HighTech

Mustafa Sayibulatov
Олардың сіздің көлігіңіздегі мәселелерді шешетін өте білікті механиктері бар; олар егжей-тегжейге мұқият және өте жауап береді! Super!
Аида Р.
9 ақпан 2020
Автосервисте тәжірибелі шеберлер жұмыс істейді ,өз жұмысына кепілдік береді, шебер қабылдаушы қосалқы бөлшектерді өздері іздеудің қажеті жоқ кенеттен бұл Мен үшін өте маңызды болды, Раф 4-те рульдік рельсті жасады және электрикте ақауларды жойды мен қызметке риза болдым барлығы тез және сапалы қызметтер үшін рахмет
Динара Нурова
28 шілде 2024
Жылдам, анық . Көлік бір күнде жасалды . Бөлшектер бірден алынды .
Максим Лысенко
14 қыркүйек 2023
Автокөліктің бұзылуына тез, жедел және ешқандай пафоссыз жауап берді. Жөнделді, мен бардым. Шеберлерге рахмет!
Наталья Дедова
30 қаңтар 2023
Мен алдадым деп ойлаймын. Логанға дроссельді тазарту үшін олар 15000 ТГ алды, мен қыз екенімді және нақты бағаларды білмеймін. Ақиқатында барлық жұмыс 5-7 минутты алды. Мен 4 болтты бұрап алдым, Карбом попшикал( және ол үшін әжелерді бөлек кесіп тастағым келді) және оны бұрап алдым... Маған бұл қарапайым тазалау үшін тым қымбат болып көрінді. Рас, басқа жерлерде 4000 теңгеден бастап мұндай жұмыс қажет.
Алия
22 шілде 2021
Әрине, мен ұсынбаймын. Егер сізде қосымша ақша болса, онда, әрине, оларды жөндеуге болады. Келісілген жұмыс көлемі орындалмады, уәде етілмеді. Жұмыстан шығарылған электрикке хабарласып, оны аяқтауға келісу ұсынылады...Құжаттар уақытында да, қажет болған жағдайда да берілмейді, яғни олар қараңғыда жұмыс істейді. Содан кейін сіз ешкімге ештеңе дәлелдей алмайсыз. Сіз жүргізілген жұмыстар туралы факт бойынша білесіз, оларды жүргізу қажеттілігі мен құны туралы Сізге ешкім хабарламайды. Өткізілген факт емес, олар сізге не істегендерін айтады, бір сөзге сенейік. Бағалар жолда, төбеден келеді. Торттағы шие сияқты, " қазір 50 мың Не?Бір тиын! ... Бізден кейін қалаған жерімізді жөндеңіз".
Ruslan Aliev
7 қараша 2022
Өте жақсы қызмет. Шеберлер өз істерін біледі . Мен үнемі сол жерде көлігіме қызмет көрсетемін. Бірақ Трансфер бағасы көтерілді. 4 доңғалақ үшін өлшемі-245/40 / R19 11500 тг төледі.
Руслан Алиев
28 наурыз 2020
Жақсы шеберлер, кәсіби тәсіл. Бөлшектерге тапсырыс беруге болады, барлығы нақты таңдалады. Мен тапсырыс берген нәрсе келесі күні жеткізілді. Деңгейде қызмет көрсету. Керемет!!!!
Динара Нурова
23 маусым 2024
Жедел және сапалы жұмыс істейді
Гульнар Д.
24 наурыз 2020
Автокөлік қызметі бірлік пен қызметкерлер үшін жиі өзгереді.
Андрей Ш.
13 желтоқсан 2022