Friendly

Galymzhan
24 шілде 2025
Бұл караоке-барда достарыңызбен бірге болдық — олар қатты қуанды! Керемет атмосфера, мейірімді қызметкерлер және сапалы дыбыс. Классикадан қазіргі хиттерге дейін әр талғамға арналған әндердің үлкен таңдауы. Қызметшілердің жайлы ортасы мен мұқият қарым — қатынасы әсіресе қуантады-бәрі тез, сыпайы және іс бойынша. Тағы да оралуды ұмытпаңыз, көңілді демалу үшін тамаша орын!
Зульфия Коляго
7 қыркүйек 2023
Мейірімді қызметкерлер, өте дәмді тағамдар әдетте әрқашан тапсырыс береміз МЕГА үлкен гамбургер әуесқойлар үшін дәмді және көп шырша мен суши әрқашан балғын және дәмді. Қала орталығындағы жол бойындағы тамаша орын ️ ️
Меруерт Енсебек
14 мамыр 2023
Мекеме жақсы . Қызмет жақсы, қызметкерлер Мұқият . Караоке дыбысы да ұнады . Кемшіліктердің ішінен қоңырау шалу мүмкін емес: олар жұмыс денесіне жауап бермейді , ұялы телефонға бір уақытта . Скучно мәзір, таңдау аз, бірақ тағам дәмді . Жаз бар.
Наталья Коваленко
30 шілде 2023
Біздің қаладағы ең жақсы караоке⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🔥🔥🔥 💯 Қызметкерлер сыпайы және мұқият ! Ас үйдің дәмі мен әмияны әртүрлі ! Осы ең жақсы караокеге баруды ұмытпаңыз👍
Саят Жумабаев
26 мамыр 2023
Мен мұнда жиі жақсы караоке барамын, бағасы қымбат, бірақ жалпы залда адамдар әрқашан сағат 19.00-ден 22.00-ге дейін жетпейді, адамдар келеді, бұған дейін сіз хош иісті ән айта аласыз) және бұл оның қабылдауы!
Лера
28 қараша 2021
Керемет караоке, әндердің үлкен таңдауы, барлық жаңа хиттер, дәмді тағамдар, бардың үлкен таңдауы, мен бәріне кеңес беремін.
Lord088
7 наурыз 2025
Бұл бірнеше рет болды бірақ негізінен бәрі өте дәмді қызмет жақсы және ең маңызды орын
Руслан Касымов
Жайлы мекеме, ол жерде ұзақ уақыт болған жоқ. 10 жыл бұрын қаладағы ең жақсы караое клубтарының бірі болды
Индира Алкереева
1 қазан 2021
Ас үй өте жақсы! Қызметкерлер, қызмет көрсету 5-те жұмыс істейді. Роликтер өте дәмді.
Жазира Мусаханова
26 қыркүйек 2023
Қызмет керемет, бірақ караоке дыбысы онша емес
Айнура Тулегенова
4 тамыз 2023
Депозитті шотқа қоспаңыз. Олар өздеріне 10000 берді
B
Batyrzhan Shamgunov
Жақсы орын
Владислав К.
20 наурыз 2024
Барлығы керемет. Қызметкерлер мен ас үй керемет.
Али Бауыржанов
2 қаңтар 2024
Тамаша мекеме шырша окустика күшті
Рустам Хамидов
13 маусым 2020
Керемет, көңілді және дәмді орын
Л
люда босая