Halva

Мәзір

Жаркын Амерханов
19 маусым 2025
Дәмді тағамдар! Даяшылар биязы, жайнап жүреді. Тазалық өте жоғары деңгейде! Телефонмен тапсырыс алып, дәл уақтылы орындайды. Рахмет!👍🔥🔥🔥🔥🔥
Балауса Макенова
8 қыркүйек 2025
Онша емес екен. Осыдан үш жыл бұрын барғанмын сол кезде норма сияқты болған. Өткенде барып едім мұлде ұнамады. Лағман суық майы қатып, қайтадан жылытып әкелуін сұрадым
Дарын Ғизатұлы
24 қыркүйек 2025
Номер 1 кафе Семейдегі .Тамақтары үйдегідей дәмді
Гульжихан Жұматаева
Мен Рамазан айында болдым.Тамағы дәмді,кісі көп.Қажы апа.Семей.
Бауыржан Кабдешов
Әдеттегідей жоғары деңгейде рахмет үлкен сіздерге баршаңызға
Сунгат Оразхан
6 қараша 2024
Сіздердің ас мәзірлеріңіз-керемет деген бағаға тең!
Айдана
3 мамыр 2024
Тамақтары өте дәмді. Әсіресе кебаб "Адана" 👍👍👍
Раааа т.
9 маусым 2020
Семей қаласындағы ең керемет дәмхана деуге де болады. Тамақтары, тәттілері, өте дәмді, ең бастысы АДАЛ
Нургали А.
13 шілде 2025
Аллаһу тағала береке берсін сіздерге Семейден өткенде алыс болсада бұрылып кіреміз Әльхамдулильәһ
Айдос Мукышев
4 тамыз 2025
Бірлез баруға болады
Санат Мусралимов
12 тамыз 2022
Еда супер все отлично чистота керемет Жақсы жер өтте тамаша отыратын жер Алла разы болсын сіздерге үлкен рақмет отдуши тема жер
Ержан Кариполлин
27 тамыз 2023
Дәмді
NN
29 мамыр 2023
Тамаша мейрамхана!
Жазира Апенова
Қаладағы ең жақсы орын.біз бұл мекемеге жиі барамыз. Мұнда бәрі дәмді. Тұсаукесер. Балалар гамбургер мен пиццаны қуана жейді. Мен өзім ересек адаммын, қызанақ пен Экстрахкзе қосылған пиццаны жақсы көремін. Күйеуі үйдегі лагманды жақсы көреді. Барлығы әрқашан өте дәмді сіз үшін өркендеу және көптеген қанағаттанған клиенттер
Станислав Сизенцев
18 шілде 2025
Семейде тамақтанудың жақсы нұсқасы. Ұйғыр және басқа да шығыс тағамдары тез беріледі, дәмді дайындалады. Бөліктер-менің құрметім. Қызмет те деңгейде.
akzhan sharipkhanova
Жағымды атмосферасы бар өте жайлы кафе. Дәмді десерттер, жаңа піскен кондитерлік өнімдер және хош иісті шай. Қызмет сыпайы және жылдам. Біз міндетті түрде көбірек келеміз.»
Сауле Мукушева
5 қыркүйек 2025
Өте жайлы және қонақжай мекеме! Күлімсіреген және мұқият даяшылар сізді кіре берісте қарсы алады және кешке жақын болады 👌 😉 дәмді тағам, әдемі интерьер сізді тыныштандырады, ішкі жайлылықты тудырады! Халвенің Өркендеуі💥
Аватар
29 қыркүйек 2025
Дәмді орын! Керемет ас үй! Қызметкерлер сыпайы және мейірімді! Мен мұнда хан палауын да, мерекелік палауды да сынап көрдім, маған өте ұнады. Десерттер мен Ташкент шайы да болды! Ұсынамын!!!
Каролина К
28 қыркүйек 2025
Тамаша орын! Биіктікте тамақ! Тамаша қызмет! Жақсы интерьер. Біз отбасымен бірге жүргенді жақсы көреміз. Мен барлығына осы мекемеге барып, тамақтан ләззат алуды ұсынамын!
дария ауесова
26 желтоқсан 2025
Біз әрқашан көп адамдарға келеміз, кофе дәмді, бөліктері өте үлкен және қанағаттанарлық, мен және әріптестерім Палау сияқты. Жалпы, сіз барып, көріңіз.
pitr T.
21 қазан 2025
Осы мекеме туралы өз пікіріңізбен бөлісуге мүмкіндік бергеніңіз үшін рахмет. Кафедегі жағдай өте жайлы және демалуға ыңғайлы болды. Қызмет тез және сыпайы болып шықты, бұл, әрине, қуантады. Тағам дәмді және балғын болды, ал бағалар өте қолайлы болды. Мен мұнда тағы бір рет келемін және бұл кафені достарыма ұсынамын.
Камиль Ибрагимов
27 желтоқсан 2025
Бір рет болды. Мен енді бармаймын деді. Неліктен? Барлық ыдыс-аяқтарды 1-ге әкелуді сұрады уақыт содан кейін шай. Олар алдымен шай әкеледі, бірақ біз тамақтанғаннан кейін сұрадық. Содан кейін маған. Сондай-ақ суық және ет қатты. Қалған 10-15 минуттан кейін... Әр уақытта барлығына тамақ әкелді... рас, әкімші кешірім сұрады және жеңілдік берді, бірақ бұл қызықты емес.
WWW. RU
Тамаша ас үй, рас, тапсырысты ұзақ күту керек еді, бірақ бұл Наурыз мерекесі болды (оған жеңілдік) Бауырсақтар ыстық және Эстерхази барлық мақтаулардан жоғары 🤗
З
Зульфия Закирова
10 тамыз 2025
Тағам дәмді, қызмет жақсы. Қызметкерлер сыпайы. Өте жайлы атмосфера. Күту уақыты 15-20 минут болды .илось
Ольга Тимербаева
29 наурыз 2025
Барлығы өте дәмді және жағымды атмосфера! Әдемі интерьерлер, сыпайы даяшылар, жағымды музыка, көптеген түрлі десерттер мен шай
Ольга Неудачина
15 маусым 2025
Жақсы ас үй. Сыпайы қызмет көрсету. Дәмді адана мен фреши. Сізге тара мен бауырсақ шайы да ұнайды. Рас, кейде көптеген клиенттер шай әкелмеген кезде болады.
Жансултан Каракенов
30 маусым 2025
Дәмді тағамдар, жағымды атмосфера, жақсы қызмет көрсететін қызметкерлер мейірімді .Барлық тағамдар жоғары деңгейде, жаңалықтар өте қызықты және дәмді .Мен сізге келуге кеңес беремін бағалар да қолайлы!
Сауле Альпищева
7 тамыз 2025
Дәмді тағам, ірімшік, үйде, бірақ бұрылыспен. Авторлық кофе халва ұнады. Бірақ әрқашан орын жоқ, брондау қажет. Кеңейту уақыты келді)))
Сергей Рябов
Барлығы өте дәмді. Барлығы өте тез қызмет етті. Биіктікте қызмет көрсету. Мен міндетті түрде баруды ұсынамын.
Жан Нур
19 шілде 2025
Семей қаласының ең тарихи орталығында орналасқан жақсы стильді кафе, хош иісті кофе, барлық келушілерді қанағаттандыратын дәмді тағам, жанашыр зейінді қызметкерлер, маған мұнда бәрі ұнады.
MaD MaX
31 шілде 2025
Жағымды мекеме, Ас үй өте дәмді, таңдау өте жақсы. Атмосфера жағымды, достарыңызбен бірге отырыңыз, қонақтарды шақырыңыз-тамаша орын. Мен ұсынамын
Жалын Баймұратов
7 қазан 2025
Бәрі жақсы, бәрі таза, тазартылған, сіз ұзақ уақыт тапсырыс бере алмайсыз, тағам дәмді, ал одан да маңыздысы-жас даяшылар өте сыпайы!!!
Курмангалиев Анвар
1 қараша 2025
Мүмкін, қаладағы ең жақсы орындардың бірі, түрік тағамдарының бағасы Стамбулдағы пикникке қарағанда мекеменің лайықты деңгейінде және сәйкесінше тағамның өзінде арзан. Мен бәрін ұсынамын, қызметкерлер Мұқият
Азамат Есжанов
7 мамыр 2025
Дәмді таңғы ас. Жақсы американо және қызмет дұрыс.
Наталья
7 наурыз 2024
Бұл таңғажайып дәмді тағамдары бар тамаша орын! Олар бүкіл Ресейді, көптеген басқа елдерді аралап шықты, барабар бағалау жасауға мүмкіндік бар. Қымбат, жасымық сорпасы, қазан кебабы, сарымсақ торттары, қызылша салаты, шай, торт, 2 самса 2700р берді. бірақ бәрі аузында ерігені соншалық, мен жұлдызды бағаға төмендетпеймін)) қазан кебабы - бұл бір нәрсе! Ет аузында ериді, нәзік, жұмсақ, сырты қытырлақ, жұқа қыртысы бар, гриль көкөністерімен бірге беріледі. Ұсынамын! Қызметкерлер сыпайы, бөлме жайлы, жарық, таза.
Роман Агильдинов
15 наурыз 2025
Қаладағы ең жақсы тағамдардың бірі, таза, дәмді, жағымды. Жақсы мекеме, алып кету және жеткізу үшін тамақ бар. Лагман - қаладағы ең жақсы.
aptekabettafarm New
20 шілде 2024
Көптеген жылдар бойы бес жұлдыз қоюға болады. Тазалық. Қызмет көрсету жылдамдығы. Бағалар. Бөліктер. Әрқашан дәмді мәзір. Хан палауы баклава шыршасы, сәбіз, Сан Себастьян. Қошқар шорпа үй сияқты
Айбала Мукышева
11 наурыз 2025
Бұл жерді жақсы көріңіз! Әрқашан дәмді сенемін snoro bulet кеңейту өйткені біз мұнда дәмді әуесқойлар үшін тар❤️ қызметкерлер мен аспаздарға алғыс айтамын✅
Olesya Z.
14 қараша 2025
Ұнайды, дәмді, тыныш және жайлы!орналасқан жері іс жүзінде және мұнда бірден ыңғайлы.Керемет және мейірімді даяшылар .
batyrbek aibarys
9 қазан 2023
Халва кафесі туралы өз әсеріммен бөліскім келеді. Мұнда шығыс тағамдарын тамашалауға болады және бұл шынымен де назар аударуға тұрарлық. Бағаларға келетін болсақ, олар өте орташа, бұл көптеген келушілер үшін қол жетімді орын. Бұл Мен үшін өте маңызды, өйткені Мен әрқашан сапа мен қол жетімділіктің үйлесімін бағалаймын. Жеткізу қызметі де ерекше атап өтуге тұрарлық. Курьерлер жедел жұмыс істейді және тамақ әрқашан қауіпсіз және ыстық болады. Төлемді қолма-қол ақшамен, картамен немесе банктік аударыммен жасауға болады, бұл тапсырыс беру процесін ыңғайлы етеді. Бұл жерге баруға тұрарлық, әсіресе егер сіз шығыс тағамдарын жақсы көретін болсаңыз. Менің тәжірибем оң және Мен осы асүйдің барлық білгірлеріне "халваны" ұсынамын.
Таза
28 шілде 2024
Жайлы атсосфера. Қызметкерлер мейірімді. Қызмет жоғары деңгейде. Ал өзбек шыршасының тұшпарасы сізге ұнамайды. Және соншалықты қымбат емес. Біз жол жүрдік. Семейде дәмді тамақтануға болатын жалғыз орын сияқты. Аспазға бөлек алғыс! 💐
Анна
27 сәуір 2024
Жағымды жер, жайлы, амосфералық. Қызметкерлер мейірімді, тағамдардың құрамы туралы айтып, не таңдау керектігін ұсынды. Дайындықты ұзақ күтпеңіз, бөліктер лайықты. Маған ас үй ұнады, ерекше ештеңе жоқ, бірақ дәмді, ет жұмсақ, майлы емес, ботқа қайнатылмаған күріш, аль-денте. Бағалар қала бойынша орташа деңгейден сәл жоғары, бірақ тістемейді, мен қызмет көрсету сапасы үшін өте орынды деп санаймын.
Вика Белецкая
5 тамыз 2025
Өте қарапайым,түсінікті орын.Дәмді тағам, Мұқият қызметкерлер.Әкімші өз орнында, қолын импульсте ұстайды.Баклажандар керемет шырша ұсынады .
Александр Б.
24 қаңтар 2025
Дәмді, керемет бөліктер, тағамдардың үлкен таңдауы. Барлығы дерлік қоймада болды. Мұқият қызметкерлер.
S
semserbaev
12 шілде 2024
Сәлеметсіз бе! Бұл мекеме-Семей қаласының ең жақсы жұлдыздарының бірі! Тағам өте дәмді және өте дәмді! Бізге сіздің тағамдарыңыз өте ұнады, барлық даяшылар өте сыпайы, дұрыс! Сапалы қызмет үшін үлкен рахмет!
Дин Мар
5 қараша 2024
Өте жақсы орын. Жайлы және атмосфералық. Түрлі тағамдар, керемет десерттер, өте дәмді. Ең бастысы-халал мекеме. Сіз қауіпті өнімдер туралы алаңдамай қауіпсіз жей аласыз.
Саулеш Бахытбекова
27 маусым 2023
өте дәмді тағам сыпайы қызметкерлер. Тыныш және тыныш атмосфера Интертер дизайн бойынша жасалған сәнді айналасында таза техникалық қызметкерлер мен даяшылар бірден келеді және тез арада бәрін сүртеді ұзақ уақыт тамақ күтудің қажеті жоқ бәрі орнында тез дәмді
Дина Магауина
11 сәуір 2025
Өте дәмді, Айдана кебабының тағамы, Ескендір, экстрозез десерті және испан ірімшігі ұнайды
Zhansulu Zh
1 қараша 2025
Жайлы жағымды орын, сыпайы жақсы қызметкерлер. Олар әрқашан таңдауға көмектеседі, әрқашан түсінеді және қажет болған жағдайда жасайды. Намазхана да бар, ол біздің заманымызда өте маңызды
Nazym Karimova
9 қазан 2025
Тапсырыс өте ұзақ күтті. Мәзірден көп нәрсе болған жоқ. Тапсырыс берген тағам тұзды болды. Ұнамады👎