Dpd

Дарья Р
21 тамыз 2025
Орал қаласының курьерлік қызметіне DPD жедел және ұқыпты жеткізгені үшін алғыс айтқым келеді! Мен басқа қаладан сәлемдемеге тапсырыс бердім, бәрі уақытында келді, қаптама бүлінбеді.Курьер алдын - ала қоңырау шалып, уақытын нақтылады-дәл, сыпайы және мейірімді келді. Мен DPD-ді әрі қарай қолданамын.Сапа бірдей деңгейде қалады деп үміттенемін. Жұмыс үшін рахмет!
@tolkopro
1 ақпан 2020
Ұзақ уақыт бойы мен нақты қай жерде екенін түсіне алмадым - жақында Google карталарында ол дұрыс емес деп белгіленді (барлық ғимараттар 14, тек біреуі 14А), бірақ офтың өзінде.карталар дәл кіруді көрсетеді. Мүмкін кеңсенің орналасуы өзгереді... Егер сіз жаяу жүруіңіз керек болса және сіз бұл артқы ауданда бірінші рет түсінбейтін болсаңыз, онда жаяу жүргіншілер жолы да жоқ! Сондықтан базардың жанында керуенге жаяу бару керек немесе көлікпен жүру керек. Жалпы, күзет (көше посты) өтіп, соңына дейін бару керек, онда темір есік бар, оның артында DPD қоймасы бар. "Жаяу" жүретіндер үшін белгіні іліп қою қажет деп саналмаған сияқты! Бұл, әсіресе, жеке тұлға ретінде үлкен тауарларға тапсырыс берген кезде, мысалы, Ресей Федерациясынан, дүкеннің веб-сайтынан үйге емес, қоймаға дейін жеткізіледі. Өкінішке орай, қандай да бір себептермен DPD қоймасына жеткізілген тауарды осылайша қайта тағайындауға және мекен-жайға жіберуге болмайды, дегенмен бұл жеткізу ақысына менің түсінуімше кіреді.
Елена Демидович
22 ақпан 2024
21.02.2024 өтінім жасады, тапсырыс нөмірі by0920* * 523. Қыз бұл күні тапсырысты алып, келесі күні жеткізетінін айтты. Жұмыстан тыс уақытта (біз 17:00-ге дейін жұмыс істейміз) Тапсырыс оператордың кінәсінен алынбады деген жауап келді. Таңертең мен оны теріп, жас жігітпен сөйлестім, ол кешірім сұрамады, мәселені шешуге көмектеспеді және бүгін жүкті алуға кепілдік бере алмайтынын айтты. Біздің клиенттен айырылғаныңыз өте өкінішті. Сіздің қызметкерлеріңіз мүлдем клиентке бағдарланбаған. Біз бір ай ішінде бүкіл RB бойынша көптеген жеткізілімдерді жеткіземіз. біз көптеген компаниялармен жұмыс істейміз. Олармен компанияңызбен жұмыс тәжірибеңізбен бөлісуді ұмытпаңыз!
Эдуард Дельмухаметов
28 шілде 2021
Олар адал жұмыс істейді, біз осы компаниямен бірнеше жыл жұмыс істедік, оларға ешқандай шағым жоқ. Мен ұсынамын.заңды тұлғаларға да, жеке тұлғаларға да.
Александр Нестеренко
23 қыркүйек 2024
2022 жылдан бастап біз көлік компаниясының қызметтерін қолданамыз. Кеңсе мен қойма кешенінің қызметкерлеріне жеке алғыс, кәсіби шеберлігі, сыпайылығы және тапсырыстарға ұқыпты қарауы үшін.
Виктор Олегович
11 қыркүйек 2018
жұмыс сапалы және уақытында орындалады
Антон Чутков
17 желтоқсан 2022