Hani

Мәзір

Виктория Новожилова
12 қыркүйек 2025
Маған өте ұнады. Өте дәмді. Торт туған күніне тапсырыс берді. Баға сапаны толығымен ақтайды. Күту уақыты қалыпты. Интерьер әдемі. Атмосфера керемет.
Гульдерай Аринова
25 қаңтар 2025
Мен Шахтер тортын кеше 2025 жылдың 24 қаңтарында сатып алдым, торт өте ащы дәмге ие болды, Мен бірден балдың сайтына қоңырау шалдым, олар түсіндірді, жасөспірім ұл торт жеген, түні бойы ұйықтамаған, басы айналып, жүрек айнуы болды, таңертең мұқият қарап, торттың көгергенін көрдім, Өндіріс күні 24 тұрады 2025 жылдың қаңтар айы, адамдардың білуі үшін ескерту жасағым келеді, өйткені Қазақстанның көптеген қалаларында Бал желісі бар
Милена Алтел
16 қазан 2025
Мен көптеген Hani-ге бардым, бірақ бұл жер бариста қызметімен таң қалдырды, мейірімді кофе тез және өте дәмді дайындалды. Мен бұл фелиалға жиі барамын
D
Dosbol O.
13 қыркүйек 2025
Кафе өте жақсы. Қызмет тез және жұмысшылар өте сыпайы . Күн бағасы қымбат емес. Бұл үшін бөлек бөлме бар 10/10
Валерий Дубровский
4 қыркүйек 2023
Жайлы кафе. Ескерту қызметкерлері. Кофе ыстық және дәмді. Десерттерді таңдау өте жақсы. Мұндай демалысты ұнататындар үшін бұл тамаша орын таңдау.
Дос Асанбаев
19 қыркүйек 2025
Ең жақсы тәттілер 😍 бариста от кофе кофе уауаю мен шопинг пен дәмді кофеден ләззат алғанды ұнатамын😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
En Dry
19 қыркүйек 2023
Әдемі қыздар, қарым-қатынаста жағымды, тез кофе дайындады, пирожныйлар ескі емес, тазалық пен тәртіп, тіпті кофеге су беріледі❗️❗️❗️❗️❗️ әр мекеме кофемен бірге су бермейді. Өте жақсы, керемет кофе. Рахмет.
♡Айзерешка♡
7 сәуір 2025
Торттар жоғары, өте дәмді және өте сүйкімді кафе мен сізге кеңес беремін
Каракоз Аккалыкова
4 желтоқсан 2023
Бал ғаламда өте жайлы. Кофе дәмді дайындалады. Барлығы әрқашан жаңа. Таза және жайлы.
Елена Каримова
17 наурыз 2025
Керемет кофе және дәмді десерттер.
Катя Балтабаева
9 наурыз 2024
Дәмді торттар. Біз әрқашан тапсырыс береміз және сатып аламыз қайсысы қол жетімді. Менің балаларым сол жерде торттарды жейді
галина галина
20 ақпан 2023
Сыпайы қызметкерлер, таза, жайлы және ең бастысы: дәмді кофе
елена пенгрина
2 маусым 2025