Halıf

Askar K.
16 қараша 2025
Ұнады! Жаңа жөндеу жасаған, керемет! Акустика, сервис биікте! Әде мі! Әкімшілікке рахмет ! Бәрі ұнады! Сәтіллік тілеймін! Келесі жолы тағы барамыз!👍🥳🥰
Нур Али
3 шілде 2025
Өте керемет екен ыңғайлы жерде орналасқан сауна бар
Асель Дюсегельдинова
19 қараша 2025
Кушті іші бәрі әдемі орнаментпен
Бибигуль Мукушева
3 шілде 2024
Керемет администраторлары. Жогаргы денгейде
Айгуль Жамантаева
21 сәуір 2025
Өте жақсы банкет залы. Мұнда сіз достарыңызбен және туыстарыңызбен тамаша уақыт өткізе аласыз. Жоғары деңгейдегі қызмет көрсету персоналы: сыпайы және дұрыс балалар. Тағам өте дәмді, қоректік ,әртүрлі салаттар ,сусындар және т.б. Өте әдемі интерьер, ерекше. Барлық жерде таза, ұқыпты.
Руслан Канат
5 қыркүйек 2025
Халифа мейрамханасы жақсы әсер қалдырды. Атмосфера жайлы, интерьер әдемі және талғаммен безендірілген. Тағамдар дәмді, бөліктері үлкен, бағасы сапаға сәйкес келеді. Қызмет сыпайы және жылдам. Отбасыңызбен немесе достарыңызбен уақыт өткізуге тамаша орын.
Даулет Байгулаков
9 маусым 2025
Жақында іс-шараға шақырылды. Артықшылықтары: жеткілікті дәмді тағамдар асханасы, әкімшінің де, даяшылардың да қызмет көрсету тұрғысынан тамаша қызметі, залда өте таза және жағымды, бұл таң қалдырды.іс-шара бойы дәретханада сүлгілердің болуы,жақсы тұрақ және темекі шегуге арналған орындар. Кемшіліктердің ішінен: менің ойымша залдар және олардың кем дегенде екеуі бар өте нашар оқшауланған және көрші залдың музыкасы басқасында өте жақсы естіледі.Тіскебасарлар өте дәмді болғанына қарамастан, бешпармак жай ғана ұсынылды жиіркенішті құрғақ қамырмен ол қазірдің өзінде қабаттарға жабысып қалған және дәмін татуға болмайтын,сонымен қатар мәселе мяса өзін пісіруге қатысты болды,бірақ мен сенімді білемін.сапалы ет сатып алынды. Ең үлкен минус-залдағы жылу мен дүрбелең (көшеде+25).Олар әкімшіге жақындады,бірақ біз кондиционерге қарай бір нәрсеге бас изедік,ол жұмыс істейді ме, жоқ па, ол жұмыс істемейді ме, жоқ па.Жалпы, әрине, мекеме басшылығының жұмыс істеуі керек. Мерекелік іс-шараларға қатысу саны бойынша осы мәселелерде талғампаз адам және мейрамхана өнерінде үлкен тәжірибесі бар маман пікір жазады.
Ерлан Кусаинов
25 қараша 2025
Жақында іс-шара өткізілді, 10-нан 10-нан ас үй, бесбармақ-ата, қызмет өте жақсы, қонақтар риза, Гүлнар әкімшісі - бұрын да, кәсіби түрде де сөйледі! Ұсынамын!
D
Dina Isina
27 тамыз 2025
Мейрамхана өте ұнады.зал кең, жайлы, жарық.қызметкерлер сауатты жұмыс істейді, барлығы уақытында, сыпайы қызмет көрсетеді.өте ұнады!!!келіңіз өкінбейсіз
Алексей Раздобреев
Орын жақсы, бәрі ұнады, бірақ бәрібір минус бар, олар бу бөлмесіне шляпалар бермейді, таза жалға алуды есте сақтаңыз
Л
Ляззат Ш.
Халифа-керемет асханасы, қызметі , стильді дизайны бар супер мейрамхана
Валерий Самошкин
29 шілде 2024
Олар үйлену тойында осы мейрамханада болды. Қызметкерлер мейірімді және сыпайы. Қызмет көрсету және ас үй жоғары деңгейде. Барлығы өте дәмді дайындалды. Жақсы демалды.
Маралкан Ж.
23 қазан 2025
Халифа жақын жерде ыңғайлы жерде орналасқан тұрғын үй ғимараттары дамыған инфрақұрылым.Ішінде әдемі жайлы жеңіл қызметкерлер сыпайы тағам дәмді.
Алёна Жудинова
10 мамыр 2024
Монша қалыпты. Ең маңызды сөз қалыпты. Өйткені артықшылықтардың ішінен балалармен бірге көру аймағында жақын жерде жүру ыңғайлы. Бу бөлмесінің өзі жақсы. Барлығы. Қалған кемшіліктер. ескі өкінішке орай бәрі. Парфюмерия. Бассейн алғашқы балғындық емес...
Аркадий Сейсенов
14 сәуір 2024
Олар саунада болды, маған жылы бассейн ұнады, бір жерде 28 градус, орын көп, бу бөлмесі жақсы. Интерьер сәл бүлінген. Кішкене косметикалық жөндеу қажет.
Максим Гетманов
31 желтоқсан 2023
Үлкен, ыңғайлы және салқын сауна.Су гипер жылы, ванна әрқашан суыққа көмектеседі.Бес егер 10 жұлдызды қоюға болатын болса,мен 10 жұлдызды қуана қояр едім
Самат Адхам
22 маусым 2025
Кеше және бүгін Халифада әртүрлі залдарда болды, Жақсы қызмет көрсететін жақсы мейрамхана, официанттар жай ақылды
Анна З.
29 желтоқсан 2025
Корпоратив жақсы өтті, бағдарлама мен ас үй ұнады
Полина Гагарина
20 қазан 2023
Тамаша орын, олар банкеттерде өнер көрсетті! Бағалар қолайлы, ұсыныстар қол жетімді, дәмді дайындалады, жақсы!
ЖАНАР ИСКАКОВА
16 қараша 2025
Керемет мейрамхана. Қызметкерлер Мұқият, ас үй дәмді
Анастасия Манкенова
4 қараша 2024
Салқын мейрамхана жақсы және сыпайы қызметкерлер мен әкімші! Дәмді тағам бәрі керемет!
eldar tasbulatov
Маған мейрамхана ұнады
Асем Калеловна
31 қазан 2023
Ас үй ұнады. Төрт қызмет. Жуынатын бөлме жөндеуді қажет етеді. Сондықтан бәрі жақсы
Андрей Толоконников
16 желтоқсан 2025
Тамаша мекемелер ,әрқашан келуге және көрсетілген қызметтерге риза болды.
Айгул Оспанова
Халифа дәмді дайындалады, зал жақсы безендірілген, кемшіліктері тұрақ орны жеткіліксіз
Ержан Біләл
21 шілде 2025
Автотұрақ қонақтар үшін жеткіліксіз ал ғимараттың өзі әсіресе төбелер өте төмен
Асель Джанбергенова
20 қыркүйек 2022
Жақсы мейрамхана. Жайлы, бірақ ана мен бала бөлмесі жоқ😢 баланы тамақтандыру ыңғайсыз GV-де кім бар. Ас үй дәмді, даяшылар жақсы, бірақ сіз өзіңізді еске түсіруіңіз керек.
Vladimir Ivanov
7 қыркүйек 2021
Барлығы жақсы ойластырылған, бірақ әкімші қорқынышты түс және тазалықты жақсырақ қадағалай алады! Бассейн саңырауқұлақ болатын қабырғаларда және бассейнде су жалаңаш хлор бар
Амир Абдыкалык
19 қазан 2025
Әлемдегі ең жақсы мейрамхана бұл дәмді тағам ең бастысы сервер жоғары деңгейде даяшылар мен өз жұмысымды білемін бәрі тез және анық
M
Malika Dusenbaeva
3 қараша 2024
Керемет мейрамхана! Ұлттық стильде, керемет қызметкерлер.Ұсынамын!!!
Акерке Бердиева
5 қыркүйек 2025
Өте қорқынышты қызметкерлер, кассадағы әйел өте зұлым, тіпті сәлемдесуге де жол бермеді.
Вадим Г.
31 наурыз 2023
Керемет қызмет . Дәмді тағам. Қызметкерлер тек жоғары деңгейде жұмыс істейді!
951879 Парфенова
30 наурыз 2024
Саунада бәрі керемет әдемі таза жайлы үйде де Мен әлі де оралғым келеді жарайсыңдар
Gaelina Mak
28 мамыр 2024
Жақсы сауна. Әрқашан таза, жылы, қалыпты суы бар Бассейн.
Zhanur B.
Ауызашар Өткізді! Рахмет, бәрі өте дәмді!
Рустам видеограф
27 желтоқсан 2023
Керемет мейрамхана. Мен ұсынамын. Дәмді тағам. Жайлы. Әдемі интерьер.
Маргарита Игуменова
Қатарынан екі рет қуанды жақсы демалу үшін тамаша орын
ирина сандуца
12 наурыз 2024
Барлығы Жаңа жылға ұнады, тамада жақсы, тағам өте жақсы
Кара Бу
Шаршаған мекеме
D
Dima
21 маусым 2020
Бұл мекемеде жеткілікті тұрақ жоқ. Тұрғын алабында тұрақ қою керек. Бұл өте жақсы және дұрыс емес.
Александр Соловьев
16 қазан 2023
Мен саунада болдым, Тропик сияқты, тек хамам, бу бар, сыпырғышпен жақсы, бассейн кішкентай, бірақ ол жүреді. Уау деп айтпау да жаман емес сияқты
Сабина Серикова
21 қараша 2024
Ас үй дәмді дайындайды бірақ қызмет өте жақсы емес
Мирослава Садритдинова
2 ақпан 2025
Мен сол жерде қонақтарыммен бірге шомылдым сынып! Онда түрлі-түсті шамдар әдемі.
Валерия Штанева
13 маусым 2021
Жақсы мейрамхана. Дәмді және бағасы қалыпты! Хамам да қатты ұнады! Таза, жайлы!
Татьяна Мессер
15 сәуір 2024
Рахмет, бәрі жақсы, мен әлі де барамын, отбасы риза, сыпайы қызметкерлер, керемет !!!
Светлана Кусаинова
27 сәуір 2024
Әдемі залдар, қызмет көрсету және ас үй
Wüstenblume
13 ақпан 2021
Жақсы мейрамхана. Бірақ біз сол жерде сауналарды жиі қолданамыз)
Римма
27 қазан 2019
Жақсы мекемелер. Таза, дәмді сыпайы қызметкерлер. Бәрі жақсы.
Ю
Юрий Юрий
Тамаша орын, мен ұсынамын
Бауыржан Х
22 қыркүйек 2025
Барлығы Керемет!!!!!!!!! Одминестратор Светлана өз ісінің шебері!!!!