Darmed

Гулназ Бижанова
4 шілде 2025
Гинеколог Хамзина үшін осы жерге келемін. Сенімді, кәсіби маман екені көрініп тұр
Z
Zara
4 тамыз 2023
Қазақ тіл үшін Бір Жұлдызды алдым Мен Қазақша сөйлеп тұрсам маған қазақ қызы түсініп орысша қайта қайта жауап береді ... Бул кісіні клиент деңгейде сыйламау ... Италия да клиникада болғанда мен ағылшын тілде сөйлегенде маған итальян тілмен жауап берген жоқ, мен сөйлеген тілмен ағылшын тілмен жауап берді. Кісі клиент қай тілмен сөйлейді сол тілмен ғана жауап қайтаруға міндет қызмет көрсету саласында. Егерде кісі қазақ ұлтты болмаса қазақ тілін түсінбесе ол басқа нәрсе ол түсінікті. Ал бундағылар қабылдау жерде кіріберісте отырған ханымдар қазақ және түсініп тұр Сыйсыз Орысша жауап қайтарғаны қайта қайта бул Клиентті сыйламағаны!!!! Заң бойынша Қазақстанда Қызмет саласында Үкімет тіл қызметі болуына міндет .. үкімет тілмен қызмет көрсетуіне міндет! Ал ішінде медбике ханым міндетті түрде қазақ тілмен сөйлесті. Дәрігерге келсек керемет дәрігерлік деңгей сөз жоқ. Енді осы жердің дәрігерлерге қаралып жүреміз, бірақта осы орысша қақылдап қабылдау кіріберісте отырған ханымдар кісінің көңіл күйін түсіреді Оданда бір машина қойып өзіміз тіркеп қалаған тілде кезекті алғаның артық.
Светлана Ж.
23 тамыз 2022
Өте жақсы "Дармед" клиникасы. Жылы, таза, жеңіл. Табалдырықтан сізді қабылдауда мейірімді әкімшілер қарсы алады, дәрігердің кеңсесіне дейін жүргізеді, сауатты зерттеу және кеңес береді. Олар сізді әртүрлі диагноздармен Қорқытпайды, бірақ олар сізге түсінікті тілде, денсаулығыңыздың жай-күйі туралы айтып, ұсыныстар береді.
I
Егер сіз бейрезидент болсаңыз (яғни, басқа елдің азаматы, иә-иә внж де канает емес), онда Дармед прайс сізге x2 болатынын есте сақтаңыз. Бұл туралы қалай білуге болады? Жоқ, менеджер сапар туралы еске салғанда ғана және бұл хабарламада нерезге арналған баға басқаша деп жазылған. Мен онлайн режимінде өзім жазылдым және бұл ақпарат еш жерде көрсетілмеген. Сонымен қатар, 5000 теңге алдын ала төлемді қайтару маған 2 күн күту керек, өйткені клиникадағы бухгалтерлік есеп аптасына 2 күн ғана жұмыс істейді - Дүйсенбі және жұма. Thanks for nothing, олар айтқандай. Клиникаға ұсыныс: 1. Әр санаттағы адамдар үшін соманы бірден үлкен қаріппен жазыңыз. 2. Жазу кезеңінде, соның ішінде онлайн режимінде өзін-өзі жазу кезінде алдын-ала төлем аптаның белгілі бір күндерінде ғана қайтарылатындығын ескертіңіз.
andrey andrey
22 қараша 2025
Мен клиникаға қуаныштымын!!!Али емцовтың қабылдауы да, атмосферасы да Т. В. өте ұнады, тыныш, бәрін түсіндіреді, өте керемет 🫶 🏼
Елена Панина
1 маусым 2021
Дәрігер у. Макарованың қабылдауына бір жарым ай бұрын жазылдым! Қабылдау бағасы қаладағы ең жоғары! Бірақ шолулар өте жақсы болғандықтан-менің ойымша, баға сәйкес келеді! Мен бедеулікті емдедім (поликистоз), сондай-ақ түсік түсіру тарихы бар; бірақ қабылдаудан бір жарым ай бұрын мен жүкті екенімді білдім! Тиісінше, мен қабылдауға келдім, Мен өзімнің және сәбиімнің денсаулығы туралы, осы жүктілікті сақтау үшін қалай және не істеуім керек екендігі туралы сауатты кеңес алғым келді! 13000 үшін Мен бұл қабылдауға тұрарлық ештеңе естіген жоқпын! Тек әркімнің қолынан келе бермейтін тағамдармен дұрыс тамақтану туралы әңгіме (кем дегенде тұрақты негізде қызыл балық, авокадо, кокос майы және т. б. кешіріңіз, барлық миллионерлер емес, немесе қабылдау бағасы бай адамдар контингентін білдіретінін бірден түсіндірер еді) олар үшін ПП туралы осындай әңгімелер бар)! Мен өз қабылдауын осындай мөлшерде және одан да көп бағалайтын маманнан көп нәрсе күттім (менің білуімше, баға одан да жоғары көтерілді)! Мен денсаулық жағдайыма қатысты нақты ештеңе естіген жоқпын, тек жүктілік кезінде өту керек дәрігерлерге жібердім, солай болды! Дәрігердің өзі сыпайы, бірақ қабылдау әлі де көңілсіз....
Alihan Kunanbai
22 қаңтар 2023
Узист-маманның әйелі Жумажанова Светлана Каратаевнаға кеңес береміз, ол өз ісін жақсы көретіні анық, дәлелді медицина тұрғысынан барлық сұрақтарға мейірімді және өте егжей-тегжейлі жауап береді, мұндай жоғары жұмыс деңгейі оны үнемі біліктілігін арттыру арқылы қолдайды.
Aselya Bk
21 маусым 2022
Мен ұрықтың ультрадыбыстық бейнесін ұсынатындықтан, осы клиникаға жүгіндім. Бейне үшін жаңа флэш-диск сатып алу керек болды. Нәтижесінде олар оларды жаза алмады, қолдау оларды имейлге жіберуге уәде берді, бірақ ультрадыбыстық зерттеуге қайта келіп, экраннан өзі жазуға тура келді. Сонымен қатар, 4D ультрадыбыстық қызметі басқа клиникаларға қарағанда 4 мың теңгеге қымбат, мұнда олар бейнені де береді деп болжануда. Айта кету керек, дәрігердің өзі сауатты және сыпайы, бұл қызмет толық көлемде көрсетілмегеніне ренжіп, екі рет келуге тура келді. Сондықтан, егер сізге бейне қажет болса, онда басқа клиникаға арзанырақ хабарласып, экраннан жазып алған дұрыс. Мен басқа қызметтерге жүгінбедім.
мэри пит
12 желтоқсан 2020
Өте сыпайы қызметкерлер, күлімсіреп қарсы алды, күлімсіреп сатты, маған бәрі ұнады, гинеколог пен узист, бәрі жоғары деңгейде
Ai Zhan
Мен мұнда 2 рет өте жақсы клиника болдым доктор узист Камбарова Камшат өте жақсы
Махаббат
13 тамыз 2023
Керемет клиника, дәрігерлер сыпайы және мұқият. Бағалар қол жетімді
Л
Ляззат Рахметова
8 қыркүйек 2023
Сыпайы қызметкерлер, Мұқият. Тамаша эндокринолог Налибаева М. А.
Мадина Ахметзакиева
8 қараша 2022
Супер ультрадыбыстық маман! Мен жүктілік скринингіне бардым!
Abaykura
18 шілде 2025
жақсы клиника, біз әйелімізбен бірге жүреміз
Рахима А
29 ақпан 2024
Светлана Каратаевна, Набиев Жомарт өте жақсы узистер, мен оларға әрдайым барамын
Раушан Исенова
20 қаңтар 2022
Барлық дәрігерлер-тек алтынның салмағы😍 Әйгерім Шәкіржанқызы-Үздік❤
анара абдуова
13 маусым 2025
Ультрадыбыстық аппарат жақсы
Далер Дарвешов
28 желтоқсан 2022
Дармед клиникасына рахмет олардың арқасында мен сізге агромни паклонды айдап салдым
Русалина Медетбекова
30 қазан 2022