Edustream

Жаңалықтар

Ольга Соколова
28 қазан 2023
Менің ұстазым Дәулетке үлкен алғыс айтамын. Толық 0-ге жуық, нақты прогресс тек бір айда. Плюс - тілдерді үйренуге деген мотивация - өсті!
Алия
22 қараша 2022
Жақсы мектеп, өте сыпайы менеджерлер, Будапештте тұратын және онлайн - ата-анадан сабақ беретін мұғалім Әйгерім. Көптеген жылдар бойы мен тіл үйренуге тырысамын, ол онымен тікелей ұшады!!! Супер жас жігіт, оның арқасында-ағылшын тілін жақсы көре бастады, тіпті сөйлей бастады!!! Өте ұсынамын! Онымен тіл үйрену қуанышқа тікелей!!!
Антон Степанов
25 наурыз 2023
Мен оқуға риза болдым. Сабақтардың өзі қызықты, мұғалімдер тыныш. Мен қазір ағылшын тілін курстарға барғанға қарағанда жақсы білемін. Ескертулер жоқ
Миша Белов
17 наурыз 2023
Ағылшын тілі курстары керемет! Мен мұнда оқуға барғаныма ешқашан өкінген емеспін. Көп білім алды. Оқу құны маған ұнады. Мен курстарды батыл ұсынамын
Данияр Абдуев
2 ақпан 2023
Өте жақсы мектеп, икемді кесте, кәсіби оқытушылар! Әсіресе Жансаяны атап өткім келеді! Барлығын өте сауатты және қол жетімді түрде түсіндіреді!
322462 Анастасия
26 мамыр 2022
Сынып мектебі! Edustream-де өз ісін жақсы көретін бей-жай оқытушылар жұмыс істейді !
Евгений Фролов
26 қазан 2022
Мен Вена техникалық университетіне негізінен edustream арқасында түстім, мұның бәрін өзім ұйымдастыра алмас едім, содан кейін маған осындай мүмкіндік берілді, мен Австрияда тұрып, осындай беделді білім алуға үлкен үмітпен оқимын.
Азиз Рашидов
13 наурыз 2019
Сізге 2 жыл ішінде нөлден бастап ағылшын тілінде еркін сөйлеуге үйрететін тамаша орын.
Кристина Зубкова
17 қыркүйек 2022
Бізде үлкен қуаныш бар, ұлы Австрия университетіне сәтті түсіп, барлық толқулар мен қиындықтарды артта қалдырды. Барлық құжаттар мен ақпараттарға көмектескеніңіз және қамтамасыз еткеніңіз үшін көп рахмет.