Dot

Данил Д.
9 қазан 2023
Пейнтболда патрондар есеп бермеген сияқты. Нашар жабдық, қорғаныс кеудеше де, етік те жоқ аяқ киімде ойнауға тура келді. Маска бүкіл басын жаппайды. Нұсқау нашар, Сіз сұрақтар қоясыз, бірақ олар сізге қалыпты жауап бермейді.
Николай М.
6 қаңтар 2021
Клуб ғимаратта орналасқан, басында бұл әдеттегідей көрінбеді, өйткені олар бұған дейін көшеде ойнаған, жабық ғимаратта ойнау әлдеқайда қызықты болды) динамика және адреналин көп) өте жауапты нұсқаушылар Мен бәріне тырысуға кеңес беремін!!!!
E
Erizo Zhan
7 қаңтар 2021
Біз бұл клубта достарымызбен жиі ойнаймыз. Керемет ойын алаңы, қатал нұсқаушы жігіттер. Ашық ауада әуесқойлар мен керемет уақыт өткізгісі келетіндер-мен ұсынамын.
1 1
15 тамыз 2023
Tippman маркерлерінің нашар жағдайы - 11-ден 5-і үнемі "сына" болып, майлауды, содан кейін ауаны толтыруды қажет етті, 4-те ату үшін ауа беру клапаны нашар жұмыс істеді - тұрақты емес. Нысан өшіріледі, кейбір жерлерде ұсақталады. Броньдар тек жұмыртқа ұстайтын балалар мен әйелдерге арналған. Бандан мен қолғап жоқ, ал антифог есінде жоқ, "неге, және ол осылай кетеді"деп айтпайды. Шарлар қалыпты. Орналасқан жері жабық, екі қабатты бөлме, нәтижесінде тәжірибелі ойыншыларды "сөмкелермен"біріктірген кезде шарлардың үлкен шығыны болады.
M
Madina
8 мамыр 2025
Тамаша орын, маған өте ұнады 👍 🏻 балалар жақсы, қызмет жоғары деңгейде 👍 🏻
Hellycat
6 қаңтар 2021
Біз әріптестерімізбен ойнауға келдік, ұнады! Балалар-нұсқаушылар бәрін мұқият түсіндірді, барлық қорқыныштарды сейілтті 😂 алаң керемет, үлкен, көптеген бөлмелері мен баспаналары бар, бірнеше сюжеттер ойнады. Барлығы қуанышты, содан кейін тағы 2 күндік талқылаулар болды. Олар суық болады деп уайымдады, бірақ жылы киінген бөлмеде, ал сіз далада қатып қалмайтындай жүгіресіз. Қысқасы, біз ризамыз, тағы келеміз. 👍🏻
Ш
Шавкат Сафаров
5 қараша 2024
Өте керемет уақыт өткіздік! Туған күн болды! Жақсы таңдау!
Аида
29 тамыз 2024
Балалар риза болды. Қараңғы ғимарат, бірақ өте таза.
Алексей Черников
17 ақпан 2024
Мұның бәрі бейнелі емес, жақсы болуы мүмкін, бірақ адамдар бизнесті одан әрі ілгерілету үшін басқа біреудің үй-жайына ақша салғысы келмейді.
J
Jamil Mereddurdyyev
9 мамыр 2021
Біз достарымызбен керемет ойнадық, өте атмосфералық алаң!
Ruslan B.
19 қыркүйек 2024
Супер! Админ бомба, сайт өрт.
epke
1 желтоқсан 2021
Салқын атмосфералық орын, қыста сәл салқын , егер сіз менің не айтқым келетінін түсінсеңіз ғана.
J
jalkenny