Efır

Матвей .
9 желтоқсан 2025
Ұзақ уақыт бойы мен соншалықты ойластырылған және жайлы ваннаны кездестірмедім! Жеке рахмет: * Бу бөлмесінің сапасы: нағыз емен буы, пеш "қара" күйіп кетеді, жылу құрғақ және өте жұмсақ. Тыныс алу өте оңай. Сыпырғыштар (қайың мен емен алды) — ең жаңа, хош иісті. * Жайлылық пен тазалық: барлық бөлмелер мінсіз таза. Демалыс бөлмесінде-ыңғайлы кең орындықтар, жұмсақ матрацтар, жағымды жарықтандыру. Сүлгілер мен парақтар мақта, балғын иіс. * Қосымша қызметтер: банщик Сергейден массаж жасауға тапсырыс берді-бұл өз ісінің маманы! Оның сессиясынан кейін сіз өзіңізді қайта туылғандай сезінесіз. Шөптен жасалған шай картасы-бұл керемет қосымша. * Атмосфера: өте тыныш, шулы компаниялар жоқ. Тыныш, босаңсытатын музыка ойнайды. Қызметкерлер мұқият және қарапайым
Евна Ми
1 маусым
Жан мен тәнмен демалуға тамаша орын! Бу бөлмесі өте керемет, содан кейін сіз өзіңізді қайта туылғандай сезінесіз. Барлық жерде тазалық, тәртіп және жайлылық. Қонақжайлылық пен қонақтарға мұқият болғаныңыз үшін ерекше рахмет. Біз демалудан үлкен рахат алдық!
Л
Лаура Игимбаева
20 наурыз 2025
Тамаша орын спа монша Тұз бөлмесі, фин саунасы, хамам, тек ерлер залында бассейн бар Дене пилингі толығымен, массаж Сіз сол жерде түскі ас іше аласыз, мен демалыс аймағын ұсынамын
Liliya
21 сәуір 2025
Мен барлығына кеңес беремін, бұл демалу, релаксация, шиеленіс пен стрессті жеңілдету. Жақсы қызмет, Мұқият қызметкерлер, қолайлы бағалар. Тазалық, тәртіп
Бауыржан Усенов
20 сәуір 2025
Бұл монша емес. Жууға болатын жер жоқ, бассейндер де, бу бөлмесінен кейін отыру да неге келгенін ұмытып кетеді. Ия, бар немесе асхана түрі бар, бірақ отыратын орын болуы керек, ерлі-зайыптылардан кейін стоп қайда және не екенін білмейді, олар тек пиллинг үшін жұмыс істейді. Душта мен үйде жууға болады. Сабын мен стильді өзіңізбен бірге алып жүріңіз , бу бөлмесі мен асханаға, өйткені оны қайда қою керек емес. Жексенбі күні кешке адамдар жоқ екендігі бірден шатастырды, қорқыныш орнады. Еше салқын өтеді және хамам не сасық. 4500 арзан емес, мен жуынбадым, сондықтан мен душқа түстім.
манарбеков
20 сәуір 2025
Жақсы қоғамдық монша емес, жұппен сіз жуынатын жерде отыруға болмайды. Бассейндер жоқ. Есік ашық жерде ашық, онда апайлар мен қызметкерлер бар. Біз яндексті таптық, біз жергілікті емеспіз, моншада демалғымыз келді, содан кейін мұндай шу бұл моншаны бұзды. Бағасы да тістейді бір адамға 4500 сұмдық. Жалпы, мен кеңес бермеймін.
Марина Виноградова
21 шілде 2025
Қуаныш! Мұндай қайта жүктеу. Барлығы өте ұнады! Ұсақ-түйекке дейін ойластырылған. Киім ауыстыратын бөлме, бу бөлмелері, демалыс бөлмелері. Қарапайым қызмет, керемет қызметкерлер!
Алибек Дюсенеев
5 қазан 2024
өте жақсы қоғамдық сауна бар үш түрі монша, бассейн қызметтер пиллинг және массаж, сондай-ақ тегін шай таңдау, сусындар мен тамақ тапсырыс беруге болады буфет
Роза Садвакасова
Сізде бірінші рет болды. Қызмет қанағаттандырылды. Ас үй керемет. Барлығы дәмді. Бөліктер жақсы. Толық релаксация алды. Біз әлі келеміз👍
Наталья Ерохина
11 қыркүйек 2025
Жақсы атмосфера, жайлы, жайлы, демалуға, достарымен араласуға тамаша орын, пилинг керемет, шебер супер кәсіпқойлар, мен бәріне кеңес беремін!
Наталья Томашевская
24 қаңтар 2025
Жаман спа емес. Қалада бағалар ең төмен, сондықтан ештеңе жоқ, айтпақшы, өте дәмді тағамдар бар. Массаж терапевттері жақсы.
Гульназ К
23 қараша 2025
Жақсы демалу, релаксация, нәзік пилинг. Егер сіз аш болсаңыз, смузи, ыстық тағамға тапсырыс бере аласыз
Гульнара Жармухамедова
23 маусым 2025
Мен жиі спа-моншаға барамын, мұнда таза және ыңғайлы, қыздармен сөйлесуге және рәсімдерді қабылдауға уақыт бар😁
G
GALINA Sokur
Релакс. Жақсы және мұқият қызметкерлер. Қалпына келтіру және демалу орны.
Светлана Айтымова
27 тамыз 2023
Жалғыз немесе компаниямен бірге демалуға арналған тамаша орын. Ыңғайлы, ыңғайлы, сыпайы және жылы Күні бойы дәмді тағамдар мен шай ішуге болады
Яна
31 қазан 2025
Демалуға жақсы орын. Егер сіз жақсы уақыт өткізіп, қауырсындарды оқығыңыз келсе, Сіз осындасыз. Жағымды және қамқор қызметкерлер сіздің демалысыңызды жақсартуға және жайлы етуге көмектеседі.
Анастасия Шефнер
Бұл керемет болды. Ол демалды. Шаршаған және демалғысы келетіндерге арналған орын❤️
П
Просто
17 наурыз 2024
Салқын монша! Мен кеңес беремін. Бірақ ережелерге сәйкес алдын-ала жазылу керек, сіз уақытынан бұрын келе аласыз, бірақ кейінірек емес, өте жақсы массаж. Релакс толық!
Лариса Мак
17 тамыз 2022
Моншада жөндеу жұмыстары жүргізілді, ол әлдеқайда жайлы болды, тұзды сауна қосылды. Қызметкерлер, өте мұқият. Мен қуанышпен және жайлылықпен демалдым! Қызметкерлерге рахмет, бәрі өте ұнады!
Аян Супкангулов
11 мамыр 2025
Бәрі тым жақсы)) пилинг керемет, бу бөлмесі керемет, жағымды қызметкерлер
Гульбаршин Оразалина
29 наурыз 2025
Керемет монша, қызметкерлер сынып! Ең жақсы монша! Таза, жайлы, дәмді шайлар
S K
12 наурыз 2025
Бұрын бұл әлдеқайда жақсы болатын. Қызметкерлер қазір дөрекі болды, тағам ыстық болуы керек мұзды түрде беріледі. Жуушыларға шағым жоқ.
Сергей С.
19 желтоқсан 2025
Керемет монша, сыпайы қызметкерлер, астрачают, шығарып салу!Ал, мен тағы да оралғым келеді.Жарайсыңдар. Келе жатқан жаңа 2026 жылмен, сізге гүлдену және сәттілік!!!
Алма Газина
10 қараша 2025
Барлығы ұнайды. Атмосфера. Марина жақсы жасайды пиллинг дене. Дене мен жанның релаксациясы
Динара Бекишева
22 маусым 2025
Қайта жүктеуге тамаша орын, сыпайы қызметкерлер, дәмді тағамдар.мен бәріне кеңес беремін.
Курбанова Назипа
29 қараша 2025
Сынып монша әсіресе Хомом туредский .қызметкерлер сыпайы
Татьяна Кадык
13 желтоқсан 2024
Спа жақсы бағасы барабар. Бірақ бар, бірақ бұл кішкентай емес, хамамда бу берілгенде, силма көгеру мен ылғалдың иісін сезеді.
Жанара Солтанханова
30 желтоқсан 2025
Керемет хамам, пиллинг өте жақсы, адамдар аз
Алия Исполова
10 қыркүйек 2022
Салқын, таза, ыңғайлы, қолайлы бағалар. Демалыс күні демалыңыз. Supeeer массажы!!!Адамдар көп емес, өйткені алдын ала жазылу бойынша. Тамаша тағамдар, дәмді шайлар. Ұжымға рахмет Эфир.
Л
Людмила Долиненко-Клепфер
19 сәуір 2021
Маған өте ұнады ,, эфирде"... тәртіп пен тазалық( айтпақшы, мен бөлменің, жуынатын бөлменің қалай өңделетінін және дездің қалай өсірілетінін тексердім.шешім) және бәрі Санпинге сәйкес келетініне қуаныштымын....жайлы шай залы, мекеменің сыпайы қызметкерлері, сынып массажисті...бағалау бойынша 10 ұпайдың ішінен мен барлық 10 -. қояр едім...сізге рахмет...!!!
Вероника Алисиевич
11 қаңтар 2022
Менің сүйікті демалыс орным. Сыпайы және мейірімді қызметкерлер. Шағын компанияда немесе жалғыз демалуға арналған керемет орын.
Наталья Иванова
Қыс мезгілі залда және 2 қабатта суық жуылады
K
Koblandy M.
20 желтоқсан 2019
Спа жақсы, бірақ іші салқын, орыс бу бөлмесі суық... Егерөзіне тек ішін лақтырмаңыз, жұптасқан үлкен бу тез кетеді. Хама кейде жақсы бу кейде сіз оған дәнекерлегіңіз келетін сияқты! Ал қызмет пен тамақ керемет! Массаж, пилинг және маскалар өте риза.
Алтынай Самигуллина
15 наурыз 2024
Ішіндегі жақсы тыныш орта, демалу үшін, бәрі сыпайы ұнады, Мен♥️ұсынамын
Ulzana Zhagiparova
4 қыркүйек 2024
Супер, әсіресе жұптасқан. Эмоциялар тек керемет болып қалды. Ол анасына сыйлық жасады, ол қатты қуанды
Наталия З
25 ақпан 2024
Мүлдем ұнамады! Кіру және қызметкерлермен қарым-қатынастан бастап. Оны толығымен өзгертуге кедергі болмайды, өйткені бұл мекеменің "бет-бейнесі". Ия, олар интерьерді әдемі жасады, сондықтан бәрі. Ересек тәтелер пилингті клиентке ләззат алу үшін емес, "сол әлемге жіберу"үшін жасайды... Сумен бөлек әңгіме! Мұзды, содан кейін қайнаған су, олар сізге құйылады, күте тұрыңыз, қазір жүгіреді. Бұл менің өмірімдегі ең сәтті пилинг,әлі күнге дейін есімде. Терідегі көгерулер мен абразиялар. Тек бассейн ұнады, бірақ содан кейін ол суық. Ал шаш үйіндісі қалқып тұрады помещ️ үй-жайларда жоба, қысқасы, демалу және ләззат алу үшін Мен Ол жаққа бармадым, тіпті арзан болғандықтан да...
Динара А
29 наурыз 2024
Жақсы спа, жазба бойынша, итерусіз, жағымды интерьер, қызметкерлер өте жақсы, су тамшылары бар душты орнату қалыпты, содан кейін ыстық немесе суық
Вероника Елембаева
15 ақпан 2022
Керемет мекеме ! Мен ай сайын барамын, керемет және пайдалы демалыс! A сыйлық сертификаты бастап эфир-бұл әдетте керемет сыйлық. Мен бәріне кеңес беремін !
Татьяна
27 қазан 2024
Демалуға және демалуға жақсы орын...сондай-ақ, олар сізді осылай тазартады, тек супер
musilimovaazar
23 тамыз 2022
Интерьер дизайны мен қызметкерлер ұнады, сіз масканы да сатып ала аласыз. Мен барлығына массажбен пилингке кеңес беремін. Қалтадағы барлық қызметтер, сіз сол жерден тамақ сатып ала аласыз
Маруся
21 шілде 2023
Тамаша орын! Қызметкерлер сыпайы, таза. Жазу үшін әрдайым қоңырау шалу мүмкін емес.
Рымбек Мусин
29 мамыр 2021
Қайырлы күн! Мен спа моншасын қаладағы ең жақсы эфир, мейірімді және мейірімді қызметкерлер, жақсы жұп, таза деп санаймын.
Лариса Панченко
15 ақпан 2022
Демалыс үшін жұмақ! RELAX толық ! Мен сізге демалуға кеңес беремін ! Қызметтердің бағасы барабар
Bakhodir Marajapov
21 ақпан 2024
Жылу жақсы, 2000 жылдың басынан бастап жағдай. Барлығын өзіңізбен бірге алған дұрыс.
О
Олеся Гостевских
23 қараша 2025
Сиқырлы орын! Керемет қызметкерлер!
Надежда Гаенко
29 сәуір 2025
Жақсы орын. Скраб өте жақсы
Галина Свистунова
13 сәуір 2024
Өте жақсы, өте ұсынамын, қызметкерлер Мұқият, сыпайы, пиллинг өте жақсы
Мадина Истаева
29 қыркүйек 2025
Бу бөлмесінен кейін демалыс аймағында суық.
Дабыл
5 қазан 2025
СПА қызметкерлері керемет! Барлығына рахмет, бәрі жақсы. Мен әлі келемін.
Елена Фатьянова
24 мамыр 2022
Жақсы уақыт өткіздім , пилингті, ыстық ваннаны және дәмді салатты Мұқият алдым 🔥 🔥 🔥