FlyArystan

Арман Арман
20 маусым
Оңбаған компания. Қолжүк 700 г асса 11000 тг қағып алды.
Назгүл Жақсымбай
20 шілде 2025
Ең нашар компания екеніне көзім жетті. Тек ақша сорып алудан басқа ештеңе білмейді. Жұмысшылары өте дөрекі. Шап беріп ұрысуға дайын тұр. Адамның атында бір қате үшін 6000 теңге алды. Бір ғана әріп дұрыстағандарың үшін 6000 алуға ұялыңдар. Қара халықты тонау тек ойларың. Ее болмаса бағасын төмен қоюға болатын еді. Қаншама адамдарды жай ғана сылтау үшін ұшырмай тастап жатыр. Енді жоламайтын болдық. Басқаларына да үнемі айтып жүретін боламын. Ешкімге кеңес бермеймін, ұшпаңыздар!
Жаңыл Смайыл
19 сәуір 2025
Өте нашар кайдағы жок зандарын тауып алган 👎🏻👎🏻👎🏻Кеше Алматыға ұшуым кк болган сіз 🤰🏻 деп рейстен алып калды🤦🏻‍♀️Алматыдан 1 кун бұрын ғана ұшып келгем ештенесі жок.Боска куйді билетте 🤦🏻‍♀️Скат Эйр Астана жаксы Арыстан тек аты ғана болмаса былайша👎🏻 Оте нашар компания не советую
Z
Zhanar Gainutdinova
Мен жиі ұшамын... билеттер өте қымбат... асып кету.... Тіпті ханымдар сөмкесін өлшеуге мәжбүр болды, қол жүгінен басқа, тіпті сыртқы киімдерді де қол жүгі үшін багажға салуға рұқсат етілмейді... еш жерде де, ешбір елде де мұндай көзқарас жоқ никогда ешқашан ұшуға жағымды болмады клуб ешқандай клубтық және бонустық карта... ұят және жағымсыз... шет елде олар тіпті қосымша заттарға назар аудармайды 1-2 және одан көп кг
Anastasia Irakhmetova
Қостанай — Алматы бағыты бойынша ұшу туралы шынайы пікір қалдырғым келеді, FS-7142 рейсі 23 сәуірден бастап (ұшу 12:00-де). Ұшу тыныш, жайлы өтті және ерекше жағымды әсер қалдырды. Барлығы жақсы деңгейде ұйымдастырылды, экипаждың нақты жұмысы және жолаушыларға қамқорлық сезілді. Мен бортсеріктерге Мадина мен Раушанға ерекше алғыс айтқым келеді. Бұл өз ісінің нағыз мамандары! Алғашқы минуттардан бастап олар жайлылық пен тыныштық атмосферасын құрды: өте сыпайы, мұқият, жанашыр және мейірімді. Ұшу барысында қыздар жолаушылардың жағдайын мұқият бақылап, кез-келген өтініштерге тез жауап берді, борттағы жайлы жағдайға көмектесті және қолдады. Мен олардың ересектерге де, балаларға да көзқарас таба алатындығын атап өткім келеді-бұл қызметтің шынымен жоғары деңгейі. Кәсіпқойлықтан басқа, Мадина мен Раушан өте жағымды, жақсы күтімді, әдемі және өзіне ыңғайлы — мұндай қызметкерлер авиакомпанияның бетін қалыптастырады және ұшудан кейін тек жағымды эмоциялар қалдырады. Керемет қызмет, жайлылық пен қамқорлық үшін рахмет! Осындай стюардессалардың арқасында Мен қайтадан ұшқым келеді.
Azamat Osmanali
Мен FlyArystan-мен ұштым-енді тілек жоқ. Тұрақты қосымша ақылар: әуежайда тіркелу ақылы, егер онлайн өтпеген болса. Егде жастағы адамдар үшін бұл әдетте ыңғайсыз. Қол жүгі небәрі 5 кг-күлкілі, қалғанының бәрін бөлек төлеңіз. Билет тек сөзбен арзан деген сезім пайда болады, ал іс жүзінде ақша әр қадамда шығарылады. Қызмет әлсіз, жайлылық нөл. Салыстыру үшін-басқа авиакомпанияларда тіркелу тегін және қол жүгі көбірек. Қорытынды: үнемдеу күмәнді, нервтер пайдадан гөрі көп.
Albina Baktybaeva
20 маусым
FlyArystan қызметіне өте риза емеспін. Компания қызмет шынымен өзгерген жағдайда да ақшаны қайтарудан бас тартады-менің жағдайда орындар өзгерді. Мен мұны жолаушыларға әділетсіз деп санаймын. Сатып алу кезінде сіз нақты шарттарды төлейсіз және оларға сенесіз, бірақ егер авиакомпанияның өзі бір нәрсені өзгертсе, клиент өтемақысыз және мәселені қалыпты шешусіз қалады. Қызмет пен клиенттерге деген көзқарас қатты ренжіді. Мен ұсынбаймын.
Анна
2 қыркүйек 2025
24.08.2025 ж. Алматы-Ақтөбе ұшты, бәрі өте нашар!!! Алдыңғы шолулар сияқты, бәрі дәл. 1. Рейстің кешігуі 2. Қорқынышты өзін-өзі тіркеу 3. Ұшақ қонған кезде қатты шайқалды 4. Стюардессалар өте қатты сөйлейді және күлкілі күледі 5. Тіпті су ұсынылмайды, шынымен де биіктікке жетуге уақыт жоқ, олар ақылы тауарларды ұсыну үшін арбамен жүгірді. Бірақ бәрі сәтті аяқталмады. Ұшақтың бортында қол жүгі қалды, олар бірден екінші қабаттағы әуежайдағы авиакомпания өкілдеріне жүгінді және сол жерде айналды. Алдымен олар табылғанын және қазір әкелетінін растады. Бір сағат бойы ешкім әкеле алмады, сосын борт Астанаға ұшып кетті. Кімге жүгінуге болады, кім бірдеңе шеше алады деген сұраққа олар авиакомпанияда жұмысшылардың тапшылығы бар екенін хабарлады. Үйге келгеннен кейін ол авиакомпанияға шағым жазды, ештеңе шешілмеді. Көптеген жағымсыз пікірлер. Авиакомпания беделін мүлдем бағаламайды!
Татьяна Гиреева
7 сәуір 2025
Сол сияқты! Олар уақытында тіркеліп, басып шығарылған билеттермен келді, ұзақ кезекте тұрды, ал сөреде қыз билеттерді де, электронды дәлелдерді де қабылдамады - билеттерді басып шығарыңыз. Автоматтар жұмыс істемеді, өкіл шақырды... көмектеспеді-бұрын басып шығару керек болды... Енді Жүйе бермейді! Біз қонуға барамыз деп жарияландық, бірақ билеттер мен тіркеулермен, тіпті жылаған баламен де кіре алмадық! Бақытымызға орай, келесі рейстің орындары болды, бірақ олар 2 есе артық төледі! Айтпақшы, Астанадан екінші рет проблемалы болып отыр... Fly arystan-да біз жарияламағандар сияқты көптеген адамдар дәл осындай себеппен екенін байқадық! Ал қол жүгін өлшеу рейске отырудан ұзағырақ... Барлығы балалармен де, қарттармен де ант береді... Сондықтан flay arystan-мен қоштасыңыз, мен ешкімге кеңес бермеймін! Біз жиі ұшамыз және басқа компаниялармен ешқандай проблемалар болған жоқ!
Марат Керман
25 қараша 2025
Мен Қазақстанда жұмыс істейтін шетелдікпін. Мен Қарағандыда үлкен кездесу өткіздім. Хатшы және туристік агенттік Билеттерді сатып алған-күнімен қателесті, ал Менің билетім (рейсім) ұшуым керек болғаннан кейін келесі күні ұшуы керек еді. Мен бұл туралы қону кезінде білдім бұл нақты жағдай емес еді! Мен рейске кешігіп қалмас едім, жоба сәтсіздікке ұшырайды ол алты айға дайындалып, ондаған адам тартылды! Шолпан есімді қызметкер менің проблемамды тез қабылдады, ол "бұрылмады", кран мейірімді болды және ол маған ұшақта орын бере алды. Бұл керемет болды, Мен бірде-бір авиакомпанияда мұндай жауаптылықты кездестірмедім! Ол сияқты адамдар брендтің бетін жасайды! Мен оған шексіз ризамын және автокөлік компаниясының осындай қызметкерлері бар екеніне және жалпы техникалық мүмкіндігіне рахмет. Сіздің Шолпаныңызға сәттілік және FlyArysta-ға үлкен рахмет.
Амина Сельбикова
3 тамыз 2024
Сәлеметсіз бе, мен "Fly Arysyan" компаниясының басшылығына және барлық қатысушы қызметкерлеріне ең жақсы, ең жайлы және жағымды түрде ұшуға мүмкіндік бергені үшін үлкен алғысымды білдіргім келеді. Ақжарқын Савдакасова әуежайындағы қызмет көрсету жөніндегі супервайзерге қайырымды қызмет көрсеткені, кәсібилігі және көмегі үшін ерекше алғысымды білдіремін 🫶 🏻 Мен экипажға қауіпсіздік пен сенімділік үшін, стюардтарға кәсіпқойлық үшін, KC-7152 рейсінде ләззат алған керемет және өте дәмді тағамдар үшін алғыс айтамын Рахмет Қазақстан ❤️ Құрметпен, Амина 🫶 🏻
Мунира Ажгалиева
9 наурыз 2025
Қорқынышты Авиа компаниясы! Мен өзімнің барлық таныстарым мен туыстарыма сіздің ұшақтарыңызға билеттер алмайтындығым туралы хабарлаймын, мен бір әріппен жазылған із қалдырдым, сондықтан олар маған 6000 теңге төлейтінімді айтты , бірақ олар рейсті 40 минутқа кешіктірді-неге кешіктіргені үшін жолаушыларға өтемақы төлемейсіз ? Артықшылықты төлеуді сұрады, мен 8 наурызда әуежайда таныс емес адамдарға алған сыйлықтарымды тапсыруға тура келді, қысқасы, бұл компаниямен бір шығын! Мен кеңес бермеймін
ЕВГЕНИЙ T
5 қыркүйек 2025
Клиенттік қызмет-юбка тақтасынан төмен!!! Рейс кешіктірілді (әдеттегідей) Терезеден қосымша сатып алынған орынды авиакомпания өкілі әуежайда мені ескертпестен өз бетінше өзгертті, бұл тек қону кезінде белгілі болды. Олар жаңа қонуды басып шығаруға тырысып жатқанда, бүкіл ұшақ мені қосымша 30 минут күтті. Клиенттерге қызмет көрсету бөліміне былай деп жазды: "бортты ауыстыру болды, ешкім қосымша қызмет үшін ақшаны қайтармайды, өйткені терезеден сатып алынған орынның орнына біз сізге салонның ортасында "VIP орынды" ұсындық. Айтпақшы, орын таңдау қызметі қосымша 5000 тг тұрады, сіз тағы бір орынмен лақтырыласыз, рейс 30 минутқа кешіктіріледі, ал олар жаңа қонуды басып шығарады. Олар 5000 тг тапқысы келді, нәтижесінде ұшақ басқа біреудің әуежайында 30 минут тұрды және бірнеше жүз жолаушыдан теріс болды))) Fly Arystan - солай ұстаңыз!!!
Алма И.
10 наурыз 2025
Бүгін 10.03.2025 мен Астана қаласының әуежайына келдім, компаниядан flyarystan арқылы билетті онлайн сатып алдым, паспорттық БАҚЫЛАУДА кюар отырғызу талонының кодын көрсетті, қызметкер бір әріп жіберілген фамилиядағы қатеге байланысты рейске жібере алмайтынын хабарлады және 211-212 стендке баруды және қатені түзетуді өтінді, стендте басқа қызметкер Менің билетім мен күйіп кетемін және түзетуден бас тартамын, бірақ барлық деректер сәйкес келеді және менің жұбайым маған ұшып кетті, біз бір уақытта Билеттерді сатып алдық және бір қателікке байланысты мен компания қызметкерлерінен жаңа билетті 3 есе қымбат сатып алуым керек еді, мен шұғыл түрде ұшып кетуім керек еді, сондықтан таңдау болмады ...компанияда көңілі қалды, жыртылды, жақын жерде тұрды ер адам ол Алматыға ұшып кетті, ол i әрпінің орнына I әрпін қойып, нүкте қойып, ол үшін 6000 теңге төледі. Сонымен қатар, қызметкерлер ақшаны қалай жинау керектігін күтетін сияқты, сондықтан мен үшін бұл компания қазірдің өзінде жабық тақырып.
Ш
Шолпан Базарбаева
13 маусым 2025
Мен бұл ұшақпен ешқашан ұшпаймын! Мен онлайн тіркеуді алдын ала жасадым, асықпай келдім, отырғызу талоны бар деп ойладым, ұшуға дейін уақыт бар, мен нормаларға жетемін деп ойлаймын. Мен келемін, олар менің тіркелуім тоқтатылды дейді, себебі мен қонуға 30 минут қалғанда келмедім. Мен сөреде отырғызу жүріп жатқанын түсіндіремін, неге маған рұқсат етілмейді, міне, оларда осындай ережелер бар және бәрі осында, сіз кем дегенде жарылып кетесіз. Басқа авиакомпанияларда мұндай нәрсе жоқ, неге олар мұны түсінбейді. Барлығы, менің ақшам өртеніп кетті, айтпақшы, Мен өзім үшін және бала үшін төледім. Мен басқа билет сатып алуым керек еді. Құдайға шүкір Fly-де емес. Себебі мен бұл авиакомпанияны халықтың жауы деп түсіндім, екінші рет көз жеткізіп отырмын.
Татьяна
Жиіркенішті! Компанияға сұрақ - біз сатып алу кезінде төлқұжат мәліметтерін, туған күнін көрсетеміз. Бізді осылай отырғызды - күйеуім бөлек, қызым екеуміз кем дегенде бір қатарда отырдық. Отырғызу кезінде бұл апаттық терезенің жанындағы қатар екендігі және кәмелетке толмаған адам сол жерде отыра алмайтындығы анықталды. Және қызының билетін басқа қатарға өзгертпестен! Яғни, ол жалғыз отыра ала ма? Стюардесса маған келіп, апаттық шығудың ашылуы туралы хабар тарата бастағанда, мен бірдеңе болған жағдайда, мен шығуға емес, қызыма қарай жүгіретінімді айттым! Нәтижесінде бізді жақын жерге отырғызды. Егер сіз 2 сағаттық рейсте тіпті су бермесеңіз, сіздің барлық чиптеріңіз - қабылдау және т. б. - бос сөз!
Нина Губина
26 наурыз 2025
24.03.2025 FS-7121 рейсімен сағат 10.50-де flyarystan әуекомпаниясымен мен, қызым және күйеуім Алматыдан Қарағандыға ұшуға тиіс еді. Біз әуежайға алдын ала келдік, алдын ала онлайн тіркелдік, сондықтан отырғызу талонында Гайд нөмірі белгіленбеді, біз сағат 10.00-ден 10.10-ға дейінгі уақыт аралығында тексеруден өттік. Күту залында сағат 10.25-те біз рейске қону аяқталатынын естідік, бірақ біз болған залда хабарландыру өте нашар естілді және Біз қақпаға бардық. Ескерту барлық залдарда жүреді, мен бұған келісемін, бірақ олардың көлемі мен оқылуы туралы ғана дауласуға болады. ұшу алдындағы бақылаудан кейін бірден орналасқан залда 8 гайдтың жанында болған қызметкердің айтқаны мүлдем естілмейді, яғни ішкі хабарландыру тікелей авиакомпания қызметкерлері жүзеге асырады. Сол залда таблода отырғызу жүріп жатқандығы туралы ақпарат болды. Сағат 10.28-де біз қону аяқталды деп ұшаққа ұшырылған жоқпыз. Қону аяқталатыны туралы хабарландырудан және гайдқа деген көзқарасымыздан 2-3 минут өтті, яғни хабарландыру сағат 10.25-те болды. біз 10.28-ге жеттік, нақты ұшуға 22 минут қалғанда, ұшақ терезеге де, кіреберістің жанында тұрған баспалдақ пен есік ашық, біздің сұрақтарымызға неге қазірдің өзінде қону жабық, бізге жағымсыз және дұрыс емес түрде кешігіп қалғанымыз және бұл біздің проблемаларымыз және басқа рейске Билеттер сатып алыңыз деп айтылды. Сондай-ақ, қызметкер сіз ұшудан 10 минут бұрын минимум осында болуыңыз керек екенін бірнеше рет қайталады, ал біз оған уақытты көрсеткен кезде, ол ұшудан 30 минут бұрын қону жабылатынын айтты (оның логикасына сүйене отырып, қонудың басталуы сағат 10.05-те және Барлығы 15 минут кетеді, ал сағат 10.20-да олар оны жабады, ұшудан 30 минут бұрын бір рет). Тіректің алдындағы қоршау таспасы жабылмаған болса да, терезеден біз ұшақтың қонғанын көрдік, ал ұшақтың нақты ұшуына тағы 22 минут қалды. біз рейс билеттерін сатып алған кезде ол 20.25 сағат 24.05.25-те болды, біз қону басталғаннан бастап гайдтың жанында болдық және ұшаққа 20.14-те, яғни нақты ұшу уақытынан 11 минут бұрын кірдік. Ұшудан 10 минут бұрын кешке қону әлі де жүреді, ал таңертең ұшудан 22 минут бұрын бізге қонудан бас тартылды. Біз таңертең сағат 10.30-да әуежай қызметкерлеріне ұшу алдындағы БАҚЫЛАУДА қону әлі ашық екенін айтып, тіркеу алдында Сіздің компанияңыздың қызметкерлеріне хабарласуға кеңес бердік, сол жерде олар қону сағат 10.30-да жабылғанын айтты, яғни біз 10.28-де гайдтың жанында болған кезде.қону әлі ашық болды. Онда болған қызметкер қандай да бір түсініксіз себептермен бізді бортқа жібермеді. Бізбен бірге таңертеңгі рейске тағы 2 адам жіберілмеді! Барлығы 5 адам №8 Гайд маңындағы әуежайда қалып, билеттерді қайта сатып алуға мәжбүр болды. Біз нақты кетудің 10 минутында келер едік, сұрақтар біздің кінәміз болмас еді, бірақ біз 22 минуттамыз. Бізде сіздің авиакомпания қызметкерінің Барлық сөздері мен іс-әрекетіне логикалық түсініктеме жоқ.
Татьяна Б.
11 ақпан 2025
Бұл авиакомпания Грузияда ұшып, қол жүгін әр граммға екі рет өлшеді, осыған байланысты Кутаисиде кезек жиналды және нормативті жүктерінен 500-1000 грамм төлеуге ақшасы жоқ жылап жүрген жолаушылар жиналды. Сервис мәлімделмеген.
Ирина Ирина
2 сәуір 2025
Авиакомпания өкілдері әр грамм артық салмақ пен қол жүгінің әрбір см3 үшін күреседі. Тек ақша жинау үшін. Тіпті ханымдар сөмкесі қосымша қол сөмкесі болып саналады!
Алексей Сенченко
11 ақпан 2025
Сіз сонша адекватты емес қызметкерлерді қайдан аласыз? Қол жүгінің артық салмағы туралы мәлімдеу үшін жолаушының отырғызу талонын көру керек. Қызметкерлерді үстелдің артындағы "гавкаға" емес, жолаушылармен сөйлесуге үйретіңіз.
Даурен Т.
28 ақпан 2025
5-6 сағаттан астам рейстердің тұрақты кідірісі, тек бір ғана байланыс орталығының нөмірі және сол қалалық нөмір, Ватсапп бойынша тек хабарламалар жібереді
937574 Беленко
23 сәуір 2025
Билеттер қызмет көрсету деңгейіне қымбат олар не ұсынады және тегін тамақ жоқ, ұшақтар тар, қонған кезде ұшақ доп сияқты секіреді, маған ұнамады, мүмкін болса, Мен бұл авиакомпанияның билеттерін алмаймын
Мастер грез
Жексұрын компания. Олар өздерімен бірге ештеңе істей алмайды, олар pubbank-ті алып кетті, бірақ ол әрдайым басқа авиакомпанияларда ұшып жүрді. Бірақ ең қызығы, бұл, әрине, су жағдайы. Ант етемін, мен іссапармен көп ұштым, бірақ тіпті ең төменгі компаниялар ұшаққа су әкелуді сұрап, бұл үшін ақша сұрамады))))) Шатастырылған стандартты емес тіркеу және багажды тапсыру, егер уақыт аз болса және сіз бірінші рет болсаңыз, ол күлкілі болып шығуы мүмкін. Иә, бұл компанияның ұшақтары әрқашан бір траекториямен ұшады, сіз бүкіл рейсті отырасыз, сіз ештеңе білмейсіз, содан кейін ұшқыш тегіс құлдыраудың орнына әуежайдың жанындағы штопорға баруды шешеді.Нәтижесінде, шамадан тыс жүктемелер өте жағымсыз, бұл менің өткен синуситіммен, кем дегенде, өте жағымсыз.
Тимур К.
4 қараша 2024
Біздің нарықтағы жақсы Бюджеттік авиакомпания, стюардессалар сыпайы, ұшақтар жақсы, рейстер ыңғайлы. Жаңа көші-қон бағыттарын құру үшін компанияны одан әрі дамытуды тілеймін!!!
Наталья Пеннер
11 қараша 2024
Ақтөбе Астана рейсі, 12 қараша, алдымен бортты ауыстырып, әуежайда тіркеуден өтуге мәжбүр етті. Ұшаққа кірген кезде стюардессалардың жағымсыз жұмысы отырғызу талондарын талап ете бастады, оларды көпшілігі сөмкелеріне салып қойған. Дөрекі түрде отырғызғаннан кейін, олар қайтадан отырғызуды талап ете бастады. Бұл ретте ақылы орынға билет, билет үш тиын емес, неге авиакомпания бар жолаушыларға мұндай көзқарас
Антон Б.
7 ақпан 2024
Клиенттерге деген жиіркенішті көзқарас, телефон қабылданбайды, қоңырауларға жауап берілмейді. Пошта және what ' s up де нөлдік эмоциялар. Олар рейсті 2 күнге ауыстырды, ол үшін ақша қайтарылғаны жақсы, олардың компанияларына қосылатын рейсті қайтару мүмкін емес немесе 70% айыппұлмен. Қонақ үй жоғалады, демалыс жоғалады және олар үнсіз қалады.
Алла К.
17 шілде 2025
Сөз жоқ. осы компаниямен байланысқаныма жүз рет өкіндім. Мен ұсынбаймын. үзілді-кесілді. Тек үмітсіз жағдайда. сіз түсінуіңіз керек-лақтырыңыз. Қарапайым және бос емес. Бірінші мүмкіндікте. 9 шілдеден бастап мен кем дегенде қандай да бір қызметтің жауабын күтемін. Пошта, мессенджер, байланыс орталығы - бәрі өтіп кетті. Олар тек билеттерді сатып алу туралы сұрақтарға жауап береді. Кез келген қиын жағдайда сіз өз проблемаңызбен жалғыз қаласыз. Клиенттердің аз болуын тілеймін.
Ольга Б.
11 мамыр 2025
Электрондық билетте бронь нөмірі болған жоқ. Операторға қоңырау шалды . Бот көмекшілері жоқ . Мәселені 2 минут ішінде шештік
Кирилл
Егер нөлден төмен шкала болса, мен оны қолданар едім. Бұл авиакомпания жолаушыларға қабілетсіздік пен немқұрайлылықтың стандарты болып табылады. Рейстердің тұрақты, көп сағаттық кешігуі тітіркендіргіш ерекшелік емес, олардың стандартты" жұмыс нормасы " болып табылады. Ақылға қонымды қызмет, ақпараттандыру немесе мәселелерді шешуге деген ұмтылыс жоқ. Клиенттердің уақыты мен жүйкесін құрметтемеу. Мен кез келген жағдайда аулақ болуды ұсынамын.
Alex
Ең қорқынышты авиакомпания, мен бірінші рет багажды өзіңіз тіркеп, тегті жаяу ұшаққа жабыстыруым керек екенін кездестіремін..... Жарайды кем дегенде багажды багаж бөліміне тастаудың қажеті жоқ еді)
Ер Саинов
27 қыркүйек 2023
Шарага 2 билеттерді қайтару ваучерлерге ресімделді және оларды пайдалану мүмкін емес!!! Бұл ғана емес, әр билеттен шамамен 30% ұсталды! Қоңырау шалмаңыз, жауапсыз жазыңыз. Билеттерді олардың веб-сайтынан сатып алмаңыз. 1-де сіз тіркелесіз, содан кейін кіре алмайсыз. Дәретханадан орын таңдауға дейін 3000тг құны бар кейбір үстемелер түсініксіз. Лоукостер долбаный. Жексұрын науқан. Көлбеу ұшқан жақсы. Онда кем дегенде су ұшу кезінде тегін беріледі. Ал фа-да 200мл үшін 500тг.
Konstantins S.
15 ақпан 2024
Компания туралы екі пікір қалдыруға болмайды, сондықтан мұқият оқып шығыңыз: 1. Kc7056 рейсі және AirArystan қызметкерлері туралы пікір - Сәуле мен Аида 2. Астана және Аламта әуежайында рейске тапсырыс беру және сервис кезінде FlyArystan сервисі мен компаниясы туралы пікір Шолу 1: 5*! Супер қызметі үшін, барлық жолаушыларға, әсіресе балаларға қамқорлық жасағаны үшін, жалпы көмек көрсеткені үшін, күлімсірегені мен керемет көңіл-күйі үшін көп рахмет. Толып жатқан ұшақта арбаға арналған орын табылып, сөмкелер үшін барлығы ұйымдастырылды. Бесік балаға да ұйымдастырылды. Тіпті бизнесте де мұндай жақсы стюардессаларды әрдайым кездестіруге болмайды, ақылды адамдар! Айтпақшы, ұшқыштар да жақсы, әдемі, қону соншалықты жұмсақ болды, олар қонғанын түсінбеді және ұшуды кешіктіріп, уақытында ұшып кетті. Шолу 2: 2*! Мұнда сәл қайғылы ... Ол әлі де брондаудан басталды: олар бесігі бар балаға орын брондай алмады, бірақ қайғы-қасіретті екіге бөлді. Және бұл ақша үшін! Әуежайдағы жалғасы: жүйе check in жасауға мүмкіндік бермейді, неге екенін ешкім түсінбейді (иә-иә, дәл онлайн мылқау бронь жасау мүмкін емес деп жазылған), ал әуежайда бәрі қолын бұлғайды. 1 сағаттан кейін қолында айқайлаған баламен бірге әйел табылды FlyAristan ол айтты-интернетті жасаудың қажеті жоқ өйткені бесік бар және ол жұмыс істемейді. Әуежайда оған көп уақыт жұмсауды елестетіп көріңізші!? Қорқынышты! Жалғасы: арбаға ештеңе ілінбеді, сіз интернетте жасадыңыз дедіңіз, сіз сонда болдыңыз және оны өзіңіз анықтаңыз - бұл ұшаққа отыру кезінде. Біз жанжалсыз ұшып кеттік, бірақ бұл табиғи түрде таң қалды. Финал: келу кезінде ешкім балаға арба берген жоқ! Оның қайда екенін ешкім білмеді. Қайда іздеу керектігін ешкім айта алмады, ал әуежайдағы FlyAristan қызметкері "мен багажды іздемеймін"деді. 40 минуттан кейін біз бұрышта лақтырылған арбаны көрдік :( біздің қасымызда әлі де авиакомпания жұмысшысының жанында жүре алмайтын және таксиге жетуге көмектесуден бас тартқан әйел көмек күтіп тұрды. Мен балалар мен мүгедектер сияқты қажеттіліктері жоғары адамдарға деген көзқарастың не екенін білмеймін, компанияның немесе әуежайдың кінәсін білмеймін, бірақ бұл көзқарас ұлттың ұяты! (Кешіріңіз, бірақ тек осылай, ұят!) ... бірақ бұл жерде компания жауап бермейді, кем дегенде қандай да бір реакция болатынына және бір нәрсе өзгеретініне күмәнданамын; (
Оксана Ильина
7 маусым 2025
Мен кездестірген ең нашар авиакомпания! Анам Қазақстандағы туыстарына Ақтөбе-Астана рейсіне бару үшін билеттер сатып алды. Ұшу 9:30-да болуы керек еді, бірақ 12 сағат өтті, бірақ жаңалық жоқ. Жолаушылар сынғандықтан ұшақтан түсірілді. Бұл қалай мүмкін? Адамдар қазірдің өзінде болған кезде сіз ұшақтарды тексересіз бе? Онда кім жұмыс істейді, қандай компания? Мұндай компания қалай өмір сүре алады? Неліктен билеттерді сатасыз? Адамдарды өлтіру үшін? Анам, зейнеткер, бейтаныс адамдармен қорқынышты жағдайда болды, байланыс жоқ және компанияға қалай жетуге болатыны мүлдем түсініксіз.
Санжар Сарсенов
23 маусым 2025
FLYARYSTAN Авиакомпаниясы өте төмен деңгейде, авиабилетті сатып алу кезінде тіркеуді өзі және онлайн өтуі тиіс екендігі хабарланбаған. Егер сол жерде болса, онда қосымша ақы қажет.👍
Danara Meiramgaliyeva
23 шілде 2024
Қайырлы күн Астанадан Оралға 23.07.2024 ұшып келді бүгін КС 7367 рейсінде және Біз арбаны алғаш рет сындырдық. Мен аз ақша төлемеймін.Заттарды өңдеу жақсы болғысы келеді, бірақ олар тамырдан жұлып алуы үшін-мен арбаны бірінші рет сындырып алдым.Тезірек әрекет етіңіз.
Sapar Murat
29 қараша 2024
Ең нашар авиакомпания. 1 кг қол жүгі үшін 10.000 теңге төлеуге мәжбүр болды. Бұл жағдайда олар ешқандай чек берген жоқ. Билет құны 18.000. Бұл қаншалықты ұят. Сондықтан біз өмір сүреміз 🙌 🏼 🙃
Юсуф Нажмиддинов
15 наурыз 2025
Олар үнемі қиындықтарға тап болады!!! Елде басқа компаниялар жоқ па!!!! Бүгін тағы да 4 сағатқа кешігу!!! Бұл компанияда ешқашан еш қиындықсыз ұшқан емес!!!! Олар пікір жазыңыз дейді. Ал мағынасы???
V
Vassiliy Kochetkov
31 шілде 2024
Рейс кешіктірілді, содан кейін тоқтатылды - әдемі әйелден ол отырмады және түсірілмеді. Сұмдық қорқынышты, сіз қалай жасай аласыз
Леонид
5 наурыз 2024
Мен кездестірген ең нашар авиакомпания. Ішкі рейстердің құнына борттағы тамақ кірмейді, бұл ретте AirAstana-дағы билеттің бірдей бағасына, мысалы, тамақ, тіпті қайсысы да кіреді. Әуежайда ақылы тіркелу әдетте заңсыз болып табылады. Билетті сатып алғаннан кейін, Егер сіз тіркелу үшін де төлей алмасаңыз, рейске кіре алмайсыз. Тек онлайн тегін. Яғни, интернет-технологияларды пайдаланбайтын жолаушылар тегін тіркелу құқығынан айырылады. Осындай ортағасырлық әдіспен қабылдау кезектерімен күресу-компания саясаты туралы көп нәрсе айтады. Жалпы, мен бірінші және соңғы рет осы авиакомпанияның қызметтерін пайдаландым. Негізсіз құны үшін жиіркенішті қызмет. Егер сіз өзіңіздің рейсіңіздің микроавтобустағыдай болуын қаласаңыз, онда FlyArystan-дан билет сатып алуға болады.
ким лёха
9 ақпан 2025
Қорқынышты компания. Әрқашан қандай да бір мәселе бар. Қызметкерлер өте дөрекі. Сіздің қызметтеріңізді пайдаланбайтын басқа компания болар еді!!!!
Гузель И.
24 маусым
23.06.2026 Алматыдан Ақтөбеге серіктестермен ұшты, ұшу уақыты 19:25. Біз әуежайға алдын-ала келдік, тіркеудің басталуын күттік, күттік, нәтижесінде жас жігіт келіп, тіркеу ақылы екенін және багажға белгіні өз бетінше алу керек екенін айтады. Багаж белгісін алу үшін Сізге тіркелу қажет. Билет құнына осы 2000 теңгені қоссаңыз, билетті сатып алғандардан тіркелу үшін қандай ақымақтық үшін ақша алу керек??? Біз оны анықтадық, тегті алдық, содан кейін осы багажды тапсыру үшін тағы да қабылдау бөлмесіне кезек алдық. Жарайды, олар жасады. Кішкентай сөмкені қол жүгімен алып жүруге болмайтындай ештеңе болған жоқ, мен шошып кеттім. Олар отырғызу алдында қол жүгін қайта өлшейді, менің салмағым 6.9 кг, ал әмияным мүмкін емес, Мен оны чемоданға саламын, ал оның артықшылығы бар, олар мені отырғызуға рұқсат бермейді, Мен мұндай талаптардан жалықтым және мен жалғыз емеспін, адамдар жанжалдасып, ашуланды, бірақ қызметкерлер тұр, мен ұшуым керек, ұшаққа түсіп, ұшып кету үшін мен сөмкемді әуежайға тастауға тура келді. Және бұл сіздің ойыңызша жақсы ма??? Мен өзім үшін сіздің авиакомпанияңыз енді ұшпайды және бұдан былай басқа адамдардың пікірлерін оқимын деген қорытындыға келдім. Менің Алматыдағы барлық тамаша демалысым ұшуға дейінгі осы кезеңмен қараңғыланды. Ұшудың өзі қалыпты болды, ұшақтың командирі мен қызметкерлеріне ешқандай шағымдар жоқ.
Аскар Жаманкулов
3 наурыз 2025
Қазақстандағы үздік лоукостэр
Анонимді пікір
4 қыркүйек 2025
Қорқынышты компания Ресей Федерациясынан демалуды жоспарлады, жүктілік туралы анықтаманы талап етпеді (оларға айырбастау картасы жеткіліксіз болды), бізде Ресей Федерациясының аумағында мұндай анықтамалар берілмейді. Қайтарудан бас тартылды, тіпті ішінара болса да, бүкіл демалыс мөртабанмен.
Анатолий Анатолий
26 наурыз 2025
Бюджет туралы дауласуға болады... + олар бәрін төлеуге шақырады# Мен тіпті 300 граммнан асып кетуден бастаймын (мұндай жағдайлар да бар)
Станислав Волков
18 қаңтар 2025
Ютбеге "бортта зорланған және FlyArystan жерге лақтырылған" бейнесін қараңыз және бұл компанияның жолаушыларға қалай қатысы бар екенін түсініңіз. Егер сіз дәл осындай жағдайда болғыңыз келсе - алға. FlyArystan басшылығы мен қызметкерлеріне ұят!
Георгий Кац
26 тамыз 2025
Ержүрек авиакомпания ((ақылы тіркеу, борттағы ақылы су, біз ұшып, қауіпсіз отырамыз деп үміттенемін
Константин
30 маусым 2025
Олар билеттерде ұшаққа шығу туралы жазбайды сондықтан мен ұшуды жіберіп алдым
Lyazzat Kenzhebaikyzy
16 қазан 2024
Карина есімді супервайзер агент жолаушылармен қалай сөйлесуді білмейді, сондықтан олар инфантпен рейске кешігіп келді. Мен сізге КГА-ға шағым жазамын, билет үшін ақшаны қайтарып берсін 👎 🏻
@$€t
20 қазан 2024
Жақсы авиакомпания. Бағалар қуантады 👍
C00l777
12 маусым 2023
Шарашкина кеңсесі. Қоңырау шалмаңыз, жазылмаңыз, олардың кінәсінен пайдаланылмаған билеттер үшін ақша алмаңыз. Бұл үшінші рет.