Impladent

Тауарлар мен қызметтер

Гульсина Жолдасбайкызы
7 қаңтар 2025
Біздің сүйікті тіс дәрігеріміз Дарина Бадановна! Маған қолдың "жеңілдігі" ұнады. Балаға нәзік көзқарас. Кәсіби шеберлік. Біз бұл стоматологияны ұсыныс бойынша таңдадық және кеңес бергеннен кейін олар біздің дәрігермен емделуге қалды. Стоматологияның өзінде ұқыпты, таза. Қабылдау кезінде қыз әрқашан мұқият және кофе дәмді)).
Мария
29 желтоқсан 2024
Жақсы стоматология, мен Илья Андреевичке барамын, бәрі ұнайды. Дәрігер әрқашан байланыста, өз ісінде ең жақсы. Мен одан әрі имплантациялау үшін сүйек құрылымын жасадым. Бәрі жақсы өтті!
Жанара С
5 қараша 2025
Жақсы стоматология. Керемет дәрігерлер! Әсіресе Дарина Бодановна! 😍😍😍 Бала оны жақсы көреді, сондықтан тістерді емдеуге барудан қорықпайды!
Z
Zara
21 қазан 2024
Мен өзімнің оң тәжірибемді клиникадағы құрметті стоматологиялық топпен бөлісуге қуаныштымын. Осы уақытқа дейін олармен қарым-қатынасымның барлық аспектілері ерекше болды. Доктор Ксения Сошникова, Доктор Илья Кожухов және Доктор Әнуар Құсайынов өз салаларында кәсібилік пен тәжірибенің жоғары деңгейін көрсетті. Бұрын тәжірибесі аз стоматологтармен жұмыс істегеннен кейін, мен бұл команданың шынымен де керемет екендігімен сенімді түрде айта аламын. Атап айтқанда, Доктор Әнуар Құсайынов маған жетіспейтін алдыңғы тістерімді жою үшін уақытша алынбалы протез берді. Мен протездің сапасына да, оны жасау кезінде қолданған ойластырылған тәсіліне де қатты таң қалдым. (Мен Доктор Құсайыновқа ерекше еңбегі үшін шексіз алғысымды білдіргім келеді.) Мен осы үш дәрігерді стоматологиялық көмекке жүгінетіндердің барлығына шын жүректен ұсынамын. Олардың пациенттерінің әл-ауқатына деген шынайы қамқорлығы және қысқа мерзімді табыстарға басымдық берудің орнына сапалы медициналық көмек көрсетуге деген мызғымас міндеттемесі оларды шынымен ерекше мамандар ретінде ерекшелендіреді. Мен олардан алған ерекше қызметі үшін шын жүректен алғысымды білдіремін.
Түпнұсқаны көрсету · English
Дархан Ш.
6 ақпан 2025
ең жақсы орын. мұнда маған жақшалар қойылды. Менің ортодонт Камшатыма рахмет
Р. Р.
22 мамыр 2024
Керемет стоматологиялық клиника. Әр клиентке кәсіби көзқарас, әр түрлі жабдықтар, біз бүкіл отбасымен барамыз!
Иван Захаров
10 мамыр 2024
Бірінші рет болды, жалпы ұнады. Олар сияқты тикитоктарда креслолардың үстінде экрандар бар, сіз сериалды қосасыз немесе бір нәрсені парақтайсыз. Сондықтан тыныш-меряның дәрігері Ксения Сошникова болды. Мен бәрін керемет айттым, түсінікті.
Алия Алия
16 ақпан 2025
Ең жақсы стоматология, дәрігерлер супер.
Л
Лаура Кожагельдиева
25 ақпан 2025
жақсы клиника, атап айтқанда имплантологтар жақсы
L
Lina
6 тамыз 2025
Мейірімді қызметкерлер, жақсы қызмет
Bayan Yessilbayeva
25 ақпан 2024
Сүйікті стоматология. Барлық дерлік тістер емделді, Аз қалды 🤞 🏻 Бір жерде ең жақсы мамандар 🫶 🏻 🫰 🏻
Наталия Черницкая
15 мамыр 2025