Fessla

Владислав
18 ақпан 2025
Fessla мейрамханасының жанында сыра қайнату зауытының дүкені бар. Мұнда мейрамханада жоқ салқын сыра бар. Әрине, мұндағы бағалар мейрамхана емес, 2 есе арзан. Мен аң аулауымның суретін қосамын: екі банка керемет IPA, бретцель және ыстық ысталған скумбрия. Мен бақыттымын, скумбрия маған темекі шегушіден жеткізілді (балық 1800), ол тікелей ыстық болды. Жігіттер жақсы, олардың IPA эксперименттері маған ұнайды, құлмақтың керемет сорттары! Барлығы жақсы, бірақ әсіресе Ekuanot Wednesday cold IPA. Қостанай мен облыста келуге міндетті орын!
Ревизор
3 шілде 2024
Мекеме өте ұнады. Алайда, бір қарағанда, орналасу ступорға айналды, алдымен жүздеген автомобильдер мен жүк көліктері бар өнеркәсіптік ұзаққа созылған Карбышев көшесі және күтпеген жерден керемет fessla мейрамханасы пайда болды. Ал бүйірден бір жерде, қайнатылған уыттың иісіне сүйене отырып, сіз сыра барына кіресіз, қысқасы, тағы бір ізденіс) алдымен сізді сөрелерде жаңа пісірілген тоқаштар мен нан қарсы алады (бірақ нан үшін бір нәрсе менің құрбақам әлі төлеуге дайын емес), содан кейін сыраға арналған хош иісті тағамдар-балық, жаңғақтар,ет чиптері, шешен! Кім хоп сусындарын ұнатпайды-90-шы жылдардағы сары бөшкелерден бір дәмі бар квас бар. Жалпы, бәрі жағымды уақыт үшін. Өзіңізбен бірге байсалды жүргізуші болыңыз😁
Сергей
17 шілде 2024
Негізінде жаман емес. Кран да, бөтелкедегі сыра да жаңа, әр түрлі тағамдар жеткілікті. Жалғыз теріс. Мен өзім Ресей Федерациясынан болғандықтан, қонаққа келдім. 5 жыл ішінде екінші рет Мен бұл мекемеге құйылған және өлшенген қуаныштарға барамын, бірақ қызмет қуантпайды. Қызметкерлердің өздері орыстар болса да. Шынымды айтсам, қазақтар жақсы қызмет етеді
Виктор Воронков
29 қазан 2025
Жұмыстан кейін қаладағы ең дәмді сыраның бірнеше стаканын өткізіп жіберудің ең жақсы жері. Сондай ақ ең дәмді ірімшік пен нан
Tony
23 сәуір 2024
Ең жағымды орын. Жақсы қымбат емес қолөнер сыралары мен дәмді тағамдар. Мұнда сіз бір стақан сырада және тыныш ортада жақсы уақыт өткізе аласыз.
Ильяс Суханов
28 мамыр 2023
Калориялы мекеме. Сыраның үлкен таңдауы. Бірақ әуесқой үшін сыра. Көптеген адамдар оны қатты ұнататынын білемін. Бірақ менің субъективті пікірім-шартты түрде қарапайым Прага (кран) дәмді. Егер сіз өзіңіздің сыраңызды тапсаңыз, онда Сізге ұнайды. Мен қосқым келеді балық және ірімшік керемет.
Сергей В пути
28 қаңтар 2025
Ескі достармен кездесуге жақсы орын ! Сусындардың керемет сапасы және бәрі де жақсыоте
Данияр Калкамбаев
24 қыркүйек 2025
Ең жақсы сыра! Ең дәмді скумбрия! Және ең жақсы қызмет!!!
Денис Бушмакин
14 наурыз 2025
Қайырлы күн. Өте дәмді сыра. Мен сіздің қалаңызға жылына бір рет барамын, міндетті түрде кіремін, маған ұнайды
Анастасия Зинченко
19 қараша 2025
Дүкен бағасына сыра ішуге жақсы орын. Сыраға арналған тағамдар жақсы. Биіктікте нан. Сыраға арналған крутондар супер класс!
Илисав
21 наурыз 2024
Қостанай қаласында сыраны мұнда қарағанда жақсы қарсы алған жоқ. Әйелім екеуміз сыраның маманы емеспіз, бірақ біз оны жақсы көреміз. Нағыз білгірлер жергілікті сыраны бағалаған біздің таныстарымыз аз емес. Сондықтан мен оны батыл ұсынамын.
Тимур Тимуров
28 шілде 2024
Мейрамхана әдеттегідей деңгейде, сыра, ас үй, интерьер , бірақ қызмет әлсіз, даяшылар жоғалады
Яна
Фесла сөзсіз 5+!! Барлығы керемет ас үй, қызмет көрсету, интерьер!
cononofff
9 наурыз 2024
Жайлы орын, тамаша сыра 🍺 👍 қызмет көрсету 5 +
Евгений
10 наурыз 2024
Тіпті отыруға демалуға болатын керемет дүкен) дәмді және жаңа сыра, мен кеңес беремін)
Нурлан Нургазинов
Жақсы дүкен ал қызметкерлер дөрекі және тәкаппар
Владимир Е.
20 наурыз 2025
Ақшаға тұрарлық керемет сыра!
Дарья Молдашева
23 мамыр 2025
Таза, дәмді, жайлы.Бағалар жоғары, бірақ бұл плюс!Өтіп бара жатқан адамдар жоқ 😃
Вадим Фомин
1 наурыз 2025
Керемет дүкен. Сыра супер.
slava loginov
Дәмді сыра!
П
Павел
4 желтоқсан 2023
Тамаша орын, әсіресе сыра.
Андрей Ламанов
3 шілде 2024
КЗ-дағы ең жақсы сыра.
Anar Yeraliyeva
17 сәуір 2024
Сыра керемет. Тоқтату қиын))))
Саша Руппель
20 маусым 2024