Гала

Баха Исаев
Жақсы кондитерлік магазин
Кемелхан Абилеков
Соңғы кезде бағаларын қымбаттатып жіберген
Айжан Кдырбаева
23 желтоқсан 2025
Торты дәмді әрине. Бірақ бір торттың бағасына, етік алуға брлады
Елена К
24 маусым
Сәлеметсіз бе! Десерттер өте дәмді🥰 Бүгін мен қар мен мүйізді алдым-крем өте жақсы, мен бәріне баруға кеңес беремін! Торттарды таңдау өте үлкен. Қызметкерлер жақсы, атмосфера тыныш. 😊
Zhanni
17 қараша 2025
Әлемдегі ең дәмді кондитерлік дүкен!!! Мен бірнеше жыл бұрын Алматыға барып, кофеханалар мен кондитерлік дүкендерді аралап шықтым, бірақ Галаның дәмі ең дәмді. Мен мұндай сапаны жылдар бойы қалай сақтауға болатынына шексіз таңданамын. Менің ең ыстық ұсынысымон 👌 👌 👌 👌
суйндыкова аида
27 қараша 2025
Көптеген тәттілер таңдауы және өте дәмді. Мен бірінші жыл емес, брендті жоғалтпаймын Жарайсыңдар. Жайлы орта, сыпайы және жылы шырайлы қыздар, мен оларды Сатушы деп те атай алмаймын.
Раиса Иваненко
26 шілде 2025
Ең жақсы кондитерлік дүкен!🥰❤️ Пісіру өте дәмді! Ең бастысы, барлығы табиғи өнімдерден 👍 🥰 🔥 🔥 🔥 Қызметкерлер мейірімді! Мен барлығына гала кондитерлік дүкеніне барып, десерттерден дәм татуға кеңес беремін!
Бакыта Раимбаева
Мен 2 үлкен торт сатып алдым, сөмке берілмеді,оларды алып жүру ыңғайсыз, сіз оны тастай аласыз. Олар мүлдем ашкөз бола бастады,иә, витриналардағы торттар аз болды, ал бағалар жоғары болды
Томми / Тёма
3 наурыз 2025
Дәмді десерттер мен кондитерлік өнімдер. Мен торттарға тапсырыс берген жоқпын, бірақ олар да жаман емес дейді. Деңгейде қызмет көрсету .
Анастасия Юсупова
1 қараша 2025
Өте дәмді торттар ! Ия, және нан пісіру ! Әрқашан бәрі жаңа және қызмет жақсы, олар сізге әрқашан таңдауға көмектеседі !
Саида Даут
30 мамыр 2025
Пісіру керемет ! Біз Алматыдан қонаққа келдік және бұл деңгейге таң қалдық . Ассортимент керемет. Бағалар орташа . Барлық жоғарғы !
Дилоромчик
Жақсы кондитерлік дүкен, әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер, керемет торттар.
Алена Семичева
1 қыркүйек 2024
Керемет кондитерлік дүкен! Қызмет жоғары деңгейде. Тазалық пен тәртіп! Ең дәмді кондитерлік өнімдер! Мен мұнда қайта-қайта келгім келеді.
Aziza Best
6 желтоқсан 2025
Ірімшік торттары мүлдем пісіруді білмейді, ал бағалар, әрине, тым жоғары. Олар Профитеролдары бар шие торты туралы білмейді. Жалпы разрядты
641004 Алтайбаева
28 қараша 2025
Мен бәріне сноуборд тортын ұсынамын . ИЯ, қымбат, бірақ ерекше . Пісіру дәмді . Бірақ бағалар қымбат .
Курмет А
16 тамыз 2025
Дәмді десерттер, қызым Баучер печеньесін жақсы көреді, дәмі, бағасы мен сапасы сәйкес келеді
Мадина Кушербаева
10 қыркүйек 2025
Үй иесі, әкімшілер, кондитерлік өнімдер бәрі супер 👍бірақ қымбат бағалар бәріне бірдей қол жетімді емес
Нуржан Бакирбаев
25 желтоқсан 2021
Кондитерлік Гала дәмді және әдемі кондитерлік өнімдер жасайды. Мен туыстарым мен достарымның туған күніне арналған торттарды сатып аламын. Қызметкерлер сыпайы және мұқият. Дүкенде кофе мен шай ішуге болады. Тараз қаласының тұрғындары мен қонақтарына ұсынамын.
Катерина Хван
31 қазан 2022
Ыңғайлы және жайлы кондитерлік дүкен, мұнда сіз пирожныйлар, торттар және т.б. сатып ала аласыз, сонымен қатар ішіндегі жайлы үстелдерде отырып, шай ішіңіз, қызметкерлер мейірімді, жаңа піскен пирожныйлар.
Сергей
15 желтоқсан 2023
Өте дәмді және жаңа піскен кондитерлік өнімдер, Тараздағы № 1 кондитерлік дүкен, әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдердің үлкен ассортименті бар. Жарайсыңдар!!!
саида ссс
30 сәуір 2024
Гала-Тараздағы алғашқы кондитерлік дүкендердің бірі.Дәмді, сапалы,алуан түрлі,қымбат, бірақ оған тұрарлық.Мейірімді, жағымды қызметкерлер.
марина Панкратова
9 қаңтар 2023
Дәмді кофе және дәмді десерттер!! Өте әдемі және жайлы. Қыздар симпатяшки. Барлық 100% қызмет көрсету. Әрқашан дәмді және жаңа піскен кондитерлік өнімдер. Сізге рахмет!!
БИГАЙША КОЖАТАЕВА
8 наурыз 2025
Торттар өте дәмді болды туған күніңізге рахмет Мен әрқашан сатып аламын!!!
Olga Tskhay
18 тамыз 2021
Сүйікті кондитерлік дүкен әрқашан жаңа піскен дәмді торттар мен торттардың көптеген түрлерін жеді, сіз не үшін төлейтіндігіңізді білесіз)) менің ойымша, қалада ең жақсы кондитерлік дүкен бар…
Елена Абрамова
8 желтоқсан 2021
Ең дәмді аспаздық өнімдер тек осында!🔥 🔥 🔥 Торттар, пирожныйлар, пештен үй пирогтары ️ ️ ешкімді бей-жай қалдырмайды! Әрқашан жаңа піскен кондитерлік өнімдер қол жетімді және Тапсырыс бойынша! 🤩🤩🤩
Анастасия М
12 тамыз 2021
Соңғы уақытта өнімнің сапасы нашарлады. Бағаның жоғарылауы және дәмі қорқынышты, химоза. Сіз алатын жалғыз нәрсе-ақ, жұмсақ торт және таңқурай пирогы.
Ходжаниязова Марзия
22 шілде 2025
Бағалар қымбат бірақ пісіру керемет дизайн әдемі
Татьяна Бутроменко
9 ақпан 2023
Жақсы кондитерлік дүкен, кондитерлік өнімдер мен торттар дәмді, бірақ бағасы арзан емес өте қымбат әсіресе кофе шай және т.б. Сонымен жайлы орын
Ирина Ким
12 ақпан 2024
Керемет кондитерлік дүкен. Барлығы өте дәмді, бірақ бағалар тістейді. Ерекше жағдайларда сіз торт сатып ала аласыз
Юнус Хамдамов
28 қазан 2025
Керемет кондитерлік дүкен кез келген талғамға және әмиянға арналған өнімдердің үлкен ассортименті
Анонимді пікір
3 тамыз 2020
Барлығы ұнайды 👍 🏻 Мен үнемі торттарды аламын, кондитерлік өнімдер ❤ ️тұрақты клиенттерге жеңілдік немесе жеңілдік картасын қосуға болады содан кейін мүлдем жоғалады 👍 🏻
Сагыныш Мырзалиева
14 желтоқсан 2024
Ең жақсысы кондитер қалада. Әрқашан тек бар дәмді барлық табиғи өнімдер. Ммм өте жақсы қызмет көрсету.
Диана Бородихина
24 тамыз 2024
Өте дәмді. Галаның тұрақты клиенттері. Барлық мерекелер тек "Гала"десерттерімен
Жазира Мус
31 қаңтар 2025
Біздің сүйікті жеріміз торттар өте дәмді , әсіресе қарлы-ақ тор
Алия Б.
26 қыркүйек 2025
Супер кондитерлік дүкен, бәрі дәмді және сапалы, Мен мұнда бірінші жыл сатып алмаймын, ұсынамын!
Наргиза Молдакулова
28 қазан 2025
Әлемдегі ең жақсы кондитерлік дүкен!! Ең дәмді кондитерлік өнімдер
Шахноза Сабитова
18 сәуір 2024
Барлық кондитерлік өнімдер өте дәмді!!! Ассортимент үлкен, сіз кез-келген талғамға арналған тортқа тапсырыс бере аласыз, бірақ мұнда басқа кондитерлік дүкендерге қарағанда қымбатырақ, бірақ олар мұнда басқаларға ұқсамайтын кондитерлік өнімдерді пісіреді!!!
Еркебулан Таттибай
5 қараша 2025
Бағасы мен қызметі бір деңгейде! Барлығы дәмді
Гульнара Нарикбаева
3 қараша 2025
Галада өте дәмді үй пирогтары бар және одан да көп! Келіңіз және өзіңіз көріңіз!
Валентина Киселева
8 қазан 2024
Ең жақсы торттар. Дәмді кофе, торттар.
Софка
17 наурыз 2020
Тамаша кондитерлік дүкен, үлкен ассортимент, өте қымбат емес бағалар, биіктіктегі сапа
Юлдашева
31 шілде 2025
Қымбат, өлшемдері өте кішкентай.. ал көлемді тек тапсырыс бойынша жасалады
Вера Ембергенова
23 желтоқсан 2025
Өте дәмді торттар, бірақ бюджеттік нұсқа емес
Дана Карибаева
11 тамыз 2024
Әрқашан дәмді және жаңа піскен кондитерлік өнімдер мен торттар
Сергей Гапоненко
13 маусым 2023
Тамаша пісіру қызмет көрсету персоналы жоғары деңгейде. Риза болды
Сергей
Өнімдер дәмді бірақ ет бағасы үшін
Elena Kim
4 ақпан 2024
Мөлдір таза, өте дәмді, қыздар жақсы, нағыз кәсіпқойлар
Рустам Пулатов
26 шілде 2025
Қаладағы ең жақсы кондитерлік дүкендердің бірі. Ия, мен өзімді алдаймын, ең жақсы кондитерлік дүкен.
Оксана Либрук
16 маусым
Өте дәмді және сапалы десерттер . Рахмет
Джо
20 қазан 2025
Гала Нашарлады. Мен картопты соңғы рет алдым - бәрі тойды рахмет өзіңіз жеп қойыңыз. Бұл крем барлық жерде Крем.