Дасаранг

Мәзір

Вадим Владыко
7 сәуір 2025
Алматы 5-тен 4-ті бағалауға лайық. Мекеме бибимбап пен кимчи ттиге сияқты шынайы корей тағамдарын ұсынады, оларды келушілер жоғары бағалайды. Орташа чек бір адамға шамамен 5000 теңгені құрайды. ​ Дегенмен, кейбір қонақтар кафенің интерьері асханаға ұқсайтынын атап өтеді, бұл жалпы тәжірибеге әсер етуі мүмкін
Максим
10 мамыр 2025
Мұндай сүйкімді қызметкер сізді кірлемеу үшін сізге бір банка милкисті қайда сүртеді? Бұл өте жақсы болды, рахмет! 🤗 Айтпақшы, бағалар жақсы, ал ассортимент те жақсы.
Денис Конопелько
22 маусым 2024
Дәмді, бірақ қымбат және үлкен бөліктер. Сонымен, бәрі өте керемет: топинг, өткірлік, қызмет көрсету. Мәзір өте кең. Даяшылар сізге айтып, айтып береді.
P
Pavel C.
6 наурыз 2024
Өкінішке орай, Мен бұл мекемені ұсына алмаймын. Солонтан ағын сумен сұйылтылғандай мүлдем бос болды. Хемул паджон арзан шұжық қосылған омлетке ұқсайды. Бибімбап салқын түрде ұсынылды, мәзірде көрсетілгендей секторлар бойынша ұсынылмады және рецепт қалай талап етеді; бұл негізінен жүгері дәндері қосылған және уәде етілген сиыр еті қосылмаған жаңа сәбізден жасалған көкөніс салаты болды. Бұл арзан емес мекеменің жалғыз артықшылығы-негізгі тағамдармен бірге ұсынылатын корей салаттары болды, олар өте дәмді болды. Алайда, бұл тағамдар негізгі тағамдардың көңілсіздігін өтей алмады. Сонымен қатар, мекеменің интерьері баға деңгейіне сәйкес келмейді.
Janelle Khamitova
26 желтоқсан 2024
Корей еті, содан кейін сіз осындасыз, барлық корей тағамдарын ұнататындар, мұнда көптеген шетелдіктер бар. Ас үй керемет, бірақ қарапайым асхана сияқты
Л
Лола К.
16 қазан 2023
бағасы жақсы, тағам дәмді. Сеулдегідей отбасылық, атмосфералық (мен үшін) кафе мені сол жерге қайтарады. қызметкерлер де риза, бөліктері қанағаттанарлық және әрқашан әртүрлі панчандарға қызмет етеді. мен бала кезімде болдым және жақында достарыммен бірге атап өттім, бәрі ойлағаннан арзанырақ болды, маған өте ұнады!
Alex Fedyayev
18 маусым 2025
Алматы қаласындағы ең дәмді Калбитим . Қалған тағамдар да жақсы, бірақ калбитим барлық мақтаулардан жоғары.
B
Baha Gozhyn
10 маусым
Барлығы Корея стилінде. Тағам дәмді. Ақша өкінішті емес. Жақын жерде корей дүкені. Тұрақ ыңғайлы.
Чингиз Даутбергенов
3 қыркүйек 2021
Мен Корей тағамдарының өте үлкен жанкүйерімін. Мен қаладағы барлық корей кафелері мен мейрамханаларының 90% - ПОБ болдым. Мен үшін дасарангқа қарағанда кимчитиге қарағанда дәмді деп айта аламын, еш жерде жоқ. Сонымен қатар, балық пен әртүрлі ет тағамдарының өте үлкен таңдауы. Салат бар аперитивтер әрқашан тегін болатын бөліктер санында + кофе сіздің таңдауыңыз бойынша мұз немесе ыстық . Мен бұл жерді өте ұсынамын . Шынайы атмосфера және корей тағамдары, тағы не қажет .
Санжар К
Өте дәмді! Калбитим қаладағы ең жақсы шығар.
Бота К.
20 тамыз 2025
Сеулден келген қонақтарды түскі асқа апарды. Олар асүйді 4 жұлдызға бағалады. Интерьер көп нәрсені қалайды
bakiyev77
13 наурыз 2020
Бұл менің сүйікті корей кафесі, дәлірек айтсақ, корей асханасы және мұнда дәстүрлер мен дәмдерді өзгертпестен дайындалады, 5 жылдан бері біз мұнда ештеңе өзгермейді, бұл өте маңызды, өйткені көптеген корей мекемелері жергілікті талғамға бейімделе бастайды не істеу керек , корейлер де, хангуки де, тіпті жергілікті тұрғындар да оларға баруды тоқтатады... Қызметкерлер, яғни даяшылар ашылған күннен бастап өзгерген жоқ , бұл иелері өз қызметкерлеріне өте мұқият және сыпайы екенін көрсетеді, айтпақшы, Хангуки иелері., яғни Оңтүстік корейлер... Мен корей тағамдарын білетін және өзіндік ерекшелігін шынымен бағалайтындарға өте кеңес беремін.
Асадбек Валиханов
25 қараша 2024
Ооооооооооо өте дәмді тағам жеді ересектер егер сіз ащы тағамды ұнатсаңыз мен кимчи чиги мен балаларға калбитим сорпасын ұсынамын
Татьяна Кожевникова
12 мамыр 2022
Керемет шынайы ас үй. Білгірлер үшін. Нағыз Оңтүстік Корея тағамдары. Айтайын дегенім, жергілікті тағамдар емес, Егер сіз Кореяға барсаңыз. Ол белгілі бір аймаққа арналған дәстүрлі рецепттер мен технологияларға сәйкес дайындалады. Кореядан көптеген өнімдер мен дәмдеуіштер жеткізіледі.
Exxxstazzeezz
23 шілде 2025
Шетелдік азиялық өнімдердің өте үлкен ассортименті, бірақ қымбат, сіз дүкендерді әлдеқайда арзан таба аласыз, сондықтан мен тек үш жұлдызды қоямын
Kirill
25 қазан 2021
Алматыда корей тағамдары бар үздік кафе. Мен мұнда көптеген жылдар бойы аптасына кемінде бір рет жеймін. Әрқашан дәмді және жаңа тағам. Мен кимчи тигаға тапсырыс беруді ұсынамын. Сондай-ақ, жақын жерде корей тауарлары мен тәттілері бар дүкен бар.
Aiya Uspanova
23 ақпан 2023
Оңтүстік Корея тағамдарының ішіндегі ең жақсы кафе. Барлығы корей сызығында өте қарапайым. Дәмді. Бірақ әлсіз 4К қызмет әрең жетеді, тек эфес сырасы және екі түрдегі жаңа бөтелке кружкасы. Егер сіз тек ас үйде тамақтансаңыз, онда ол өте жақсы жеді.
Kurmankulov Rinat
1 сәуір 2020
Корей тағамдарын жақсы білетін отбасы үшін тамаша орын! Керемет аспаз, тағамға керемет қызмет ету және ұйқысыз даяшылар ))). Егер сіз нағыз Оңтүстік Корея тағамдарын ұнатсаңыз, міндетті түрде ұсынамын!
♡YYVFAA 97♡
17 сәуір 2019
Жақсы мекеме, өте дәмді, арзан, тапсырысқа көптеген кішкентай тәттілер әкеледі, нағыз корей тағамдары, бөлме кішкентай, асханаға ұқсайды. Алдыңғы пікір қалдырылды Турандот бірақ мұнда келді, өйткені бұл өте өкінішті болды
Ержан Арыстанов
18 қараша 2024
Мейрамханаға емес, кейбір тағамдарға көбірек ұқсайды. Мен кіріп, мәзірді қарап, кетіп қалдым. Айтпақшы, мәзір жаман емес, әр түрлі, ал бағалар мейрамханалардағы бағаларға сәйкес келеді
B
bodreec bodreec
19 маусым 2021
Жақсы Оңтүстік Корея тағамдары. Сіз мұнда Кукси немесе суши таба алмайсыз, бірақ егер сіз ток-поки, солонтан немесе чаджамен алғыңыз келсе, онда бұл орын қажет. Қызметкерлер сыпайы, Кеңес алмайды.
D
Denis K.
21 ақпан 2025
Өте дәмді Оңтүстік Корея тағамдары мен дүкені керемет
Геннадий Кан
11 желтоқсан 2025
11.12.25 досаранг тофу дүкенінен сатып алды, мен сатушының сатып алушыға деген мұндай дөрекі көзқарасын көптен бері кездестірмедім!
Arsen K
3 қараша 2025
Интерьер: әуесқой үшін Ас үй: 10-нан 10 Бағалар: әбден Минус: жексенбі демалыс
Наргиза И.
10 тамыз 2025
Тек кимчи тиге тапсырыс беремін, 15 жылдан астам уақыт бойы және әрқашан дәмді
Альбина Дагдырова
15 қазан 2019
Корей тағамдары бәрін соншалықты дәмді жеді. Қызмет үшін су мен шай тегін алынбайды. Барғаныңызға көз жеткізіңіз кім өткір ❤️жақсы көреді
Салтанат Егинбаева
2 қыркүйек 2019
Егер сіз нағыз Оңтүстік Корея тағамдарын көргіңіз келсе, онда сіз осындасыз. Мен дәмді тағамдарды еш жерде сынап көрмедім. Мекеме, әрине, асхана сияқты, бірақ тағамдар жоғары сынып
Игорь Якуба
17 қараша 2022
Оңтүстік Корея тағамдары бар ерекше орын, Кореядан бұрылыстар дайындалады, көптеген ащы, бірақ дәміне қарай жасай алады
Алуа С.
19 қаңтар 2019
Мен корей тағамдарын жақсы көремін және мен үшін ең жақсысы-дасаранг, үлкен бөліктер, бәрі дәмді және тез!
Zamira Baimanova
30 шілде 2021
Мен тапсырыс бергендердің ішінен тек рамен дәмді болды. Балық орамдары тұздалды. Қамырдағы тауық тым майлы.
D
Daulet M.
27 тамыз 2024
Дасаранг енді бағадан төмен бөліктер емес !!! Қызметкерлер мұқият емес.
Vladimir Pak
21 шілде 2022
Оңтүстік Кореяның дәмді тағамдары. Орташа баға. Жақсы қызмет. Тек ыдыс аяққа тапсырыс бере білу керек 😀
П
ПЛАТОН Радюк
14 қазан 2025
Киімнен ыдыс аяққа дейін таңдау өте көп өте мейірімді және мейірімді қызметкерлер жағымды иіс шығарады
Жанар Жарылгасынова
6 ақпан 2023
2 ай бұрын және сол аптада болды. Яннем чикен өте ерекшеленеді. Содан кейін ол дәмді болды. Олар кимчи тигеге тапсырыс берді, оның дәмі кимчи тигеден алыс болды + мүлде ащы емес. Юкедян майлы және дәмді емес еді.
Махаббат Джарылкапова
26 қыркүйек 2023
Ең жақсы және мейірімді сатушы және өте дәмді пимбап сатылады
anvar ibragimov
16 шілде 2019
Ұлттық тағамдардың керемет мейрамханасы. Тамаша пісіру. Жауапты қызметкерлер. Автотұрақ бар.
Кристина Галунщикова
28 желтоқсан 2021
Сіз бір негізгі тағамға тапсырыс бере алмайсыз, бұл онша емес. Өте дәмді калбитим. Бағалар орташа мәзір бойынша бір тағамға 3500-4000тг
виктория ким
Дәмді және бағасы қол жетімді
Almas Baktubayev
21 желтоқсан 2022
Компанияға баратын адамдарға арналған мекеме, өйткені оның бөліктері негізінен арналған Бұл үлкен бағаның себебі
V
vlad l
3 шілде 2021
Керемет дүкен. Өте жақсы ассортимент. Сатушы сауатты, бәрі сатылатын өнім туралы біледі)
W
W1mniq0
12 желтоқсан 2023
Корей тағамдары бірақ қымбат және өте жақсы мен бәріне осы жерге баруға кеңес беремін!!
Николай Барков
23 наурыз 2020
Оңтүстік Кореяның дәмді тағамдары. Жақын жерде корей өнімдері бар дүкен бар.
Александр
23 наурыз 2021
Корей тағамдарын ұнататындар үшін тамаша орын! Өте дәмді дайындалады!
Andrey Almazoff
21 тамыз 2019
Дәмді корей тағамдары, бірақ айтылғандай мейрамханадан гөрі кафеге ұқсайды.
Руслан
16 маусым 2019
Өте дәмді тағам, бірақ сервисте жұмыс істеу керек, әсіресе даяшылар.
Малика
29 қаңтар 2025
Барлығы өте дәмді және бөліктері үлкен
diemon1122
22 қаңтар 2023
Ең жақсы корей кафесі қолайлы бағамен. Кафе таза корей ни какаой тағамдар мен жергілікті корей тағамдары.
магомед измайлов
28 желтоқсан 2023
Дәмді, қанағаттанарлық жақсы қызмет.
kaz_uz_almaty
26 ақпан 2022
Жақсы кафе мен дүкен қанша жыл өтті, даяшылар үшін жалғыз қызмет, өсуге мүмкіндік бар, айталық !
Светлана Леницкая
22 желтоқсан 2023
Өте дәмді және қымбат емес. Науқан жақсы өтті