Globbing

Асхат Ускембаев
15 желтоқсан 2025
Пошталық жеткізілім ойынының әдеттегі ережелерін бұзған сиқырлы қызмет. Бүгін ғана менде Globbing арқылы алынған 100 сәлемдеме бар екенін көрдім. Олар сағат сияқты жұмыс істейді-бұл сіздің пакетіңізді шетелден жеткізудің болжамды уақыты немесе оны қызмет көрсету орталығына беру. Қуаныш пен табыну!
Alexandr N
25 желтоқсан 2025
ПВЗ ыңғайлы орналасуы, әрқашан сыпайы балалар көмектесуге дайын. Әрқашан дерлік автотұрақ бар. Автоматтандырылған постоматтың өзі әрқашан қуантады. Кеңселер аумағынан тыс жерде тұрақ ақысын төлей алмайтын адамдар аздап ренжіді, бірақ бұл енді глоббингке қатысты емес.
Роман Нефедов
20 қыркүйек 2025
Тамаша орын. Әрқашан адамдар аз, сіз пакетті тез ала аласыз, мейірімді менеджерлер көмектеседі, күлімсірейді. Автотұрақ бар. Ыңғайлы орналасуы.
Азамат Арынов
Өте баяу, өте. 1) Германиядан жеткізу 2-6 күн, 9-11 фактісі бойынша (әр түрлі себептермен экстра күндерді өздері тастайды) 2) баға бойынша олар нарықтың жоғарғы жағында, мен артық төлеп, тез аламын деп ойладым, бұл жерде болған жоқ, бұған дейін бәсекелестермен жұмыс істедім, олар тезірек және оңай болды. 3) Кеден олар арқылы жеке эпос, олар өздері тағайындаған скриншот трек нөмірлерін талап ете бастағанын аяқтады. Бұл оларды тек телефон нөмірі бойынша іздеуге және жақсы ескі сияқты жауап беруге көмектесті:) 4) ватсапқа хат алмасу - сіздің кез-келген сұрауыңызға немесе тіпті олардың сұрауына жауап бірнеше сағат бойы жауап береді, тіпті егер сіз оларға минутына жазылудан бас тартсаңыз да. 5) мен тапсырысты немесе алушыны тіркеу туралы үндемеймін, олар күндерге созылуы мүмкін. Әрине, егер сіз іздесеңіз, бәсекелестерді тезірек, арзанырақ және қалыпты қолдау қызметімен табуды ұсынбаймын!
Дмитрий Голяпов
29 наурыз 2025
АҚШ-тан тауарларды жеткізу бойынша өте сапалы қызмет. Орталықтағы пакеттің өзі бірнеше секунд ішінде беріледі. Пакетті пакетке салуға көмектесетін әрқашан мейірімді қызметкерлер. Таза және кең. Сапалы қызмет көрсету стандарты!
Түпнұсқаны көрсету
Дмитрий Кигай
Мен компанияның қызметін қолданамын, бәрі ұнайды. Пакеттерді қолайлы бағамен жеткізу және кедендік рәсімдеу.
Gulya Djumanova
11 ақпан 2025
Барлығы клиенттер үшін ыңғайлы. Курьерлік қызмет. Кезінде жеткізіледі. Қалада бірнеше филиалдар бар.
Наталья Ш.
17 тамыз 2024
Егер бұл пакетті алу керек жерде болса! Барлығы 1 мин туралы және сізде пакет бар. Туындаған мәселелер шұғыл шешілді! Ол үшін жеке рахмет!
Дмитрий Катурчиди
8 маусым 2024
Көптеген жылдар бойы мен бұл қызметті АҚШ-тан тауарларды жеткізу үшін қолдандым. Менің ойымша , ең сапалы қызмет, Мен әртүрлі (postal, easy, XJ) қолдандым. Жаңа беру пунктінің ашылуы автотұрақ мәселелерін шешуге мүмкіндік берді. Демалыс күндерінсіз жұмыс істеу-клиенттер үшін өте ыңғайлы. Мен 150-ге жуық пакет алдым, ешқашан проблема болған емес.
N
north-coins
18 қаңтар 2025
Тамаша техникалық жабдық, тазалық, жақсы қолдау, ES-тегі хаттарды әлі де сұрыптап, жалпы супер болар еді
Z
Zhassulan Tleuzhanov
5 маусым
Жақсы қызмет, ыңғайлы тұрақ
Green Garden
24 қаңтар 2025
Сіз сәлемдемеге кіресіз, қызметкерлер көмектеседі, пакетке салады және жақсы күн тілейді. Жарайсыңдар балалар. Келу жақсы
Vladimir Semiletov
11 тамыз 2025
Мен әртүрлі қызметтерді қолдандым, жалпы алғанда, глоббинг тез алға жылжып, басқаларды басып озды. Сонымен қатар, басқа елдер пайда болды, өте керемет. Жалпы 5 қызмет!
Алексей Ц.
1 қыркүйек 2024
Пакеттерді алу ыңғайлы: әрқашан тұрақ орындары бар, өте таза және ыңғайлы.
Асет Даньялов
9 маусым
9-ға олардың кестесінде жазылғандай келді, бірақ клиенттер жабық болғандықтан күтуге тура келді( Хабарламалар келмейді, сәлемдемелер жоғалады
T
Talgat B.
20 қаңтар 2025
Өте ұзақ және жайбарақат, сәлемдемені бөлімшеде тіркеу бірнеше сағатты алады
Андрей Съедин
4 маусым
Тек ең жақсысы. Мен көптеген жылдар бойы қолданамын, жұмыс істеген жылдар қызмет көрсетуді идеалға айналдырды.
Константин
Өте жақсы қызметкерлер және тапсырыс беру орны
Almas Stam
14 маусым 2024
Сәлемдемелерді берудің тамаша орны. Әрқашан бос тұрақ, кезек жоқ, тез арада. Барлығы екі минуттан аз уақытты алады. Тіпті әдемі беру пункті.
Val Sieze
25 сәуір 2025
Әдеттегідей бәрі әдемі безендірілген. Бірегей қызмет.
M
Marina Belskaya
22 желтоқсан 2023
Globbing командасына кәсіби шеберлігі мен жоғары сапалы қызметі үшін рахмет! Жаңа жылда Сіздің бизнесіңізге барлық игіліктер мен өркендеу!
Radmir Anayat
16 тамыз 2025
Бірінші рет табу қиын, бірақ компания әрқашан жоғары деңгейде қызмет көрсетеді!
Андрей П.
29 наурыз 2024
Тауарларды жеткізудің тамаша қызметі, жылдам, қарапайым, қымбат емес.
Bina Ruslanovna
22 тамыз 2025
Өте тез жеткізілді! ✨
Oxi
5 маусым 2025
Керемет супер заманауи шығарылым нүктесі!!!
Жулдыз Оралкажыкызы
20 маусым 2025
Америка пакетін алды
Сергей Цой
20 желтоқсан 2023
Жақсы қызмет, ыңғайсыз жерде болу.
Гульмира Жузгенбаева
14 шілде 2024
Мен сіздің жұмысыңыз үшін Глобингті өте жақсы көремін! Мен есікке жеткенде қолымды ашып құшақтаймын! Сіз болғаныңызға рахмет !!!
Сергей Ерохин
28 желтоқсан 2023
Әзірге тек артықшылықтар. Барлығы өте заманауи, болашаққа қадам басқан сияқты. Осындай поэзияны шешкендердің барлығына рахмет.
Талгат Bta
28 қаңтар 2025
Барлығы жай ғана супер суп
Андрей И.
3 мамыр 2025
Супер
Түпнұсқаны көрсету · English
Pavel Laptev
13 маусым 2024
Эх !Егер әлемдегі барлық пошта осындай деңгейде болса!!! 🔝 🔝 🔝мырзалар "Қазпошта" басшылары, сізден шын жүректен сұраймын, өтінемін-глоббингке барыңыз, қалай болу керектігін қараңыз
D
Dex Ter
13 мамыр 2024
Жаңа орын супер, әрқашан автотұрақ бар
Daniyar Omarov
14 қазан 2024