Эуежай

22 қыркүйек 2023
Өте тамаша
Сами Такие
26 ақпан 2025
Кішкентай жайлы әуежай, сізге қажет нәрсенің бәрі бар. Отырғызу аймағында бәрі өте ыңғайлы емес. Тексеру аймағының өзі тар, не болса да. Бірақ орын алатын рейстер үшін бұл жеткілікті. Қону автобуссыз ұшақтан түсу, өйткені мағынасы жоқ, сондықтан мен мұның бәрін күтіп ұстау қымбат екенін түсінемін. Жалпы, кішкентай таза әуежай өз функцияларын орындайды
О
Олег Бурлаков
6 ақпан 2025
Түнгі рейстердің аздығына байланысты кешкі уақытта адамдар көп емес типтік екі қабатты ғимарат. Көптеген Бос орындар, күтуге ыңғайлы креслолар, телефондарды зарядтауға арналған розеткалар бар. Жолда ұсақ-түйек заттар мен кәдесыйлар сататын бутик жұмыс істейді.
Светлана Тайжуманова
26 желтоқсан 2024
Ғимарат таза, өте ыңғайлы, қыс мезгіліндегі температура қолайлы. Қызметкерлер сыпайы, күлімсіреген және өте жанашыр. Рейске тіркелу ұшудан бір сағат бұрын аяқталды. Күту залында рейсті күтіп тұрған адамдар үшін жеткілікті орын бар.
Вячеслав Мельников
7 наурыз 2025
Біраз уақыттан бері жөндеу жұмыстары болған жоқ. Ресми түрде келеді, бірақ іс жүзінде жоқ. Қызмет ақсап тұр. Бір күні олар әдемі әуежай жасайды деп үміттенемін және ол жаққа ұшу жақсы болады және рейстер көп болады.
Svetlana
17 қазан 2024
Ескі, бірақ таза ғимарат болса да. Өкінішке орай, кафелер толық күн жұмыс істемейді. Рахмет, кофе машинасы құтқарады) тексеруден кейін күту залында өте тығыз. Ал қарлы машина әрқашан дерлік бос. Тіпті су жоқ. Әйтпесе, қысқа уақыт ішінде болу қалыпты жағдай
Ali Ali
8 наурыз 2025
Өте жаман . Қону қалаған кезде жабылады . Ұшуға дейін 40 мин қалады қону жабылды . Багажды қабылдағысы келмеді . Тіркеу залында Су машинасы жұмыс істемейді . Және әуежайда суық . Ал, жай ғана сұмдық
Александр
18 қаңтар 2024
Қала маңында орналасқан таксимен ешқандай проблема болған жоқ. Сіз жеке меншік иесімен кете аласыз. Ғимарат жеткілікті жаңа, бірақ қыста салқын болды. Өте нашар таңдауы бар бір кафе. Кофе машиналары бар. Рейстер аз, әуежай көп жүктелмейді. Әйтпесе, стандартты жиынтық, қабылдау бөлмелері, күту залы. Ұшақ жаяу жүрді.
Айя О.
10 қараша 2023
Шағын аймақтық әуежай, өте таза. Жергілікті емес адамдар тексеруден кейін тамақ корттары немесе кофе ішуге немесе тамақ ішуге арналған орындар жоқ екенін ескеруі керек. Тіркелгеннен кейін күту залында тәттілер, бөтелкедегі сусындар мен чиптер бар бір ғана машина бар, бірақ сіз картамен төлей алмайсыз, тек қолма-қол ақша)). Сіз су мен тіскебасарды тексеру аймағына дейін сатып ала аласыз (немесе өзіңізбен бірге алып келуіңіз мүмкін), олар олармен бірге өткізілмейді.
Александр Любимов
22 қаңтар 2024
Жақсы әуежай. Менің тәжірибемде бірінші болып ұшақ терминалдың кіреберісіне жақындаған кезде (жеңсіз және автобуссыз) және жолаушылар терминалға тыныш жаяу жетті. Бұл әуежайдан ұшу аймағын ұйымдастыру көңіл көншітпеді-кофе мүлдем жоқ, ал шоколадты құрылғы тек қолма-қол ақшаны қабылдайды...шын мәнінде, егер Мен өзіме сникерс сатып алсам да, сіз оны тек ұшақта ішесіз.
Aleksey Bolschakow
6 тамыз 2023
Жақсы әуежай, тек ішкі әуе желілері үшін. Телефондар мен ноутбуктерге арналған зарядтағыштар, шағын кафе және сусындар мен тәттілер сататын машина бар. Кондиционер еден, бірақ ол өз міндетін орындайды. Екі сағат ішінде рейске тіркелу, бұрын ештеңе жоқ.
AnnaTokareva
7 қыркүйек 2025
Туған әуежай. Өте жылдам тіркелу. Жөндеу жұмыстары созылып, Астанаға рейстер жоқ екені өкінішті. Бұрын ыңғайлы және арзан болатын. Скучно.
Екатерина Цыро
13 тамыз 2023
Мен әуежайларды нашар көрмедім. Дәретханалар жабылмайды, лас. Банкоматтар жоқ, валюта Айырбастау да жоқ. Әуежайдан тек рейстік автобуспен шығыңыз,өйткені Яндекс Такси алдын-ала төленеді. Әуежай 3 рейске қызмет көрсетеді, әуежайда жан жоқ ұшақтар болмаған кезде. Авиакомпаниялардың өкілдері кабинет арқылы жасырынып жүр,рейс кешіктірілген жағдайда (менде болғандай) ешкімде ақпаратты нақтылау мүмкін болмады,сусындар да,ыстық тамақ та берілмеді. Отыруға болатын орындар, кран саны шектеулі, Сіз бүйірден екінші жаққа жүруіңіз керек.
Алексей Г.
30 шілде 2024
Шағын әуежай. Ұшақтан әуежайға жаяу жетті. Ішінде бәрі ұқыпты, таза. Такси басты шығуға шақырды, тез қалаға жетті
Ольга
21 ақпан 2024
Өте суық!!!! Менің рейсім кешіктірілді және осы "тоңазытқышта" мен 12 сағат жұмсауға тура келді. 3 жел үрлегіштің мағынасы жоқ! Ең жылы ЖӘНЕ ЖАЙЛЫ ОРЫН кафе болды. Дәретхана таза, бірақ әлі де керемет суық.
Arman Shabanov
14 маусым 2024
SIP ешқандай жағдайда қорқынышты. Тек дивандар тұр. Егер сіз рейсті күтсеңіз, кофе ішпеңіз немесе жеңіл тамақ ішпеңіз. Залдың өзі мүлдем ыңғайлы емес. Кафелер үнемі жабылады кофе ішпеңіз. Дәретханалар қорқынышты күйде. Тіпті Қазақстанның шалғай аймақтарында да әуежай ғимараты Павлодарға қарағанда әлдеқайда жақсы. Көп жұмыс істеу керек.
Константин Бочкарев
6 мамыр 2024
Шынымды айтсам, павлодарлықтан да жаман әуежай болуы екіталай шығар, сіз тек қымбат таксимен жете аласыз немесе біреуді алып кетуді сұрай аласыз, тіпті егер сіз бір күнге ұшып кетсеңіз де, көлігіңізді қайда қалдыруға болмайды және қауіпсіз емес, кірген кезде сізді одан әрі қарай жүргіңіз келмейтін, бірақ қажет болатын өрескелге дейін тексеру үшін қарсы алады, ал сынақтар енді ғана басталып жатыр . Біз үш тіркеу аппаратын қойдық, бірақ біреуі ғана жұмыс істейді және сәйкесінше оған кезек, содан кейін қол жүгін өлшеу кезінде кіреберістегі кезек, содан кейін тексеру кезегі, жалпы кезек, және күніне бір рейс жіберіңіз, егер олар бес жіберсе?
Дмитрий Аблов
1 мамыр 2024
Орта қаланың әуежайы үшін бұл өте жақсы. Жақсы терминал. Иілусіз стандартты тексеру. Күту аймағы дәл бір рейске арналған. Бірақ, бір нәрсе маған осы әуежайда бір уақытта екі рейс жақын арада болмайтынын айтады.
Наталья Патроева
20 қаңтар 2024
Павлодардағы әуежай маған қатты ұнады әуежай қызметкерлері қош келдіңіздер Егер көмек қажет болса әрқашан сыпайы көмектеседі әуежайдың өзі таза ұқыпты көшеде таза ұсталған өте жақсы директорға рахмет және барлық қызметкерлерге көп жұлдызша қоюға болады Мен көбірек қояр едім
Юлия Корнюхина
19 маусым 2022
Мен барлық тармақтар бойынша + тіркеумен кішкене нюанстан басқа қоямын: рейске онлайн-тіркеуден өткеннен кейін кенеттен қосымшадағы отырғызу талоны ұшаққа қонуға жарамсыз болып шығады, сіз әдеттегі тіркеуден өтуіңіз керек және бұл жерде орын басқаша болады, өйткені ұшақтың схемасы қосымшада және әуежайдың компьютерінде бірдей емес... Жалпы, бәрі жақсы, бірақ бұл жерде менің сэндвичім мені ұзақ уақыт бойы іздеп келген сағыныш аз)))
Дмитрий Воробьев
27 ақпан 2025
Жақсы әуежай, ыңғайлы тегін !!! Автотұрақ, кемшіліктерінен багаж арбалары жоқ . Сыпайы қызметкерлер!
Андрей Боряк
28 қазан 2024
Керемет шағын әуежай. Ұшу-келу жедел ұйымдастырылған. Тамақ ішетін жер бар. Мен ұсынамын
Нурболат Маканов
6 мамыр 2025
Мен адамды ұшаққа апардым, таксиге келдім, мен автобуспен барамын деп ойладым, өйткені біреуі, бірақ өкінішке орай, осы уақытқа дейін автобустар жүрмейді! Рейс шамамен 22 сағатты құрады
Ева Аширбаева
1 наурыз 2025
Үнемі жұмыс істемейді 😡оның не үшін бар екендігі түсініксіз. Құсбелгі үшін
Nataliya Vidrina-Plotnicova
12 наурыз 2025
Қызметкерлер дөрекі, әуежайда таза, дәретхана жұмыс істемейді,кафе жұмыс істемейді, олар анасымен бірге ұшып кетті . мүгедек, мал қатынасы, мүгедектер үшін ештеңе қарастырылмаған, менің пікірім алынып тасталды .модератор анасының суретін алып тастады ма?
Алекс
6 қаңтар 2024
Әуежай әуежай ретінде... шағын провинциялық қала деңгейінде... Қону-жаяу... Fly Arystan қызметкерлеріне - дискаунтерге ерекше назар аударғым келді... бірақ шайтан егжей-тегжейлі... Отырғызу кезінде билет шарттары нақты секундқа созылады (багажы бар / жоқ, қол жүгі-5 кг немесе 10 кг Сондықтан ұшуға дайындалып жатқанда өте мұқият болыңыз ... Нәтижесінде ұшу кез келген басқа компанияға қарағанда қымбатқа түсті...
Жанат Толеген
30 шілде 2024
Ұшақтан шыққан кезде мен трамплинді немесе автобусты немесе жеңді көремін деп күттім))) Бірақ мен әуежайға дейін жаяу 100 метрді көрдім))) тіпті сүйкімді!
S
Sergey
22 қыркүйек 2024
Біздің әуежай ұят! Алматыдан басқа еш жерде рейстер жоқ. Күту залында ештеңе жоқ. Сондай-ақ, флайрстан әрқашан кешігіп келеді (бұл тұрақтылық болса да)
Marina Ivannikova
14 шілде 2023
Салқын, таза, дәретханада қағаз бар, тіпті қаланың барлық мекемелерінде де болмайды, мұнда жолаушылар мен жолаушылар ағыны бар. Сіз асханада тамақ ішуге немесе машинаның кофесінен кофе ішуге болады. Қызметкерлер сыпайы.
Светлана Великая
15 қараша 2024
+ сыпайы қызметкерлер, таза. - кішкентай күту залы, кафе ешқандай нормаларға сәйкес келмейді, дәмді емес, тек пакеттерден жасалған кофе және ең жаманы картамен төлемді қабылдамайды.
Константин Крупский
18 қаңтар 2022
Багажды қабылдау және құжаттарды рәсімдеу өте жақсы.Шекара дәлізі мен паспорттық бақылау билеті өте жақсы және формасы өте әдемі. Қыздар сұлулық инесі сияқты.Бірақ әуежайды күзету, әрине, онша емес. Пішін ілулі. Адамдарға айқайлаңыз.өте сыпайы және әдепті емес. Кесілмеген. Бұл әуежайға кіргендер туралы.
Александр Дик
31 қазан 2023
Жақсы халықаралық әуежай, бәрі түсінікті, қызметкерлер өте сыпайы. Барлық жерде тақтайшалар, адасып кету қиын. Кафедегі бағалар ғарыштық. Кімге Дәретхана лас. Кофені машинадан сатып алу арзанырақ.
Екатерина Игнатова
27 маусым 2023
Мен жиі ұшамын, бірақ баламен бірінші рет. Күту бөлмесінде ана мен бала бөлмесі болмағаны өте ыңғайлы емес! Мен оны қалай тамақтандырып, киіндіруім керек? Қызметкерлерді түсінгеніңіз үшін рахмет, күту залынан шығуға, екінші қабатқа өтуге және барлық манипуляцияларды жасауға рұқсат етілді. Бірақ! Бөлменің өзі көп нәрсені қалайды. Барлығы өте ескі (жиһаз), бірақ бұл маңызды емес. Бөлмеде көгерген иіс бар, өйткені бұл бөлме 2022 жылдың 5 қаңтарынан бастап желдетілмеген. Мен желдету мен кондиционерді көрмедім. Ересек адам үшін де болу жағымды емес. Оқу ойыншықтарының алуан түрлілігі және екі кереуеттің болуы қуантады.
Lyudmila Pak
23 қараша 2023
Әуежайды заманауи талаптарға сәйкестендіретін уақыт келді. Күніне екі рейс болса да. Багаж лентаға Мұқият түсірілетін еді. Мен өзім машинадан лақтырылғанын көрдім. Мен әрқашан чемоданым үшін уайымдаймын. Сақтау бөлмесі өте тар
Айнагуль Кенжалиевна
29 желтоқсан 2023
Күту залында кофені, кем дегенде, машинадан сатып алуға болатын болса жақсы болар еді. Төлемді тек қолма-қол ақшамен ғана емес, картамен де қараңыз. Қызмет бізге қашан және қашан келеді?
Айнагуль ###
6 қыркүйек 2023
Біздің Павлодар әуежайына 22 автобус бар.Бұл үлкен плюс, бұрын тек такси. Жол жақсы, әуежай барлық шағын қалалар сияқты, адаспаңыз.Жол жалғыз. Таза, компам және қымбат.
Andrey
20 мамыр 2023
Қазіргі заманғы әуежай Үлкен және жарқын болуы керек деп күтілуде, мұнда сәл өзгеше артықшылықтар бар: тегін автотұрақ, терминал есіктерінің алдында, демек, алысқа барудың қажеті жоқ және асығыс, әбігер жоқ, бәрі тыныш және өте ыңғайлы!
Анна Клевцова
15 мамыр 2024
Қала сыртындағы шағын, жайлы және жайлы әуежай. Қоғамдық көлікпен де, таксимен де оңай жетуге болады. Қызметкерлер өте сыпайы және ақкөңіл.
Алексей Ступак
27 қыркүйек 2024
Жайлы, ұқыпты. Бір бағыттағы әуежай. Кемшіліктердің ішінен ұшатын жолаушыларға арналған шағын диск. Орындар өте аз, адамдар сөмкелерін орындықтарға қояды және отыратын орындар жетіспейді. Сондықтан бұл әуежайдың бағасы емес
Мирный Номер
8 қаңтар 2024
Барлығы жақсы реттелген. Автобустар жүреді, күту орындары жеткілікті, қабылдау орындары бар. Жалпы қалыпты аймақтық әуежай.
Э
Элина Григориади
22 қазан 2023
Ұшып келгеннен кейін жолаушыларға Павлодар қаласының халықаралық әуежайы жарияланады, әуежай дәретханаларында басқа нюанстарды айтпағанда, тіпті есіктер де жабылмайды... ұшу кезінде күту аймағы ішінара көшеде орналасқан: сіз жай ғана орындықта отырасыз және барлық ұшатындар ұшып кететін іргелес ұшақты күтесіз))
Dmitriy Narochnyy
1 қараша 2024
Ескі кішкентай әуежай. Бірақ, бәрі таза және жағымды қызметкерлер. Тағы да, сыртта темекі шегу. Ұшаққа жаяу))
23 ақпан 2025
Заманауи әуежай! Жақсы қызмет! Жақсы қызметкерлер!
Галина Гладких
4 қазан 2023
Мен жиі ұшамын, әртүрлі авиакомпаниялармен,әртүрлі әуежайлармен ұшамын, бірақ мен мұндай жолаушыларға қызмет көрсетуді еш жерде көрмедім. Мен қызметкерлердің жұмысын нөлге бағалай аламын! Мұндай аздаған ұшу және ұшып кету кезінде сіз бірнеше сағат бойы отыруға және авиакомпаниялардың ережелерін үйренуге болатыны түсінікті! Ал қандай мемлекет!!!! Не үшін және не үшін????? Тіркеуде 4 адам бар, мен тексеру туралы мүлдем үндемеймін. 7 адам тексеруде ️ ️ не үшін????Мен көптеген жылдар бойы ПАО-ны тасымалдауда жұмыс істедім. Біз бір кездері отырдық, жұмыс қайнап жатты. Енді осындай "жүктеме" кезінде мұндай мемлекеттің болуы күлкілі. Ал дөрекілік өркендейді. Әуежайдың қазіргі басшылығы ойланады деп үміттенемін. Иә, әуежай ғимараты жайлы! Бірақ оның жұмысын жолаушыларға қызмет көрсететін адамдар бағалайды! Ал қызмет нөлге тең!
Анонимді пікір
4 қазан 2020
Ыңғайлы тұрағы барактам, таза. Маған күту залы секторларға бөлінгені және отырғызу кезінде талкучка жасалмағаны өте ұнады, өйткені секторлар бойынша / кезек-кезек көтеріліп, қонуға барады
Гульжан Биктасова
13 маусым 2024
Шағын провинциялық әуежай! Өте қатаң багажды тексеру! Кафеде дракондық бағалар, пакеттен кәдімгі кофе 1000 теңгеге жуық!
Таисия Альбицкая
4 қараша 2024
Өте әлсіз әуежай, ұшаққа жаяу бару керек. Алматыға бір рейске қызмет көрсетеді
Антон
14 қыркүйек 2023
Күту аймағына өту кезінде отырғызу талондарының электронды сканері жоқ, олар әдеттегі мөрді қояды., ұшаққа қонған кезде де солай. Өте кішкентай күту залы.
SvetlanaRu
7 желтоқсан 2024
Қарапайым, бірақ ұшақтар қабылдайды. Күту залы жайлы, жолаушыларға қажет нәрсенің бәрі бар.
Жанна С.
1 сәуір 2020
Таза, әйтпесе тәртіпсіздік. Тұрақты кезектер, принтер жұмыс істемейді отырғызу талондары, бірдеңе қатып қалды... Үздіксіз түсінбеушілік. Паспорттық бақылауға кем дегенде 2-3 адам отырғызылады