Fika

Мәзір

Анна Орлова
Бұл жер керемет! Олар таңғы асқа өте дәмді болды. Өте жылдам техникалық қызмет көрсету. Барлығы айтып, барлық сұрақтарға жауап берді. Әдемі интерьер. Өз қолыңызбен дайындалған майды сынап көруге кеңес бергендер өте көп!! Бірақ біз сонда болғаннан кейін. Сондықтан біз Алматыда болған кезде міндетті түрде тоқтаймыз
Балгын Копенова
Слишком дорого
Helen
Сүйкімді сәнді орын. Әдемі интерьер, жақсы пісіру. Жақсы қызметкерлер! Бірақ демалыс күндері адамдар көп болады, ал қыста барлық пальто мен курткалар кіреберіске әрең сәйкес келеді. Бағасы орташа деңгейден сәл жоғары. Тағамдар дәмді және жақсы,бірақ мен сүйіктілерді таптым деп айта алмаймын.
Анастасия Зенгер
Өте жайлы және жағымды мекеме. Кофе лайықты. Ал сіздің канеле-барлық мақтаулардан жоғары. Мен үстелдерде гүлдер болған кезде өте жақсы көремін-бұл жайлылық жасайды. Мейірімді қызметкерлер.
Дарья Н.
Мен Алматыға көшкім келетін орын.. керемет қарапайым қызмет, өте дәмді тағам, әдемі кеңістік. Мен сендерді жақсы көремін
айдар амрин
Мен 4-ті қоямын. Жалпы, бәрі жақсы болды: тағам дәмді, атмосфера жағымды, қызмет деңгейінде. Команда тырысады және стандартты сақтайды. Бірақ сонымен бірге, бірдеңе жетіспейтіндей сезім қалды-түсіндіру қиын, бәрі бар сияқты, бірақ қандай да бір "уау"әсері немесе бұралу жоқ, ол ілініп, дәл сол үшін оралғысы келеді. Қалай болғанда да, лайықты орын, одан да жақсы болу мүмкіндігі бар.
Илон Маск
15 тамыз 2025
Біз жай ғана өтіп бара жатырмыз, бірақ бұл жердің дизайнын тартып, кофе алғымыз келді. Өте стильді және жайлы, кондитерлік өнімдер керемет дәмді көрінеді, сынақтан өтті. Кофе де ұнады, бірақ десерттер 10/10. Келесі күні таңғы асқа осында оралды. Мен ұсынамын
Alina C.
18 желтоқсан 2025
Қаладағы ең жайлы орын, әсіресе жазғы алаңда. Дәмді тағамдар мен сусындар, сыпайы қызметкерлер. Әсіресе, мұнда үй жануарлары да қуанады. Өте ұсынамын!
Саша
20 қыркүйек 2025
өте дәмді, жайлы және әдемі! тамақ пен сусындардың үлкен таңдауы, мейірімді қызметкерлер. дәмді шайқалған май
Vasily Lebedev
2 тамыз 2025
Мен жиі барып, кофе қосылған кондитерлік өнімдерді аламын. Ірімшік торты: нәзік, шырынды және қантсыз. Мысалы, жексенбілік пирог. Капучино дәмді. Жылдам және мұқият қызмет көрсету. Интерьер мен веранда өте жағымды.
Екатерина Баталина
6 қараша 2025
Менің сүйікті жерім , тамақ, ұжым, атмосфера, баға тағамдардың сапасы мен дәміне сәйкес келеді, қайтып оралғыңыз келетін жер
Анастасия Ж.
21 желтоқсан 2025
Дәмді тағамдары мен керемет қызметі бар өте жағымды, әдемі және атмосфералық орын! Сондай - ақ, артықшылықтардың ішінде көптеген розеткалар мен ит достары бар
Анастасия П.
24 наурыз 2025
Мен Фиканы шын жүректен жақсы көремін 🫶 🏻 сезімтал даяшылар, сапалы өнімдер және қаладағы ең дәмді кондитерлік өнімдер 🤍
Екатерина
2 наурыз 2025
Артықшылықтары: әдемі интерьер, жақсы кофе және матча тоник ұнады Кемшіліктерінен: күткенге сәйкес келмейтін жоғары баға белгісі - 2600-ге арналған тоқаш құрғақ және дәмді емес, ертең 4800-ге аз, тек май қуантады.
Юлия Ш.
9 мамыр 2025
Өте стильді мейрамхана, дәмді таңғы ас. Маған матчтардан тирамису онша ұнамады, мен бұл десертті түсінбедім, дегенмен мен матчты жақсы көремін және әдеттегі матчтарға тапсырыс бергенде бізге кәдімгі сүт үшін 700 теңге қосымша ақы төлеу керек екендігі ескертілмеді (әдетте қосымша төлемдер балама сүтке кетеді)
O
Oleg Yurkovich
20 қараша 2025
Кофе жақсы, боулинг жақсы, қамырдағы шұжық және Даниш ваще бомба. Круассандар құрғақтық пен ауаның жоқтығынан аздап қайғырады. Қызметкерлер топ-Мұқият, Көңілді және мейірімді балалар ✊ 🏽
Амина С.
14 наурыз 2025
Жастар арасында танымал орын, ас үй жақсы, қызмет керемет, бірақ аздап шулы.
Гульнар Татишева
8 қаңтар 2025
Бірінші рет отбасы болды, егер шынымды айтсам. Интерьер де, ыдыс та емес. Бөліктер кішкентай, асқабақ сорпасы тұздалған, мен су қосуға тура келді. Тауық етінің сэндвичінде сүйек кішкентай болып шықты. Менің ойымша, кофе шыныаяқымен компьютерде жұмыс істеуге арналған орын артық емес. Енді келмейміз, аспазға даяшы чж-ға сәлем жолдады.
Irina T
25 наурыз 2025
Орталықта өте жайлы кафе! Мен Алматыға келгенде осында болғанды жақсы көремін. Өте танымал орын, көбінесе үстелді босатуды күтуге тура келеді. Таңғы ас үшін тамаша орын:)
Кирилл Г.
14 тамыз 2025
Керемет әдемі. Өте дәмді кофе және тамақ Таңғы ас үшін ең жақсы орын
Зинаида
10 шілде 2025
Орын өте жақсы, интерьер ілулі және тағам дәмді! Мен мұнда демалыста болдым, сіздерге өркендеу, балалар!
Анита Еюкина
29 шілде 2025
Жағымды атмосфера, керемет қызметкерлер))) өте дәмді таңғы ас, таңғы ас дизайнері бар, сіз өзіңіз және өте дәмді кофе жасай аласыз! Фрэндлидің пьесаларының орны қандай болды🤍
Нуржан Карим
17 шілде 2025
Түстен кейін салқын кофехана, кешке романтикалық кешкі асқа арналған жайлы мейрамхана! Жексенбіде гриль пати! Мен бәріне кеңес беремін
Daria L.
18 шілде 2025
Қызмет Ең жылдам болмауы мүмкін, бірақ сұлулық ақылсыз. Таңғы ас үшін тамаша орын.
Batyr Bek
26 сәуір 2025
Жай отыруға және жайлы ортада кофе немесе шарап ішуге арналған бомбалық орын. Мұнда шараптарды таңдау, айтпақшы, Шай/кофе десерттерін таңдау сияқты жаман емес. Жалпы жүруге болады
смирнов алексей
28 қыркүйек 2024
Алматының Жемчужинасы Супер интерьер, Скандинавия мен азиялық мотивтердің қоспасы, сіз балалар үшін бөлек қуанта аласыз, олар туралы олар салалық алаңдарда жазады https://www.archdaily.com/1014879/fika-cafe-naaw Таңғы ас-өте жақсы, ботқа қызықты және жалықтыруға уақыт болмады. Таңғы ас дизайнері сізге жүрегіңіз қалаған нәрсені жасауға мүмкіндік береді. Супер ұнайды, барлығы осында барады!;)
kris
Сапалы еуропалық тағамдары бар әдемі орын) Салқын кофе беру-олар астықтың не екенін және оның сипаттамаларын жазады Өте әдемі интерьер-көптеген жасыл желектер және сылақ сақталған 😍
c0tic
22 ақпан 2025
Дәмді тағамдары бар өте әдемі орын. Мен сізге гумус пен какао дәмін татуға кеңес беремін. Маған қызметкерлердің стаканға су құйғаны ұнады <3
Andrey Balan
3 тамыз 2024
дәмді тағамдар мен кофе, әдемі интерьер, өте жағымды қызметкерлер. таңғы асқа да, түскі және кешкі асқа да жақсы орын.
Константин Малыхин
18 тамыз 2024
Тамақ жаман емес, бірақ кейбір жерлерде рустикалық. Дәмді кондитерлік өнімдер, жақсы кофе. Бірақ мен жұлдыздарды төмендетемін, өйткені бұл жолы бәрі жақсы болады және бәрі уақытында әкеледі және ештеңені ұмытпайды деп үміттенемін, бірақ әр жолы бірдеңе дұрыс емес. Бүгін олар жұмыртқа мен ірімшіктен таңғы асты 40 минут күтті, содан кейін оны кассаға жазуды ұмытып кеткені белгілі болды, бірақ соңында тапсырысты қабылдаған кезде бәрі дауыстап, бәрі тізімде болды. Таңғы ас бұзылған. Мен кешірім сұрамаймын, мен комплимент туралы мүлдем үндемеймін.
Ирина Ковалева
Керемет кафе. Алматыдағы ең жақсы таңғы ас. Олар күн сайын дерлік жүрді. Ірімшіктер-бұл жалпы қуаныш. Сыпайы және жауапты қызметкерлер.
Татьяна
Таңғы ас үшін жақсы орын. Майды жеке шоу бағдарламасы ретінде беру.
Сабина Нурман
8 қыркүйек 2025
Мен fika-ны жақсы көремін, ең дәмді таңғы ас, кондитерлік өнімдер (қамырдағы шұжық), матча ♥️прямо Қызметкерлер өте мейірімді, салқын атмосфера. 😍
Кама Назар
29 қазан 2024
өте әдемі және керемет қызмет!!! бұл менің университетіме жақын, бірақ таңғы ас ең дәмді емес еді, бірақ мен олардың кондитерлік өнімдерін мақтай аламын, мен фотосуретті тіркеймін
Ирина Г.
8 шілде 2024
Мен таңғы асқа жиі барамын. Біз ашылуға келеміз, міндетті түрде үйге нан аламыз. Нанның арқасында біз тіпті арнайы тоқтаймыз:) кофе мен тамақ тұрақты. Маған үстелдердің жақын емес екендігі өте ұнайды. Даяшылар әрқашан асығыс және көмектеседі.
Й
Йылдыз З
10 шілде 2025
Орналасқан жері мен интерьері керемет! Бірақ мәзір өте шектеулі, бағасы жоғары, бөліктері аз. Тапсырыс ұзақ күтті. Жалпы 3/5
Анна Жовнирук
7 қазан 2025
Тамаша сүзгі, өте дәмді десерттер, жылдам қызмет көрсету, жағымды және жайлы бөлме.
Daniel Scanu
12 тамыз 2024
Жақсы атмосфера және жақсы жер, бірақ бұл туралы. Мүлдем жоғары бағамен. Оның үстіне, жасырын 10% қызмет ақысы бар! Тамақ та ерекше ештеңе болған жоқ. Егер сіз оны кофеге қосқыңыз келсе, қант жоқ. Алғанымыз үшін 11000 ТЕҢГЕ (2) мүлдем күлкілі.
Түпнұсқаны көрсету · English
Валентина Головина
25 тамыз 2024
Отырғызылған үстел джемнің дақтарында болды. Даяшы үстелді сүртіп, жанып тұрған шамды қағып кетті-ол ұстағаны жақсы. Шай Қарақат-орегано "пакет" қайнатылған стакандарда дәмсіз. Фетучин пастасында тауықтың сүйектері мен шеміршектері бар. Интерьер сәнді, фотосуреттер әдемі-олардың барлық артықшылықтары.
Тимур Крымский
29 желтоқсан 2025
Сырты мен іші асханаға ұқсайды, ішке кіріп, сіз үстелдің бірнеше ноталарын, дастарханды, буфеттен шыққандай, ас үй ерекше, жылқының бауырын бөліп көрсетер едіңіз, бірақ ерекше ештеңе жоқ.
Bashir I
Шынында да керемет, шынайы, кездесуге, кездесуге, айқайлауға, қыдыруға, ұя салуға ыңғайлы орын. Көптеген дәмдер жергілікті атмосфераға сәйкес келетін орын Ләззат алыңыз
Түпнұсқаны көрсету · English
Максим Жуков
3 тамыз 2025
ашылғаннан бері бір жылдан астам уақыт өтті және мұнда келу әлі шаршамады) өте дәмді таңғы ас, бірақ бөліктер тым үлкен емес, бірақ кешкі ас мәзірі азырақ ұнайды
Мария
15 қараша 2025
Мен бұл кафеде таңғы ас ішкенді ұнатамын - мұнда әрқашан жағымды, жылы атмосфера бар. Маусымдық мәзірлер әсіресе қуантады: әр жолы жаңа және қызықты нәрсе, мен қайта - қайта оралғым келеді
Владимир Ни
10 қараша 2025
Менің пікірім ас үй біртүрлі, шынымды айтсам түсінбедім. Мүмкін мен эстет емеспін және маған қарапайым тағамдар қажет. Таңғы асқа орташа чек, 4-тен 7К теңгеге дейін. Бірақ мұнда әрдайым келушілер көп, тұрақ кішкентай, әрдайым кептеліп қалады. Көліксіз жақсы және тыныш.
Дмитрий Соседкин
7 қазан 2025
Мен бұл керемет жерде бірінші рет емеспін. Керемет таңғы ас. Дәмді десерттер. Мен баруға кеңес беремін.
Айсулу Асылбекова
25 ақпан 2025
Дәмді ағылшын таңғы ас, сыпайы қызметкерлер! Кофе латте де ұнады, мұндағы жалғыз минус шулы! Сонымен жақсы орын
Александр Сидоров
7 наурыз 2025
Алматыда таңғы асқа арналған жаңа орын) Дәмді, жылдам, өз кондитерлік өнімдеріңіз, керемет қызмет!
Abdullah Alshehri
15 қыркүйек 2025
Гермелоға, немере ағасының сорпасына және Омелтке тапсырыс беріңіз.. Бұл тамаша орын және дәмді тағам болды
Z
Zarina Mukasheva
27 тамыз 2024
Менің ойымша, бізді мұнда орналасуға, дәмді десерттерге және жаман таңғы асқа мәжбүрлейді. Негізгі ас үйде алдымен бәрі керемет болды, біраз уақыттан кейін бір рет дәмді болды. Ал, мекеменің бағасы орташадан сәл жоғары, және бұл ұят, әрқашан жоғарыда ақталмайды
Сергей Простаков
8 қараша 2024
Мекеме қаншалықты жақсы, сондықтан жаман мен онымен байланысты естеліктерім бар. Кіреберісте сызықтар пайда болған кезде бұл жиіркенішті. Мен бұл жағдайға бір рет кіремін, сондықтан мен ас үй туралы жаза алмаймын (және ол әдемі), мен қаладағы сыпайы және ең жақсы қызмет туралы. Мен жай ғана ескерту жасағым келеді: олар сізді кезекте тұруға мәжбүр етеді. Мен кезектерді жек көремін.