарттым, бұл теріс болды. Жоқ, мен сынақтан өткенге дейін емдеуден бас тарттым. Мен тапсырдым-әрине, теріс. Шамның астында мен теріні көрмедім. Мен гормоналды жақпа тағайындадым, бірақ мен басқа гормоналды жақпа деп айтсам да, ол жасармады, тек нашарлады. Нәтижесінде, оны емдегеннен кейін одан да жаман. Нәтижесінде не? Ештеңе? Мен бірнеше рет бардым, мені тыңдамадым, мәселе шешілмеді, бірақ нашарлады. Клиникадағы жағдай солай. Жөндеуді жақсырақ жасай алар ма еді. Әсіресе, төменгі жағында коляскалармен кіруге тыйым салынады деп жазылған. Міне, сіз баланы кеудеге көтересіз. Өте "достық"
Андрей П.
25 наурыз 2025
Жақсы бал орталығы, қашықтағы нысанға бару үшін сол жерде анықтама жасады. Бас дәрігер супер!
12312ff
11 наурыз 2023
Керемет дәрігер-офтальмолог Алимбаева Жұлдыз Жамағатқызы. Бірінші кездесуде ол өзін-өзі емдеу туралы ескерту жасады, содан кейін емдеуді тағайындады, мен барлығын тағайындалған параққа өте егжей-тегжейлі боядым. Тағайындау дұрыс болды, өйткені екінші күні жеңілдік сезілді. 2 наурыздан 10 наурызға дейін ол үш кездесуде болды, яғни үнемі бақылауда болды. Дәрігердің науқас науқасқа деген өте жақсы көзқарасын бөлек атап өткім келеді. Рахмет! Құрметпен Горин Валентин.
Анонимді пікір
6 қараша 2020
Қайырлы күн! Мен шын жүректен жылулық, қамқорлық, кәсібилік үшін алғысымды білдіргім келеді. Мен әсіресе терапевт дәрігері мен меңгерушісін атап өткім келеді. Қазбек би Абденова Ерке Мұстафайқызына арналған амбулаториялар. Ерке Мұстафайқызы әрдайым мұқият, сыпайы, әрдайым барлық мәселелер бойынша, денсаулық мәселесі бойынша және ауруды қалай қоздыруға болмайтыны туралы егжей-тегжейлі кеңес береді. Әрқашан бәріне көмектесе алады. Құдайдың дәрігері. Рахмет!
Екатерина
9 қаңтар 2025
Адамдарды ультрадыбыстық зерттеуде жазбасыз іске қосыңыз, ал жазбасы бар науқастар қабылдаудың жарты сағаттан астамын күтеді (олар уақытында келсе де). Мұндай ақшаға пациенттерге құрметпен қарайтын клиниканы табуға болады. Бұл клиника өзіне деген осындай көзқарасқа төзуге тұрарлық емес сияқты.
Светлана М.
24 қыркүйек 2021
Керемет дәрігер-офтальмолог Алимбаева Жұлдыз. Мені 2019 жылы емдеді, бұл жолы менің бүкіл отбасым керемет нәтижемен кеңесуге келді. Өте мұқият, жанашыр маман әрқайсысына жеке көзқарас табады. Сөз жоқ! Рахмет!
Алина К
20 желтоқсан 2021
Жақсы қызмет көрсету, тұрақ әрдайым бола бермейді бірақ сіз таба аласыз, кезек жоқ, жақсы мамандар ұнайды, Мен мұнда көптеген жылдар бойы емделіп келемін,
елена щапова
11 желтоқсан 2023
Мен осы клиниканың қызметтерін пайдалануға тура келді. Барлығы өте жақсы, Мұқият жауапты мамандар. Стоматологтар, терапевттер және медбикелер, білімді мамандар.
Ботагоз Жазильбекова
28 ақпан 2022
Өте жақсы және кәсіби дәрігерлер. Гичева Рузама Дзяуддиновнаға ерекше алғыс-Құдайдың гинекологы. Сіз екеніңізге және Тағдыр мені сізбен біріктіргеніне рахмет. Құдай барлық денсаулық сақтау дәрігерлеріне бер💐
Галия Тенизбаева
Қызмет өте жақсы, әсіресе қыздың қабылдауында 👍
Анонимді пікір
7 қаңтар 2020
Интертич бұл біздің көпшілігіміз баратын кәсіби емхана, онда жауап беретін қызметкерлер, дәрігерлер жұмыс істейді, олар өз істерін біледі деп үміттенеді және егер біз оларға жүгінетін болсақ, бізге көмектеседі, сондықтан мен осы неміс емханасына өз жұмысында сәттілік тілеймін, өз ісіңде өсе бер
Тимур А
29 қараша 2024
Сақтандыру жағдайы Антальяда болды. Құжаттар, анықтамалар мен шоттар 200 евро сомасына ақылы дәрігердің шығындарын өтеу үшін жиналып, тапсырылды. Бірақ құжаттарды қызметкерлер жоғалтты және төлем болмады!
Гулзат Салиева
11 маусым 2024
Күйеуінің сақтандыруы бойынша біз Интертичке барамыз. Өте ыңғайлы. Барлық дәрігерлер жауап береді.
Кайсар Болатов
29 сәуір 2024
Дәрігерлер әрдайым бос емес, бір апта бұрын жазылыңыз. Көптеген тар мамандар жоқ
Дмитрий Карпуничев
7 шілде 2022
Ақылы емханадағыдай бәрі де қымбат, кезектер де, дәрігерлер де тек ақша үшін.
Татьяна Таг
17 наурыз 2025
Ыңғайлы орналасу, дәрігерлер мен процедуралар бар
Ю
Юлия Каркавина
27 наурыз 2024
Мен дерматолог Лариса Валерьевнаға алғыс айтқым келеді керемет дәрігер, Құзыретті бәрін сөрелерде түсіндіреді, содан кейін олар Денсаулық деп біледі
Ирико Г.
26 желтоқсан 2022
Ол тұмауға да, Ковидке де тән белгілермен келді. Дәрігер (Шынтаева) тіпті фонендоскопты алып, өкпені тыңдауға, қысым мен оттегімен қанықтыруға алаңдамады. Жарайды, мүмкін, Кәсіби, ол бәрін көреді (рентгенге жіберіңіз немесе қан анализін тапсырыңыз, айтпақшы, Мен де бас тарттым). Сонымен, соңында: ЖРВИ және назофарингит диагнозын қояды және тағайындайды.... ТА-ДАМ Али диклофенак в / м!!!!!! Бұл қалай????!!!! Оның дипломы бар ма????? Оны мұндай "біліммен"адамдарға жіберуге болмайды! Сол жерден жүгіріңіз, "емдеңіз"…
Anton Net
20 шілде 2024
Қыздың жылы күлімсіреген жеріне рецепт бойынша олар сізге жергілікті емханаға Кіргендей сезінді
Сергей Пчелинцев
14 шілде 2021
Компания бүкіл Қазақстан бойынша кеңінен ұсынылған. Жақсы қызмет бар. Бірақ, бірінші кезекте науқастарға қамқорлық емес, бизнес тұр. Бірнеше дәрігерден басқа жақсы дәрігерлер жоқ. Кардиолог Мун үшін ерекше алғыс.
Dr.X-ray
25 ақпан 2024
Керемет клиника. Жалпы және тар профильдегі мамандар барлығы жоғары білікті.
Егор Сакулинский
3 қаңтар 2023
Жақсы және жылдам қызмет көрсету, мамандардың үлкен таңдауы.
Z
Zhuldyz Sarmoldayeva
25 желтоқсан 2021
Жақсы Интертич, тұрағы бар жалғыз нәрсе-бұл қиындық Біз км қашықтықта тұруымыз керек Және ол жерден кеш жүгіріңіз
Andery D.
19 тамыз 2019
Протездеу үшін жақтың панорамалық суретін түсірді. Жылдам және қымбат емес
Акерке Жорабек
18 маусым 2020
Жақсы клиника, мейірімді қызметкерлер, Барлығына арналған қызметтер тек сақтандырумен ғана емес. Қолайлы бағалар
lyazzatkulanbayeva
30 желтоқсан 2021
Бағалар орташа деңгейден жоғары, бірақ қызмет жақсы. Керемет тар мамандар бар.
Алма Есмамбетова
11 шілде 2025
Ресепшндегі қызметкерге өте мейірімді және жылы шырайлы
Tims A
1 желтоқсан 2024
Олар сақтандыру бойынша 200 еуро төлемеді, өйткені өздері құжаттарды "жоғалтты"...
ADAI
28 қазан 2021
Кәдімгі дәріхана, ең қажетті дәрі-дәрмектер бар. Бірақ ассортиментті көбейтуге болады.
L
Lyazzat Utegenova
13 тамыз 2025
Жақсы мамандар
M
Michael Kyllonen
22 тамыз 2022
Бұл жер бұрын жақсы болған, қазір қорқынышты-олар қарапайым жұмысты буынсыз жасай алмайды. Мен кеңес бермеймін.
Denis Yermolayev
Барлығы жақсы
Акмарал Ж
24 қараша 2023
Сыпайы қызметкерлер, тамаша дәрігерлер.
Самуил Албамбекович
30 желтоқсан 2019
Олар менің мерезімді емдеді, ғимараттың өзі ұнамады, әдемі де, ескі де емес
гульдана абилкасова
18 мамыр 2025
Өте жақсы дәрігерлер
Жанна Жанна
26 желтоқсан 2021
Мен кеңес бермеймін, білікті балға дейін.осы клиниканың қызметкерлері әлі де өсіп, өсіп келеді. Көңілі қалды.
N
Nadezhda Kravets
15 сәуір 2021
Тамаша дәрігер-стоматолог Светлана Германовна Захаревич! Ұсынамын!
Олег Колесников
25 қаңтар 2022
Кәсіби мамандар емес, бұл клиникаға енді аяқ жоқ
Assanali DOSTAYEV
22 қыркүйек 2025
Жақсы бал.орталығы
Хасан Бекбулатов
24 қыркүйек 2021
Онда өте жақсы тіс дәрігері жұмыс істейді. Мен ұсынамын