DPD

Katerina Nagibina
5 қараша 2025
Қорқынышты компания. Халықаралық жүк жөнелтілімі уақытында келді, бірақ қораптар ашылып, зақымдалды. Қораптарда стикер болғанына қарамастан шыны және мазмұны көпіршікті орамға оралған, ішіндегі барлық нәрсе сынған. Жеткізу кезінде төленген қатты жәшік табылмады. Хабарларды қабылдау актісі берілмеді, оларда бұл қарастырылмаған деп айтылды. Заңгер оферта шартымен жабылады, ешнәрсе өтелмейді және жүргізушімен шағым туралы акт жасау керек және оған қол қою үшін сілтеме жасайды.
Ю
Юлия Чубуткина
24 маусым 2024
Жиіркенішті жеткізу. Курьер менің аймағыма алдын-ала төленген тапсырыспен барғысы келмеді және оны қайтадан қоймаға жіберді. Таң менің тапсырысымды қайтара алмайды дейді. Курьерден қоңырау түскен жоқ. Заре өз тапсырыстары үшін көлік компаниясын ауыстыруы керек. Мен пакетті 2 апта күттім, енді 2 апта күтіңіз ол қоймаға оралғанда және ақшаны қайтаруды күтіңіз
Диас М
21 маусым 2023
Жан түршігерлік қызмет, сәлемдемелерді жөнелту және жеткізу мерзімдерін сақтамау, егер сіз қоймадан алып кеткіңіз келсе, жұмысшылар орнында болмады, мен бірнеше рет жүруге тура келді. Неліктен интернет-дүкендер олармен жұмыс істейді??? Мүмкін, ең арзан, сондықтан компания бизнес-процесті реттеуге алаңдамайды... Пакетті жөнелту және жеткізу кезінде ол бірнеше күн бойы қоймада болады, жеткізу күні бірнеше рет ауыстырылады.
Саят Жакупбаев
30 сәуір 2024
Бізде люстра Түркиядан аман-есен келді, көбік пен ағаш қорапта оралған. Біз бәрін аштық. Ал Қазақстанда <DPD Қазақстан> компаниясының қызметкерлері Алматыдан Астанаға дейін сынықтар әкелді. Тасымалдауға дейін және одан кейін қоса берілген фотосуреттермен және олардың үлгісі бойынша толтырылған актімен кім жауап береді. Хатқа жауап бермей, 6 ай ғана үнсіз қалды. Содан кейін біз жөнелту ережелеріне сәйкес жүкті өзіміз сақтаймыз деп жазылмадық. Содан кейін Мен таң қалдым бұл олардың жауабынан және олардың компаниясынан және олардың басшылығынан және олардың барлығынан олардың кеңсесінде аз. Жігіттер маған жай ғана жүгіріңіз олардан жай ғана жіберіңіз, алыста ұмытпаңыз. Бағалау болар еді-минус шексіздік, содан кейін бұл олар туралы.
Анатолий К.
14 тамыз 2023
Мен тіпті бір жұлдызды қойғым келмейді! Жиіркенішті қызмет, жеткізу мерзімі сақталмайды, мансап өздері ыңғайлы жеткізуді шешеді немесе бас тартуға болады. Пакет үш рет жеткізілмеген кезде, мен оны өзім алғым келді, бірақ қызметтерді қайта санауды сұрады. Қайта есептелмеді. Олар курьерді күтіңіз деді! Мен ешкімге кеңес бермеймін!
Адлет Жолдас
13 мамыр 2025
Бұл компаниядағы толық тәртіпсіздік, адамдар сізбен қалай жұмыс істейді, жөнелтушіден жүк алуды ұйымдастыра алмайды. Қызмет??? тіпті жақын иіс жоқ
Милена Колодяжная
6 сәуір 2023
Жиіркенішті жеткізу. Олардан тапсырыс zara 3 апта ала алмайды. Жеткізу менің келісімімсіз 4 рет ауыстырылды. 1 рет оларда курьер жоспарланбаған. 2 рет курьер ешқашан келмеді, телефон арқылы ол келгісі келмейтінін және оған,негізінен, менің наразылығымды білдіріп, сенім телефонына қоңырау шалуымды айтты. 3-ші рет ол жай келмеді және телефонды алмады. Жеке кабинетте жеткізілім 4 есе, тағы бір аптадан кейін ауыстырылды. Чатта тек бот жауап береді. Сенім телефонына хабарласпаңыз.
M
Mila
24 қаңтар 2023
Мен екі сайтта киімге тапсырыс бердім, және DPD-ден жеткізілім. Олар үш аптадан бері жеткізіп келеді, ең бастысы қоңырау шалу мүмкін емес, күн сайын қоңырау кезінде автоматты жауап беру құрылғысы іске қосылады және жеткізу бүгінгі күнге белгіленгенін хабарлайды, бірақ жеткізу фактісі бойынша жоқ. Үш апта бойы тауарлар қоймаларда жатыр! Егер сіз өзіңіздің беделіңізді және жеткізушіңізді бұзсаңыз неге жұмысқа кірісесіз!
Анонимді пікір
14 ақпан 2019
ең бастысы-жүк, бірақ! жүк мүлдем бөгде адамға қалдырылды (қоңырау шалып, бұл туралы хабарлаған адамға рахмет), курьер Мырзабаев Тахир Рахымжанұлы, әрине, ештеңе келіспеді және сәлемдемені ақымақтықпен тастады. жүк коммерциялық, алушы заңды.бет. жеткізу шоты бұрын нақты көрсетілген қызметтерге қойылды! Орталықтағы қыздар жақсы жұмыс істейді - олар ештеңеге әсер етпейтінін біледі, сондықтан олар тырналады "... өкінішке орай, мұндай ережелерді міндетті түрде жазып, бухгалтерияға хабарлаңыз және т.б.".
Никита Кононов
14 қараша 2022
Алматы Қостанайдың жөнелтілуі Астанаға 3 күнде жетті (дүйсенбіде жөнелтілді, бейсенбіде Астанаға түсті). Астанадан Қостанайға 3 жұмыс күні (жалпы бесінші) жіберіле алмайды. Демалыс күндері олар жұмыс істемейді, шамасы, жүк көліктері мұндай қызметпен тоқтайды. Шарашкина кеңсесі.
Серик Жанаев
2 қазан 2024
Жақында апта қалай болады жеткізу шарттары бойынша мәселені шешу, қорқынышты қызмет, ешкім ештеңе білмейді, өтінімді пысықтау кезінде түсініктемелер тіркелмейді және құзыретті мамандарға берілмейді. ҚОРҚЫНЫШТЫ ҚЫЗМЕТ. Телефон арқылы сіз ештеңені шеше алмайсыз, электрондық пошта арқылы жазуыңыз керек, онлайн төлеу де қиын.
Артем Т.
8 қаңтар 2023
2 жұлдызды жеткізді, тек жіберуге тапсырыс қабылдайтын қызметкерлердің өздері үшін (сондықтан 1 жұлдызды таң қалдырады). Олар өте сыпайы және сыпайы. Бірақ компанияның өзі бұл жай кошмар, кез-келген шағымдарды елемейді, қолдауға жету өте қиын. Менің тапсырысым шекарада тұрып қалды, маған бұл туралы ешкім ескерткен жоқ. Трек нөмірінде ақпарат нөл. Мен компанияның өзі мәлімдеген мерзімдерге сенуге кеңес бермеймін.
Alexandr Mashtalov
24 қыркүйек 2021
қандай жеткіліксіз қызмет?! Пакет келді-Мен бір апта ала алмаймын! Қолма-қол ақша сомасы дұрыс көрсетілмеген, апта түзетулер енгізе алмайды, енді олар жеткізу күнін үнемі ауыстырып отырады! Олармен жұмыс жасамаңыз! Көптеген нервтер мен уақытты жоғалтасыз! Жеткіліксіз компания!!!
Березкина Светлана
19 ақпан 2021
Маған бұл компания ұнайды! Мен олардың қызметтерін Ресейге родне сәлемдемелерін жіберу үшін бірнеше рет қолдандым. Өкінішке орай, тәттілерді жіберуге болмайды (кез-келген тағам сияқты). Кемшіліктердің ішінде өте кішкентай автотұрақ бар, ал округте көлік қоятын жер жоқ.
Гульмира Абдыкалыкова
11 ақпан 2022
Тапсырысымды 14 күн бойы ала алмаймын, курьер бір күн күтті, күтпестен, шығару пунктінен алып кетуді шешті, ал қазір 10 күн, тіпті беру пунктіне дейін олар менің тапсырысымды жеткізе алмайды️️, оператор қандай проблеманы анықтай алмайды, кімге хабарласа алмайды! Бір сөзбен айтқанда, қорқынышты компания! ❌❌❌
Шолпан Ахметова
29 желтоқсан 2022
Мен үнемі Ресейге пакеттерді Dpd-мен жіберемін ,бағалар бас поштаға қарағанда бірнеше есе арзан.Мен бұл жеткізуді кездейсоқ білдім.Қалада жарнама жоқ, көбісі білмейді және Қазпоштаға барады, ал 1 кг 1000 теңге тұрады, ал мұнда әлдеқайда тиімді.Мен барлығына ұсынамын, жеткізілім алушының пәтеріне дейін жасалады, ал уақыт бойынша жеткізу бірнеше есе жылдам болады.
Сергей Гребенюк
1 маусым 2021
Олар сәлемдемені Белгородтан Алматыға жіберді. Пакет келгенде, 31.05.21 ақылы сақтау басталып, пакетті алу керек екендігі туралы хабарлама келді. Адам сәлемдемені алуға келгенде, сәлемдеменің бір бөлігі келді, ал екіншісі қайда және қашан болатыны белгісіз. Неліктен бұлай болды деген адамның логикалық сұрақтарына бөлім менеджері / менеджері ереуілдер туралы және осы рухтағы барлық ертегілерді ойлап тауып, ойлап таба бастады. Бүгін (01.06.21) сәлемдеме, дәлірек айтсақ, оның екінші бөлігі жеткенін хабарлады. Бөлімшеге әр уақытта мінуге уақыт та, тілек те болмағандықтан, олар атаулы түрде жеткізуді сұрады (әрине, тегін, өйткені буын ТК тарапынан болды), оған сәлемдеме ең жақсы жағдайда 7-8.06.21 жеткізіледі деп жауап алды. Бұл бөлімде қызметкерлердің құзыреттілігінің толық болмауы, аз дегенде, таң қалдырады. Егер басшылық маған бәрібір болмаса және олар маған хабарласса, жағдайды түсіндіру үшін ТТН нөмірін және барлық қажетті ақпаратты беруге дайын.
Татьяна Ч.
22 мамыр 2020
Жексұрын курьерлік компания! Клиенттерге деген көзқарас жоқ! Пакет толығымен жеткізілмейді, содан кейін олар жоғалтты, содан кейін таңғы ас беріледі, содан кейін олар кері қайтарылады! Бір ай бойы хат алмасумен айналысты және осы уақыт ішінде кем дегенде бір қызметкер қоңырау шалды. Сізге мүлдем бармауға кеңес беремін, басқа да жоғары деңгейлі компаниялар бар.
M
Murza
21 қазан 2022
Бүгін курьер менімен күрескісі келді қорлады пакетті алып, кетіп қалды. Ол пакетті қандай күйде жеткізетіні мүлдем түсініксіз.Байланыс орталығы курьер мен оның мінез-құлқы үшін жауап бермейді дейді. Өз тауарларын немесе басқа заттарды жібергісі келетіндердің барлығына осы кеңсені айналып өтіңіз ол ешнәрсе үшін жауап бермейді!
Анонимді пікір
9 ақпан 2023
Қызмет өте қорқынышты, жеткізілім мәңгі сақталады, Мен Zara-дан пакетті 20 күн күтемін, оларға да, курьерлерге де қоңырау шалу мүмкін емес.Сіз оларға қоңырау шалған кезде жауап беру машинасы шығады және Тапсырыс бүгін 9 дан 6 ға дейін жеткізіледі дейді бірақ ештеңе жеткізілмейді
Рим
3 мамыр 2019
Көлік компаниясының қарапайым кеңсесі. Үлкен минус-бұл клиенттерге арналған тұрақтың болмауы. Егер ауыр жүк келсе оның кварталын көлікке апару ең жағымды нәрсе емес.
Светлана Белоцерковец
26 ақпан 2022
Ресейден Алматыға сәлемдеме 28 желтоқсаннан 18 ақпанға дейін жеткізілді, ал Алматыдағы оқиғаларды ескере отырып, сәлемдеме ағымдағы жылдың 12 қаңтарында Алматыға келді және бір айдан астам уақыт мекен-жайға жеткізілді. Қорытындыларды өзіңіз жасаңыз...
Ирина Габдрахманова
25 қаңтар 2023
Клиенттерге деген жиіркенішті көзқарас!!! Мен төленген тапсырысымды 3-те күтемін (!!!) апталар, өйткені ерекше "дарынды" біреу 2 аптаның айырмашылығы болғанына қарамастан, бір уақытта 2 Тапсырыс әкелуге шешім қабылдады. Олар үнемі жеткізу күнін кейінге қалдырады, сондықтан олар үйде отыруға мәжбүр болады, олар маған бүгін пакет жеткізеді ме, жоқ па деп ойлайды. Түтіктер алынбайды, байланыс жоқ. Мен сізге бір айдан кейін тапсырыс қажет болса ғана осы кеңсенің қызметіне жүгінуге кеңес беремін.
Мария К.
18 ақпан 2023
Жексұрын компания. Мен олардың қызметтерін мүлдем пайдаланбас едім, бірақ интернет-дүкенде тек оларды жеткізу болды тре️ трекер туралы ақпарат көп емес, байланыс орталығында тек жауап беру машинасы бар, күн сайын бүгін жеткізуді уәде етеді, жеткізу фактісі бойынша жоқ, сондықтан тауар 2 аптадан бері жеткізіліп келеді. Бүгін мен түкіріп, өз ісіммен айналысуды шештім, кетіп қалдым. Бүгін поштаға жеткізілім туралы хат келеді бүгін және курьер тағайындалды. %#%#$! Менің ойымша, мен қаладағы сәлемдемені ұстап аламын, курьерге, хатта көрсетілген нөмірге қоңырау шаламын, бірақ бұл жерде болған жоқ, бұл "ержүрек" компанияға қоңырау шалу мүмкін емес, өйткені хатта жіберілген курьер нөмірі жоқ 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Дмитрий Жуков
4 қаңтар 2024
Сәлемдеме Өскеменнен Алматыға 13 күн бойы жеткізіліп келеді. Жеткізу орнын өзгертіңіз, қоңырауларға жауап бермеңіз.
Владимир Перов
7 ақпан 2023
Ең жақсы логистикалық компаниялардың бірі! Тауар уақытында, қойылған міндеттер орындалады, алдын-ала болжанбайды-олар болжайды!
Максим Веселов
13 тамыз 2020
Қазақстан бойынша уақыт жоқ, Шымкенттен Астанаға сәлемдемеге тапсырыс бердім. Шымкенттен Алматыға сәлемдеме 7 күн жүреді! (700км) Алматыдан Астанаға (+1100км) тағы қанша адам барады? Нәтижесінде ол сатып алудан бас тартты, қалада аздап артық төледі.
Дастан Каирбаев
19 қаңтар 2024
Жақсы компания. Жеткізу әрқашан уақытында. Мен олармен ұзақ уақыт жұмыс істедім.
Dauren
12 мамыр 2020
Клиенттерге деген мал қатынасы. Олар қоңырауларға жауап бермейді, курьерлердің қайда екенін білмейді, тауарлар жоғалады, содан кейін олар 2-3 апта ішінде жеткізіледі. Бірге Aliexpress тезірек келеді бұл компанияға қарағанда жеткізеді. Мен сізге осы нашар компанияға хабарласпас бұрын 100 рет ойлануға кеңес беремін.
Детский Интернет М.
12 сәуір 2019
Егер сізге сәлемдемені Ресейге жіберу керек болса, сіз арзан көлік компаниясын таба алмайсыз. Жүкті қабылдау сапасы және биіктікте жеткізу. Мен ұсынамын
Нурлан Мухамедин
13 желтоқсан 2022
Олар сәлемдемені алып кетті, сәлемдемелерді беру үшін dpd кеңсесінде кеңсе шалбарды жыртып тастай жаздады, ескі жиһаз бұзылып, жарамсыз болып қалды енді қыз экстрадицияларға кешірім сұрамады, бұл қажет сияқты және мемлекеттік тілде одан да үлкен МИНУС білмейді 👎
П
Павел Липухин
7 ақпан 2020
Олар сағат 19:00-ге дейін жұмыс істейді, сіз жұмыстан шыққанға дейін өте ыңғайлы емес. Бүгін сағат 19: 01-де келді қызметкерлер подъезде тұрды кеңсе ашылды және пакет бермеді.
Наталья
29 маусым 2021
Мен бұл компанияны 5 рет қолдандым. Үнемі кідіріссіз, байланыс орталығы, кем дегенде, туындаған кезде мәселені шешуге тырысады.
Л
Лариса Г
7 маусым 2024
Жылдам қызмет көрсету, қолайлы бағалар. Адамдар аз.
Саян Ж.
24 ақпан 2023
Қорқынышты компания. Өңірлерге жеткізілмейді деген болжам бар. Хамят курьерлері дөрекі және сәлемдемені қоймаға қайтарамын деп қорқытады.
Дарья Мельникова
21 желтоқсан 2020
Өте тез және сыпайы қызмет етті. Сәлемдеме ауыр болды, көлікке жеткізілді. Жақсы тәжірибе
Марьяна
15 қараша 2021
Сәлеметсіз бе! Мен сіздің компанияңызды бірінші рет қолданамын.Көлік компаниясының курьерлік жеткізілімі жоқ екендігі таң қалдырды.Менің ойымша, бұл компания басшылығының үлкен кемшілігі.Кішкентай сәлемдеме алу үшін бүкіл қалаға бару өте ыңғайсыз!!!
Daniken Musa
4 сәуір 2025
Бұл фирма аналогтарға қарағанда жақсы қызмет көрсетеді, оны қанша сынап көрді және салыстырды жақсы.
Мухит Ш.
25 сәуір 2022
Қараңғылық кеңсесі, Қостанайдан сәлемдеме Алматыға 10 күннен астам уақыт барды, есектермен бірге алып жүрді. Сонымен қатар, олар кінәні кез-келген адамға сабырлы түрде береді, бірақ олар ештеңеге қарамайды, пойыз бір күнде жетер еді. Егер олар кешігіп жіберу құнын төмендетсе, олар бұзылып кетер еді. Мен енді ешқашан қолданбаймын және ешкімге кеңес бермеймін
Вячеслав
2 желтоқсан 2022
Кішкентай сәлемдемелер жақсы жеткізіледі. Бірақ ауыр және үлкен, қанша уақыт қорқынышты. The ет бір аптаға дейін оларда жатыр және жіберілмейді.
Галина Белоусова
13 қаңтар 2023
Жақсы шығару пункті, деңгейдегі қызмет, сіз өз пакеттеріңізді пленкаға ЖӘНЕ ТАСПАҒА жинай аласыз. Бағалар қолайлы.
П
Полина Рулева
27 қараша 2024
Қорқынышты қызмет. Олар бәріне алданады. Өнім жоғалады, бүлінеді, ілінеді. Олар өз қателіктерін мойындамайды. Тек қандай да бір сұмдық.
кирилл захаров
6 наурыз 2020
Мерзімінде жеткізілді, қабылдау кезінде тез ресімделгені туралы хабарланды.
PAV
4 мамыр 2020
Тапсырыс 25 сәуірде онлайн-дүкенде жасалды,ал тауар жоқ, call орталығында бір апта бойы бір нәрсе айтылады, өнім туралы мүлдем үнсіздік бар, тек қазір телефон арқылы бір нәрсе сыбырлайды...
Ч
Чен Ч.
14 сәуір 2022
Біз олармен бірнеше жыл жұмыс істейміз, көбінесе бәрі уақытында келеді. Он пакеттің бірі қиындықтарға тап болады, бірақ бұл жақсы))
Дмитрий
22 наурыз 2019
Ресей мен Қазақстанға жеткізу бойынша тамаша қызмет көрсету және үздік бағалар.
Андрей Дресвянский
30 тамыз 2023
Қорқынышты компания. Жеткізуді мен білмей бірнеше рет өткізіңіз.
I
IgoriꙂ
3 қазан 2020
Фурманов (Назарбаев) көшесінде, әл-Фарабиден жоғары, USKO ғимаратында орналасқан. Қызмет көрсету жылдам, Қазақстан бойынша жеткізу бағасы қолайлы (хат алды). Мен ұсынамын.
Л
Лена м
30 желтоқсан 2022
Жексұрын компания, жеткізуді ұзақ күтіңіз. Соңғы рет Мен ешқашан күткен емеспін.
Калима мукажан
23 қазан 2021
Мен бұл компаниямен жақында таныспын. Өте жауапты қызметкерлер