Interkom

Тауарлар мен қызметтер

Ержан Сапарбайұлы
Бәрі жақсы,бірақ қымбаттау екен
Айгуль Болкенова
Біз мұнда машинаның бөлшектерін сатып аламыз. Барлығы бар. Бағасы да қанағаттандырады, бастысы түпнұсқа ретінде сатылады, бұл түпнұсқаны білдіреді. Барлық кассалар әрқашан жұмыс істейді. Жүзге қызмет көрсету де тез арада өздері әкелініп, машинаны әкетеді.
Aleksander Rybalkin
3 қыркүйек 2025
Жақында сіздің автокөлік қызметіңізде болды және өте риза болды! Биіктікте тазалық пен тәртіп, болу жақсы. Шеберлер тез және сапалы жұмыс істейді, бәрін түсіндіріп, көрсетті. Бағалар орташадан сәл жоғары, бірақ бұл тамаша қызмет пен кәсібилікпен негізделген.
Альбина К.
1 қазан 2025
Бұл салыстырмалы түрде жаңа бөлшектер дүкені. Ол ресейлік және басқа да шетелдік автомобильдерге арналған бөлшектерді сатуға мамандандырылған. Бірақ кемшілігі-тұрақ жоқ, сондықтан дүкен жаман емес және қызметкерлер мұқият және мейірімді.
Клара Кожахметовп
12 мамыр 2025
Жарайсыңдар балалар, кеше Шевролға жастықшалар сатып алдым, сатушы оларды ауыстыруды ұсынды (егжей-тегжейлерін түсіндірді).Шебер механик қолдың шашыраңқы екенін байқады(мен оны әлдеқашан ұмытып кеттім.Мен олардан бөлшекті,бір тиынның бағасын сатып алуға кеңес бердім және жөндедім.Менеджерлер өте риза,бүкіл компания арнайы.СІЗГЕ ӨТЕ РИЗАМЫН.
Сергей Комков
20 наурыз 2025
Уақыт болды, Мен өз көлігімде қандай бөлшектер (шығын материалдары) таба алмадым. Мен дәл осы дүкеннен таптым. Кеңесшілер (олардың бірнешеуі бар - күтуге тура келмейді) сауатты. Әр жолы мен тауармен кетемін. Бағалар, әрине, айтарлықтай...бірақ қазір барлық жерде солай!!!
николай фащевский
Өте жақсы дүкен не жеу керек бүкіл қалада жүгірудің қажеті жоқ зашолды іздеңіз және қажет нәрсені алды және қызмет жақсы жақсы өркендеу мен әрқашан тек интеркоммен сатып аламын
Green
10 маусым 2025
Мұнда Павлодардың ең үздік автосервистерінің бірі авто ассортимент және жөндеу. Тәсіл икемді және кәсіби. Қалада ыңғайлы орналасу
Николай
7 желтоқсан 2025
Сауда жасайтын барлық бөлшектерге кепілдік жоқ, осыған байланысты жөндеуге кепілдік жоқ, қозғалтқышты жөндеу шебері Егор өз жұмысын өте мұқият жасайды
Макс Маратович
18 қазан 2024
Бассейндерге арналған ең жақсы дүкен, барлығы бизнестен қымбатқа дейін! Сатушылар ең жақсы, бәрі бәрін біледі, егер қажет болса, олар сізге айтып, іздегенін табады! Сіз проблемамен келдіңіз, бірақ сізде бәрі жұмыс істейді және мәселе бұл бөлшекте емес! Бір сөзбен айтқанда жоғарғы дүкен магазин
АЛДИЯР Мустафин
23 маусым 2025
Жақсы орын өте жақсы көрінеді және мен бәріне кеңес беремін!!!!! Әрине кемшіліктер бар бірақ минималистік бағаның бірнеше ассортименті қалыпты бәрі жақсы
Берен И.
18 қазан 2024
Керемет орын, автомобильдер үшін бәрі бар, қызмет көрсету, қосалқы бөлшектер, диагностика, қоймада және Тапсырыс бойынша, қызмет көрсету өте жақсы, автотұрақ, мамандар,
Александр
Керемет кешен-кең ассортименті бар дүкен + жүз және мұның бәрі шынымен жақсы қызмет көрсететін тамаша қызметкерлермен бірге жүреді.
родион абрасшев
21 сәуір 2025
Интерком қызметі. Көлігіңізді жөндеуге тамаша орын, дүкендегі өте сыпайы және жауапты кеңесшілер және тәжірибелі және білікті мамандар!
СЕРГЕЙ Листаров
17 мамыр 2024
Кемшіліктері, мен кездестірмедім. Үлкен ассортимент, керемет қызмет, Мен баға бойынша көп айтпаймын, бірақ менің көлігімдегі бөлшектер - басқа жерлерде де қымбатырақ. Ал егер арзанырақ болса-сіз ұзақ уақыт іздей аласыз, бірақ мұнда - әрқашан қоймада, олар әкелгенше күтудің қажеті жоқ.
Владимир Гордиенко
7 маусым 2025
Бөлшектердің үлкен ассортименті, мейірімді қызметкерлер ,тиісті бағалар, жеңілдіктер бар...
Вадим
22 қараша 2025
Керемет дүкен, барлығы дерлік бар. Егер олар несиеге жеңілдік жасамаса! STO дүкенімен өте ыңғайлы, мен оны бір жерден сатып алып, қойдым.
Alexander Goldobin
17 қазан 2025
Жақсы бағалар, үлкен таңдау, керемет сатушылар, бөлшектерге тапсырыс беруге болады
Николай
Жөндеуге арналған көптеген посттар, үлкен дүкен, бөлшектердің жақсы таңдауы. Мен кеңес беремін
Кайрат Темербаев
23 мамыр 2024
Интерком компаниясы үшін өте қуаныштымын, барлық қажетті бөлшектер , жеңілдіктер жүйесі, кәсіби сатушы - кеңесшілер бар. Жұмыс жедел жүзеге асырылады
Евгений Ильин
28 желтоқсан 2025
Қазақстандағы үздік дүкен. Сауатты қызметкерлер, тамаша қызмет көрсету, жоғары деңгейдегі қызмет.
марат нурмаганбетов
25 маусым 2024
Кең жағымды дүкен өте ұнады! Қызмет жақсы! Мен іздегеннің бәрі жақсы болды! Сонымен қатар, бірден жүз! Біздің қалада осындай көп болар еді!
Аты және де Жөні
18 желтоқсан 2024
Бөлшектерді таңдау бар, бірақ жүз қымбат бағамен ұнамады, ал мамандар аз
Andrei Kozhevnikov
1 қараша 2024
Жігіттер өз жұмыстарын біледі, биіктікте қызмет көрсетеді, бөлшектерді таңдау өте үлкен және өте жағымды жеңілдіктер
Александр Полтарацкий
29 қаңтар 2024
Тауардың болуы туралы тіпті ватсап арқылы да білуге болады ! Кеңесшілер әрқашан баға мен сапаның ең жақсы нұсқасын табуға мүмкіндік табады ! Кассада олар әрқашан күлімсіреп қарсы алады.
Анель Анель
4 тамыз 2024
Тамаша сервис барлық бар қосалқы бөлшектер мен жөндеу және жеңілдіктер 👍 қосалқы бөлшектерге жеңілдіктер бар бірақ Автокөлікті жөндеу үшін бағалар сәл қымбаттады сіз шеберлерді арзанға таба аласыз, бірақ уақыт болмаған кезде, мысалы, менің жағдайда, баланы операцияға апару керек болды, бөлшектерді өте ыңғайлы сатып алып, бірден ауыстырып, тыныш жанмен Астанаға бардық
Ең жақсысын қалдырғысы келеді, жұмысшылар мен басшыларға көптеген сұрақтар қойылады. Олар бір клиентке бір орынға дейін, ең бастысы ақша. Жұмысшылар не үшін қажет екенін түсінбейді, ауыстырылатын және жөнделетін нәрсені көрмейді. Өзіңізді және уақытыңызды құрметтеңіз, мен жүзге кеңес бермеймін
Бейбут Ж
27 қараша 2025
Супер жүз, адал жұмыс істейді, сыпайы менеджерлер, өз ісін білетін шеберлер.
Сергей О.
17 желтоқсан 2024
Керемет дүкен, мейірімді қызметкерлер, бөлшектердің үлкен ассортименті, бағасы мен өндірушілері Жигули мен Ладта.
Жанбота Ниязбаев
14 қараша 2025
Олар үнемі сол жерде қызмет етеді, дүкен сол жерде, бөлшектерді іздеудің қажеті жоқ, бәрі бар. Ыңғайлы.
Марина Л.
8 қазан 2025
Көптеген автомобиль маркаларына арналған автомобиль өнімдерінің жақсы таңдауы. Ыңғайлы тұрақ
RRR TTT
28 қазан 2024
Жақсы дүкен,қол жетімді бағалар, жеңілдіктер бар,бұл жақсы бірінші қабатта жүз,автоэлектроника, құлау қызметтері бар
Павел Карчагин
14 тамыз 2025
Салқын дүкен тауарлардың үлкен таңдауы сыпайы қызметкерлер мен бәріне кеңес беремін 👍 👍 👍
S
Sergey S.
12 маусым
Қызметте болған жоқ. Дүкен керемет
Даулетжан Набиев
30 қараша 2024
Жарайсыңдар машинаның бұзылу себебін анықтады маған кездесуге барған балаларға рахмет Мен оны ұсынамын 👍
J
Jako
24 қаңтар 2025
Мен бұл ұйымды бұрыннан білемін, сізді кеңейтумен құттықтағым келеді, әрқашан қосалқы бөлшектердің кең таңдауы, қолайлы бағалар
Тлектес Маздубай
11 тамыз 2024
Жақсы дүкен, бағалар қолайлы жігіттер әрқашан кездесуге барады және жеңілдіктер жасайды. 👍🏻
Булат Ж.
1 қаңтар 2025
Балалар жақсы, мен бәрін білемін және тек жақсы кеңес беремін. Интеркомға барғанда менің" жігерім " бақытты 👍 👍 👍
Евгений 😈
12 желтоқсан 2025
Барлық қосалқы бөлшектер бар, сонымен қатар жүз
Иван Колотовкин
8 тамыз 2025
Өте үлкен таңдау, қол жетімді бағалар
Серик Шаймарданов
5 маусым
Біздің қаладағы ең жақсы автокөлік бөлшектері дүкені!
Ерлан Сушин
15 тамыз 2025
Керемет дүкен. Бөлшектердің үлкен ассортименті.
АДИЛЬ САДУАКАСОВ
5 маусым 2025
Қолайлы бағалар,тауарлардың жақсы сапасы
Алибек А.
17 сәуір 2025
Қызметкерлер әлі де амангелдтерде болған ол топ, әрқашан кеңес береді және айтады
Мурат Д.
13 қазан 2025
Тамаша дүкен және автосервис
Иван Буш
21 қыркүйек 2025
Қымбат, механик бағаны төбеден алады, Мен кеңес бермеймін...
Акула .
15 қазан 2025
Дүкен не қажет, бәрі бар
Василий Сизько
13 шілде 2025
Қаладағы ең жақсы автокөлік бөлшектері дүкені!
П
Павел Ибраев
22 желтоқсан 2024
Жақсы дүкен және жақсы жеңілдіктер жасаңыз
Дастан Бейбіт
20 желтоқсан 2025