Ева

Жанайым Естай
22 қараша 2025
Қызметкерлер мейірімді, тез қызмет етеді және таңдауға көмектеседі. Ішінде жайлы, тыныш музыка, жағымды интерьер - оқуға және кездесуге тамаша орын. Мен барлық сапалы кофені жақсы көретіндерге ұсынамын!
Елизавета А.
30 наурыз 2024
Алғаш рет осы сұлулық салонына, атап айтқанда шаштараз Натальяға барды. Мен шолулар бойынша таңдадым және жоғалтпадым. Шаш қию процесі мен нәтижесі өте ұнады! Мен тағы келемін. Сізге тез ұнайтын шеберді табу өте сирек кездеседі, мен мұны көптен бері жасағым келді. Оның үстіне Алматыда Мен көп ұзамай және бұрын мұнда ешкімге жүгінген емеспін, бірінші рет қалағанымды тапқаныма қуаныштымын. Бағалар қолайлы
Оксана Фёдорова
26 тамыз 2025
Хауа Салоны Керемет Салон. Сыпайы Қызметкерлер. Шеберлер-өз ісінің нағыз кәсіпқойлары. Барлық Клиенттер Риза. Табыс пен өркендеу ❤️ ❤
Олег Огай
4 қаңтар 2024
Оксанада маникюр мен педикюр жасады. Ол тек өз ісінің маманы! Егер сіз сөйлескіңіз келсе, ол сізбен сөйлеседі, қаламайсыз - сіз үнсіз отырасыз. Маған обсессивті шеберлер ұнамайды. Барлығы өте таза және ұқыпты, әр Бөлшекке дейін. Тағы да рахмет!
Анастасия М
22 ақпан 2025
Мен бұл салонды жақсы көремін! Мен көптеген жылдар бойы шаш шебері Оксанаға бардым. Сондай-ақ. Юле Алиге арналған рюкюр-ең жақсы шеберлер!
Татьяна Узаревич
6 сәуір 2022
Жаман сұлулық салоны емес.Мен жабынсыз қарапайым маникюр жасадым (емдік) шебері өзіне ие.Жағымсыз эмоциялар тудырмайды.Жақсы әйел.Мені өте тез қабылдады.Маған жабынды шұғыл түрде алып тастау керек болды.30 минуттан кейін мен оларда болдым) қызмет үшін тағы да рахмет
Асима Р
17 маусым 2024
Ол педикюрде болды. 1) жазылған уақыттан кейін педикюр жасай бастады. 2) жұмыс сапасы қорқынышты. Шебер кутикулаларды орындарға қалдырды (үйде көрдім), тырнақтарын өте қысқа кесіп тастады. Ақшаға тұрарлық емес. Енді ол жаққа бармаймын
Макпал Калмурзаева
20 наурыз 2024
Жақсы салон. Әсіресе маникюр шебері Оксана Архипова мен шеберлер Наташа мен Юлия. Өз ісінің шеберлері. Мен бұл салонға 10 жылдан астам уақыт бардым
ines0999
29 желтоқсан 2019
Көптеген жылдар бойы мен осы салонға барамын, бірақ мен бірнеше рет көшіп келдім және салоннан жеткілікті қашықтықта тұрамын, бірақ керемет шебер Оксана Гребенникова бүкіл отбасымызды сәндейді, бояйды және қырқады, және біз әрқашан одан кетеміз әдемі және қанағаттанарлық! Көптеген керемет шеберлер, қызметкерлер сыпайы және клиенттердің тілектеріне Мұқият. Сіздің шеберіңіз отбасы мүшесі сияқты !:)
АЛИК
28 мамыр 2023
Мен ең жақын салонды іздеуге кірдім.Ол асығыс болғандықтан және оның шеберіне уақыт жетпеді .Алена қазір менің шеберім, жағымды, әрқашан позитивті .Мен қазір тұрақты клиентпін
Вадим
23 тамыз 2019
Сыпайы қызметкерлер, керемет шеберлер, әсіресе ерлер шебері Джулия, әрқашан керемет кеседі! Әйелі де әйел шеберлеріне қатты қуанады.
Galina V
25 сәуір 2019
Ыңғайлы орналасуы, қарама-қарсы Магнум тұрағы. Уақытты ұмытпау үшін әрқашан қоңырау шалыңыз. Бірақ ең бастысы-Юлия Сорокиннің көптеген жылдар бойы сүйікті шебері!
Е Ф
15 қыркүйек 2024
Мастер Ирина-Ван махаббат! Сіз келесіз, сізге не қажет екенін айтасыз, көзіңізді жұмып, басқа ештеңе туралы алаңдамайсыз, өйткені бәрі керемет болады.
Ольга Маркова
29 қаңтар 2024