Harmony

Дина FM
12 ақпан 2025
Олардан целлюлитке қарсы массаж жасай алатынын сұрады. Олар Иә, мүмкін, жазба жасады деді. Массаж терапевті целлюлитке қарсы массаждың не екенін білмеді, өз ісін жасады, сонымен қатар маған целлюлитке қарсы зат қажет емес екеніне сендіруге тырысты, өйткені Мен семіз емеспін, бірақ сауықтыру керек, өйткені оның пікірінше, менде проблемалар бар. Егер сіз бірдеңе жасауды білмесеңіз, бұл үшін және одан да көп ақша үшін емес, жақсы жасай алатын нәрсені жасау өте жағымсыз.
Айнура Босина
27 ақпан 2025
Тай қымбат және арзан қытайлықтардан бастап массаж салондарына көп барды. Мен мұны айта аламын, мұнда сіз жақсы емдік массаж ала аласыз . Қасбеттің сыртқы түріне қарамаңыз . олар өте жақсы жасайды, бағасы дәмді . Егер сіз 10 күндік курста сатып алсаңыз+ олар жеңілдік пен сыйлық береді. Иық қатты ауырды, көмектесті . Банктер, массаж ....мен жаттығуды қауіпсіз жалғастыра аламын
Георгий
2 маусым 2024
Өте керемет шебер Арман, массаж және онымен қарым-қатынас өте ұнады, мен міндетті түрде ораламын
Ainura Chukobayeva
26 тамыз 2024
Жасарту және сауықтыру үшін ең жақсы сауықтыру орталығы!!!. Жоғары деңгейдегі мамандар. Әдемі және сау болуға көмектеседі ❤️. Бет сұлулығына инъекциядан кім қорқады, сіз бұл жерге міндетті түрде баруыңыз керек.
Абыл Бигбабл
Мен бұл жерді жақсы көремін, өз ісіңіздің кәсіби маманы Камшатқа бөлек рахмет, мансабыңыз сәтті өтсін вам
asel saipilova
8 тамыз 2024