Geronimo

Andrei Luzin
3 қазан 2023
Мен Instagram-да көрдім, ессентаймен жоғары қарай жүруді шештім, сонымен бірге пиццерияда кешкі ас ішуді шештім. Пицца ұнады, бірақ 40 минут күту уақыты - бұл үлкен минус. Қызмет көп нәрсені қалдырады, тағамның әсерін бұзады
Олег Стволинский
14 мамыр 2023
Олар мұнда кездейсоқ келді: олар Есентай бойымен серуендеп, тамақтанғысы келді. Біртүрлі орын: алдымен бұл мейрамхана немесе біреудің үйі екені түсініксіз. Кітап салоны мен шағын бар жасырылған үйдің ішінен өту керек. Ішінде тапсырыс беріңіз және верандада жеуге болады, тапсырыстар әкеледі. Өте дәмді: олар тауық пен шпинат пиццасын, саңырауқұлақ сорпасын және ерекше көк матча тортын алды. Кофе жаман емес. Үйде дайындалған дәмді тағамдар. Қызметке байланысты 4 қойды: қызметкерлер күте алмайды, тапсырыстармен шатастырады және дәретхана қағазы жоқ. Тамақтану өте лайықты. Сіз қарбаластан үзіліс жасай аласыз.
Михаил Решетников
29 сәуір 2023
Олар кездейсоқ болып шықты, Есентай бойымен жүрді және тамақтануды шешті. Ғимараттың сүйкімді жазы бар. Олар дереу есеп айырысуды сұрайды. Бал қосылған 4 ірімшік пицца алды, ол өте үлкен және өте дәмді болды. 4 тек қызметкерлер үшін, қалай болғанда да, қонақтарға риза емес, бірақ олар ештеңе жасаған жоқ)))
Кира М.
15 тамыз 2023
Бұрын дәмді болды, қазір түбі! Біз әрқашан ірімшік пен бал қосылған пиццаға тапсырыс береміз. Соңғы кездері бізге жай ғана бал құйылған қамыр әкелінді. Ірімшік шыршаны үнемдейді олардың дағдарысы бар сияқты! Пиццада ірімшіктің жоқтығына назар аудара отырып, даяшы бала "иә, мен ірімшік жоқ екеніне таң қалдым, бірақ көмектесе алмаймын"деп ашық айтты Адамдар жоқ болса да, біз бұл бақытсыз пиццаларды 40 минут күттік! Бұл енді бірінші рет емес, бірақ біз үшін соңғысы болды. Өкінішке орай, енді ондай дәмді пицца жоқ!
Гулим Турсынова
27 сәуір 2021
Орналасқан жері кейбіреулерге ұнамауы мүмкін, бірақ бұл мекеменің осындай керемет атмосферасын жасайды. Ақыр соңында, таулардың әдемі көрінісі ашылады және сіз таза ауаны сезіне аласыз . Кіре берісте бірден үйдегі жайлылық сезіледі. Сізді бірден ескі дос ретінде қарсы алады. Жаңа піскен кондитерлік өнімдер, өте дәмді пицца бірінші тістегенде ғашық болады. Жағымды музыка. Егер сіз мұнда бірінші рет келген болсаңыз, сыпайы және өте мейірімді қызметкерлер тамақ пен сусындарды таңдауға көмектеседі. Мекеменің дизайны сізді есте сақтау үшін фотосуреттер түсіруге мәжбүр етеді. Жақсы қызмет, негізінен позитивті және ашулы энергиясы бар жастар жұмыс істейді. Барлығы жоғары деңгейде. Сондай-ақ, мұнда таңғы асқа ерекше назар аудару керек екенін атап өткен жөн...
N
Nigora Dos
9 желтоқсан 2019
Жақсы қызмет көрсететін жайлы орын. Олар таңғы асқа бір рет болды - дәмді және қанағаттанарлық! Біз тағы бір рет басқа жиынтықты сынап көруге барамыз және міндетті түрде вкчер демалыс күндері фильмді көру үшін Али Минус жұлдыз десерттердің жоқтығы үшін-күйеуі джто қатты ренжіді (((бірақ жаңғақ шәрбаты бар кофе керемет болды!!!!
Валерий Титов
26 қыркүйек 2023
Таза, жайлы және ең бастысы пицца керемет. Мәзір Үлкен емес. Ірімшік таяқшалары болды, енді жоқ..жақсы орын.
Jenya Nesterova
21 наурыз 2021
Екі жақты сезім... кейде тікелей жақсы, кейде сіз кетесіз қанағаттанбаған Пицца дәмді! Цезарь салаты да Ауыстырудан кейін ол аз жайлы болды. Мен сәл тірі қызмет алғым келеді. Көбірек клиентке бағытталған Сонымен Мен осында ораламын
Абдуль Азиз
9 наурыз 2023
Пицца, Атмосфера, Шай, кофе, қызметкерлер өте мейірімді, жайлы қарапайым, өте көп кітаптар, көптеген қызықты көршілер олар кездесуге , жұмыстан кетуге немесе түтінді, шулы қаладан біраз демалуға барады рядом жақын жерде Есентай жолына апаратын жол👍🏽🛷🦁🍩🍪🤖🎿❄️
Jenn
23 маусым 2022
Атмосфералық орын. Бұрын ол жерде супер болды, енді ол өте кішкентай болды. Пицца әлі де дәмді. Орналасқан жері ыңғайсыз.
Nursultan Minbaev
8 ақпан 2022
Өте дәмді таңғы ас пен кофе, отбасына және қызбен кездесуге арналған атмосфералық мекеме
tochka_r
3 желтоқсан 2019
дәмді тағам, бірақ қызмет біз қалағаннан сәл ұзағырақ. біз демалыс күндері таңғы ас пен кешкі асты Фильмдер көрсеткен кезде жақсы көреміз.
27 тамыз 2019
Ұнады. Тек таңертең кофені сұрады бармен оны жасай алмады, өйткені ол кофе машинасын қалай қолдануды білмеді. Сонымен керемет ас үй жеді.
Евгения Шамсутдинова
6 мамыр 2022
Мен тамақты, атмосфераны, орынды, бәрін үйдегідей жақсы көремін. Қызметкерлер-жас жігіттер. Супер пицца
Анна Ерыгина
22 шілде 2022
Тыныш атмосферасы бар өте жайлы кафе. Дәмді пицца!
Сергей Цой
31 желтоқсан 2022
Жайлы орын. Пепперони пиццасы ұнады. Ұнайды пицца жұқа қамырда болғанда.
Aziz T.
25 маусым 2019
Барлығы жоғары деңгейде емес. Тамақ, интерьер, бағалар. Жұмыс жақсы! Мен әрқашан келемін.
15 мамыр 2019
Дәмді пицца, өте әдемі дизайн, бірақ пицца үшін қымбат
Anastassiya Dilxit
11 шілде 2021
Бұл ғимаратта көптеген қызықты нәрселер болып жатыр)) Арт-терапия, каратэ, дәмді тәттілер)) Мен әлі де массажға бардым, керемет. Сондай ақ hito студиясында теріні аппараттық массажбен түртіп алды 😍 😍
Александр Д.
12 ақпан 2020
Бұл жер жайлы, бірақ мәзір өте аз, жағымды қарым-қатынас үшін орын, бірақ тамақ ішуге болмайды.
F
Fazul Murzamadiyev
2 қыркүйек 2021
Олар өз тағамдарын 1 қабатқа көтеруден бас тартты, жағымды емес! Мен олардан тапсырыс бермедім, оны басқа жерден алдым.
S
Saule
10 қыркүйек 2019
Керемет ас үй, дәмді, loft стиліндегі керемет орын
Виктор Айгузин
23 қыркүйек 2021
әдемі және жайлы және мейрамхана үшін бағалар барабар
Dinara Karim
27 қараша 2019
Өте жайлы және дәмді! Қаладағы ең жақсы таңғы ас!
Khan Baitlesov
26 шілде 2022
Қазір онша емес, мәзір қысқартылды, сіз тек пиццаны жеп, өзен бойымен жүре аласыз.
Маргарита Поташникова
1 мамыр 2021
Маған кондитерлік цехтың өнімдері қатты ұнады.Мусс торттары.
Aizhan K.
20 қаңтар 2019
Сыпайы қызметкерлер, кеңістік үлкен және жайлы
Радик Гарифуллин
7 маусым 2023
Интерьер біртүрлі, мәзірлер тозған. Бар тәуекелге бармады
Alla Boldyreva
24 қараша 2019
Өте дәмді таңғы ас, сіз саусақтарыңызды жалайсыз!
Жоня
20 қаңтар 2019
Өте жақсы орын, мен бәріне шын жүректен кеңес беремін, сіздің кешіңіз Geronimo мейрамханасының қызметкерлерінің қамқорлығы болатынын біле отырып, қауіпсіз жүре аласыз
Ерлан Манатаев
26 тамыз 2019
Әдемі, жайлы. Әзірге Мен тек кофе Іштім. Әсерлі.
V
Victor Varadero
21 мамыр 2021
Жайлы жер. Дәмді пияз сорпасы
Евгений Пак
29 шілде 2023
Ұзақ уақыт бойы тамақ дайындаңыз.
Stanislav Tyo
25 тамыз 2021
Мен сынап көрген ең дәмді пицца
5 маусым 2022
Қызметкерлер өрт. 3 рет шынымды айтсам, бір рет емес.
Темирлан Джаиков
11 мамыр 2021
Дәмді пицца, жағымды атмосфера.
Рината
13 маусым 2020
Дәмді таңғы ас, пицца әсер етпеді
Л
Леся
13 тамыз 2021
Жарайсыңдар деңгейде !!! Және бәрі өте дәмді !!!
Marat Ainakulov
16 маусым 2021
Жайлы. Дәмді. Атмосфералық.
Alibek Nurpeissov
3 қазан 2023
Асхана мен базардың кейбір қоспасы
Андрей К.
4 қазан 2019
Керемет пицца. Мүмкін мен тырысқан ең жақсы нәрсе.
Дулат Джумабеков
6 ақпан 2022
Жақсы таңғы ас
Дана З.
7 желтоқсан 2019
Біз бұл пиццерияны жақсы көреміз 🤩
Ариф Шамоев
10 мамыр 2022
Жалпы ништяк бар
Madina Abdrakhayeva
8 қыркүйек 2022
Бұрын көбірек ұнады....
Евгений Бабичев
23 қараша 2019
Онда жұмыс істеді) тамаша орын)
Инкогнито 9588
13 қаңтар 2023