Hani

Мәзір

ADM Capital
20 қараша 2025
Hani — шынымен тамаша орын! Интерьері жайлы, атмосферасы жылы, ал мәзірдегі пайдалы тағамдар өте дәмді. Бағасы сәл қымбаттау болғанымен, дәмі мен сапасы оған толықтай тұрарлық. Міндетті түрде қайта келетін орын! Hani — прекрасное место! Атмосфера уютная, блюда вкусные и есть отличный выбор полезной еды. Да, немного дороговато, но качество и вкус полностью оправдывают цену. Определённо заслуживает 5 звёзд! Hani is a wonderful place! Cozy atmosphere, delicious dishes, and a great selection of healthy options. It is a bit pricey, but the taste and quality absolutely make it worth it. Definitely a 5-star spot!
Айдын Беркинбаева
29 шілде 2024
Торттары өте дәмді
Нуржан Уважаемый
4 тамыз 2025
Жылы атмосферасы мен ұқыпты қызметкерлері бар өте жайлы орын. Мұндағы Кофе әрқашан жоғары — хош иісті, жаңа ұнтақталған, бай дәмі бар. Бариста қонақтардың тілектерін ескергені өте жақсы. Торттар-бұл нағыз рахат: нәзік, балғын, теңдестірілген тәттілігі бар. Маған әсіресе шие қосылған ірімшік торты ұнады-ол сіздің аузыңызда ериді. Интерьер жай демалуға арналған, ал музыка әңгімеге кедергі келтірмейді. Кездесулер үшін де, оңаша демалу үшін де тамаша орын. Мен тағы да оралатыныма сенімдімін.
Şeyda Arıcı ipek
15 қыркүйек 2025
Бұл кафеге кофе мен десертке тоқтадым, бұл керемет тәжірибе болды. Кофе де, десерт те дәмді және жақсы дайындалған. Атмосфера тыныш және қонақжай болды, қызметкерлер мейірімді, мейірімді және әрқашан көмектесуге дайын болды. Бұл демалуға және тәтті үзілістен ләззат алуға тамаша орын.
Түпнұсқаны көрсету · English
Семёнов
31 қазан 2025
Мен Қарағандыға барған кезде Мен әрқашан осында келемін, дәмді капучино мен кондитерлік өнімдер, бүгін мен керемет дәмді "Анна Павлова" десертінен дәм таттым. Қыздар мейірімді. Мұнда бәрі сүйкімді және жайлы.
Мишутка 🐻
Дәмді торттар мен қаймақ орамдары үшін, шайға арналған барлық тәттілер, өнімдерді таңдау үлкен және қызметкерлер мейірімді, бізге тез қызмет етті, мен 5 жұлдыз қойдым.
София Радова
12 тамыз 2025
Жақсы кондитерлік дүкен, көптеген жылдар бойы әр түрлі іс-шараларға арналған торттарды сатып алды, әрқашан өте дәмді, сонымен қатар оларда өте дәмді сусындар мен кофе бар
Виталий Дмитриев
11 қараша 2025
Табиғи және торттарға қарау дәмді және жағымды, айтпақшы, мен бағаға қанағаттанамын. Сіз тортқа мерейтойға немесе туған күніне тапсырыс бере аласыз.
Георгий Малый
6 шілде 2025
Мен балға ұзақ уақыт тапсырыс бердім, маған әрқашан дәмі мен сапасы мен жеткізу жылдамдығы ұнады. Мен әрқашан торттарға жүгінемін.
Василий Яруш
Бұл мекеме жақсы, сүйкімді қызметкерлер әрдайым күлімсірейді, ал десерттер жай құдайлық.
Гульдерай Аринова
1 ақпан 2025
Мен әрқашан торттарды Hani-ден сатып алдым, олар тек өндіріс күнін мөрмен басқанша, 24 қаңтарда торт сатып алғаннан кейін қатты көңілім қалды, өйткені торт көгеріп кетті, бірақ Өндіріс күні 24 қаңтар болса да, сату бөліміне хабарласып, олар маған ештеңе айтқан жоқ
G
grigoriy Khivrenko
3 мамыр 2025
Жақсы дәмді тағамдар. Керемет ассортимент. Сыпайы қызметкерлер, сыпайы.
Dana Sagyndyk
28 наурыз 2025
Өте дәмді ірімшіктер және жағымды қызмет. Сыпайы қыздар мен ұлдар
Алёна Жудинова
10 мамыр 2024
Десерттер мен тағамдар әрқашан өте дәмді. Керемет қарапайым. Баға белгісі, әрине, тістейді! Барлық филиалдар әдемі! Майқұдықта бұл өте қуанышты! Рахмет!
En Dry
20 ақпан 2025
👍⚘️👍⚘️👍⚘️ Мен бәріне кеңес беремін️ ️ Барлық кофе сүйер қауымға Қарағанды кафесінің тамаша желісіне барып қана қоймай, келуге тілектеспін. Әрқашан жаңа кондитер және керемет кофе. Сыпайы қызметкерлер және жайлы орта.
Моя Мама
1 ақпан 2022
Жағымды қызмет, әрқашан жаңа, әдемі сыпайы Қыздар жұмыс істейді. Келу және қайту жақсы. Кондитер дәмді, торттардың ассортименті үнемі толықтырылып отырады, бұл сізді көбірек келуге мәжбүр етеді
Ирина Борина
19 маусым
Қалыпты кофехана. Дәмді кондитерлік өнімдер мен десерттер. Бірақ, кофе уау емес.
Владимир А
18 желтоқсан 2024
Жайлы шағын кондитерлік дүкен.әрқашан дәмді және жаңа өнімдер Оның тәрбиелі және құрметті қызметкерлері. Маған және немерелеріме ұнайды. Осы кондитерлік цехтың өркендеуін тілеймін. Және тұрақты, клиенттер. Рахмет. Сәттілік
Дарья Шандер
29 қыркүйек 2025
Дәмді, бірақ әрқашан бағаға сәйкес келмейді,жақсы қызметкерлер
ерлан мирзахмедов
25 наурыз 2023
Ыңғайлы орналасу емес. Тұрақ қою қиын. Сіз тек бос емес жол бойымен жүре аласыз, егер ол бос болмаса. Өйткені ғимаратта бірнеше компания бар. Пісіру дәмді, бірақ бағасы жоғары.
Натали
24 маусым 2023
Қазіргі уақытта қызметкерлер де,өнімдер де ұнамайды!Бағасы сапаға мүлдем сәйкес келмейді!Бұрын бәрі жақсы болатын, қазір олар үйінділерде жұмыс істейді!Сұрайтын мәңгі ұйықтайтын қыздар, олар өздері ештеңе білмейді
Эльмира Актаева
26 қазан 2023
Ең дәмді тәттілері бар кондитерлік дүкен барлық ұжымға үлкен рахмет сіз бізге әр мереке сайын дәмді тағамдар дайындайсыз спасибо
Солнце Ясное
9 қаңтар 2023
Мұнда Қарағандының ең дәмді торттары мен десерттері пісіріліп, сатылады!!! Қарағандыда боласыз, міндетті түрде көріңіз.
Игорь Мавров
18 мамыр 2024
Шағын жайлы кафе. Жаңа піскен кондитерлік өнімдер мен десерттер. Мейірімді қызметкерлер
V
vera lipatova
3 шілде 2024
Ги-аспаздық бизнестегі жаңа идеялары мен инновациялары бар заманауи кәсіпорын ..Гастрофестке қатысты: ұнады, скрипкада ойнаудан ләззат алды
мадина ильясова
20 қараша 2023
Өте дәмді және жайлы, бірақ одан да қымбат. Бірақ торттарды алып кетуге тапсырыс бергенде жақсы орын жейді. Мен қайырымды адамдарды көргім келеді
Alexey P.
8 қаңтар 2020
Дәмді кофе! қаладағы ең жақсы торттар. десерттер де керемет. Сыпайы қызметкерлер. карточкамен төлеу. Мен бонустар беремін
Анна
23 қазан 2024
Өте дәмді торттар,әсіресе сүт қызы, Қарағандыда ең дәмді
Татьяна Лангнер
15 желтоқсан 2024
Мен олардың торттарын жақсы көремін! Сүт қыз, қызыл барқыт, сынып!
ателье ШВЕЙКА.
12 шілде 2021
Өте дәмді торттар!!! Маған ұнады" сүт қызы " бағасы онша қол жетімді емес..... Бірақ!!!!Мен өзімнің көңіл-күйімді сатып алдым!!!! Қайырлы күн!!!
vladimir kondyurin
7 тамыз 2022
Керемет мекеме! Сыпайы және мұқият қызметкерлер. Керемет және әрқашан жаңа піскен торттар.
E
Elena Larina
11 шілде 2022
Дәмді десерттер, соңғы кездері қымбат, бірақ оған тұрарлық Айс латте және жалбыз бұл ең жақсы 😍 😍 😍
Alisa
20 желтоқсан 2024
Мен ұсынамын..тамаша ассортименті бар кондитерлік дүкен..
Татьяна
7 қыркүйек 2022
Дәмді сусындар мен десерттері бар шағын кофехана) өте мейірімді баристалар
Мария Мария
25 наурыз 2023
Ең дәмді торттар, кондитерлік өнімдер, атмосфералық интерьер ! Жас, сыпайы және мейірімді қыздар мен жігіттер! Көптеген жылдар бойы біз дәстүрлерді өзгертпейміз-біз туған күндерді, мерекелерді және балмен бірге үйдегі шай кештерін қарсы аламыз! Рахмет!
ЖАНАР Жанар
7 шілде 2025
Торттар мен шай дәмді.
Актаева Эльмира Кузенбаевна
15 қазан 2023
Ең дәмді торттар тек Балда болуы мүмкін. Балаларға және бәрімізге өте ұнайды. Бүкіл ұжымға және әсіресе Аспаздарға рахмет 👍 🏻 👍 🏻 👍 🏻 😍 😍 😍
Дмитрий
2 қараша 2024
Таңертең бір рет тоқтадым. Мен 2 кофеге тапсырыс бердім қызметкерлер әлі оянбай, бәрін араластырды. Көзді кесетін қорқынышты иіс болды ағартқыштар. Тазалаушылар жууға арналған құралдарды пайдалану шараларын қолданады . жалпы, әсер қорқынышты.
Ольга Перепеляк
Қаладағы ең жақсы торттар мен пирожныйлар....ммммм
Мария Сушко
8 ақпан 2024
Барлық жылдар бойы бірдей торттар. Жаңа ештеңе жоқ. Бағасы өте жоғары.
Ramir 67
Көптеген торттар,таңғы ас, кофе және тағы басқалар
Виолетта Грачева
29 наурыз 2024
Бұл өте дәмді болды, маған бәрі ұнады осындай дәмді десерттер үшін рахмет ♥ ♥ ️
Elvina
11 ақпан 2020
Маған десерттер ұнады, ерекше және өте дәмді.Бұл жаңа жылдық мерекелерде болды, келушілер көп болды,үстелдің артындағы қыздардың шаршағанын,бірақ сыпайы,тез жұмыс істеп, күлімсірегенін көруге болады.
Арсен Никомагамедов
Өте дәмді, әрқашан таза
Гаухар Кунаева
11 шілде 2021
Дәмді десерттер, сүт қызы өте дәмді
Янна Разуменко
Ұнайды. Көптеген дәмді заттар бар
Никадим Цацкин
14 наурыз 2024
Бұл дәмді әрине бірақ менің ойымша бағасы жоғары сіз оны арзанға сата аласыз
Гемелл в.
18 желтоқсан 2024
Супер торт және кофе супер
Ю
Юлия Ткачук
7 наурыз 2025
Қаладағы ең дәмді десерттер
Айгайша Толеубаева
17 маусым 2025
Жол өте. Мұндай кішкентай торттар және бағасы өте қорқынышты. Мен Каусардан жақсы аламын (Sada)онда дәмді және қанағаттанарлық