Elixir

Жұлдыз Сейлхан
31 желтоқсан 2025
Тамағы дәмді емес, музыка кілен көне өлендер қосты.Обслуживание қырғын столға 2,3 офицант жүрді. Адам басына 15 мын бірақ ақшасына тұрмайт. Іші кішкентай бірақ сонын өзін қатырып жатқан жоқ. Бірінші рет барып едім отыру мүмкін емес жер. Қырғын ақшаға тамак заказ беріп өзімізбен алып кетейік десек оны 2 сағат күттік. Ішінде ештеме қарастырылмаған.
Бакытгуль Тажиева
Келесі күні достарыңызбен бірге отырдық. барлығы жоғары деңгейде болды. Ас үй керемет. Маған өте ұнады шелпек ыстық болды. Кебабтар жеке тақырып кесектер үлкен, шырынды болды 👍 👍 әкімшіге және барлық қызметкерлерге рахмет.
Кира Аспид
10 қараша 2025
Барбекю құрғақ, музыка тым қатты, контингент ең жағымды емес. Қарғалардың күзеті кіреберісте санайды, бірақ олар залда жоқ. Залда ылғалдылық сасық болады, мүмкін бөлме жертөле болғандықтан. Мәзір ламинатталған қағаздың астындағы асханадағыдай. Старпер дизайны, дизайнмен аздап тырысуды шешкен жалғыз жер-бұл жуынатын бөлме. Қызметкерлер жағымды және бұл жерде жұлдызды қоюға болатын жалғыз нәрсе.
Анна К
Сынып клубы, караоке бар, үлкен мәзір, дәмді тағамдар, даяшылар шапшаң
Елена Я.
16 тамыз 2025
кальяндар тапсырыс берген залда қорқынышты қызмет көрсетілді, олар оны 2,5 сағаттан кейін әкелді, даяшыға бірнеше рет еске салды, ол маған уақытым жоқ дейді ️ ️ бірақ кальяншы әдемі, ол бәрін тез жасады жоғары деңгейде 👍 ах иә, тіпті өте кішкентай бөліктер бар, ал медальондар әкелді шикі шайнамады тіпті бұл ең адал шолу, Мен сізге кеңес бермеймін, колхозда тамақтануға барған дұрыс.
Пассажир Пассажир
Ас үй керемет, Супер, бәрі таза, сіз жайлы демаласыз, барлық қонақтар ұнады, бәрі таң қалды, осындай орындар бар кароке бар Эликсир, жақсы қызмет көрсету ұпай,
Асель Кубаева
Әкімшілік тапсырысты дұрыс қабылдамайды. Даяшы қызмет көрсете алмайды. Тағам дәмді емес және салқындатылған. Жаңа жылды сол жерде қарсы алғанымыз өкінішті.
Айгуль И
Соратын караоке, шаршаған жөндеу, тежелген техникалық қызмет көрсету, біртүрлі диджей, ас үй уау емес, брендті жоғалтты
дина досполова
23 қараша 2023
Міне, мен эликсирге оралар едім. Акустика жақсы, жаңа әндер, би алаңы сәл кішкентай әрине, әндер заманауи және континент жас. Ас үй 4/5 Тұщы, сондықтан мен үнемі тұздалғым келеді, бірақ шырынды. Қызмет көрсету 5/5 даяшылар өте жақсы мінезді және жауап береді. Жуынатын бөлме таза, раковиналар мен айналар жарқырайды.
Асима Изтлеуова
16 тамыз 2025
Эликсир керемет караоке шыршасы , жағымды атмосферасы мен керемет дыбысы бар ! Қызметкерлер мейірімді ! Қызмет өте жақсы 👍 👍 👍
Lex Hunter
7 наурыз 2024
Бағалар қолайлы, ас үй жақсы және әр түрлі, қызмет жақсы, атмосфера жайлы. Әр түрлі интерьері бар және әр түрлі қонақтарға арналған караоке кабиналары және екі ортақ зал бар. Түрлі іс-шаралар өткізіледі
Алексей Кобец
26 тамыз 2024
Мекеме өте ұнады, ас үй дәмді, Музыка және би алаңы деңгейде. Кештер осы караоке барында қызығушылықтар бойынша өтетінін түсіндім. Мен кеңес беремін
Арайлым Мусагалиева
3 қазан 2025
Қорқынышты мекеме, барбекю 2 сағат 40 минут күтті. Қызмет төменгі деңгейде, даяшылар үстелдерді шатастырады. Мен ұсынбаймын, олар мерекені бұзды...
O
Oleg Kanyashin
22 желтоқсан 2025
Дәмді тағамдар, жақсы қызмет. Бұл өте жақсы әсер қалдырды 🥰
M
Marat Assanov
18 сәуір 2024
Ақтөбе қаласындағы ең жақсы караоке-мекемелердің бірі. Қызметкерлер мен ди-джейлер пайдалы, тағам дәмді, мүмкін Мен жай емеспін. Ассортимент көбінесе барда да, ас үйде де жақсы. Караоке жиі жаңартылады.
Антонина Ивон
29 қараша 2022
Керемет ас үй! Заманауи, жайлы мекеме көк кабинада болды. Негізгі зал да ұнады, билеуге барды. Стильді дизайн, фотоаймақтар бар. Керемет дыбыс және керемет репертуар.
Baur S.
14 наурыз 2025
Караоке эликсирі бұл Ақтөбедегі ТОП және диджей мен персаналдар өте керемет, акустика 10-нан 10-ға кеңес беремін!
Rus Rus
12 қаңтар 2024
Жаңа жылдан кейін олар достарымен бірге осы мекемеге барды. Көңіл көтеру мекемесінің орналасқан жері өте жақсы,бірақ аппаратура ұнамады, сонымен қатар қолайлы бағалар мен кабиналардың қызықты дизайны!
Анжелика С.
31 тамыз 2025
Кондерлер жақсы жұмыс істемейді және көбінесе ол өте тұншықтырады, әсіресе жазда. Кейде ұзақ қызмет көрсету және мерзімі өткен сыра, кейде балаларға әкелді.
Зауреш Жумабекова
20 қазан 2024
Мекеме жақсы, бірақ біздің стакандарда сыраға сорылған мидждер отырды)) және олар өте көп болды, әрине, сіз бұл мидждерді үнемі әйнектен алып тастаған кезде жағымды емес . Жұма күні халық болмағанына таң қалдым
Ольга Авдеева
16 қараша 2025
Дәмді, Көңілді , алматылық қонақтарды сол жерге апардық, бізге ұнады . Қыз Виолетта, қызмет үшін рахмет
Ерлан Оразалин
Бағалар лайықты, мәзір толық емес, ыңғайсыз, Ән 5 сағат ішінде 2 рет қана жетті
Нурлан М.
Қорқынышты жер мен ол жаққа баруға кеңес бермеймін, демалу үшін ең қорқынышты жер, достарыңызбен бірге жүріңіз, шын жүректен өкініңіз
Виктория
10 қараша 2021
Сыпайы қызметкерлер, керемет атмосфера, дәмді тағамдар мен сусындар, керемет акустика - барлығы жоғары деңгейдегі мекемеде болуы керек! Көрсетілген қонақжайлылық үшін көп рахмет, тағы келеміз 🥰
диана 🚩
17 шілде 2023
Қатты 3ка. Маған әрдайым орындар бар екендігі ұнайды, сонымен қатар жұмыс кестесі таңғы 4-ке дейін. Минус караоке дыбысы ештеңе туралы емес, жай ғана үнсіз кірген наразы диджей кабинадағы дыбысты құрғақ лақтырып тастайды " барлық уақытта шықты тро️, үштік мәзірі.
Shale Kirpichnyi
28 мамыр 2022
Тамақ ұйымдастырылды, қызмет бойынша бірінші приходта сұрақтар болды. Сол кезде бәрі жақсы болды. Алкогольге 1+1=3 акция бар, мәзірде -10% акция болды. Алкогольді сыра мен шарап жоқ, картада және қоймада жоқ.
Ольга Андросова
Дәмді тағамдар, сыпайы қызметкерлер, қызмет көрсету👍
кашкимбаева Айока
22 қараша 2025
Ас үй керемет Өте әдемі зал Қызмет көрсету 👍
Доктор
27 желтоқсан 2022
Даяшылар жақсы. Қызмет дерлік деңгейде-тартылды.дәмді пицца, әйтпесе бәрі өте әлсіз. Ыдыс-аяқтар қандай да бір себептермен салқын түрде беріледі(. Бальзам соусы дымқыл,лас шүберекпен сасық болады деп ешқашан ойлаған емеспін
Евгения Цой
25 маусым 2025
Қызмет көрсету қорқынышты қарапайым . Тапсырысты жарты сағат күтті, нәтижесінде ол мүлдем қабылданбады .
жанат орынбаева
23 наурыз 2023
Маған караоке клубы ұнады... атмосфера жақсы..ал музыкант диджей супер жас жігіт...біз ән айттық би биледік..ал дәмді қанаттар мен бірінші рет жедім...мен де сол жерге барғым келеді
Мария Керчева
27 желтоқсан 2019
Қаладағы ең жақсы дыбыс! Көңіл көтеру үшін тамаша орын! Ас үй тек биіктікте! Аспазшы Фарухқа жеке құрмет! Мен бәріне кеңес беремін.
Гулбакыт Ю.
18 маусым 2025
Қорқынышты жер, тағам дәмді емес . Кабинада кондиционер жұмыс істемеді
Гульбану Дюсембаева
Тамаша ас үйі бар тамаша мекеме
Дамир Ахметшин
22 шілде 2025
Барлық супер, диджей, ас үй, қызметкерлер, 👍 🏻
ирина кулданова
4 маусым 2022
Өте жақсы мекеме, қызмет мінсіз, ас үй дәмді. Кім әлі келуге кеңес бермеді.
Л
Любовь
30 мамыр 2023
Барлығы керемет, қызмет өте ыңғайлы, таза, музыка оты, бөлме үлкен
Анонимді пікір
19 сәуір 2020
Мекеме жақсы, бірақ ас үй ұнамады. Мәзір кітабының өзі керемет көрінбейді. Қызметкерлер жақсы.
Константин Дуля
28 тамыз 2025
Бұл мекеме өте жақсы, қала орталығында орналасқан, ыңғайлы орналасқан.
Иван Охрименко
9 наурыз 2020
Ас үй дәмді, тағамға қызмет ету жақсы. Қызмет көрсету 0, ұйымдастыру 0, шынымды айтсам алыс жақсы орын мәртебесі үшін
Николай Савенков
29 ақпан 2020
Керемет атмосфера! Жылдам қызмет! Кез-келген талғамға сәйкес келетін нәрсе бар! Ұсынамын!!
Таисия Голота
10 қараша 2019
Барлығы ұнады! Адамдар контингенті және қызмет көрсету, әсіресе әкімші, өте жағымды және сүйкімді адамдар! Сіздің бизнесіңізге осындай көзқараспен сіз көп нәрсеге қол жеткізесіз!!! Сізге сәттілік
Андрей Андрей
14 қаңтар 2020
Мүмкін, бұл қаладағы "пафос" орны сияқты. Ас үй орташа. Салаттар дәмді. Көзге шаң, артық емес.
Алия
4 маусым 2021
Караоке клубы керемет! Мен ол жерде керемет жағдайда болдым және керемет компаниямен маған бәрі ұнады 👍 🏻 орын өте жақсы!
Жанна Ли
21 мамыр 2025
Енді аяқпен емес.суши бір атау.даяшылар тежейді.диджей солай
Михаил Мати
6 қараша 2022
Ауа мүлдем жоқ, желдету жұмыс істемейді. Даяшылар өте баяу
O
Oskar J
10 қаңтар 2020
Сынып орны. Достарыңызбен керемет кеш өткіздік, тек супер. Үрмелі музыканттар - бұл бір нәрсе!
Нуркен Толенов
6 маусым 2023
Жақсы атмосфера, әндер каталогы жаңартылуы керек, қызметкерлер жақсы, жауап береді
Анонимді пікір
27 ақпан 2020
Ас үй жақсы. Акустика да жақсы. Бағалар қымбат. Бірақ бұл тұрарлық
Виктория Герцен
Ең жақсы дыбыс сапасына және әндердің үлкен таңдауына уақыт бөліңіз