Efes

Татьяна Батталова
29 қараша 2025
Сәлем достар! Біз әрқашан жадымызда сақтайтын іс-шара болды, тк, басында онша емес еді, бірақ содан кейін қызметкерлер шиеленісе түсті!!! Бұл жаман нәрсе емес, біз достарымызбен және жақындарымызбен жақсы уақыт өткіздік, өте көп жұмыс болды! Ас үй деңгейінде, мен әлі де айтқым келеді, қонақтарыңызға көбірек көңіл бөліңіз!!!
Л
Лариса Радченко
9 желтоқсан 2025
7.12 Қос туған күн, тамаша ас үй, әдемі интерьер, жақсы қызмет көрсету, қол жетімді бағалар,мен кеңес беремін, крестьян тұқы, біз әлі де компаниямен демаламыз!
Ангелина К
18 қыркүйек 2025
Дәмді тағамдары мен жағымды музыкасы бар тамаша орын. Бағалар барабар, биіктікте қызмет көрсету. Атмосфера кешті қуанышпен өткізеді. Маған ұнады
Вера Сучкова
Аппаратура қорқынышты, музыкамен бірге дағдарыс пен сықырлау, қызмет көрсету, даяшы жақындауы үшін қоңырауды бірнеше рет басу керек, бірақ адамдар аз болса да, ол тігілмейді, ол жай ғана "естімейді" дейді
Макс Кузнецов
24 ақпан 2024
Егер сіз күн сайын таңертең және кешке сізді қуантатын дәмді және Жарқын орын іздесеңіз, онда менің барлық уақыттағы кеңесім – осы кафеге қараңыз, бұл өте керемет! Мұнда аспаздар нағыз шеберлер, олардың қолдары нағыз ертегі жасайды. Мұндағы тағамдар сүйіспеншілікпен және күш – жігермен дайындалады және әр табақ нағыз шедевр болып табылады. Мәзір әр түрлі және қызықты, классикалық тағамдардан бастап авторлық ләззатқа дейін. Әр тағам-бұл ерекше дәмдік тәжірибе, және әр жұтым – бұл нағыз рахат. Мұндағы жағдай ертегі әлеміне енгендей жағымды және жайлы. Қызмет жоғары деңгейде, достық пен күлімсіреу атмосферасы-бұл олардың стилі. Тағы бір айта кететін жайт, мұндағы бағалар қол жетімді және ақылға қонымды. Сіз өзіңіздің әмияныңыз үшін алаңдамай, дәмді тағамдардан ләззат ала аласыз. Егер сіз өзіңізді еркелететін, дәмді тағамдар мен атмосферадан ләззат алатын орын іздесеңіз, ойланбаңыз, менің кеңесіме сеніңіз, бұл кафе өте жақсы, мен бәріне кеңес беремін!
Lyubov Kolchenko
29 қазан 2025
Диджей Кармаз ең жақсы болды...банкет мәзірінде тапсырыс берген тағамдар болған жоқ.... Ал Админ Полина онымен мәзір жасалғандықтан, ол тіпті хабарлаған жоқ, бұл өте қайғылы болды....
Марина Сатэро
21 желтоқсан 2025
Кешті ұйымдастырушыларға рахмет!!!Бұл өте жақсы болды!Лена жай ғана сүйкімді!Ас үй керемет, бәрі дәмді.Керемет демалыңыз!!!
Ренат Миндуллин
26 тамыз 2023
Дәмді ет, кебаб. Даяшы бәрін өздері құймайды. Іс-шараға алкогольді әкелуге рұқсат етілуі мүмкін. Қызметкерлер сыпайы, дәретханалар таза.
aida khairulina
22 тамыз 2023
Сырты онша көрінбейді, іші әдетте таза, ұқыпты, ас үй керемет ,кебабтар дәмді, грильдегі саңырауқұлақтар. Жақсы жерді жеуге келіңіз, кешке ол жерде болған жоқ
Серик А
25 шілде 2024
Жалпы, жақсы кафе, шағын компанияны өткізуге ыңғайлы орын. Бағалар орташа, бәрі жақсы. Шағын би алаңы бар. Мекеме орта және үлкен жастағы контингентке барады
Гульмира Аманжолова
15 қыркүйек 2025
Оларда дәмді крестьян тұқы бар және қызмет өте жақсы. Қызметкерлер сыпайы
Lyudmila Pak
6 наурыз 2024
Ішінде қараңғы (мен төменгі деңгей туралы). Залда суық. Ас үй және үштік қызмет. Қалай болғанда да, барлығына бір ғана даяшы болды. Олар өздеріне қызмет етті. Табақтар, шанышқылар мен пышақтар үйіндісін әкеліп, қойды, бәрін өздері таратты, құйды және т. б.
E
Elena Христофорова
30 шілде 2025
Жайлы атмосфера, дәмді мен. Сыпайы қызметкерлер
E
Elena K
10 наурыз 2024
Маған ас үй өте ұнады, бәрі өте дәмді, бағасы қолайлы, қызметкерлер сыпайы. Жалпы, мен ешқандай кемшіліктер таппадым, тек артықшылықтар. Мен сізге баруға кеңес беремін.
S
Sergey Bondar
4 наурыз 2024
Мейрамхана мен рестобар, менің ойымша, ас үй жөндеуден кейін қарапайым болды асханада дәмдік экстаз жоқ былайша айтқанда, бұрылыстар, мүмкін, аспаз өзгерді, мүмкін дәмді тағамдар бар, бірақ сіз бәрін сынап көре алмайсыз
Анонимді пікір
23 қазан 2019
Бұл мекеменің жалғыз артықшылығы-жақсы ас үй. Түскі уақытта келді, бірақ кешенді түскі ас аяқталды. Олар 10% жеңілдік туралы сұрады, олар акцияның жарамды екенін айтты, бірақ чекте жеңілдік болмады. Есепшотты 15: 00-ге дейін жабу керек болды (бұл, әрине, бізге ескертілмеген). Сұрақ: неліктен келуші осы нәзіктіктердің барлығын білуі керек? Даяшы сыпайы, оны әкімші туралы айту мүмкін емес. Біз бұдан былай қонақтарға акциялардың барлық шарттарын жеткізген дұрыс екенін түсіндіруге тырысқанда, ол тіпті тыңдағысы келмеді. Содан кейін мен оған табақшамда шашым бар екенін айттым, Мен оны бір жаққа қойдым, ол оған: "неге бірден айтпадың?? Жалпы, менің барлық аспаздарым бар". Тағы бір минус: VIP залында кондиционер жоқ. Әрине, бұл сізге байланысты, бірақ біз бұл мекемеге аяғымызбен кірмейміз. Назар аударғаныңыз үшін рахмет!
Роза Уажитова
8 сәуір 2024
2024 жылдың 6 сәуірінде бір жыл болды жиен, ас үй мен тікелей айта алмаймын, беш дәмді болды, екінші ыстық шындық Мен оны үйде жедім келесі күні жаман емес, салаттар бәрі майонезбен болды, бірақ ештеңе жаман емес
борис дарнопых
14 қараша 2025
Лонг-Айленд коктейлінің ассортименті жоқ ,бұл маңызды емес. Қызметкерлер супер, үй иесі... Ақылды қыз . Халық бармайды, өйткені....диджей, әкімші
Михаил Погадаев
30 маусым 2020
О, мырзалар, мен қазір кафеде отырамын және көмірде ет жеймін! Сөзбен айтып жеткізу мүмкін емес дәм! Аспазға үлкен құрмет - бәрі өте дәмді! Даяшы жігіт-бұл сыпайылықтың өзі. Мен бәріне кеңес беремін!
Даниил Смирнягин
30 қараша 2022
Жақсы кафе, жұмыс күндері адамдар аз. Сіз достарыңызбен жайлы отыра аласыз, дәмді тамақ ішіп, сөйлесе аласыз. Соңғы кездері барбекю жиі болмайды, бір апта бұрын соңғы рет болған
M
Mir
22 тамыз 2019
Бизнес түскі ас супер! Аз бағаға дәмді мяса өте үлкен бөліктері. Интерьер стилінде, даяшылар мейірімді.
467960 Счастливый человек
16 наурыз 2024
Сізде ұзақ уақыт болған жоқ... жақында олар осы мекемеде досының мерейтойын атап өтті, ас үй ұнады, әңгіме жоқ, бірақ!!! Құрметті мекеме иелері, сіз интерьерді өзгертесіз. Шкафтағы бұл бос сөрелер (немесе оны қалай атауға болады) бүкіл көріністі бұзады. Оларды таңдану үшін бір нәрсемен толтырыңыз немесе оны толығымен алып тастаңыз және сол жерде түпнұсқа нәрсе ойлап табыңыз 😉
Руслан Айтымов
17 қараша 2025
Өте дәмді, қызмет жақсы
Салимова карлыгаш
12 қыркүйек 2025
Әкімшілік керемет, ас үй дәмді, күткен жоқ
ирина Селищева
21 қараша 2019
Өте ыңғайлы орын. Іскерлік және достық кездесулерге арналған орын. Дәмді. Мен ұсынамын. Бағалар нақты. Деңгейде қызмет көрсету.
Надежда Ф.
9 наурыз 2020
Олар корпоративті,жақсы тамада және музыкант,әндердің керемет жанды орындауын өткізді.👍 Қолайлы бағалар, жақсы тамақ.
Крисссссссс
25 сәуір 2022
Керемет интерьер, мейірімді қызметкерлер, ал кебабтар әдеттегідей жоғары деңгейде!!
Евгения
3 наурыз 2020
Мен россимен келдім және жақсы кафеге барғым келді, Қыздар"Эфес" кафесін ұсынды Енді әрбір келу Павлодар қаласында қонаққа келеді! Мен келген кезде достарыммен бірге"Эфесте" менің келуімді атап өтуге барамыз Егер мен қателеспесем, онда бұл мекеменің әкімшісі Анна деп аталады!? Қара, әдемі және Сыпайы қыз, бұл мекеме мен қызметкерлерге әрқашан риза!ас үй оты!
Татьяна Шкуратская
8 сәуір 2023
3 қызмет көрсету, Тапсырыс берілген тағамдар да 3. Ал музыка өте қорқынышты, шу шығарады, фонит, үстелдердің жанындағы динамиктер, репертуар …
Асем Шакарова
10 сәуір 2024
Жақсы Паб.Қызметкерлер өте жақсы, маған және менің достарыма өте ұнады! Рахмет
Казбек Талап
Ас үй қызметі музыка бәрі жақсы
Дамир Магасумов
3 маусым 2019
Жұма және сенбі күндері жанды музыка ұнайды 👍 Кебабтар дәмді. Әдемі жаз бар.
Канат Молдагельдин
18 мамыр 2024
Жақсы ас үй сыпайы қызметкерлер барабар бағалар
Виктория Колошена
5 тамыз 2023
Ең дәмді кебаб, биіктікте қызмет көрсету 👍
Бу Валерий
7 қаңтар 2024
Ас үй жақсы, зал жөндеуді қажет етеді.
Ирина Селищева
Өкінішке орай, қазір Эфес мүлдем жоқ.... Мен ұсынбаймын
Роман Бузов
3 шілде 2019
Мейрамхананың керемет интерьері, ішінде болу жақсы, сыпайы қызметкерлер!
Сергей Шуковский
15 шілде 2024
Қызықты дизайн және тағамға қызмет ету
Нуржан Султанов
24 наурыз 2023
Керемет ас үй мен қызмет, сіз билей аласыз)
musilimovaazar
6 қазан 2024
Ғимарат тым кішкентай және ескі, мәзір қалыпты сияқты
Азильхан Нургалиев
24 ақпан 2020
Фондық музыкасы бар жайлы мекеме, жылдам қызмет көрсету.
Малика Кани
Барлығы керемет крестьян тұқы жақсы отырды биледі
Юля Холодова
18 наурыз 2024
Қызмет көрсету нөл, а ас үй өрт
Куаныш Шахаев
Ішінде сіз күткеннен де көп
Юлия
7 ақпан 2024
Кез келген іс шараны өткізуге болатын Тамаша кафе
Х
30 желтоқсан 2025
Тамаша отырды
Ирина Эннс
18 желтоқсан 2022
Жақсы ас үй! Қызықты интерьер!
Кирилл Старостин
26 шілде 2025
Салқын және дәмді
Асет Дюсекеев
15 тамыз 2023
Түнде сыра Алтын ретінде сатылады, мен оны құны бойынша айтамын