Іздеу

Әдепкі бойынша
özkan ertekin
17 деңгейлі қала білгірі
15 сәуір
Merhaba, 07.04.2026 tarihinde İdefix platformunuz üzerinden Stanley marka termos siparişi verdim. Ürünüm 2 gün içinde kargoya verilmesi gerekirken, 2. gün siparişimin iptal edildiğini öğrendim. İdefix müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre satıcı “mücbir sebep” başlığı altında siparişimin iptalini gerçekleştirmiş. İdefix üzerinden satıcıya ve destek taleplerim bölümüne mücbir sebebin tarafıma detaylı açıklamasını istediğim yönünde yazı yazdım, 3 kere idefix müşteri hizmetleriyle görüştüm fakat açıklayıcı bir dönüş alamıyorum. Sadece “Yaşadığınız bu olumsuzluk adına özür dileriz, iadeniz bankanıza yapılmıştır, başka bir şey yapamıyoruz” dönüşü alıyorum. Bu dönüşe ve yaşadığım duruma itiraz ediyorum. Ben ilgili ürünü stoğu var olarak görüyorum, fiyatı belli, siparişimi verdim, ödememi yaptım, siparişim alındı, sipariş numaram oluştu, 2 gün içinde kargoya verilecek bilgisini aldım. Sonrasında oluşan mücbir sebebin detayları nedir öğrenmek istiyorum. Zaten ben sipariş verdikten 3-5 dk sonra ürünün fiyatını artırdılar. Sipariş verdiğim fiyat uygun bulunarak mı siparişim iptal edildi acaba? Ürünün hala stoğu var ve fiyatı yükseltildi. Müşteri olarak mağduriyetim söz konusu. Ben ürünü gördüğüm o fiyattan almak istiyorum ve konu hakkında destek ve dönüşlerinizi rica ederim. Aksi takdirde konunun peşini bırakmayacağım. Tüketici hakem heyetine başvuracağım. Ürün AdıStanley 10-10787-121 The Aerolight Transit Mug 0.47 Lt (Metalik Siyah) Sipariş NoIDE69d4ee0c59b2f