EyeDoctor

Тауарлар мен қызметтер
Жаңалықтар

Ирина М.
Достарының ұсынысы бойынша мен EyeDoctor клиникасын таңдауды шештім. Сіздің проблемаңызды тексеру және шешу үшін! Хат алмасудың басынан бастап барлығы егжей-тегжейлі айтып берді, мәселе туралы сұрады, уақытты ұсынды және бәрін егжей-тегжейлі тастады, мекен-жайы , уақыты және дәрігердің аты-жөні кімге жазылды! Клиниканың өзі жайлы, орналасқан жері ыңғайлы, қызметкерлер мен дәрігерлер қатты әсер қалдырды! Барлығы мұқият, мейірімді, күлімсіреген! Керемет, шыдамды және жоғары білікті мамандар! Барлығы тез, түсінікті, олар тұтқаны басқарады! Дәрігер Амалбек Дәурен Батырбекұлы күлімсіреп, мейірімді, сабырлы болды және барлық сұрақтарға түсінікті тілде жауап берді! Осындай қабылдау үшін көп рахмет ! Мен осы клиниканы ұсынамын! Өркендеу 🫶 🏻
Анастасия Хафус
Өте мұқият қызметкерлер. Барлығы телефон арқылы және бағасы бойынша және қандай манипуляциялар жасалатынын түсіндірді. Дәрігер Молокотин мүмкіндігінше түсінікті тілмен түсіндірді, тіпті мен медицинадан алыс адаммын. Қосымша сұрақтарға жауап берді,операция туралы айтты. Бұл өте маңызды клиникада оптика таңдамады шынымды айтсам көзілдірік олар қазірдің өзінде қолайлы. Мен әртүрлі клиникаларда болдым және бұл Мен үшін көрсеткіш.
Ирина Г.
Олар шолуларға назар аудара отырып, жоғарғы қабақтың халазионын емдеу туралы жүгінді. Алдымен консервативті емдеу ұсынылды, бірақ ол көмектеспеді, содан кейін операция тағайындалды. Бәрі жақсы өтті! Операциядан кейін күйеуі емдеуші дәрігердің талабы бойынша тағы бірнеше рет тексеруге барды. Клиника өз жұмысының нәтижелерін бақылайды. Eye Doctor-ға хабарласқанымызға қуаныштымыз! Алғыс айтамыз және сәттілік пен өркендеу тілейміз! Барлық денсаулық!
R
Rashid K
21 желтоқсан 2024
Көптеген жабдықтар, мүмкін болатын барлық нәрсені тексеріңіз, мүмкіндіктер өте үлкен, қызметкерлер білікті және мейірімді, жабдықтар заманауи. Алдын ала жазыңыз. Кемшіліктердің ішінен құрылғылар арасында ұзақ күту, кеңейтілген үзінді көшірме берілмейді, олар тек аспаптардан алынған нәтижені басып шығарады, диагнозы, көзілдірігі, ұсыныстары және басқалары бар мұндай жалпы қабылданған қағаз берілмеді, мен шыққан кезде байқадым. Бірақ олар кез-келген сұрақтарға жауап береді және барлық ұсыныстар мен параметрлерді ауызша айтады. Менің қабылдауым 3,5 сағатқа созылды. Мен қалағанның бәрін білдім, бірақ есімде жоқ 😀 Мен тағы барамын.😀
Дмитрий Богданов
Мен осы көз клиникасының командасына үлкен алғысымды білдіргім келеді! Консультация жоғары деңгейде өтті: маған барлығы өте қолжетімді және егжей-тегжейлі түсіндірілді, әр сұраққа жауап берді және барлық күмәндарды сейілтті. Мұнда өз ісін жақсы көретін нағыз кәсіпқойлар жұмыс істейтін сияқты. Атмосфера өте мейірімді, ал ұжым - бұл керемет команда! Барлығына ұсынамын! Лобанова Г. К.
M
marina toguleva
21 тамыз 2025
Керемет емхана! Пациенттерді қабылдауды ең жоғары деңгейде ұйымдастыру, соның арқасында тексеру мен консультация белгіленген уақытта, кідіріссіз және күтусіз өтті. Тексерулер мұқият және мұқият жүргізілді. Доктор Аручиди Игорь Николаевичпен кеңесу жан-жақты болды, ешқандай сұрақтар қалмады. Енді мен көздің денсаулығына қатысты барлық мәселелер бойынша тек осы клиникаға жүгінемін. Басшылық пен қызметкерлерге рахмет!
P
Polly Vologodskaya
16 қараша 2025
Клиникаға, барлық қызметкерлерге, атап айтқанда доктор Молокотин Евгений Михайловичке үлкен алғыс айтамыз. Анама линзаларды ауыстыру үшін қиын операция жасалды, ол 61 жаста және өте күшті астигматизм мен катаракта бар, Өскеменде оған көру қабілеті бұзылған. Молокотин клиникасында олар толық тексеруден өтті, барлығы өте нақты түсіндірді, көру қабілетінің 1% -. қойды, бірақ қорықпады, бәрі түзетілетінін айтты)) олар арнайы күрделі линзаларға тапсырыс берді, Евгений Михайлович бізге қоңырау шалып, олардың бар-жоғын білді, олар бізге арнайы басқа елден тапсырыс берді. Мамулиде әлі де жұлдыру проблемасы бар, жату кезінде ол кейде тыныс алады және тұншығып бастайды, дүрбелең шабуылдары бар. Сондықтан ол операция кезінде дәрігерден жатып емес, жартылай отыруды сұрады және ол кездесуге барды, орындықты орнынан тұрғызды және операцияны әдеттен тыс және өзіне ыңғайлы емес күйде жүргізді, бірде-бір сөз айтпады, бәрібір бәрін жоғары деңгейде өткізді! Қызмет көрсету және кәсіпқойлық 10 доллардан 1000000 және кез келген пациенттерге және олардың жұмысына деген сүйіспеншілік! 1% - дан 40% - ға дейін, қазір көру -2,5 (бұл шамамен -34-тен кейін!!!) Операциядан кейін де көзілдірік астигматизммен қашықтықты да, жақыннан да көру үшін таңдалды және қалыпты оқуға болады:) Анам қазір бәрін көреді, өте бақытты, әлемді қайта ашады))) Сондықтан оларға үлкен алғыс пен тағзым, мен бұл клиниканы барлығына ұсынамын, дәрігерлер мұнда нағыз сиқыр жасайды! Сөзбен айтқанда біздің сүйіспеншілігімізді білдірмеңіз❤️ ❤
Elena Kisseleva
15 қаңтар 2025
Бұл клиникада операциядан кейін диагноз қойылды. Мамандар мен қызметкерлердің ұйымшылдығы мен ізгі ниеті өте ұнады. Уақытында қабылданды. Жақсы жабдықта тез және нақты диагностика жүргізілді. Аручиди Игорь Николаевич зерттеу нәтижелерін егжей-тегжейлі түсіндірді. Артық процедуралар мен дәрі-дәрмектер енгізілмеген. Мен ұсынамын.
V
Vadim V.
18 шілде 2025
Керемет клиника және керемет мамандар. Сыпайы, мұқият, кәсіби. Линзаны ауыстыру операциясын Евгений Михайлович Молокотин жасады. Бұрын, менің білуімше, ол катаракта үшін ұсынылған, қазір ол сыну үшін де жасалады. Кеше 75% қашықтықтан және +3,25 оқу үшін болды. Бүгін Мен оқимын және көзілдіріксіз алысқа қараймын. Дәрігерлерге рахмет, рахмет, Евгений Михайлович!
Роза Дюсупова
3 сәуір 2025
Қайталанатын катаракта операциясына күмән болды: доктор Малахова Ю. қазірдің өзінде ауырып жатыр, бірақ дәрігердің тәжірибесі туралы ақпаратты зерттеп,дәрігердің елеулі ғылыми әзірлемелері бар екенін білгеннен кейін процедураға қауіпсіз баруға болады. Керемет маман, жоғары деңгейлі маман, Мұқият, дұрыс және нәзік. Ұсынамын, күмәнданбаңыз! Алдын ала дайындалғаны үшін қызметкерлерге, сондай-ақ Доктор Аручиди и. көздің жай-күйі және одан әрі әрекет ету қажеттілігі туралы егжей-тегжейлі ақпарат үшін, сауатты, мейірімді және жай ғана керемет! Орталыққа гүлдену және ризашылық білдіретін пациенттер тілеймін!
Сахидам Ахмеджанова
30 қыркүйек 2025
Жоғары білікті мамандар!мейірімділік,сыпайылық,жеделдік, қарым - қатынас-пациенттермен жұмыс жасаудағы ең бастысы .Жаңа жабдықтар,мамандарды тұрақты оқыту. Адамдарға денсаулық пен өмірге жаңа жарқын көзқарас беріңіз!
M
Maxim Ufimtsev
29 қаңтар 2025
Өте мейірімді және мейірімді қызметкерлер, барлық кәсіпқойлар, қалыпты бағалар. Көз проблемасымен бетпе-бет келді, көзді тексерді, көздің қысымы өзгерді, тексеру жүргізілді, қысқа мерзімде көмектесетін ем тағайындалды, жалпы алғанда, үлкен адамдар. Мен ұсынамын
Екатерина Пономарева
24 қыркүйек 2024
Бұл клиникада өте егжей-тегжейлі және сапалы тексеру. Керемет жабдық. Дәрігерлер сенімділік пен позитивтілік береді. Молокотин, әрине, өте кәсіби. Евгений Михайлович пен Игорь Николаевичке үлкен алғыс маған 100% көру қабілетін қайтарды. Қажетті параметрлері бар ең заманауи линзалар тез табылды. Бала кезінен бастап миопия мен астигматизм жоғары болды, оның басы ауырып, көздері линзалар мен көзілдіріктерден шаршады, сондықтан мен операция жасауды шештім. Барлық таныстарым маған Молокотинді ұсынды, енді мен бәріне кеңес беремін. Бір жыл өтті, Мен бәрін жақсы көремін.
Валерия Полуева
3 ақпан 2025
Дәрігер Наталья Табатчиковаға диагноз қойғаны үшін алғыс айтқым келеді. Дәрігер өте мұқият және кәсіби, ол маған емтиханның барлық кезеңдерін мұқият түсіндіріп, барлық сұрақтарға жауап берді. Оның көзқарасының арқасында мен өзімді сенімді және жайлы сезіндім. Мен офтальмология саласында сауатты және сезімтал маман іздейтіндерге кеңес беремін!
Наталья Зюзюлькина
16 шілде 2025
Мен клиникада диагноз қойдым, содан кейін екі көзге де операция жасадым. Барлық қызметкерлер өте білімді және мейірімді. Маған бүкіл процесті ұйымдастыру өте ұнады, бәрі анық және уақыт өте келе. Аэробатика!
Оксана Сметанина
24 сәуір 2025
Дәрігер Елена Михайловна Волчуновичтің бүкіл отбасы болды, маған өте ұнады. Барлық сұрақтарға сабырлы, сауатты және шыдамдылықпен жауап берді. Мен сізге өте кеңес беремін. Мен барлық достарыма осы дәрігерді ұсынамын.
Л
Людмила Чуйкова
Өте жақсы клиника.дәрігерлер де жақсы, бал қызметкерлері сыпайы, сыпайы,өте жайлы,таза, жазда мен кондиционер жұмыс істеймін.бізге бәрі ұнады.
Никита Айстраханов
9 қараша 2025
Мен smile Pro әдісімен көруді түзеткеннен кейін 2 аптадан кейін жазамын. Е.М. Молокотин жасаған операция тез және ауыртпалықсыз өтті, қалпына келтіру өте жақсы жүріп жатыр, мен көзілдірікте көрмеген нәрсені көріп тұрмын. Көру қабілетін қалпына келтіру үшін осы клиниканы ұсына аламын!
Светлана Каличкина
16 шілде 2025
Керемет клиника. Келді және өкінбеді. Толық тексеруден өтіп, білікті кеңес алды. Қызметкерлер клиентке бағытталған. Бұл клиникада болу өте жақсы.
жанна кудабаева
3 қараша 2024
Мен үшінші жылы Доктор Молокотин клиникасына барамын. Мен жыл сайынғы тексеруден Өтемін. Жоғары білікті мамандар, жаңа жабдықтар. Көз диагностикасы туралы ақпарат дерекқорда сақталғаны ыңғайлы. Дәрігерлер ағымдағы тексерудің нәтижелерін алдыңғы жылдармен салыстыра алады және өзгерістердің динамикасын бақылай алады. Мен қызмет пен мамандарға ризамын.
Annny
5 ақпан 2024
Өте ыңғайлы клиника, мен екінші рет келіп, керемет көңіл-күймен кетемін және бәріне толық қанағаттанамын: қыздардан бастап рецепт бойынша және дәрігердің кәсібилігі! Іс бойынша бәрі анық, жұмыс ағынға емес, нәтижеге байланысты, ешкім асықпайды, өте мұқият тексереді және қажетсіз процедуралар мен қымбат дәрі-дәрмектерді таңдамай ұсыныстар береді. Мен өте қуаныштымын және клиникаға барлық туыстарым мен жақындарыма кеңес беремін! Сіз болғаныңызға рахмет, қазіргі уақытта адал дәрігерлер мен медицина табу өте қиын!
Анна Адайбекова
27 тамыз 2024
Жақсы клиника.Қабылдауда өте жағымды қыздар бар. Сауатты дәрігерлер, клиниканың жақсы жабдықталуы, ыңғайлы орналасуы.Мұқият зерттелді, көзілдірік тағайындалды, ұсыныстар берілді.
Артур Р.
16 ақпан 2025
Аручиди Игорь Николаевичтің қабылдауында болды, білікті маман, бәрін түсіндіріп, клиентке деген көзқарас өте ұнады.Қызметкерлер сыпайы, мейірімді әр клиентке Мұқият
Мария Клименчук
Жыл сайын осы клиникада көру қабілетін тексеремін. Елена Михайловна өте керемет дәрігер. Егер сіз өзіңіздің көзқарасыңызға сенсеңіз, онда тек осы клиниканың мамандары!
N
NikoGr Nikolay Gr
9 сәуір 2025
Әрине, емдеу сапасы өте жақсы, бірақ клиенттерге тек пайда көзі ретінде қарайды және қандай да бір себептермен сақтандыру бойынша емдеуге кедергі келтіреді, бірақ олардың мұндай мүмкіндігі бар....
Елена Югай
Тексеруден өтті. Маған ұнады. Тұрақ қиын. Кәсіби тексеру және кеңес беру. Акциялар бар
т к
23 қазан 2024
Білікті мамандар, түнгі линзалар, тексеру, барлығы деңгейде. Барлығы уақыт бойынша, келушілер көп. Тіркеу бөліміндегі қыздар тез жауап береді және сұрақтарды шешуге көмектеседі.
Саида Даут
16 маусым 2025
Мен ұсынбаймын. Нервтер мен құралдарды қорғаңыз ! Қабылдау 33000т .жеңілдіктер жоқ. Операция бағасының төмендеуі туралы Жарнама жалған! Баға белгісі кішкентай емес . Қолма-қол ақша ! Төлемді QR қабылдамайды. 13 маусымда қабылдауда болды. Дәрігерге ешқандай шағым жоқ, жақсы кеңес берді. Бірақ дайындық процедураларынан өту кезінде олар өте жағымсыз жағдайға тап болды. Бұл клиниканың қызметкері өзін өте дұрыс ұстамады. Біз процедураны анаммен бастадық, осы уақытта кеңсеге басқа қызметкер кіреді және рәсімді басқа пациентпен салтанатты түрде жүргізе бастады , сонымен бірге біздің қатысуымызды мүлдем елемеді . Менің ескертуіме дөрекі түрде сөзбе-сөз айтты - Мен не істеуім керек ? Мен мұнда да жұмыс істеймін ! Менің мекен-жайыма тағы да көптеген сөздер ! Мен сұрадым сіздің атыңыз кім? Ол сондай-ақ ашуланып жауап берді - бірақ менің атым сізге не үшін керек ?? Ал күліп басқа науқаспен қатты сөйлей берді қалғандарын тұншықтырды ! Анамның есту қабілеті нашар, мен процедураны аяқтау үшін оның құлағына айқайлауға тура келді ! Нәтижесінде бірінші Байланыс бұзылады. Өте жағымсыз. Әкімшінің қызы жағдайды түзетуге тырысқанын және басшылықтың деңгейді ұстап тұруға тырысқанын ескерсек, мұндай қызметкерлер бүкіл суретті бүлдіретіні өте өкінішті ! Сіз бұл қызметкермен жұмыс жасайсыз деп үміттенемін.
Катерина Ольха
17 қазан 2024
Ең жақсы клиника! Мінсіз қызмет және жоғары білікті мамандар! Доктор Волчунович Елена Михайловна-Менің проблемаларымды шешкеніңіз үшін және менің бүкіл отбасыма деген жақсы қарым-қатынасым үшін алғыс айтамын!❤️
Денис
23 қыркүйек 2024
Біз жыл сайын отбасымызбен көзімізді тексереміз, көптеген құрылғылар, торды нығайту үшін операция жасадық, бәрі жақсы. Минус жыл сайын көмекшілер өзгереді.
Мартынов Игорь
10 желтоқсан 2025
Өте сауатты дәрігерлер! Қызмет жоғары деңгейде! Евгений Михайловичке ерекше құрмет!! Өз ісін біледі!
Касси Ставр
3 қаңтар 2024
Мен білетін ең жақсы көру клиникасы. Күйеуіне бірде-бір дәрігер диагноз қоя алмады-барлығы қолдарымен өсірілді. Мұнда олар мәселені шешіп, шешті. Ең жаңа жабдықтар мен өте жоғары білікті дәрігерлерді қуантады.
Ольга Игишева
14 мамыр 2023
Жақсы медициналық орталық, керемет дәрігерлер, қабылдауда мейірімді қыздар. Қызмет биіктікте, әрқашан қоңырау шалыңыз, қабылдау уақытын еске түсіріңіз. Егер емдеуші дәрігердің қабылдауында проблемалар туындаса, онда олар басқа дәрігердің қарауынан өтуді ұсынады немесе қабылдау уақыты мен күнін келіседі және кейінге қалдырады. Анама емхана өте ұнайды. Бағалар барабар, емдеу білікті, артық тағайындаулар мен процедуралар жоқ.
Z
Zhanar S.
25 сәуір 2025
Біз үлкен нәрсені білдіргіміз келеді Молокотин дәрігері Евгений Михайловичке қабылдауда және консультацияда пациентке Мұқият қарағаны үшін алғыс
Волкова И.
Мұнда Мен линзаларды ауыстырдым. Жоғары білікті дәрігерлер мен қызметкерлер. Мен ұсынамын.
Анастасия Ахметова
15 мамыр 2025
Олар ұлына екі көзге де операция жасады, бірінде -3 , екіншісінде +3 және астигматизм болды. Қазір ұл бір жыл бойы көзілдіріксіз, көру қабілеті 100 %. Дәрігерлерге рахмет!
Наталья Наталья
9 қаңтар 2025
Керемет көз клиникасы, дәрігерлер мұқият, өз саласының мамандары!Олар маған және қызыма көру қабілетін қайтарды.
Найля Попова
12 қазан 2025
Сіздің клиникаңызда бірінші рет тексеруден өткен жоқпыз, біз бүкіл отбасымызбен бірге боламыз және туыстарымыз бен достарымызды алып келеміз! Сезімтал, Мұқият, кәсіби ұжым! Барлық игіліктер! Рахмет!!!
Екатерина Маринина
Жоғары білікті мамандар, қамқор қызметкерлер. Жақсы және қол жетімді бағалар.
Ирина Я.
12 қыркүйек 2024
Біз бұл клиникада бірінші жыл емес, бүкіл отбасымызбен бақылап отырмыз. Барлық дәрігерлер керемет мамандар! Барлық қызметкерлердің мейірімділігі мен жеке көзқарасы ұнайды
Катерина М.
12 наурыз 2025
Сауатты дәрігерлер. Тек осы жерде олар маған және қызыма дұрыс диагноз қойды.
137779 Аросланова
8 наурыз 2024
Жоғары кәсіби және жақсы жабдықталған клиника!!! Қабылдауда өте сыпайы қыздар. Евгений Михайлович Молокотинге ерекше алғыс және төмен тағзым!!! Қалада осы деңгейдегі клиниканың болғаны қандай жақсы.
Наталья Ю.
20 ақпан 2023
Көптеген көз клиникалары, соның ішінде Конвалов өтті. Бірақ мұнда ғана қызына көзге көмектесті. Бұл қазір оның сүйікті клиникасы және ең сүйікті дәрігері. Қабылдауда да, дәрігерлерде де керемет қызметкерлер бар. Волчунович Елена Михайловнаға ерекше алғыс. Өте кәсіби дәрігер және балалармен керемет жұмыс істейді. Қызы онымен кездесу үшін үнемі кездесуді сұрайды. Көп рахмет
Алмагуль М
6 желтоқсан 2021
Осы клиникада Әкеге ота жасалды. Қызметкерлер сыпайы, жауапты. Артық ештеңе тағайындалмады, барлығы мәні бойынша. Сайып келгенде, пациент ұсынылған нұсқалардың ішінен шешім қабылдайды. Глаукомаға көмектесті және катаракта операциясын жасады.
Николай Франко
Керемет қызметкерлер, сыпайылық және құзыреттілік ?!!Қатаң тәртіп.!
Виктория Бойко
5 қараша 2023
Біздің қаладағы ең жақсы клиника. Клиникада өз саласының мамандары жұмыс істейді.Жауапты қызметкерлер, жылы атмосфера.Сіз сапалы медициналық көмек алатын Клиника.
Ольга Лямзина
29 маусым 2024
Емтихан үшін көп рахмет. Барлығы түсінікті. Операция үшін Е. М. Молокотинге рахмет. Қызметкерлерге үлкен рахмет. Барлығы сыпайы, мұқият. Мен бәріне кеңес беремін
Лина
14 қараша 2022
Жақсы клиника, мен оған бірнеше операция жасадым, мен оған толықтай сенемін. Сапалы. Әрқашан таза. Сыпайы қызметкерлер. Барлығы ар-ождан үшін жасалады, әр науқас толық қалпына келгенше басқарылады.
Кеша
14 қазан 2024
Олар емтиханға жазылудан бас тартты, шамасы, олар қауіпсіз болды спасибо рахмет, мен қаланы жақсы офтальмологтарды іздеймін...бірақ мен сізге бұдан былай бармаймын... Кешіріңіз, мен бұған дейін қатты қуандым…
Э
Эленчик
18 қазан 2025
Біз осы клиникада бұрыннан байқадық. Өте мұқият дәрігерлер. Жақсарту бар.