Дрова

Олег Сорокин
21 маусым 2025
Дәмді, атмосфераны және Қызметті бағалайтындар үшін тамаша орын! Гриль бар тек ең жағымды әсер қалдырды. Барлық тағамдар жай ғана дәмді, олар жанмен дайындалғандай сезінеді. Жеке рахат — стейк қабырғасы, ең жақсы дәмдердің бірі! Мекемедегі Атмосфера өте қарапайым және жайлы, сіз алғашқы минуттардан бастап демаласыз. Қызмет көрсету-жоғары деңгейде: бәрі тез, сыпайы және егжей-тегжейге назар аударады. Интерьер де қуантады-стильді, қызықты, бұрылыспен. Сондай — ақ, тағамдар мен сусындардың бағалары мен ұсыныстары жағымды таң қалдырды-әдемі, ұқыпты, дәмі бар. Біз міндетті түрде көбірек келеміз!
Михаил
17 тамыз 2025
Қалада үш апта болған кезде кешкі асқа жиі тоқтайтын. Бұл салыстырмалы түрде тыныш, жұмыс күндері өте тыныш, бірақ адамдар кіреді. Ресейлік стандарттар бойынша бағалар төмен. Мұнда" үй " табу мүмкін емес, бірақ кебаб немесе қытай тіліндегі кеспе арақ немесе сыра жаман емес. Салаттар алынды, Цезарь, грек, аш болмаған кезде. Мергель стиліндегі Хачапури - өте дәмді. Даяшылар әртүрлі, екі қыз жақсы, олар сұрайды, тыңдайды, не және қалай қызмет етеді және жасайды. Егер олар бумен пісірсе, олар кешірім сұрайды және қайта жасайды. Кеңестер оларға қалдырылды. Жігіт-өз толқынында. Содан кейін арақ ыстықтан 30 минут бұрын (басқа тағамдарсыз) әкеледі, сіз оны алып кетесіз, ол қызады, қарайды, үндемейді. The шай сүйреп апарады барлығы жоқ, дегенмен 5 минут бұрын ол бірден сұрады алып жүру, немесе бәрімен бірге. Жарайды, жарайды. Барлығы сыпайы, музыка қатты емес, сыра құйылған, Гиннес емес, бірақ қалыпты, қуанышпен ішкен. Интерьер маған қараңғы және сергітетін уақыт келді-пабтың астындағы заңмен, бірақ тым көп қара және аз жасыл, бірақ мен мұны түсінемін.. ;)
Бекарыс Кабыкен
15 маусым 2025
Ас үй жақсы, атмосфера жағымды, тек интерьер ескірген, жиһаздар ескі, даяшылар тәжірибесіз және үнемі тапсырыстарды ұмытып кетеді, әкімшілер жақсы, клиенттермен "сіз" және "сіз"жұмысымен. Бағалар қымбат. Сонымен сіз бір рет отыра аласыз
Андрей
9 сәуір 2024
Мен келесі күні 5 адамнан тұратын компанияда отырдым, өйткені 4 қонаққа арналған үлкен компаниялар мен стандартты үстелдер үшін орындар бар, жағдай өте жайлы, біз бірінші қонақтар болдық, сондықтан тыныш болды, тіпті музыка да естілмейді және достарыңызбен диалог үшін барлық жұлдыру үшін айқайлаудың қажеті жоқ. Мәзірде тағамдар мен тағамдардың үлкен таңдауы бар. Біз қолтаңба жиынтығы мен барбекю жиынтығын таңдадық, ұзақ күтудің қажеті жоқ, жиынтықтарды ұсынудың айырмашылығы шамамен 10 минут, ыдыс-аяқтар өте дәмді болды, әрине, бәріне ұнады! Даяшы Викке қызмет етті, мейірімді, сыпайы қыз, бәрі әдемі, қызмет пен ас үйге көп рахмет!
Максим Чулпанов
19 шілде 2025
Жақсы тамақтандырыңыз, жағымды орын, жақсы қызметкерлер бәрі өте қымбат емес, қоршаған орта өте жағымды, адамдар жауап береді
Жигер .
29 қыркүйек 2025
жақсы мекеме, маған ас үй мен қызмет ұнады, мен бәріне осы жерге баруға кеңес беремін, өкінбейсіз, атмосфераның өзі 10-нан 10-ға ұқсайды
Жанна Суимбаева
10 қыркүйек 2025
Өте дәмді және әртүрлі тағамдары бар тамаша мекеме! Жеке махаббат-олардың асшаяндары!
Анастасия Рямова
2 мамыр 2025
Дәмді асшаяндар, отыруға, сөйлесуге жаман жер емес. Мен сыраның ассортиментін көбірек алғым келеді. Тыныш, жайлы.
Валерия Грибанова
Жақсы орын, дәмді тағамдар, кешті компаниямен бірге өткізу жақсы. Ұсынамын!
Яков Морошкин
16 мамыр 2025
Бизнес-түскі ас кезінде екі рет болды, тиісті бағалар, өте дәмді.
Татьяна С.
13 ақпан 2024
Олар тыныш ,тыныш, күйзеліссіз жеді.Тағам керемет, өте дәмді.Қызметкерлер мейірімді.Жайлы атмосфера.Мен барбекюге баруды немесе сыра ішуге отыруды ұсынамын(немесе сіз екеуін де жасай аласыз)
Александр Котелевец
20 желтоқсан 2025
Жақсы орын бәрі өте дәмді қызметкерлер сыпайы. Атмосфера жайлы.
Дмитрий Габрусь
Адамдар демалуға келетін өте қызықты мекеме компания мұнда чек ас үйдің сапасына сәйкес келеді ️ ️ және жалпы бомба шынымды айтсам
Мила Шакирова
19 мамыр 2022
Біз Нұр-Сұлтаннан келдік...Теміртауда жарыстарда болды..түскі асқа кафеге тоқтадық.. және олар жағымды таң қалды...Өте жайлы кафе!!!қызықты..стильді интерьер...тазалық!!!!Мұқият қызметкерлер...біз кішкентай баламен бірге болдық...ол орнында отырғысы келмеді...даяшы қыз баланы баурап алды..біз тапсырысты күткен кезде....ал тағамға келетін болсақ..онда сөз жоқ!!!!тек сілекей өте қатты жеді...өте..барлығы өте дәмді...жаңа...үй бойынша...жалпы кафеде "Drova" 10 жұлдызға лайық...біз бәріне кеңес береміз...әрине !!!
Генриетта
11 қаңтар 2020
Жақында біз бұл мекемеге бардық! Жалпы, маған өте ұнады, әдемі безендіру, барлығы ағаштан жасалған, кальян түтінінің иісі, жалпы жайлы! Достарыңызбен жақсы отыра алады! Өкінішке орай, оларда кофе жоқ.. тек шайлар (мен десерттерді сынап көрмедім)! Дәмді сүт коктейлі! Жақсы ет таңдауы! Музыка ойнайды, мен тыныш деп айтпаймын, бірақ әңгіме кедергі болмады!
Валерия Николаева
7 шілде 2025
Өте жайлы мекеме) мәзір дәмді, қызметкерлер мейірімді)
erzhan erzhan
3 қазан 2023
Бағалар, әрине, тістейді, бірақ ең бастысы, барбекю қой еті онша емес, маринадталған дәмдеуіштерді қуыруға болмайды ! Кіре берісте темекі шегу және калиан бір үстел бірден тартылады бүкіл бөлме үнсіз төбеге айналады! Қысқасы, әуесқойға арналған мекемелер, айталық!
Ольга Малаканова
25 қараша 2021
Өте қызықты орын-демалуға арналған атмосфера және қызықты, талғаммен безендірілген интерьер, жоғары деңгейде қызмет көрсету, ерекше қызмет көрсету, тағамдар мен спирттердің дәмі!Ұсынамын!
Игорь Никитин
1 тамыз 2024
Егер сіз өзіңіздің көңіл-күйіңізді бұзғыңыз келмесе, ешбір жағдайда бұл кафеге кірмеңіз. Бағалар ақталмайды, қызметкерлер дөрекі, ыстықта олар сыраны сатпайды, тек ыстық тағамдармен бірге күндіз +35°C пісіреді, сондықтан адамдар ол жерге бармайды. Енді олар сіз туралы және Мәскеуде біледі!
Гордий Денис
21 маусым 2025
Жаман мекеме емес, сіз үлкен компаниямен уақыт өткізе алмайсыз. Ас үй жақсы, бәрі дәмді.
D
Dana Ybray
9 шілде 2025
Атмосфера, ас үй және биіктікте қызмет көрсету өте ұнайды
Виталий
7 мамыр 2022
Атмосфера, өте жайлы. Олар өте дәмді дайындалады. Ең дәмді можито оларда Мен мүлде ұрдым. Бірнеше рет болды. Сыпайы және сыпайы қызметкерлер. Олар менің үйімнен екі қадам жерде, бұл өте ыңғайлы
Михаил Рыбалко
10 наурыз 2023
Тамаша ас үй, барбекю жақсы. Минус жұлдыз жалпы залда темекі шегетіндіктен, айкос пен кальянның тамағы мен түтіні аз үйлесімді, бұл үшін бөлек бөлме болуы керек
Альберт Moncave
1 қыркүйек 2023
Мен мұнда тек импортталған сыра үшін келдім, ол болмаған сияқты, демалыс күні, өйткені олар бұл туралы ойламады түсінбеймін. Сонымен, негізінен, тамақ-лайықты сапалы сусындар.
Ю
Юрий Фукалов
Сынып орны! Жайлы! Ас үйде гастрономиялық тұрғыдан бар!
Саня Шишкин
25 маусым 2020
Салқын бар, жайлы, тыныш, талғампаз, дәмді бизнес-түскі ас, барбекю, әсіресе сом филе барбекюін таң қалдырды, жай ғана ұшып кетті! Өте дәмді алкококтейльдер мен шайлар, ал десерт-сіз саусақтарыңызды жалайсыз!!!
Анонимді пікір
29 желтоқсан 2019
Иә, сыраны сырамен бірге алып тастауға болады шынымен кішкентай таңдау. Егер көптеген келушілер кальянға тапсырыс берсе, онда сорғыш дем ала алмайды. Бірақ негізінен маған ұнады тамақ, тағамдар, шай бәрі өте дәмді.
757958 Татарчук
27 ақпан 2024
Тамақ жаман емес, арзан түскі ас ішуге болады. Біраз қараңғы, жастар үшін бұл қалыпты жағдай болуы мүмкін, бірақ түстен кейін түскі асқа Жарық түскісі келеді.
audiotims
13 қыркүйек 2023
Бағалар ғарыштық. Қызметкерлер мейірімді емес. Сіз бір кружка сыра ішкіңіз келеді-олар сатпайды, содан кейін олардан ыстық нәрсе тапсырыс беру керек дейді. Мен кеңес бермеймін-бұл оған тұрарлық емес.
Станислав Ким
19 желтоқсан 2024
Жаман мекеме емес, бірақ барбекю әрқашан жақсы бола бермейді. Дегенмен, бұл мекемедегі барбекю нашарлады. Өкінішті...
кизболган у.
Қызмет көрсету жоғары деңгейде, тамақ дайындау, мейірімді сыпайы 👍 🙏 🌷 🌷 🌷
Елена Антропова
28 желтоқсан 2021
Өте лайықты мекеме, өте дәмді, интерьер әдемі, даяшылар сыпайы !
Антонина О.
22 тамыз 2022
Жақсы мекеме. Өте жағымды атмосфера, жайлы, дәмді, сыпайы қызметкерлер дайындалады. Мен сізге баруға кеңес беремін.
Марат Исаенко
5 желтоқсан 2019
Тамаша атмосфералық орын, тамаша ас үй, бизнес түскі ас, пабқа жалғыз нәрсе жетпейді өйткені сыра проблемалары.
Олег В
29 қазан 2022
Гамбургерлер дәмді, асшаяндарды гамбургер түрінде экзотика бар. Картоп пен кетчуппен бірге беріледі. Шай дәмді, қайнаған су қосыңыз. Әуесқойларға арналған кальян бар. Күндіз жақсы тыныш жер, ал кешке шулы.
Степан Е.
11 маусым
Атмосфера, қызмет көрсету және сыра (негізінен дүкенде дәмді болады), бұл артықшылықтармен аяқталады. Мен сияқты қанаттарды дайындауға бір сағатқа жуық уақыт кетеді, бұл шамадан тыс, дәмі күмәнді, сонымен қатар крутондар. Мен басқа тағамдарды сынап көрмедім.
Нуржан Усманов
11 маусым
Қараңғы бірақ әдемі барбекю өте жақсы емес бірақ ас үй тақырыбы
Дана Шахманова
17 наурыз 2025
Өте жайлы, жақсы ас үй
Ася Блюдцева
4 қыркүйек 2022
Барлық 100% Атмосфера, тағам өте дәмді, талқылау және пепсонал жоғары деңгейде
Юрий Сухов
23 наурыз 2024
Жайлы кафе және қолайлы бағалар, жақсы қызмет көрсету сапасы
Жаннұр Тынышбек
20 маусым 2025
Өте әдемі және дәмді тағам. Өте дәмді көрінеді өте тәбетті көрінеді
Кирилл
26 шілде 2023
Бар негізінен жақсы. Дәмді сыра. Барбекю қашан.
Геннадий андреев
4 мамыр 2022
Кебаб құрғақ және ащы сыра береді қымбат және дастархан бәрі лас мен ол жаққа баруға кеңес бермеймін!!
Андрей Сидоров
17 қазан 2021
Дәмді гамбургерлер. Кірер алдында темекі шегуші, кешке қалың түтін
мадина аменова
25 желтоқсан 2023
Супер мекеме Өте дәмді Сыпайы қызметкерлер
Нигматуллина Ирина
25 ақпан 2024
Ас үй супер, қызметкерлер деңгейінде. Барлық игіліктер мен өркендеу!!!
Наталья Губайдулина
29 мамыр 2024
Ештеңе жоқ. Барлығына қымбат және дәмді тағам емес. Нөлге қызмет көрсету
Антон П.
6 қараша 2023
Дәмді сыра, мейірімді қызметкерлер
Y
Ya
10 ақпан 2020
Жағымды интерьер, сыпайы қызмет, дәмді тағам
Лилия Галиева
3 маусым