Iftar

Жанна Карчиганова
22 желтоқсан 2025
Персоналы ұнады, сыпайы қыз бен жігіттер, тағамдары дәмді, бағалары орташа. Ыдыстары әдемі, шеті ұшқан емес. Адам көп болғасын да тамақтары сол арада жасалып тез өтіп кететін сияқты, бауырсаққа тапсырыс беріп едім кешкісін, бүгін бауырсақ бітіп қалды деді. Іші әдемі жасалған.
L
Largun Kameen Gul
8 шілде
Звонил по номеру телефона +7 (700) 454-90-00 дата 8 июля в 16:35, девушка обслуживать не умеет, заказ не приняла, попросила написать на ватсап, бросила трубку, потом не поднимала специально, обслуживание 0
Нурбек Отебаев
Алғаш ашылған уақытпен салыстырғанда тамақтары мен салаттарының көлемі азайып кеткен, бағасында да қымбатшылық байқалады
Сабит Нүсіпжан
23 сәуір 2024
Олар мемлекеттік тілде амандасады (бұл өте жақсы)! Қызметкерлер сыпайы және ақкөңіл. Бізге даяшы Ару қызмет етті, жақсы және мұқият 👍 Расында, үшеуміз едік, кешкі асымды бірінші әкелді, екеуміздің тамақ ішуімізді күтпей, сыбағамды жеп қойғанмын). Тапсырысты күту уақыты шамамен 20-30 минутты құрайды. Атмосфера жағымды, кешкі асты отбасыңызбен немесе компанияңызбен, тіпті әріптестеріңізбен де ішуге болады. Мен жусай, гура және қуырғыш қосылған лағманды осында жедім - керемет дәм 😋 Бағалары қолайлы, қолайлы 👌
Бекболат Алимов
17 желтоқсан 2025
Керемет кафелердің бірі. Тағамы деген күшті ішкі дизайны үйлесімді оффицианттары деген жылдам әрі жұмсақ. Аспаздың қолы дерт көрмесін. Жақсы дайындайды
Айдын Хасенов
Тамақтары дәмді, порциялары мол, бағасы тиімді. Істеріңізге береке берсін!
Алия Есенкулова
5 шілде 2025
Өте дәмді тағамдары жәнеде бағасы да қатты қымбат емес. Барлық жері таза әрі сәнді өте ыңғайлы орындықтар маған ұнады
Aigera B.
22 шілде 2025
Тамактары өте дәмді! Отбасымызбен үнемі барып тұрамыз🙌🏻
M
Max Bek
31 шілде 2025
Жақсы
Бекболат Ермеков
4 қаңтар 2025
Тамаша жер, тамақтары дәмді персонал өте сыпайы.
Садратдин Зуратдинов
18 қыркүйек 2023
Өте жоғары деңгейде Хизмет, тамактары дәмді, просто супер атмосфера
Мейрамбек Медетбеков
26 маусым
Тамақтары дәмді
Жанар Абильдаева
22 мамыр 2024
Салаттары бәрі дәмді болды, бірақ италянский кухнясы телятинамен ұнамады
Нурсултан Сматулла
12 наурыз 2024
Тамағы жақсы обсуживание тоже жақсы лағмандары өте дәмді. Барлығы халал!
Жанибек Жулаев
4 желтоқсан 2025
Тамақтары дәмді
Ниязали Атемкулов
24 наурыз 2024
Өте жақсы дәмхана тармақтары өте дәмді. Кешке орын табу өте қиын. Кәуәптары тармақтары өте дәмді.
Ернат Жубайбеков
17 желтоқсан 2025
ас мәзірі күшті, тамақтары дәмі
Алмас А.
20 мамыр 2024
Өте дәмді рахмет
Nur Бибараков
21 тамыз 2025
Лагмандары жаксы канагаттандырылмагандыктарыныздаддагы ойдан шыкты водка греческий салат
Мухаммед-Али Тағабаев
30 қазан 2021
Өте дәмді кәуаптар
Шахидин Айсаров
22 маусым
Жағымды атмосферасы мен дәмді тағамдары бар өте жайлы кафе. Қызметкерлер сыпайы және мұқият, тағамдар тез беріледі, бәрі жаңа және әдемі безендірілген. Отбасылық демалыс үшін де, достарыңызбен кездесу үшін де тамаша орын. Міндетті түрде қайта оралыңыз! 📸 Әдемі жерлер мен қызықты орындар: t.me/farhorizonsjournal
Александр Карпов
27 маусым
Жақсы кафе, дәмді тағам, бағасы орташа, бөліктері керемет, қызмет көрсету жылдам. Автотұрақ үшін Минус жұлдыз, көліктерге келушілер көп болғандықтан және жақын жерде орналасқан басқа кафелер болғандықтан, олардың клиенттері де бір көшеде тұрақ қояды. Егер сіз жаяу, таксимен немесе автобуспен жақсырақ барғыңыз келсе.
Гани Касабеков
Жақсы орын, ас үй дәмді, таза. Бөліктер кішкентай емес, Рамазан айында ол толығымен бітеліп қалды, мәзір тым көп, орын көп
Ссс
Егер сіз шынымен дәмді тағам іздесеңіз, сіз осындасыз! Ас үй тек жүректе-бәрі жаңа, қызмет эстетикалық жағымды және дәмі барлық мақтаулардан жоғары. Мен әсіресе [лагманның барлық түрлерін] сынап көруді ұсынамын. Аспаздар өз істерін жақсы көретінін көруге болады. Мен 5 жұлдыз қоямын!»
Я
Якубова Динара
10 шілде 2025
Қайырлы кеш! Керемет, жайлы және өте әдемі ғимарат ♥️ дәмді дайындалады, біз үнемі отбасымызбен бірге боламыз және әрқашан осында ораламыз, біз оны қалай дайындағанымызды жақсы көреміз, қызмет үшін рахмет, бәрі керемет және ыңғайлы
Акмарал Жансаубаева
24 шілде 2025
Бұл өте дәмді болды, лагмандар топ, даяшылар бәрі сыпайы, тағы бірнеше рет оралыңыз, мен бәріне кеңес беремін
Гульмира Х.
11 ақпан 2025
Біз отбасымызбен бірге жүреміз, дәмді, бөліктері жеткілікті үлкен, еуропалық тағамдардан жасалған тағамдар қандай да бір себептермен ұзақ уақыт дайындалады, бірақ шығыс тағамдары 20 минут ішінде қызмет етеді,жақсы қызмет етеді
Sariya Kutluk
14 наурыз 2025
Олар үлкен жиынтыққа тапсырыс берді', бірақ сәл жылы әкелінді, олар алдын-ала дайындалған сияқты. Біз даяшыға айтпадық, өйткені біз ауызашарға келдік, көңіл-күйімізді бұзғымыз келмеді.
У.Жулдызай
2 қараша 2025
Өте дәмді мұнда біз үнемі тамақтанамыз тек мұнда кебаб лагмандар сорпа мампар ет қосылған картоп ең сүйікті тағамдар мен бастықтың салаты жақында өте дәмді және ерекше болды, Мен кеңес беремін (бастыққа осындай салатпен бірге пинцет беру керек, сондықтан сіз өзіңізге ыңғайлы және апельсиннің ақ ортасын алып тастай аласыз бұл өте ыңғайсыз сіз осы ортаны жеп, түкірген кезде)
Бейбит Братан
21 қараша 2025
Тағам дәмді! Даяшылар өте жақсы балалар жоғары деңгейдегі қызмет! Жайлы орын! Біз лагманға тез арада 10 минут әкелдік! Жалпы, Мен сізге кеңес беремін:)
Baituhaev Erbol
21 қаңтар 2025
Біздің Отбасылық кафе, онда біз әрқашан достарымызбен кездесіп, кешкі ас ішеміз. Балалар да сол жерде көңілді. Аспаздар дәмді тағамдар жасайды
Айдон Б
9 қазан 2025
Азық-түлік 7/10 қызмет көрсету 8/10 атмосфера 9/10 әдемі көрініс 9/10 дәмді, жылдам, әдемі қызмет көрсету керек. Бағалар да жақсы
Мадина Талгат
Әдемі интерьер, дәмді ас үй, қызметкерлер сыпайы өте епті емес.
Л
Лейла Назарова
29 мамыр 2025
27 Мамырда осы кафеде болды Жалпы бәрі дәмді болды Лагман дәмді Қызылша салаты ұнамады Бірақ баклажан дәмді Қызмет өте жылдам Жалпы ұнады Алла буирс әлі оралады
Алишер Тлебалдиев
7 қазан 2023
Шығыс тағамдарының өте дәмді тағамдары, ыдыс-аяқтар атауына сәйкес келеді, баға белгісі жоғары емес, Мен қуана-қуана тамақтандым. Қызмет жылдам, тапсырыс күту уақыты ұзақ күтілмеді барлығы тез және анық болды. Жаңа зал , атмосфера жағымды. Интерьер заманауи және сонымен бірге Шығыс дәмі бар. Лимонадтар да дәмді болды. Егер сіз аштықты толық қанағаттандырғанға дейін тамақтанғыңыз келсе және процестен ләззат алғыңыз келсе, онда сіз сонда боласыз.
Кажымукан Мансур
Ас үй өте жақсы, маған бәрі ұнады, әсіресе лагманға Ганбян Цомян кірді , бірақ Чилиді қалай шағып алғанын байқамады, уууу үстелдегі барлық нәрсені ішті можито , шай , су жеді, бірақ баруға тұрарлық ...
Азамат Кари
13 қазан 2024
Дәмді және толық, ең бастысы, бағалар қолайлы. Біз жиі отбасымен кешкі асқа барамыз, 6-7 адамға чек 26000-30000тг. Интерьер әр түрлі, барлығына жайлы орын бар. Қызметкерлер жағымды және сыпайы.
M
Murat Sarymbekov
24 наурыз 2025
Бір-біріне қарама-қарсы 2 Ифтар бар. Тауға көтерілгенде оң жағындағыны айтып отырмын. Жайлы тапчандар, ақылды даяшылар және керемет Ұйғыр тағамдары.
Түпнұсқаны көрсету · English
Алия Утебаева
10 желтоқсан 2025
Жылдам, шапшаң. Ең бастысы - өте дәмді. Суру лагман-менің махаббатым. Күн сайын оларда Аврора бар, бірақ бәрібір үлгереді. Дәмді тағаммен қуантқаныңыз үшін рахмет.
З
зинагуль жампеисова
3 қыркүйек 2024
Сәлеметсіз бе,біз отбасымызбен жиі барамыз,дәмді бөліктер дайындаймыз,тіпті қызметкерлер өте мейірімді, жақсы қызмет етеді, сыпайы.Бізге өте ұнайды біз әрқашан толық зал мен барлығына денсаулық тілейміз.
Райдин
9 сәуір 2025
Маған ифтар кафесі өте ұнайды, бөліктері қатты, залы өте кең, бомба барбекюі