Darus

Владимир Мартель
31 тамыз 2025
Қымбат, бірақ сапалы, өйткені ол сауатты. Өте мұқият және сауатты қызметкерлер. Клиника уақытпен бірге жүреді. Жарайсыңдар. Табыстар.
Слава
8 маусым 2025
Марат Асылханұлы Апсеев тамаша операция жасады. Мен оны кездестіргеніме және оның бетіне сенгеніме қуаныштымын. Өте ұқыпты тігістер, маталарды жақсы тарту, жарқын нәтиже. Мен сізді кездестіргеніме қуаныштымын.
Олег Вишневецкий
11 наурыз 2024
Жұбайы болды, меңдерді алып тастады, бәріне және қабылдау мен қызметке өте риза болды.. Өте кәсіби және сапалы! Рахмет! Ұсынамыз! Жақында тағы барайық…
Нина
3 ақпан 2023
Мен Мирас Құрмашұлының қабылдауында болдым. Неоплазмаларды жою. Барлығы кәсіби түрде жойылды.Тиісінше тез жазылды ! Қызметкерлердің көзқарасы жақсы, барлығы сыпайы және әдепті. Көп рахмет!
Олка
25 мамыр 2024
Тамаша клиника баланың аяғындағы меңді алып тастау үшін хирургқа жүгінді, бәрі тез және кәсіби
Nurgul Galiyeva
30 мамыр 2022
Керемет емхана және сол жағалауда керемет. Жақсы дәрігер, бәрін ұлына түсіндірді.
О
Ольга Татымова
25 желтоқсан 2022
Мен көптеген жылдар бойы сіздің клиентіңіз болдым, доктор Дмитриева Натальяға деген шынайы сүйіспеншілік пен құрмет, Мен бәріне кеңес беремін
Алина Кравченко
19 желтоқсан 2024
Мен липоскация жасадым. Іші қазір тоналды. Мен ризамын!
Bauman
25 желтоқсан 2019
Өте жағымды әсер. Қызмет көрсету деңгейі жоғары. Хирург Мирас Құрмашұлы-жоғары санатты кәсіби маман. Рахмет
Monday morning
18 тамыз 2021
Клиника ұнады, бала сүйелдерді лазермен тез және сенімді түрде алып тастады.
Нургуль Нургуль
6 желтоқсан 2024
Қызмет пен қызметтердің құны таң қалдырды! Ұсынамын!!!
Айя
27 сәуір 2020
Ресепшндегі қызметкерлердің қорқынышты, дөрекі көзқарасы. Мен осы орталықтың жанында тұрамын және баламен серуендеп, кеңес алуға, қызметтердің бағасын білуге бардым, өйткені Мен дәл осы орталыққа блефаропластикаға баратыныма сенімді болдым. Қабылдаудағы екі қыз сәлем бермей, " че қаладыңыз ба?", олар басынан аяғына дейін бағалайтын дөрекі көзқараспен қарады, қойылған сұраққа менсінбей жауап берді. Сол жерден жүгіруге деген қорқынышты ниет пайда болды зәр бар. Сол күні компания өзінің әлсіз жақтарын біліп, оларды түзетуі үшін кері байланыс беру үшін Орталықтың веб-сайтына кірдім, бірақ бұл жерде болған жоқ. Теріс пікірлер олардың веб-сайтын жіберіп алмады! Орталық қарапайым адамдармен сыпайы қарым-қатынас жасағысы келмейтіні белгілі болды. Бұл 2 жыл бұрын болды. Осы уақытқа дейін осы орталықтан өтіп бара жатқанда жағымсыз жағымсыз сезімдер пайда болады.
Татьяна Карпейчик
Үздік клиника!
Айгуль.
30 сәуір 2024
Апсеев Марат Асылханұлы тамаша хирург, ұсынамын
Диана Форс
3 қараша 2022
Тамаша клиника, білікті мамандар!
Abu
7 наурыз 2024
Керемет клиника, жақсы дәрігерлер
Айнур Камелева
16 тамыз 2023
Доктор Кеспина Наталья супер.
Denis
5 қараша 2024
Жаңа жерде, әрине, бәрі әдемі және таза... Бірақ түсініктемелерге қарағанда бағасы сапасы, бұл менің жеке пікірім клиенттердің пікірлеріне сүйенеді...
Анонимді пікір
7 ақпан 2020
Маған олардың сенімді екендігі ұнайды. Қызметкерлердің стерильділігіне, тазалығына және құзыреттілігіне күмән жоқ
Л
Людмила А