Флэтс

18 наурыз 2025
Бәрі жаксы
Маргарита Е.
10 қыркүйек 2024
Керемет орын! Барлығы жаңа, таза, әкімшілер өте мейірімді және мейірімді, кеңістік өте ыңғайлы ұйымдастырылған: жатын бөлмелері, ас үй, коворкинг, сақтау аймағы, жалпы демалыс бөлмесі, кең кіру аймағы бар. Су ыстық, ас үйде кір жуғыш машина бар, сізге қажет нәрсенің бәрі бар.
Svetlana Afanas'eva
19 желтоқсан 2024
олар екі рет демалды, әкімші-топ! (оны бағалаңыз)жатақханада төбелер ұзын, интерьер әдемі, әйелдер бөлмесінде душ (шкафтар аздап жабылады, сіз біреуді сезімтал ұйқымен Оята аласыз орталықта орналасқан, жаяу жүргіншілерге арналған алмастырғыштар, жақын үлкен дүкен, онда жеуге немесе мұнда пісіруге/жылытуға болады
Энжи Орешкина
31 желтоқсан 2024
Үй ортасы, таза, ең бастысы тыныш, жағымды өткелдер, қызылшалар жоқ)) өте мұқият әкімшілер, олардың үш қызметкері әрқашан көмектеседі, түсіндіреді. Астанада боламын, міндетті түрде ораламын!😇😇😇👍🙏
Doniyorbek O.
3 маусым 2024
Мен әртүрлі жерлерде тұруды шештім (Форум, Капсула, Элита және басқалар, тіпті өтіп бара жатқан аула Алтын алаң мен хардкор экстремалдарына кеңес беремін), бірақ бұл жатақхана барлық жағынан ең жақсы жатақхананың лайықты атауын алады. Орналасқан жері орталық және одан да жақсы, жақын жерде бәрі бар! Гипермаркет, шаштараз, стоматолог, жөндеу және әр түрлі заттар, дәмді tagam 24/7 асханасы, барлар мен демалыс бөлмелері. Тамаша сыпайы қызметкерлер және халықаралық. Қазіргі заманғы жайлылық ГОСТ және эклектикалық көрпелерге арналған ең жақсы ойластырылған кереуеттер. Ерекшелігі-коворкингке арналған бөлек бөлме, онда сіз түні бойы ешкімге ұйықтауға кедергі келтірмей шу шығара аласыз. Жалпы, бұл Қазақстандағы ең үздік жатақхана деп айтуға батылым бар. Менің ойымша, мұндай өнім үшін баға өте төмен, бірақ ол бітеліп қалады сондықтан алдын ала тапсырыс беріңіз. Дамуға шын жүректен тілектер: 1) жатақханаға ыңғайлы кіру үшін кіреберісті шағын демалыс аймағына айналдырыңыз, багаж сөрелерін немесе киім ауыстыратын бөлмені жасаңыз (шай бөлмелері әкімші үшін шаршамауға түрткі болуы мүмкін). Темекі шегушілерге арналған есік алдында отыруға арналған орындық. 2) кептіргішті неғұрлым вместам және кең жерге жаңарту өйткені тазалық үнемі жууды қажет етеді (жатақханаларда бәрі жуып, кептіргісі келеді, ал орын әрдайым аз). 3) балконда терезелері бар шағын спорт залы, жақсы йога едені және жүгіру жолы бар (қыста сыртта жүгірмеңіз) 4) коворкингке фильмдер мен телехикаяларды бірлесіп көру үшін проектор немесе смартв орнату. Сахнаны орналастырыңыз өйткені әрдайым музыканттар болады впендрежники кім талантымен таң қалдырады және таң қалдырады. 4. Кітап алмасу кітапханасы, адамдарға саяхатта және жайлы ортада оқуды бастау әрқашан оңай. 5. Бүкіл периметрді кілеммен жауып, шұлық / өкше режиміне өтіңіз (және әрқашан сапалы сусабындар зарядтағыштар және т. б. сияқты шағын шығын материалдары әкімшілерге ыңғайлы және шағын қосымша жұмыс үшін сатылады) 6. Хабарландыру тақтасы мен плакаттарды іліп қойыңыз қонақтарға кеңестер қайдан табуға болады және қазір қалай көңіл көтеруге болады. Мен мәңгілікке кеңес бере аламын бірақ мен болашақта саяхатшылардың тірегі және жатақханадан басқа нәрсе болуын тілеймін.... 🇺🇿🇰🇿
Шестаков А
5 қыркүйек 2024
Жатақхананың орналасқан жері өте жақсы Еуро спар кафелері, банктер, алмастырғыштар. Жатақхана таза, тыныш, қажет нәрсенің бәрі бар. Ең бастысы қол жетімді және қымбат емес
Тимур Ештаев
21 мамыр 2025
Тамаша жатақхана, жайлы орта, тазалық, мейірімді қызметкерлер!
Chingis K.
25 қараша 2025
Жақсы жатақхана бәрі ұнады, олар оны бақылайды, тыныш ұйықтады, бәрі түнеу үшін бар. Сіз тіпті ұзақ уақыт тұра аласыз))
Ildar Mustafin
3 қараша 2025
Таза, өркениетті, жайлы, арзан Ыңғайлы коворкинг! Бірақ мен тінтуірді бір рет көрдім, сонымен қатар ас үйде пеш жұмыс істемейді
birzhan
22 қаңтар 2023
Жайлы жатақхана. Жақын жерде барлық инфрақұрылым бар, автотұрақ бар, екі сатылы супермаркет. Ішінде ыңғайлы, керемет матрац, керемет мейірімді қызметкерлер бар. Ас үйде бәрін жеу керек барлық құрылғылар, кір жуғыш машина бар. Жуынатын бөлме супер, керемет қысым, әрқашан ыстық су Күткендей.
Александр Кальмаев
8 маусым
Тыныш, таза, демалуға және жұмыс істеуге арналған бос орын көп, Мен ұсынамын.
Жаслан Жусупов
26 сәуір 2023
20 ұйықтайтын орынға арналған жақсы жатақхана (болашақта көп болады), жалғыз нәрсе ерекше болды, ас үй орындықтардан бөлек, сонда жеп, жай ғана демаласыз, бірақ жақсы, бір айдағы бағалар жаман емес, жалпы бәрі жақсы, әкімшілер жақсы, әзірге тек ер қызметкерлер, бірақ мүмкін жақында толықтыру болады,жарайды, жалпы, жатақхана не қажет, демалу және уақытша өмір сүру үшін барлық жағдайлар өте жақсы
Дархан Жампейсов
12 қаңтар 2025
Бағасы үшін керемет жатақхана! Кең, көп орын, жайлы коворкинг бар, маған ұнайды 👍
Александр Мельников
Мен ұйықтауды тоқтаттым-бағасы бар тамаша жатақхана!
D
Dmitriy Li
4 қазан 2024
Жақсы сыпайы қызметкерлер, бөлмелер тыныш жайлы, таза . Ыңғайлы орналасуы
Марианна Б.
21 қаңтар 2023
Мен Астанада жол жүрдім, осы жерде тоқтадым, таңқаларлық, жайлы атмосфера, артық шу мен қарбалас жоқ. Ыңғайлы үлкен кереуеттер! Мен бұл жатақхананы ұсынамын! Святослав әкімшісіне ерекше алғыс!
Александр
21 қазан 2023
Керемет жатақхана: оқшауланған кереуеттер, Санкт-Петербургтегі Вало деңгейіндегі матрац (if u know, байсалды), ынталы адамдар қалада көргендерінің ең жақсысын жасады, оны жатақхана деп атайды
Нурлан Байдильдаев
22 қараша 2025
Ол 19 қарашаға тоқтап, бір аптаға тіркелді, сондықтан Астанада істі ертерек жасап, кетуге шешім қабылдады, бірақ бұл пайдаланылмаған күндерді төлеуден бас тартқысы келді... Мен оны беруім керек еді... Басқа жатақханалар мен қонақүйлерде бұл мәселе болған жоқ.... Егер адам қанша күн тұратыны үшін төлесе, мен үшін бұл адал болар еді... Менің жағдайда мен тұрмадым, бірақ жатақхана ұсталды....
Nix
23 шілде 2024
Жиіркенішті ҚЫЗМЕТ, 4 күнге келді, шаршады және ұйықтамады, нәтижесінде мені "о, осы күні бізде брондау бар"деген сөздермен қуып жіберді. Егер сіз түнемей қалғыңыз келсе, осы жатақханаға келіңіз
ya ya
15 қаңтар 2024
Төрт адамға арналған жатақхана, матрацты ұнатпады арқасы ауыра бастады, әрең ұйықтады... Артықшылықтары тегін кофе, түрік! Бірақ оны дайындау үшін екі өте әлсіз индукциялық жайлылықтың үстінде 20 минут тұрып, кофені екінші рет қаламайтын біреуін екіншісіне ауыстыру керек... Елордалық саябақтың көрікті жерлері-барлығы...
Reymod Arasaka
20 маусым 2023
Мен бұрын-соңды Ұйықтаған ең жақсы жатақхана, қызмет көрсету және тазалық тек биіктікте! Бүгінгі бағам бойынша 800 рубльге керемет төсек алды.
Андрей Орленко
13 ақпан 2025
Керемет жатақхана. Барлығы оңай қол жетімді. Мен бұл қалаға тағы бір рет барған кезде. Мен осында тоқтаймын. Орналасқан жері керемет, бәрі керемет болды.
Александр М.
27 қазан 2023
Салқын жатақхана! Ыңғайлы орналасу, жақын жерде SPAR супермаркеті бар. Бөлмелер таза, төсек-орын ақ түсті. Қабылдаудағы қыздар өте сезімтал) қонаққа қонаққа кішкентай шоколад керек)
Федор
9 ақпан 2023
Керемет жатақхана. Жақсы көрінеді, ыңғайлы жеке кеңістік және ортақ аймақтар. Қызметкерлер мейірімді, жақсы адамдар тұрады.
Сабира И.
17 мамыр 2025
Жақсы жатақхана, таза. Әкімші жақсы, мейірімді
Екатерина Д.
9 қараша 2023
Салқын жатақхана! Иелері шынымен де өз уақыттарын, ресурстарын жұмсайды және оларды сапалы қызмет көрсетуге деген ұмтылыс басқарады. Бағалар жақсы. Мен мұндай орын үшін көбірек төлейтін едім) Маған көрпе де ұнады… Жалпы, мен өте қуаныштымын! Сізге сәттілік тілеймін 🫶 🏻
Даниил Данилюк
1 қыркүйек 2025
Тамаша орын. Керемет әкімшілер. Таза. Тыныш. Мен ұсынамын
Нур Баев
8 тамыз 2024
Орналасуы жақсы. Адамдар көп. Екінші қабатта сәл ыңғайлы емес. Жалпы, бәрі таза.
akbarali.nasridinov
10 қыркүйек 2025
Өте жақсы болды жатақхана таза жағымды бағалар
Хакимжон М.
5 маусым
Жақсы жатақхана бәрі таза және тәртіп
Арман Ж.
Жақсы жатақхана тыныш және таза
Alex Zhuravlev
Керемет жатақхана, жан қызметкерлері, баспана үшін рахмет !!
Канат К
Жақсы жатақхана таза және жайлы
Aleksandr N
8 маусым 2023
Астанадағы ең үздік жатақхана! Ыңғайлы афигендік матрацтар, артқы жағы жоғары.
Анна
14 қаңтар 2023
Керемет жатақхана, өте жайлы, кереуеттер керемет! Жауапты әкімшілер 🙌 👍
Герман Басыро
Жақсы жатақхана
Алексей М.
20 қаңтар 2023
Керемет, жайлы жатақхана. Қызметкерлер керемет кеңес береді!
Наталья Карасева
18 қазан 2025
Өте лайықты жатақхана! Мен кеңес беремін
нр
Бұл жатақханада алаяқ тұрады, 27 наурызда қарызға ақша алды, жалпы сомасы 550 000 теңге, олар алып келеді, жоқ, мен Астанадан ұшып кеттім. Еске алғаннан кейін ол қорқыта бастады. Жатақханада жақсы орын, жақын жерде саябақтар және әдемі жағалау бар.
андрей
17 сәуір 2024
Заманауи жатақхана. Қажет нәрсенің бәрі бар. Ал шағын аудан жақсы!
Камол Салимов
16 ақпан 2024
Өте ыңғайлы және қызметкерлер сыпайы
M
Medet Soltanov