Intellect

Жаңалықтар

Анна Саламатина
30 қараша 2023
Олар автомобиль магнитофонын әкелді, жөндеу сомасы айтылды, бірақ бағасы сәйкес келмеді, сондықтан олар тек диагноз қойды. Іс жүзінде олар біздің келісімімізсіз жөндеу жұмыстарын жүргізді. Ресепшндегі қыз келісімнің болғанына және біздің ешқандай дәлелдеріміз, түсініктемелеріміз, әңгімені қайта жаңғырту қабылданбағанына және тек "сіз келісесіз"деп мәлімдегеніне сендіреді. Бізде тек диагностика туралы келісім болды. Біз директормен кездестік, әңгімелестік, ол жағымды сауатты және барабар адам, бірақ қызметкерлердің артында тау тұрды, дегенмен қыз біздің сөзімізді тағы бір рет бұрды. Жағдай шешілді, бізге жеңілдік жасалды және директор кешірім сұрады, ал қыз кем дегенде түсінбеушілік үшін кешірім сұрады. Мен басшылыққа қызметкерлерге назар аударуды ұсынамын, сондықтан клиенттермен жұмыс істеу мүмкін емес. Мұндай жағдайларды болдырмау үшін клиенттерден жөндеуге жазбаша келісім алу қажет, " сіз немен келісесіз?". Біз Aliexpress-те сатып алынған шебердің сөздерінен процессорды ауыстырдық, мүмкін ол жоғары сапалы, бірақ оны тексеру мүмкін емес, өйткені шебер оның нөмірін есіне алмады. Ия, олар мәселені шешті, бірақ олар қанағаттанбады, тұнба жағымсыз болып қалды. Бұл олардың жеке жағдайы деп үміттенемін.
Timur Mukhutdinov
19 мамыр 2024
Олар теледидар мен PS4-ті жөндеуге әкелді, диагностика мерзімі 3-5 күн болды. Нәтижесінде 1,5 апта теледидардың бұзылуын анықтады, қымбат жөндеуді анықтады, олар PS4-ке жете алмады. Олар техниканы алып, басқа қызметке апарды. 2 күннен кейін жұмыс істейтін теледидар үйде өз орнында ілулі тұр. PS4 қуат көзін ауыстыру(5-7 жұмыс күні)
З
Зарина О.
13 мамыр 2020
Мен көптен бері Intellect шеберханасының клиентімін. Бірнеше жыл бойы бүкіл отбасының гаджеттерін жөндеу және қызмет көрсету тек оларға сенемін. Балалар өз жұмысында өте сауатты, тез, сапалы және қымбат емес, өз жұмыстарын өте жақсы орындайды! Біздің қалада ғана кездесетін ең стильді және жайлы шеберханалардың бірі. Жақсы қызметкерлер, білікті қызметкерлер. Мен әлі де күмәнданатындарға кеңес беремін !!!!!!!
Drakoshka
23 наурыз 2020
Тамаша қызмет көрсету, кепілдікпен жылдам сапалы жөндеу, жағымды қызмет көрсету және ішке әдемі кіру жағымды, Мен мұнда техниканы жиі жөндеймін👍
Нурхан К.
28 шілде 2024
Тамаша қызметкерлер. Сыпайы. Жайлы. Мейірімді. Техника жөнделді, барлығы түсіндірілді. 5+. Мен тек осында хабарласамын
Ким-Никитенко В.
6 қыркүйек 2022
Мен жөндеу туралы айтпаймын, бірақ картриджді толтыру көп нәрсені қалдырады, 4 картридж 2 сағат бойы толтырылды. Асықпаңыз, жалпы. Олар бір уақытқа уәде береді, келіңіз, жұмыс әлі басталмаған, отырыңыз және жанармай құюды күтіңіз...
MerZlin
24 қараша 2022
Дені сау адамға қызмет көрсету орталығы: жақсы жабдықталған, жақсы жұмыс істейді, ыңғайлы орналасқан, SMS арқылы орындалған жұмыс туралы ескерту бар.
Али ли
16 қараша 2019
Жағымды ұжым, жедел жұмыс. Әрқашан кеңес беріледі, жөндеуден кейін 1 айға кепілдік бар. Мен ұсынамын
kventin44
17 мамыр 2019
Жақсы мамандар. Олар жоғары сапалы, өте ұзақ және өте қымбат.
Индира Б.
30 наурыз 2020
Қаладағы ең жақсы қызметтердің бірі екеніне сенімдімін. Басқалар жеңе алмаған трабльдермен күресіңіз.
Андрей Вербицкий
21 қараша 2019
Жақсы қызмет көрсету орталығы.Тез жөнделеді, қолайлы бағалар!
Маулен Тойкин
31 тамыз 2022
Тамаша қызмет көрсету орталығы! Жақсы мамандар.
Q
qwerty
20 қазан 2023
Менің ойымша, бұл жөндеуге арналған ең жақсы қызмет көрсету орталығы.
Талгат Жумадилов
3 желтоқсан 2022
Жақсы шеберлер.
Александр Вендур
13 қараша 2021
Жылдам және сапалы
владимир турок
2 тамыз 2023
Барлық жағынан өте лайықты орын.
В.А.В
13 желтоқсан 2019
Жылдам техникалық қызмет көрсету, ыңғайлы орын.
MaD MaX
29 қазан 2022
Өте керемет қызмет. Қызметкерлер өте жақсы, қабылдау қыздары Мұқият. Тәжірибесі бар шеберлер. Бастықтың өзі жиі кеңес береді және жөндеу жұмыстарын жүргізеді. Әрқашан сұраған кезде олар өте дұрыс кеңес бере алады. Олар алдаусыз жұмыс істейді. Бағалар өте жақсы. Күрделі "науқастар" да жандана алады, жөндей алады. Тамаша қызмет. Мен қоямын 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 ❗ ❗ ❗ Және ұсынамын
БЕРЕКЕ Молдашев
23 маусым 2020