Interkom

Тауарлар мен қызметтер

Алмас Қ.
12 сәуір 2020
Кымбат жане кызмет корсету жок.
Анатолий Шумаков
29 шілде 2024
Жақсы дүкен бөлшектердің кең таңдауы. Сыпайы қызметкерлер. Залда көптеген адамдар болған кезде тағы бір сатушы кеңесші қосылады. Күтуге әрдайым уақыт бола бермейді. Сонымен, балаларға үлкен құрмет! Кешкі сегізге дейін жұмыс кестесі бұл сонымен қатар күндіз бөлшектер үшін шыға алмайтындар үшін плюс.
Александр Андреев
15 қаңтар 2025
Барлығы керемет. Жигульдерге арналған кез-келген бөлшектер, ұсақ-түйектен бастап мотор мен корпусқа дейін . Жігіттер сіздің қалауыңыз бен мүмкіндіктеріңізге байланысты ұсынады.
Игорь Евграфов
24 мамыр 2025
Егер сізде ВАЗ болса, Рено немесе Ниссан қауіпсіз түрде келе алады. Қосалқы бөлшектердің үлкен ассортименті бар, түпнұсқалары да, аналогтарының кең тізімі де бар. Сауатты кеңесшілер.
сергей жевак
17 қараша 2024
Жақсы дүкен ВАЗ, шевроле және басқаларында көптеген бөлшектер бар. Тіпті қозғалтқыштар, қораптар, дене бөлшектері бар ,егер қаласаңыз, олардың бөлшектерінен жаңа көлік жинай аласыз,. Сондай - ақ, автомобильге арналған әр түрлі аксессуарлар мен опциялар бар-канистрлер, щеткалар, кілттер және т.б.
Вероника Данилюк
26 маусым 2025
Салқын дүкен, бәрі бар! Үлкен таңдау, сатып алушыға баратын жер бар. Мейірімді сатушылар және кез келген қалтаға қолайлы бағалар!
N
Nurlan N.
19 қаңтар 2025
Дүкен жақсы, барлығы дерлік бар, бөлшектер түпнұсқа және жоқ, олар сізге айтады. Қызметкерлер сыпайы және олармен жұмыс істейді.
Еламан Канашов
3 қараша 2024
Автокөлік бөлшектерін сататын тамаша дүкен! Тек жағымды әсерлер қалды. Қажетті бөлшектерді таңдауға көмектескен кең ассортимент, қол жетімді бағалар және білікті қызметкерлер. Мен бұл дүкенді автокөлік бөлшектерін іздейтіндерге міндетті түрде ұсынамын! Қостанайда жол жүрді.
algaritm60
18 шілде 2024
Вазалық бөлшектердің үлкен және әр түрлі ассортименті. Сауатты сатушылар. Барлық уақытта және мен олардың қызметтерін ашылған сәттен бастап қолданамын, сатып алынған тауарлардың сапасына да, қызмет көрсету сапасына да шағымдар болған жоқ.
Олег Генералов
28 қазан 2025
Салқын автокөлік бөлшектерін сататын дүкен, бәрі бар, жеңілдіктер де бар, керемет қызметкерлер, әрқашан кеңес береді және көмектеседі.
Михаил Герасимов.
22 шілде 2025
Жақсы бөлшектер дүкені. Сауатты сыпайы қызметкерлер. Олар түсіндіріп, қажетті оқ таңдайды. Әр түрлі бюджетке. Вьезде және сыртта абай болыңыз әсіресе қарбалас уақытта
алмат ибраев
Жақсы дүкен, тамаша мамандар, жағымды қызмет көрсету және ең бастысы тамаша сапалы бөлшектер
Duman Naiman
22 желтоқсан 2023
Ресейлік автомобильдерге арналған бөлшектердің жақсы ассортименті. Қызметкерлер мейірімді және өз істерін біледі. Егер оларда қосалқы бөлшектер болмаса, қайда бару керектігі туралы кеңес беріледі. Мен дүкен мен қызметкерлерден жақсы әсер алдым. Кешкі 8-ге дейін жұмыс істеу кейде көп көмектеседі. Барлығына сәттілік, бейбітшілік пен жақсылық!
Константин Середа
23 мамыр 2025
Бір рет үлкен таңдау болды, қолайлы бағалар, неге мен 5 жұлдыз қоймадым-бұл орынды автокөлік жүргізушілері үшін ыңғайсыз деп санаймын, бұл үлкен минус
Ильяс Жакупов
Жігіттерге арналған нақты дүкен барлығы іс жүзінде керемет қызметкерлер бар
Андрей Калинов
23 қаңтар 2024
Автокөліктерге арналған бөлшектердің кең ассортименті ұялы телефондар, іс жүзінде күту жоқ, сатушылар тақырыпта, ыңғайлы, ыңғайлы. Веста иесі болғандықтан, мен клиентпін.
Марат Бименов
10 қаңтар 2025
Жақсы дүкен, кеш жұмыс істейді, сыпайы қызметкерлер, бәрі әрқашан қол жетімді
Jesse Custer
16 маусым 2025
Мен мұнда көп нәрсе сатып алдым, автоваз үшін әрқашан бәрі бар, олардан арзан антифриз алмаңыз. Әйтпесе бәрі керемет
Samat Omarov
22 қараша 2025
Тамаша дүкен, әртүрлі баға диапазонында көптеген бөлшектер бар, деңгейде қызмет!
Александр
13 ақпан 2023
Жигулиге арналған өте ыңғайлы автокөлік бөлшектері дүкені (лада ) маған қосалқы зат емес, көмекші зат қажет болса да, мен ол жерге қоңырау шалмай кірдім, ол сол жерде болды, атап айтқанда ,маған ақ ұзын қысқыш қажет болды.бірнеше дана және мен оларды сатып алдым, қозғалтқыштың да, корпустың да бөлшектерін таңдау өте үлкен.
Александр Буланов
16 шілде 2023
Ыңғайлы тұрақ. Бөлшектер негізінен қосулы ВАЗ бірақ балама бар. Қалыпты бағалар. Мұқият қызметкерлер. Қоймада және Тапсырыс бойынша тауарлардың кең ассортименті
Абдрахманова Ботагоз
18 тамыз 2024
Жақсы дүкен... Бөлшектердің үлкен ассортименті... Қызметкерлер өз істерін біледі... Жылдам және анық... Жігіттер өте керемет...
Александр Мамчур
25 қазан 2024
Сатушылар өз істерін біледі. Мұнда Мен тек сенімді қосалқы бөлшектерді сатып аламын. Баға белгісі өте үлкен, бірақ сапада сәтсіздікке ұшырамайды.
hardcore_r33
27 наурыз 2023
Мен, әрине, кешірім сұраймын, бірақ мен дүкенге кірген кезде қызғанышпен жүрдім 🤣 🤣 жоқ, Сіз дұрыс түсінесіз, мен автомобильдерге арналған бөлшектерді, шығын материалдарын емес, Владивостоктан 70-80% тапсырыс беруім керек)) содан кейін сіз көлікті дүкенде бар нәрседен тыныш жинай аласыз)) және онда бәрі бар сияқты. Бөлшектердің сапасын айыптау немесе мақтау мағынасы жоқ. Дүкен емес, өйткені олар өндіреді. Бірақ ассортимент иә, олар жақсы 👍
Александр Мамчур
17 қаңтар 2023
Kzate 140A грантына генератор сатып алдым. бір жыл 1 ай жұмыс істеді. Реле реттегіштер оған сөмкелерде мөр басылған сияқты мылқау. Жапсырма "Орбита" Саранск. Мен осындай принтер жапсырмасын басып шығара аламын. Контрофакт болуы мүмкін. Бірақ қызметкерлер жақсы, балалар біледі, Пант жоқ. Егер олар бірдеңе білмесе, онда олар бұл туралы айтудан тартынбайды. Сауда-саттықта байқалмады. Адамдар, дүкенге түсініктеме жазыңыз, сауда-саттық сатушылар, сатушылар жоқ, шолулар анықтауға көмектеседі.
K
Kinder Mr
31 шілде 2024
Жақсы дүкен.әрқашан бөлшектер бар жағымды және сыпайы қызметкерлер
Ермек Беккалиев
21 желтоқсан 2022
Керемет дүкен, бөлшектердің үлкен таңдауы, жұмыс сапасы жақсы, клиенттерге деген көзқарас сыпайы, күту уақыты аз.
Елена .
2 желтоқсан 2024
Жарайсыңдар балалар. Әрқашан сыпайы және әдепті қызмет. Кеңестік автоөнеркәсіптің иелері үшін дәл солай! Ұсынамын!
Eugen Kuleshov
4 қыркүйек 2022
Ваз-да а/з таңдау көп, Мен жиі барамын, сатушылар жауапты. Бағалар ВАЗ оригтегі басқаларға қарағанда қымбатырақ
Владимир Николаев
9 қараша 2024
Керемет дүкен. Үлкен таңдау. Сыпайы сатушылар бәрін айтып, айтып береді. Барлығы керемет.
Евгений Филин
4 мамыр 2025
Жақсы үлкен дүкен. Қажет нәрсенің бәрі бар. Бағалар көтерілді.
Ринат Бурбаев
14 маусым 2024
Өкінішке орай, барлық қосалқы бөлшектер қол жетімді емес, атап айтқанда Логан Степвей 2-ші буын, қызметкерлер сыпайы, бірақ бастамашыл емес.
Радик Баширов
19 наурыз 2024
Мен бір рет сөйледім, - бәрі ұнады. Бұрын ватсапп бойынша бағалар Менің өтінішім бойынша тасталды. Келдім, қажет нәрсенің бәрін бір жерден сатып алдым
Андрей Назаров
19 тамыз 2024
Ваза бөлшектерінің үлкен ассортименті, Reno. Рас баға белгілері өте жоғары
Илья Бобренко
13 ақпан 2022
Ресейлік автоөнеркәсіпте барлығы дерлік бар, үлкен таңдау және қолайлы бағалар. Көп баптау. Кеңестік автоөнеркәсіпте де таңдауға болатын көп нәрсе бар.
Олег Бизяев
17 сәуір 2025
Үлкен ассортимент, өте жақсы бағамен ұсынамын!
Андрей Пасевич
12 маусым 2025
Бүкіл қаладағы ең жақсы ваза бөлшектері! Көптеген түпнұсқа бөлшектер
Медет Б.
25 ақпан 2024
Жақсы дүкен. Ассортиментте бәрі бар. Жақсы қызметкерлер, олар сізге жақсы кеңес береді.
Владимир А.
28 мамыр 2024
Телефон арқылы олар қосалқы бөлшектің бар екенін айтады, ал келген кезде ол жоқ екені белгілі болды. Сатушылардан кешірім сұрауды күтпеңіз.
Александр Конякин
10 маусым 2024
Автовазға қажет нәрсенің бәрі бар, балалар өз жұмыстарын біледі, әрқашан қай компанияны сатып алу керектігін айтады және кеңес береді.
Александр
6 мамыр 2022
Автокөлік бөлшектерінің өте үлкен ассортименті бәрінің сүйікті Автовазына да, шетелдік көліктерге де арналған. Сыпайы қызметкерлер әрқашан көмектеседі және кеңес береді
K
Kolya Berdovihc
2 тамыз 2020
Өте жақсы дүкен, онда сіз бәрін таба аласызбөлшектер сізге не қажет және бағасы әр түрлі,сапасына және өндірушінің зауытына байланысты, сондықтан тек сол жерде ,
Николай Бондарев
17 желтоқсан 2025
Таңдау жаман емес бірақ бағасы ғарыш
Владимир Шауфлер
13 маусым 2024
Клиенттерге деген жақсы көзқарас және кез-келген әмияндағы бөлшектердің сапасы
Сергей Петров
28 шілде 2022
Жақсы автокөлік бөлшектері дүкені. Үлкен ассортимент. Қызметкерлер жеткілікті емес.
Alex Basclaev
17 сәуір 2025
Жақсы дүкен көлікке қажет нәрсенің бәрі бар
Сергей К.
14 қаңтар 2020
Бөлшектердің кең ассортименті бар заманауи кең ғимарат. Вазалар мен Реноның негізгі профилі. Автотұрақ, ыңғайлы орын.
Виталий Корнев
11 тамыз 2024
Тамаша дүкен, бар барлық з/сағ қоймада. Және қол жетімді бағамен.
Сергей
17 қаңтар 2022
Дүкен көпшіліктің ішіндегі ең жақсысы екені сөзсіз. Ұлының ресейлік көлігі бар (әлі жас), сондықтан ол тек қосалқы бөлшектермен толтырылады
Александр Беда
24 сәуір 2024
Дүкенде қымбат электронды жабдықты сатып алғанда және оны орнатқан кезде ол жұмыс істемейді, оны қайтаруға болмайды ,ол қабылданбайды.